چطور ميشه sms هائي كه هنوز deliver نشدن را از روي sms center حذف كرد؟

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster

چطور ميشه sms هائي كه هنوز deliver نشدن را از روي sms center حذف كرد؟

پست توسط luckybuilding »

سلام

يه مقاله اي در مورد sms مي خوندم كه يه سوالي برام پيش اومد.
توي اون مقاله نوشته بود كه ميشه sms هائي كه هنوز deliver نشدن را از روي sms center حذف كرد. يعني مثلاً شما يه sms رو واسه دوستتون مي فرستين و بعدش پشيمون ميشين و مي خواهين اون sms به دوستتون نرسه. اونوقت اگه تا اون لحظه به دليلي (مثل خاموش بودن موبايل دوستتون) sms به دوستتون deliver نشده باشه و هنوز روي sms center باشه. ميشه اون sms رو از روي sms center حذف كرد تا به دوستتون نرسه.

فقط توي اون مقاله توضيح نداده بود كه چطور ميشه اين كار رو كرد.

حالا، مي خواستم بدونم كسي مي دونه چطور ميشه اين كار رو كرد؟؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72659 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

luckybuilding جان
تا اونجايي که بنده اطلاع دارم کاربر نمي‌تونه چيزي رو از SMS ‍Center حذف کنه، اما زمان ارسال مي‌شه معين کرد که اگر ظرف چه مدت زماني امکان رسيدن پيام ميسر نشد، ديگه ارسال نشه، براي اين کار بايد MessageValidaty رو تنظيم کنيد و زمان دلخواه رو تعيين کنيد
اگر مشکلي بود اعلام کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط luckybuilding »

Mahdi1944 نوشته شده:luckybuilding جان
تا اونجايي که بنده اطلاع دارم کاربر نمي‌تونه چيزي رو از SMS ‍Center حذف کنه، اما زمان ارسال مي‌شه معين کرد که اگر ظرف چه مدت زماني امکان رسيدن پيام ميسر نشد، ديگه ارسال نشه، براي اين کار بايد MessageValidaty رو تنظيم کنيد و زمان دلخواه رو تعيين کنيد
اگر مشکلي بود اعلام کنيد

ممنون از جوابت.

من اينها رو ميدونستم ولي توي اون مقاله اي كه خوندم. اينطوري نوشته بود. مي گفت فقط بعضي گوشيهاي خاص اين امكان رو دارن.

البته به نظر من با فرستادن يه دستور به sms center شايد بشه اين كار رو كرد. واسه همين اينجا پرسيدم. شايد كسي بدونه؟؟
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”