استفاده از ياهومسنجرسيم‌كارت‌ قطع‌شده را در كمتر از دو ساعت وصل کنید

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

استفاده از ياهومسنجرسيم‌كارت‌ قطع‌شده را در كمتر از دو ساعت وصل کنید

پست توسط DANG3R »

با استفاده از ياهومسنجر، سيم‌كارت‌هاي قطع‌شده خود را در كمتر از دو ساعت وصل کنيد 

با طراحي سيستم جديد در دفاتر خدمات ارتباطي، سيم‌كارت مشتركان تلفن همراهي كه به دليل پرداخت ديرهنگام مبالغ قبوض قطع مي‌شود، در كمتر از دو ساعت وصل خواهد شد.

زهير طيب - مدير يكي از دفاتر خدمات ارتباطي - در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، با بيان اين مطلب و با اشاره به قطعي‌هايي كه در رابطه با تلفن همراه صورت مي‌گيرد، اظهار كرد: اين قطعي‌ها در برخي مواقع به دليل ديركرد در پرداخت بعد از موعد قبوض تلفن همراه و يا رسيدن ديرهنگام قبوض به دست مشتركان است.

او ادامه داد: به منظور رفاه حال مشتركان، سيستمي‌ در دفاتر خدمات ارتباطي طراحي شده كه مشتركان مي‌توانند با Add كردن ID با آدرس MCI-iran در ياهومسنجر خود از امكاني استفاده كنند كه درصورت بروز مشكل قطعي سيم‌كارتشان پس از پرداخت مبلغ، با ارسال شماره‌ي تلفن خود به اين ID در كمتر از دو ساعت سيم‌كارتشان وصل شود و ديگر نيازي به مراجعه‌ي حضوري آن‌ها نخواهد بود.

طيب يادآور شد:‌ بخشي از اين سيستم فعال شده و پس از گذشت يك هفته از مراحل آزمايشي خود اجرايي شده است؛ مشتركان همچنين مي‌توانند اگر سوالي در زمينه مباحث تلفن همراه دارند از اين طريق مطرح كرده و پاسخ آن را دريافت كنند.

او تصريح كرد: اين ID از ساعت 8 صبح تا 20 شب فعال است و توسط اپراتوري به تمام متقاضيان در سطح كشور پاسخ داده مي‌شود؛ اين سيستم در برخي از دفاتر وجود دارد و در فازهاي بعدي امكانات جديدي به آن اضافه خواهد شد.

لینک خبر :
Please Login or Register to see this code
موفق باشید
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

من ادد کردم ولی خاموش هست.کسی ادد کرده؟ :-(
Captain
Captain
تماس:

پست توسط DANG3R »

Ma3ouD, :razz: :razz:
فکر کنم برای ثبت نام سیم کارتهای جدید سرشان شلوغ باشد.من از طریق منبع خبر پیگری خواهم کرد و خبرش را به شما خواهم داد. :D
موفق باشید
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط XELTEK »

به احتمال 90 درصد روبوته !

چون نميشه كه يكي از صبح تا شب بشينه پاي چت كردن !
Winner never quit
Quitter never win
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

Ma3ouD نوشته شده:من ادد کردم ولی خاموش هست.کسی ادد کرده؟ :-(

احتمالا Invisible اومدن :grin:
Captain
Captain
تماس:

پست توسط DANG3R »

Ma3ouD, جان من از طریق منبع خبر پیگری کرده و برایشان میل فرستادم ولی جوابشان این آمد که نال مخابرت است و به ما ربطی ندارد و من هم از آنها قول گرفتم که خودشان از طریق مخابرات پیگری نمایند. :o :-)
موفق باشید
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”