کاهش تعرفه پیام کوتاه تلفن همراه

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
پست: 5147
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار
تماس:

کاهش تعرفه پیام کوتاه تلفن همراه

پست توسط DJ.HAMED »

به گزارش گروه خبری GSM، به نقل از خبرگزاری فارس: رییس سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر گران بودن تعرفه پیام کوتاه (SMS) تلفن همراه در کشور، گفت: این سازمان خواستار ارائه طرح کاهش بهای تعرفه پیام کوتاه از سوی اپراتورهای اول و دوم تلفن همراه کشور شده است.
وی درخصوص تعرفه سیم کارت های اعتباری مخابرات نیز، گفت: با وجود اینکه دو ماه از مهلت ارائه طرح پیشنهادی گذشته است، شرکت مخابرات ایران هنوز طرحی در این رابطه به سازمان تنظیم مقررات ارائه نکرده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات در خصوص فعالیت شرکت ایرانسل و شهرها و مشترکان تحت پوشش آن افزود: این شرکت در کمتر از یکسال از آغاز اجرایی خود توانسته است 3 میلیون و 200 هزار سیم کارت به فروش برساند که از این تعداد 3 میلیون مشترک فعال هستند، این شرکت 200 هزار شهر را نیز تحت پوشش شبکه خود قرار داده است.
وی ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه کشور باید تا اتمام سال اول فعالیت خود 248 نفر را تحت پوشش داده و بیش از 5/2 میلیون مشترک داشته باشد.
خسروی در مورد سرویس MMS نیز با بیان اینکه تا 3 ماه دیگر ضوابط استفاده و ارائه این سرویس تلفن همراه تدوین خواهد شد، افزود: قرار نیست که محتوای MMSهای ارسالی توسط مشترکان کنترل شود.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1258
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۰ دی ۱۳۸۵, ۱۲:۰۱ ق.ظ
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

خدا به خير گردونه
از اين طرف تعرفه را پايين ميارن از اون طرف هم کيفيت :eek:
الانش که خيلي خوبه چه برسه به اينکه ارزون هم بشه
ديگه 10 تا مي فرستيم 1 فرستاده ميشه :-P
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”