آغاز فعالیت اپراتور مگافون روسیه در ایران

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 232
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶, ۴:۱۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

آغاز فعالیت اپراتور مگافون روسیه در ایران

پست توسط zadora »

آغاز فعالیت اپراتور مگافون روسیه در ایران

به رغم مباحث مطرح شده در خصوص تحریم‌ها علیه کشورمان، مگافون كه یکی از اپراتورهای بزرگ روسی است، دفتر خود در ایران را راه‌اندازی می‌کند.

احمد پورنگ نیا، مدیر کل دفتر امور بین‌الملل وزارت ارتباطات، اظهار داشت: مدیران این شرکت، پس از ملاقات با برخی از مسوولان مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بررسی بازار ارتباطات ایران، اعلام کرده‌اند که تصمیم دارند، علاوه بر شرکت در مزایده اپراتور سوم، در دیگر حوزه‌های ارتباطی ایران نیز فعالیت کنند.
مدیر کل امور بین‌الملل وزارت ارتباطات، تصریح کرد: بر همین اساس، دفتر این شرکت در تهران تاسيس شده و به طور رسمی از هفته آینده، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر این شرکت به منظور حضور فعال در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه، مذاکراتی را با چند شرکت داخلی آغاز کرده است.
فروش 5هزار شماره رند تلفن همراه
رییس کمیسیون معاملات شرکت ارتباطات سیار، گفت: از میان 16هزار شماره رند و مرتب سیم کارت دائمی اپراتور اول که تاکنون به مزایده گذاشته شده، حدود 5هزار شماره به فروش رفته است.
علیشاهی در گفت‌وگو با موبنا اظهار داشت: در هر دوره از مزایده شماره‌های رند تلفن‌همراه تنها حدود 30‌درصد از شماره‌ها متقاضی داشته و شماره‌هایی که پیشنهادی نداشته یا قیمت زیرپایه برای آن پیشنهاد شده است، از مزایده حذف و در مزایده‌های بعدی شرکت داده مي‌شوند.
وی همچنین از برگزاری دوره نهم مزایده شماره‌های رند و مرتب سیم کارت‌های دائمی اپراتور اول در روزهای نخست خرداد ماه جاری خبر داد و افزود: در این دوره مزایده نیز دو هزار شماره رند و مرتب سیم‌کارت دائمی همراه اول به مزایده گذاشته مي‌شود. وی به درآمد حاصل از شماره‌های رند فروخته شده اشاره‌اي نکرد.
سوختن سیم‌کارت‌های همراه اول صحت ندارد!
هیچ دلیلی برای سوختن سیم‌کارت‌های IR-TCI همراه اول وجود ندارد و این سیم‌کارت‌ها تفاوتی با سیم‌کارت‌های با نام IR-MCI ندارند.
عباسعلی ابوالفضلی، مدیرکل روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار، در گفت‌وگو با سیتنا، با بیان این مطلب، اظهار داشت: تفاوت نام، به هیچ عنوان نمی‌تواند دلیلی برای سوختن سیم‌کارت‌ها باشد.
ابوالفضلی، تنها تفاوت نام سیم‌کارت‌های TCI و MCI را در شروع شدن آن‌ها با نام موبایل و مخابرات عنوان کرد. پیش از این، برخی منابع رسانه‌ای، از سوختن سیم‌کارت‌های دائمی همراه اول با نام شبکه IR-TCI خبر داده بودند.
نیازی به افزایش مراکز SMSسنتر نداریم
تعداد مراکز SMSسنتر شرکت ارتباطات سیار به حد کافی بوده و نیازی به افزایش این مراکز نداریم.
محمدحسین فلاح اصغری، معاون نظارت و مدیریت شبکه ارتباطات سیار، با بیان این مطلب اظهار داشت: هشت مرکز SMSسنتر پیش از این در شبکه ارتباطات سیار فعال بود که در زمان نوروز امسال، دو مرکز دیگر نیز راه‌اندازی شد.
وی، ادامه داد: این دو مرکز، به منظور پاسخ‌گویی به ترافیک بالای شبکه در زمان نوروز بوده و در حال حاضر بیش از میزان نیاز شبکه است.
معاون نظارت و مدیریت شبکه ارتباطات سیار، در پایان، گفت: هم‌اکنون، این دو مرکز SMSسنتر، مازاد بر ظرفیت شبکه است.
منبع:دنياي اقتصاد
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”