رجيستر كردن گوشي ها در مخابرات ايران

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

رجيستر كردن گوشي ها در مخابرات ايران

پست توسط Solver »

البته بنده در اينجا به طور علمي موضوع را شرح مي دهم، پس تا آنجا پيش مي روم كه امكان سو استفاده براي كسي فراهم نشود. :grin:

همانطور كه ممكن است شما هم بدانيد سيستم مخابرات ايران GSM است.

GSM يك استاندارد مخابراتي است با پهنه وسيعي از پوشش. البته استاندارد هاي GSM 900 و GSM 1800 و GSM 1900 وجود دارد كه در ايران از كم سرعت ترين آن يعني GSM900 استفاده مي شود. به همين دليل بعضي از گوشي ها اصلاً از سيستم ما پشتيباني نمي كنند در اروپا از 1800 و در امريكا از 1900 استفاده مي شود. در فرصت مناسب در يك تاپيك مجزا كاملاً به شكل عملكرد سيستم خواهم پرداخت.

هر سيم كارت 2 شناسه دارد كه خود را توسط آن در شبكه به AUC يا همان مركز بررسي وضعيت معرفي مي كند.

1. IMSI
اين كد 15 رقمي همان كد مشترك است و اگر سيم كارت شما سرقت شود. تنها اين كد حذف (اصطلاحاً سوخته) مي شود و شماره شما به كد ديگري اختصاص مي آبد.

2. EIR
اين كد همان شماره سريال گوشي شما است. اين هم در داخل گوشي و هم در پشت باتري آن نوشته شده است.
البته با زدن كليد هاي - *#60#* - مي تونيد كد را روي نمايشگر گوشي هم مشاهده كنيد.

اين كد را مخابرات چك كرده و در صورت ثبت شدن آن در قبل، اماكن ارائه سرويس را مي دهد.

در 80% گوشي ها اين كد قابل اعمال است. چرا كه در فرايند ساخت آنها ابتدا كل گوشي ساخته شده و سپس با توجه به محدوده ارسال كد گزاري مي شوند و در يك Eprom ذخيره مي شود. اما برخي گوشي ها از ابتدا در IC خود به صورت دائمي كد را دارند.

اگر گوشي شما جزو 80% درصد معمول باشد به سادگي با اتصال آن به كامپيوتر مي توانيد كد سريال را از طريق فلش نمودن تغيير دهيد. البته اين كار در ايران غير مجاز است.
نكته ديگر اين كه شما بايد شماره سريال جديدي كه به گوشي مي دهيد ثبت شده باشد. براي اينكار مي توان از شماره ثبت شده يك گوشي استفاده كرد كه ثبت شده است اما اين كار موجب اختلال در سيستم مخابرات مي شود به همين علت هم اكنون ما در زمان هاي مختلف پيام هاي عجيب از مخابرات مي شنويم.
مثلاً‌ 3 بار با يك شماره تماس مي گيريم در فواصل كم و هر بار يك پيام مي شنويم.

سوداگران براي اين موضوع هم ايده خوبي يافته اند. ارزش گوشي هاي خراب غير قابل تعمير در اينجا است كه پس از خراب و غير قابل مصرف شدنشان همچنان سريال آنها در مخابرات مجاز به دريافت سرويس است و پس از انتقال سريال به گوشي ديگر آن گوشي نيز در محدوده خدمات مخابرات خواهد بود.
:shock: :) :shock:
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

درود بر دوست گرامی !

پست توسط Thunderclap »

دوست من
این پرسش بنده ممکن است بتدایی باشد اما تا بحال بنده با آن برخورد نکرده بودم و شاید این پرسش بنده در ذهن خیلی از دوستان باشد .
بنده یک گوشی از سنگاپور گرفتم و در ایران هم بطور دستی و هم بطور اتوماتیک سرور ایران را جستجو کردم .
در جستجوی اتوماتیک بجای TCI-IR شماره 43211 در جایی که باید نوشته باشد مینویسد .
در جستجوی دستی یک لیست وجود دارد که هم این 43211 ( GSM ) هست و هم GSM )_ TCI-IR ) اما وقتی TCI را انتخاب میکنم بازهم هما 43211 را میزند .
حال پرسشهای بنده اینجا است :
1 - میخواهم ببینم این 43211 چیست و آیا این هم جزء همان سرور ایران است ؟
2 - اگر بخواهم گوشیم را رجیستر کنم راهش چیست ( گویا مخابرات راهی برای اینکار ارائه داده و سایتی برای اینکار در نظر گرفته است ) ؟
سپاسگزارم
 انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ...
  [External Link Removed for Guests] 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: رجيستر كردن گوشي ها در مخابرات ايران

پست توسط Solver »

BijBij,

باید عرض کنم بنده از سایت اطلاعی ندارم، البته بهتر است بگویم تا کنون در پی این موضوع نبودم، مطلب ارائه شده نیز تنها بخشی از مطالبی بود که من در کتابی در رابطه با شبکه های بیسیم بلند مطالعه نمودم. و البته مطلب وسیع تر هم بود که اینجا فرصت درجش نشد.

این عدد که شما گفتید ممکن است نام یک ایستگاه مرکز به مرکز مخابرات باشد، نه یک ایستگاه AUC در نتیجه فاقد تتجهیزات ارائه کننده به شما است. البته در محدوده شما حتماً مرکز ارائه کننده هم هست، اما خوب گوشی شما در محدوده باند این مرکز بوده است. احتمالاً.

من خودم برخی از مدل های hp که به عنوان رایانه جیبی معرفی می شوند و سیم کارت هم می خورند را دیدم که در ایران به مصرف نظامی می رسد و با مرکز ارتباط برقرار می کرد. البته سیم قرار گرفته روی آن متفاوت از سیم کارت مخابرات بود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”