سلام دوستان....ایا شما هم از اون دسته کسانی هستید که هرچی کد *140*3*6# میزنید میگه متاسفانه شبکه با اشکال مواجه است؟
پس با این روش حتما من رو دعا میکنید.
برای این کار شما باید به شماره ۲۲۲۵ یک اس ام اس بزنید و در آن مدل گوشی خود را به این صورت وارد S Sony Ericsson W810i کنید، توجه داشته باشید که این S اول حتما باشد و به بزرگ و کوچکی حروف هم توجه کنید. برای مثال برای گوشی N73 نوکیا متن پیغام باید به این صورت نوشته شود S Nokia N73 به همین سادگی، بعد از ارسال اس ام اس با مشخصاتی که در بالا ذکر کردم بعد از چند دقیقه یا شاید هم اگر شبکه شلوغ باشد بعد چند ساعت این تنظیمات برای شما ارسال میشود و شما تنها کاری که باید بکنید این است که آن ها را ذخیره کنید، آسون نبود؟!
موفق باشید
[External Link Removed for Guests]
مدیران محترم بخش...شرمنده اگه تکراری هست.اخه این مشکل رو من خودم داشتم.گفتم شاید دیگران هم داشته باشند.هر چی هم جست و جو کردم چیزی مثل این تو سایت نبود.برای همین هم گذاشتم وحالا هم اگه میبینید تکراری هست خذفش کنید.یا علی
فعال کردن gprs بدون زدن کد *140*3*6#(به صورت اتوماتيک)
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
فعال کردن gprs بدون زدن کد *140*3*6#(به صورت اتوماتيک)

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
سلام عزیزان
تو این روش که گفتید . من این کار رو انجام میدم اما یه اس ام اس میاد که ازم پین کد میخاد
من پین کد رو از کجا بیارم هیج جای کارت نیست یعنی منکه ندیدم ؟
میشه کمک کنید بگید این پین کد کجاست ؟ 
تو این روش که گفتید . من این کار رو انجام میدم اما یه اس ام اس میاد که ازم پین کد میخاد

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- تماس:
JavadRadical,
اگه توجه کرده باشيد در اخر اس ام اس نينويسه اگر از شما کدي خواسته شد 0000 را واردکنيد.متن اس ام اس رو کانل بخونيد.متوجه ميشيد.
اگه توجه کرده باشيد در اخر اس ام اس نينويسه اگر از شما کدي خواسته شد 0000 را واردکنيد.متن اس ام اس رو کانل بخونيد.متوجه ميشيد.

امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
- تماس:
JavadRadical,