با سلام خدمت همه دوستان
میخواستم از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن بپرسم که بهترین و ارزانترین طریقه تماس با عربستان چه خط ثابت و چه موبایل چیه؟
آیا دبیت کارت بهتره یا کارتهای تلفن بین المللی یا روشی دیگه؟
ممنون
بهترین و ارزانترین روش تماس با عربستان چیه؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: saboonat- kazamon
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
بهترین و ارزانترین روش تماس با عربستان چیه؟
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
-
- سپاسهای ارسالی: 39 بار
- سپاسهای دریافتی: 51 بار
سلام
به نظر من بهترين راه اينه که کسي که رفته مکه بره يک سيم کارت اعتباري از اونجا(عربستان) بخره و اگر خودش خواست مي تونه زنگ بزنه که خيلي خيلي ارزانتر از سيم کارت هاي همراه اول در مياد و شماره اونم به خانواده اش اعلام کنه و شما هم مي توانيد با کارت هاي 5 و 10 هزار توماني تلفن اينترنتي با حاج آقا يا حاج خانم صحبت کنيد
اگر من باشم که سيم کارت همراه اول را اصلا در عربستان روشن نمي کنم چون خيلي خيلي گران در مي آد
به نظر من بهترين راه اينه که کسي که رفته مکه بره يک سيم کارت اعتباري از اونجا(عربستان) بخره و اگر خودش خواست مي تونه زنگ بزنه که خيلي خيلي ارزانتر از سيم کارت هاي همراه اول در مياد و شماره اونم به خانواده اش اعلام کنه و شما هم مي توانيد با کارت هاي 5 و 10 هزار توماني تلفن اينترنتي با حاج آقا يا حاج خانم صحبت کنيد
اگر من باشم که سيم کارت همراه اول را اصلا در عربستان روشن نمي کنم چون خيلي خيلي گران در مي آد