سرويس رايگان براي موبايل

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

سرويس رايگان براي موبايل

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

دوستان سلام. من ديشب در اين انجمن يک مطلب ارسال کردم در مورد سرويس جديدي که يکي از شرکتهاي ايراني که وابسته به شرکت ما است در اختيار
مردم ايران قرار داده ! سرويسي که جزو سرويسهاي خدمات تلفن همراه است . اما متاسفانه پاک شد !
جالب اينجاست که اگر اين سرويس را تاليا يا مخابرات مي دادن 100 تا پست الان اينجا بود ! اما متاسفانه اون آدم خوبه که پاکش کرده و قوانين انجمن را متذکر شده فکر کرده بود من برای تبليغ سايتم اونو اينجا گذاشتم .

صد البته اعتقاد دارم که بايد به قوانين احترام گذاشت - اما مطمن باشيد که خيلي به نفع مردم هست که از اون سرويس رايگان استفاده کنند !

راستي آقاي گل - عزيزم - هر شخصي که از سايت شما به سايتهاي ما بيايد باعث تبليغ شما مي شود ! باور نداريد ؟ بگذريم.
اما فقط خواستم بگم درسته ما تاليا يا مخابرات نيستم اما به فکر مر دم ايران هستيم و اگر خود ما نمي خواهيم از فن آوري اطلاعات آنلاين تلفن همراه استفاده کنيم يک بحث ديگري است.
متاسفم

باي

[External Link Removed for Guests] ( سايت من نيست - سايتي هست که فن آوري اطلاعات آنلاين تلفن همراه را ارايه مي ده ) !

لطفا به مزاميني که براي شما ارسال مي شود نيز دقت فرماييد -

با تشکر
ام اچ دي سافت :(

تاپيك اصلاح شد . ( JASON )
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار
تماس:

پست توسط sezar & sanaz »

1 _ سرويس رايگان نيست و پولي .
:? 2 _ داراي ويروس trojan name: j2me/redBrowser به وسيله ي تشخيص mcafee . :shock:
3 _ به نظر من که بايد اين پست حذف شود . :-(
دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده ی اسرار فنا خواهی رفت می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72659 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sezar & sanaz جان
لينک فايلي که دانلود کرديد رو اعلام کنيد تا بررسي بشه :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

تروجان

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

سلام. از مدير محترم ممنونم که اين تاپيک را پاک نکرده اند.
در مورد تروجان بايد بگم که بهتر است اول از خودمان سوال کنيم که تروجان براي چه بايد روي برنامه اي باشد که بر روي تلفن همراه اجرا مي شود.
دوم اينکه اگه مک آفي آنتي ويروس بود الان نود 32 جاشو نگرفته بود
نکته ي سوم - اينکه چون برنامه کد استفاده از ريجستري موبايل را براي استفاده از پهناي باند دارد - از اينرو برنامه آنتي ويروس شما پيام داده است
نکته ي چهارم - در اين سرويس فقط هزينه ي اس ام اس از شما کسر مي شود و نه هزينه ي ديگري - پس هزينه ي اطلاعات رايگان است
چهارم - لطفا اينقدر سر سخت نباشيد - ون الان اين سيستم بيشتر از صدها کاربر دارد

اگر سوالي بود در خدمتم

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”