آيا پيامكها به صورت بانك اطلاعاتي ثبت ميشوند
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 115 بار
آيا پيامكها به صورت بانك اطلاعاتي ثبت ميشوند
سلام دوستان ميخواستم بپرسم آيا پيامكها در مخابرات به صورت بانك اطلاعاتي ثبت ميشوند . و ميتوان ليست و متن آنها را به طريقي بدست آورد ؟
-
- محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
- سپاسهای ارسالی: 150 بار
- سپاسهای دریافتی: 155 بار
Re: آيا پيامكها به صورت بانك اطلاعاتي ثبت ميشوند
چند وقت پیش من سر این موضوع با یکی از دوستانم صحبت میکردم و ظاهرا چیزی به اسمه پرینت اس ام اس وجود داره که فقط به شخصی که سیم کارت به اسمش هست داده میشه .البته من خودم پیگیر این موضوع نشدم که ببینم صحت داره یا نه ولی شما میتونید با مراجعه به امور مشترکین جواب این سوال رو بگیرید 

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
یعنی بیان چند صد میلیون پیامک رو در روز ذخیره کنند و هفته ها نگه دارند می فهمید چه حجمی نیاز هست تا این قدر اس ام اس رو ذخیره کرد و بعد با چه امکاناتاتی همین الان یک اس ام اس می فرستی 4 تا به دست طرف می رسه یا اصلا نمی رسه
چه چیزا می گیدا
اگر می گفتید که دستگاهی گذاشته باشند که اس ام اس های خاصی رو فیلتر کنه و ذخیره یک چیزی ولی همشون؟؟
چون خودم تو اخبار شنیدم گفت برای عید مبعث پارسال 200 میلیون و خورده ای ( خورده ای رو هم حیلی دقیق بود مثلا 4563) اس ام اس تبریک فرستادم مردم
چه چیزا می گیدا
اگر می گفتید که دستگاهی گذاشته باشند که اس ام اس های خاصی رو فیلتر کنه و ذخیره یک چیزی ولی همشون؟؟
چون خودم تو اخبار شنیدم گفت برای عید مبعث پارسال 200 میلیون و خورده ای ( خورده ای رو هم حیلی دقیق بود مثلا 4563) اس ام اس تبریک فرستادم مردم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
سلام
اينكه پيامكها ذخيره ميشوند يا نه نميدونم اما در باره حجم پيامكها بايد گفت كه حجم زيادي ندارند
ودر حد چند بايت هستند .ليست پيامكها امكان پذيره .يعني اينكه تعداد وزمان ومقصد پيامكها رو ميشه كنترل كرد واز اون پرينت گرفت .اما متن رو مطمئن نيستم
اينكه پيامكها ذخيره ميشوند يا نه نميدونم اما در باره حجم پيامكها بايد گفت كه حجم زيادي ندارند
ودر حد چند بايت هستند .ليست پيامكها امكان پذيره .يعني اينكه تعداد وزمان ومقصد پيامكها رو ميشه كنترل كرد واز اون پرينت گرفت .اما متن رو مطمئن نيستم

باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
ذخیره کردن SMS در حجم وسیع عملی هست، خیلی هم نیاز به تجهیزات پیشرفته ایی نداره. SMS بصورت Plain Text در حجم محدود (هر پیام 160 کارکتر = 160 بایت) ارسال میشه، قیمت رسانه های ذخیره سازی هم که بسیار پایین هست، پس میشه با یک الگوریتم فشرده سازی مناسب، حجم بالایی از SMS را ذخیره کرد.
الگوریتم های معمولی فشرده سازی متن می تونند به راحتی متن را در حدود 50% فشرده سازی کنند. یک هارد دیسک 1 ترابایتی قیمتی در حدود 100 هزار تومن داره، و میتونه بیش از 6 میلیون داده 160 بایتی را در خودش جا بده. با استفاده از فشرده سازی، این ظرفیت به حدود 12 میلیون افزایش پیدا میکنه. البته این در صورتی هست که همه این 12 میلیون پیام از 160 بایت کاملا استفاده کرده باشند، وگرنه تعداد بیشتری پیام را میشه ذخیره کرد. به این ترتیب با کنار هم قرار دادن 2-3 تا از این هارد دیسک ها میشه حدودا 24 تا 32 میلیون پیامک را ذخیره کرد.
با توجه به ماهیت اینگونه ذخیره سازی ها، لزومی به استفاده از هارد دیسک نیست، و میشه از یک هارد دیسک به عنوان بافر استفاده کرد که هر زمان پر شد، کل داده های آن به نوار های مغناطیسی منتقل بشند که هم قیمت کمتری دارند، هم ظرفیت بیشتر (ولی سرعت کمتر).
به این ترتیب میشه SMS ها را برای مد زمان معینی (مثلا چند روز یا یک هفته یا بیشتر) نگهداری کرد، یا فقط SMSهای ارسالی از/به شماره های تحت کنترل را مانیتور کرد.
این از جنبه فنی ماجرا بود، ولی اینکه آیا مخابرات این کار را انجام میده یا نه، من اطلاعی ندارم. احتمال اینکه در برخی روزهای خاص برای مدتی مشخص این ثبت پیام ها صورت بگیره، تا در صورت بروز حادثه، بشه به آنها مراجعه کرد، بالا ست.
الگوریتم های معمولی فشرده سازی متن می تونند به راحتی متن را در حدود 50% فشرده سازی کنند. یک هارد دیسک 1 ترابایتی قیمتی در حدود 100 هزار تومن داره، و میتونه بیش از 6 میلیون داده 160 بایتی را در خودش جا بده. با استفاده از فشرده سازی، این ظرفیت به حدود 12 میلیون افزایش پیدا میکنه. البته این در صورتی هست که همه این 12 میلیون پیام از 160 بایت کاملا استفاده کرده باشند، وگرنه تعداد بیشتری پیام را میشه ذخیره کرد. به این ترتیب با کنار هم قرار دادن 2-3 تا از این هارد دیسک ها میشه حدودا 24 تا 32 میلیون پیامک را ذخیره کرد.
با توجه به ماهیت اینگونه ذخیره سازی ها، لزومی به استفاده از هارد دیسک نیست، و میشه از یک هارد دیسک به عنوان بافر استفاده کرد که هر زمان پر شد، کل داده های آن به نوار های مغناطیسی منتقل بشند که هم قیمت کمتری دارند، هم ظرفیت بیشتر (ولی سرعت کمتر).
به این ترتیب میشه SMS ها را برای مد زمان معینی (مثلا چند روز یا یک هفته یا بیشتر) نگهداری کرد، یا فقط SMSهای ارسالی از/به شماره های تحت کنترل را مانیتور کرد.
این از جنبه فنی ماجرا بود، ولی اینکه آیا مخابرات این کار را انجام میده یا نه، من اطلاعی ندارم. احتمال اینکه در برخی روزهای خاص برای مدتی مشخص این ثبت پیام ها صورت بگیره، تا در صورت بروز حادثه، بشه به آنها مراجعه کرد، بالا ست.
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
سلام به همگی
بله کلیه پیام ها دخیره میشود
هم اکنون نیز کلیه پنل های اینترنتی ارسال پیامک می توانند پیام ها را در بانک اطلاعاتی ذخیره نمایند
و امروزه با مشکل حجم اطلاعات مواجه نیستیم
سوالی بود بفرمایید
بله کلیه پیام ها دخیره میشود
هم اکنون نیز کلیه پنل های اینترنتی ارسال پیامک می توانند پیام ها را در بانک اطلاعاتی ذخیره نمایند
و امروزه با مشکل حجم اطلاعات مواجه نیستیم
سوالی بود بفرمایید
با خدا باش و پادشاهی کن، بی خدا باش و هر چه خواهی کن
با سلام و خسته نباشید و ضمن عرض تبریک فرا رسیدن سال 91 به دوستان عزیز.
من خودم دانشجوی رشته ICT هستم، در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که بله تمام پیامک ها در مخابرات ذخیره میشه
و قابل پرینت گرفتن هست البته نه اینکه شما هر وقت دلتون خواست برید و پرینت بگیرید. یکی از دلایلش هم اینه که اگه شما بخواهید استخدام یکی از سازمانهای امنیتی یا نظامی بشید یکی از منابع تحقیقاتی مراجعه به پرینت پیامک های شماست.
در ضمن از نظر حجم ذخیره سازی هیچ مشکلی نیست.
من خودم دانشجوی رشته ICT هستم، در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که بله تمام پیامک ها در مخابرات ذخیره میشه
و قابل پرینت گرفتن هست البته نه اینکه شما هر وقت دلتون خواست برید و پرینت بگیرید. یکی از دلایلش هم اینه که اگه شما بخواهید استخدام یکی از سازمانهای امنیتی یا نظامی بشید یکی از منابع تحقیقاتی مراجعه به پرینت پیامک های شماست.
در ضمن از نظر حجم ذخیره سازی هیچ مشکلی نیست.
- محل اقامت: داهات
- سپاسهای ارسالی: 6317 بار
- سپاسهای دریافتی: 841 بار
- تماس:
سلام دوستان
به گفه دوستام در مخابرات متن پیامکها تقریباً حدود 6 ماه در دیتابیس مخابرات می مونه و بعداز اون به دیگررسانه های جانبی انتقال داده میشه و اینکه اون را تاچه مدت نگهداری می کنند اطلاع دقیقی ندارم.
اما پرینت گرفتن از متن پیامک به این صورت نیست که صاحب خط یا کسی که علیه طرف شکایتی داره درخواست بده و فوراً براش پرینت بگیرن به هیچ وجه به شخص پرینت متن پیام نمیدن فقط با دستور قضایی اونم برای مسایل امنیتی وملی یا مساله مهمی مثل قتل اگر به تشخیص قاضی نیاز باشه پرینت می گیرن.
یاعلی

به گفه دوستام در مخابرات متن پیامکها تقریباً حدود 6 ماه در دیتابیس مخابرات می مونه و بعداز اون به دیگررسانه های جانبی انتقال داده میشه و اینکه اون را تاچه مدت نگهداری می کنند اطلاع دقیقی ندارم.
اما پرینت گرفتن از متن پیامک به این صورت نیست که صاحب خط یا کسی که علیه طرف شکایتی داره درخواست بده و فوراً براش پرینت بگیرن به هیچ وجه به شخص پرینت متن پیام نمیدن فقط با دستور قضایی اونم برای مسایل امنیتی وملی یا مساله مهمی مثل قتل اگر به تشخیص قاضی نیاز باشه پرینت می گیرن.
یاعلی

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم

راحت جان طلبم وز پی جانان بروم

راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6700 بار
- سپاسهای دریافتی: 12095 بار
- تماس:
حجم ای ام اس اونقدر کمه که با یکی دو هارد یک یا دو ترابایت میشه تمام اس ام اس ها رو ذخیره کرد ! تا اونجا که می دونم اس ام اسها رو تا مدت معینی ذخیره میکنن که قابل پیگیری هست .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 699 بار
- سپاسهای دریافتی: 4990 بار
ای بابا دوستان از شما واقعاً بعیده!!!!!!!!
یه هارد و دو هارد و نوار مغناطیسی چیه؟؟ 100 هزار تومن و یه میلیون و دو میلیون کدومه؟!!!
کافی نت سر کوچمون که نیست ... یکی از پر سود و پر هزینه ترین شرکتهای ایرانه !هزینه ها و خریدهای مخابرات میلیون ها دلاره! ....
فقط کابلهایی که به اسم خرابی تو انبارگردانی های یه مرکز خیلی کوچیک میره تو جیب انباردارو تعمیرکار چند صد هزار تومن میشه!
سیستمهای شنود مخابراتی هم که خریداری شده طبق اخباری که همتون تا حالا شنیدید هم خیلی پیشرفته تر از ایناس هم خیلی گرونتر!
یه هارد و دو هارد و نوار مغناطیسی چیه؟؟ 100 هزار تومن و یه میلیون و دو میلیون کدومه؟!!!
کافی نت سر کوچمون که نیست ... یکی از پر سود و پر هزینه ترین شرکتهای ایرانه !هزینه ها و خریدهای مخابرات میلیون ها دلاره! ....
فقط کابلهایی که به اسم خرابی تو انبارگردانی های یه مرکز خیلی کوچیک میره تو جیب انباردارو تعمیرکار چند صد هزار تومن میشه!
سیستمهای شنود مخابراتی هم که خریداری شده طبق اخباری که همتون تا حالا شنیدید هم خیلی پیشرفته تر از ایناس هم خیلی گرونتر!
-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
خب خیلی چیز دوز از ذهنی نیست , اگر نیاز باشه کاملاً شدنی هست.
همونطور که دوستمون اشاره کرد پیامک text هست که در حد یکی دو بایت فضا اشغال میکنه و میشه حد اقل تا یکماه پیامک های اپراتور رو در یک سرور خوب ذخیره کرد/
همونطور که دوستمون اشاره کرد پیامک text هست که در حد یکی دو بایت فضا اشغال میکنه و میشه حد اقل تا یکماه پیامک های اپراتور رو در یک سرور خوب ذخیره کرد/

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6700 بار
- سپاسهای دریافتی: 12095 بار
- تماس:
, اول با دقت متنها رو بخون !!! منظورمون این نیست با دوتا هارد یا دوتا نوار این کار رو میکنن !!! منظور اینه این کار شدنیه و تجهیزات گران و زیادی احتیاج نداره .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون