ایرانسل یا همراه اول، مسئله این است

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

ایرانسل یا همراه اول، مسئله این است

پست توسط mohsen_3d »

ایرانسل یا همراه اول مسئله این است

به نظرتون کدومشون بهتره با درنظر گرفتن اینترنت، هزینه های خدمات، آنتن دهی، اختلال کمتر و .......
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6700 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

Re: ایرانسل یا همراه اول، مسئله این است

پست توسط Mohammad 1985 »

هر جفتشون آشغالن ! البته خودم از بهمن 85 ایرانسل دارم و تقریبا راضی هستم ! هر چند اون اویل خیلی حال میداد به مشتری هاش ! آنتن دهیش خیلی بهتره از قبله و الان همراه آخر در خیلی از موارد فقط از نظر تمدن کهن و باستانیش نسبت به ایرانسل برتری داره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

سرعت بسته هاي اينترنت نامحدود ايرانسل بهتره يا بسته هاي رؤيايي همراه اول؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

سلام دوست عزیز.من تجربه خودم رو از بسته همراه اول خدمتتون میگم.
با انتخاب بسته "نا محدود" پیامکی از طرف همراه اول اومد که "1024000 کیلو بایت !!!!!!" ترافیک رایگان برای شما فعال شد.من نمیدونم نا محدود یعنی 1 گیگ؟؟؟
بعد هم سرعت اون از 6 کیلو بایت بیشتر نمیرفت.
بسته ایرانسل رو هم تا حالا خودم امتحان نکردم.اما پسر خاله ام گرفته بود میگفت سرعتش حدود 30 کیلو بایته و نا محدود.
البته گوشی اون EDGE داشت اما مال من نداره.اختلاف سرعت هم به احتمال زیاد به این علت بود.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

سلام

پس در اين صورت هيچ کدومشون با ديل آپ تفاوتي ندارند!

ممنون از راهنماييتون ، ميدونيد من نميدونم از چه نوع اينترنتي بايد استفاده بکنم که در هرجايي که باشم حتي در سفر هم بتونم ازش استفاده بکنم ! :-x
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72659 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

من هم به شخصه ايرانسل رو بهتر ميدونم، از لحاظ ثبات ارتباطي چه در مکالمه و چه در اينترنت برتر هست، از نظر سرعت اينترنت من با ايرانسل در شيراز با سرعت حدود 40KB/s يعني معادل 320kbps امکان دانلود داشتم و واقعا نامحدود (خودم تا به حال بيش ار 12GB استفاده کردم در کمتر از يک ماه)
همراه اول حصوصا در ثبات و سلامت ارتباطي بسيار ضعيف‌تر عمل ميکنه به نسبت ايرانسل، همچنين ايرانسل سرويسهاي متنوع‌تري داره و ....

اما تنها چيزي که کاربران ايرانسل رو از اون دور ميکنه، اين هست که به دليل قيمت پايين سيمکارتها که عموما هم اعتباري هستند، افراد به راحتي اون رو تعويض ميکنند و مثلا براي کارهاي رسمي، شغلي و معاملاتي افراد به اون اعتماد نميکنند (در ذهن عموم هم نماد بي‌کلاسي!! هست که اين هم در نوع خودش جالبه)
و به دليل اينکه از روي شماره نميشه فهميد سيمکارت دائمي ايرانسل هست يا اعتباري، حتي اگر فرد خط دائمي هم داشته باشه، باز همون شرايطي که در بالا توضيح دادم در ذهن عموم ايجاد خواهد شد

البته اين رو هم اضافه کنم در کمتر کشوري چنين ذهنيتي وجود داره، شايد دليل اون اين هست که هيچ يک از انها نميتونند سيمکارت 800 دلاري يا حتي 320 دلاري رو تصور کنند!

,
Dialup در بهترين شرايط بيش از 7KB/s بعني 56kbps نيست، در حالي که ايرانسل (البته فعلا در مراکز استانها) سرعت متوسط حدود 25KB/s يعني 200kbps هست و سرعت حداکثر هم حدود 320kbps که البته قبلا در تاپيک مربوط به اينترنت GPRS توضيح دادم که سرعت رابطه‌ي مستقيمي با کلاس GPRS , EDGE داره
در ضمن توصيحي هم بدم در مورد اينکه چطور ممکنه مثلا برخي مواقع در dialup سرعت دانلود بالاتر 7 ممکنه باشه و در GPRS بالاتر از سرعت اسمي کلاس اون، دليل اين وضعيت اين هست که امکانات فشرده سازي سخت و نرم افزاري در ارسال و دريافت بسته‌ها وجود داره که نرح انتقال واقعي در خط رو بالاتر از حداکثر اسمي اون ميتونه در عمل به کاربر بده، پس دليل مثلا حداکثر سرعت 320kbps در GPRS,EDGE کلاس 32 همين موضوع هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

اگر سيم کارت هديه ايرانسل رو نخواهيم چکار بايد بکنيم تا اين سيم کارت برامون ارسال نشه؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 239 بار
سپاس‌های دریافتی: 214 بار

پست توسط raamin9 »

با سلام
تجربه شخصی من از اینترنت ایرانسل !
یک ماه پیش یک بسته نامحود یک روزه سفارش دادم بعد از 1GB دانلود که 16 ساعت طول کشید متوجه شدم که دیگه چیزی دانلود نمیکنه . بعد از کمی دستکاری متوجه شدم که شارز گوشیم هم صفر شده ( شانس آوردم دیویست تومن بیشتر سارز نداشتم ) ::sh بعد که به 700 زنگ زدم گفت باید صاحب خط تماس بگیره آخه سیم کارت به اسم پدرم بود . :lol: که من هم بیخیال شدم .
بعد از چند روز یک سیم کارت خریدم :grin: و یک بسته نامحدود یک ماهه سفارش دادم .
بعد از 10 روز که حدودا 10GB دانلود کرده بودم دوباره همان مشگل پیش آمد ولی اینبار یک بعد شانسی بزرگ آوردم اونم این بود که چهار هزار تومن شارزم صفر شده بود :lol: :lol: :lol:
بعد با اپراتور تماس گرفتم یک کد پیگیری به من داد گفت اگه تا 24 ساعت اینده ایراد حل نشد دوباره تماس بگیر . تا پنج روز از از از اون زمان به اینترنت وصل میشد ولی از حساب کم میکرد .
بهد از پنج روز دیگه حتی به اینترنت هم کانک نمیشه :? بعد از ده روز پیگیزی امروز زنگ زدم و
اپراتور به من گفت کل gprs و mms ایرانسل قطع شده :ch: :x بعدش با یک خط دیگه امتحان کردم دیدم که هیچ مشگلی نداره :shock:
العان ده روزه که اینترنت ندارم و فکر میکنم تا پایان دوره همین اشو همین کاسه باشه :-P
العان به این نتیجه رسیدم که اینترنت نامحدود در ایرانسل وجود ندارد :-(
برای هر هزار تومن شما 1GB میتوانید دانلود بکنید.....!
ولی سرعتش بعد نبود میانگین حدود 200kb سرعت داشت :smile:
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن :     [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]      
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...     
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در صورتي که شما درخواست نکنيد، ارسال نخواهد شد، البته سوال در نوع خودش عجيب بود!

,
فکر نميکنم محدوديت 10GB داشته باشه (البته اگر اين محدوديت هم وجود داشته باز 10GB بسيار مقرون به صرفه هست به نسبت ADSL 128kbps و يا بالاتر)، چون من الان 12GB استفاده کردم و البته ظاهرا اينترنت ايرانسل فعلا قطع هست، چون الان با هيچ کدوم از سيمکارتهاي ايرانسلم که چک کردم وصل نميشد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 239 بار
سپاس‌های دریافتی: 214 بار

پست توسط raamin9 »

Mahdi1944
العان که دوباره امتحان کردم مثل اینکه اینترنت ایرانسل قطع است.
من قبلا از ADSL 128kbps صبا استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم .
محدودیت دانلود من با ان شرکت ماهانه سه گیگ بود ولی سرعت 128 نبود بلکه به مدت 45 ثانیه روی 900kb دانلود میکرد بعد از ان سرعت به 192kb کاهش پیدا میکرد ولی هیچ وقت زیر 192 نمی امد در طول یک سال اشتراکی که با شرکت صبانت داشتم حدود چهار ساعت بیشتر قطع نشده بود اما مهمترین چیز صبا دانلود نا محدود شبانه آن است و محدودیت سرعت هم ندارد . من به طوز معمول از ساعت 3 شب تا 7:45 صبح 2GB هر روز دانلود داشتم :m:a

فکر میکنم که دوباره باید برم سراغ ADSL
با تشکر :razz:
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن :     [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]      
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...     
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ظاهرا مشکل اينترنت ايرانسل حل شده در حال حاضر (در اين لحظه)

در مورد صبانت هم کاملا حق با شماست، اين شرکت يکي از پيشگامان ورود اينترنت به ايران هست و در حال حاضر يکي از برترين سرويس دهندگان اينترنت محسوب ميشه، در مورد سرعت هم کاملا حق با شماست، صبانت باند رو هر چه قدر که آزادباشه بين تمام کاربران به اشتراک ميگذاره و به همين دليل تا حدود 192KB/s يعني چيزي حدود 2mbps هم ميرسه و ...
اما مثلا اينترنت ADSL که خود مخابرات ارائه ميکنه 128 حقيقي هست و يعني نهايتا تا 20KB/s ميشه از اون انتظار داشت (حقيقي 16KB/s)
و ديگر شرکتها هم معمولا حقيقي ارائه ميکنند

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2851 بار
سپاس‌های دریافتی: 2041 بار

پست توسط MOHAMMAD JAFAR »

با تشکر از آقا مهدی عزیز بابت توضیحات با ارزششون

یک سوال هم من در مورد بسته های نامحدود اینترنت ایرانسل داشتم
من بسته "یک ماهه شبانه" گرفتم و دو روز بعد تصمیم گرفتم اینترنت "نامحدود یک ماهه" بگیرم ولی اشتباهه همان کد اینترنت "یک ماهه شبانه" را وارد کردم
تکلیف چیست؟
حالا اگر من بسته "نا محدود یک ماهه" بگیرم چه می شود؟
با تشکر
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”