ایرانسل یا همراه اول، مسئله این است

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72659 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

Re: ایرانسل یا همراه اول، مسئله این است

پست توسط Mahdi1944 »

,
اما من با چنين مشکلي مواجه نشدم، الان هم روزانه حدود 1GB دانلود ميکنم (با تعرفه ماهيانه)

,
آيا علامت E و خط رفت و برگشت زير نمايشگر آنتن گوشي ميبينيد هنگام متصل شدن؟
در ضمن اين کدهايي که شما نوشتيد براي دائمي هست، اگر از اعتباري استفاده ميکنيد، بايد جاي 130 عدد 140 رو وارد کنيد
البته نيازي به درخواست کانکشن اتوماتيک هم نيست، شما ميتونيد به راحتي يک کانکشن به نام Irancell-GRPS و accessPoint اون رو mtnirancell انتخاب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

Mahdi1944, عزیز
می خواستم بدونم که آیا شما با گوشی به اینترنت وصل می شوید و دانلود را انجام می دهید یا به طریقی آنرا به سیستم خود انتقال می دهید و از آن طریق وصل می شوید ؟
اگر با گوشی هست که لطف کنید و در مورد تنظیمات و برنامه های مورد نیاز برای دانلود و مرور صفحات تا حد امکان برای 5800 توضیح نمایید!؟ و اگر با کامپیور هم هست که همینطور
(اگر جای این سوال هم اینجا نیست در تاپیک مجزا پاسخ دهید)
ممنون :D
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nt,
با گوشي هم امکان دانلود و وجود داره، براي اين کار هم بسته به نوع گوشي برنامه‌هاي زيادي وجود داره، اما يک شرکت چيني به نام UC برنامه‌هاي خوبي ارائه کرده که اين جمله ميشه به مرورگر اون يعني UCMobile اشاره کرد که دانلود منيجر بسيار قابل قبولي داره و معمولا فايلها رو سالم دانلود ميکنه، توجه داشته باشيد در اينترنتهاي بدون سيم مانند GPRS , Wifi صحت دانلود اهميت پيدا ميکنه و برنامه‌ها بايد اين مورد رو مديريت کنند

در کامپيوتر هم به با استفاده از Bluetooth يا Wireless اينترنت گوشي رو به کامپيوتر منتقل ميکنم، روش اتصال با BT , Wifi رو هم قبلا در تاپيکي توضيح داده بودم، براي دانلود در کامپيوتر هم حتما از IDM استفاده کنيد، اين برنامه يکي از برترين برنامه‌ها براي اطمينان از صحت دانلود و سرعت دانلود هست

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 874 بار
سپاس‌های دریافتی: 1751 بار

پست توسط pasha85 »

سلام
من دو هفته هست که می خواهم طرح یک ماه اینترنت نامحدود رو دوباره راه بیاندازم ولی مثل اینکه این طرح حذف شده

ایا کسی خبر داره :-( :-(
بجاش طرح های روزانه 200 مگابایتی هفتگی 800 مگابایتی و 205 گیگ ماهیانه با همون پول قبلی رو گذاشته :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

دارم دیونه می شم

همراه اول هم سرعتش بدرد نمیخوره و اینکه نمیتونم با کامپیوتر به گوشی وصل بشم یکی کمک کنه :? :? :?
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

سلام :razz:
من طرح یک روزه ی 200 مگابایتی رو امروز فعال کردم تا سرعتش رو تست کنم. متاسفانه سرعتش از Dial up هم کمتره. الان من با اینترنت ایرانسل on شدم و سرعت دانلودم 1.7KB/s شده(بعضی موقع ها به زور تا 3 هم میره). میخواستم ببینم مشکل از کجاس؟ سرعت اینترنت ایرانسل اومده پایین؟ گوشی مشکل خاصی داره؟ یا به خاطر انتن دهیه؟
اینم بگم گوشیم 5530Xpress music . تو منطقه ی ما هم مشکل خاصی در زمینه ی انتن دهی نداریم و انتن همیشه پره
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

سلام N@VID, عزیز.
سرعت اینترنت GPRD به عوامل مختلفی مربوط میشه.
گوشی شما از فناوری EDGE پشتیبانی میکنه.پس اشکال از گوشی نیست.
یکی از دلایل میتونه شلوغی منطقه شما باشه.که باعث پر شدن ظرفین شبکه میشه.
یکی از دلایل وقتی هست که شما به اینترنت متصل میشید.اگر در مواقع اوج مصرف مثل ظهر و یا اول شب باشه چون مصرف مشترکین شرکت زیاده ممکنه سرعت هم پایین بیاد
و یکی هم سیاست های شرکت هست.
مثلا با انتخاب بسته های حجمی یا نا محدود "که فعلا غیر فعال شده" سرعت اتصال فردی که طرح رو انتخاب کرده رو پایین میارن تا سود بیشتری نصیبشون بشه!
اول صیح و آخر شب تست بکنید ببینید باز هم سرعت پایینه؟
در ضمن.اگر با کامپیوتر به اینترنت متصل میشید "با اتصال گوشی به کامپیوتر"ممکنه مشکل از اتصال گوشی به کامپیوتر هم باشه.
مثلا من یک بلوتوث برای کامپیوتر گرفته بودم.و سرعت انتقال اطلاعات با بلوتوث به زور به 4 کیلوبایت میرسید.که با تعویض بلوتوث به یک نوع بهتر مشکل حل شد.
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

سلام مهدی جان
از راهنماییت ممنون. راستش من دیشب ساعت 2 شب هم برای دانلود اقدام کردم ولی از 3 بیشتر نرفت(با خود گوشی)
امروز هم سرعتش رو در مهراباد و قلهک هم تست کردم. یه کم بهتر شد ولی باز سرعت دانلود خیلی پایین بود. زیر 4
برای اتصال به کامپیوتر هم از کایل usb استفاده میکنم و از این لحاظ نباید مشکلی داشته باشه
ممکنه مثلا سرعت بسته های 1 ماهه 2.5GB بیشتر باشه؟
یه نکته ای هم بگم، سرعت باز کردن صفحات وب نسبت به Dial up بیشتره(مخصوصا تو خود گوشی) ولی نمیدونم چرا سرعت دانلودش انقدر پایینه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

N@VID,
در زمان اتصال به اينترنت زير نمايشگر آنتن گوشي علامت يک آنتن و نماد رفت برگشت ميبينيد و يا يک E و نماد رفت و برگشت زير اون؟
اين توصيفات احتمال اين رو ميده که منطقه‌ي شما هنوز مجهز به EDGE نشده باشه و يا اگر شده، با کلاس زير 10 فعال شده باشه
در شيراز تقريبا تمام مناطق مجهز به EDGE کلاس 10 تا 32 هستند و از نظر سرعت بسيار رضايت بخش هست، هر چند ديگه نامحدود نيست و ... ::sa

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

Mahdi1944, علامت E و خطهای رفت برگشت در زیر انتن ظاهر میشن
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”