نظرسنجی:فروش شماره موبایل ها توسط مخابرات به مراکز تبلیغات

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست

نظر شما درباره فروش شماره تلفن های همراه مشترکین ،توسط مخابرات به مراکز ارسال پیامک تبلیغاتی چیست؟

1.این کار غیر قانونی است
13
72%
2.این کار قانونی است
1
6%
3.با آن مشکلی ندارم
4
22%

مجموع رای گیری: 18

Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

نظرسنجی:فروش شماره موبایل ها توسط مخابرات به مراکز تبلیغات

پست توسط A3eman »

نظر شما درباره فروش شماره تلفن های همراه مشترکین ،توسط مخابرات به مراکز ارسال پیامک تبلیغاتی چیست؟
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

Re: نظرسنجی:فروش شماره موبایل ها توسط مخابرات به مراکز تبلیغ

پست توسط arash128 »

سلام،دوست من مخابرات این شماره ها رو نمیفروشه،بلکه این سیستم ها با استفاده از کد پستی شماره موبایل ها رو پیدا میکنه،مثلاً منزل شما یه کد پستی داره این سیستم میاد چک میکنه میبینه یه شماره موبایل به این کد پستی سند خورده و براش پیامک میفرسته،حتی نمیتونه تشخیص بده که این شماره خاموشه یا نه
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

شما اگه گزارش 20:30 رو نگاه میکردید نظرتون عوض میشد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

با سلام

دوست خوبم در گزارش 20:30 بزرگ نمایی شد همین! همیشه هر انچه رسانه های می گویند درست نیست،حتی صدا و سیما :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

در مورد این گزارش بزرگنمایی نشده.
در مصاحبه ای که با چند شرکت ارسال پیامک گروهی انجام شد شرکت ها دقیقا ذکر کردند که شماره مثلا گروه مهندسان رو 50.000.000 خریداری میکنند.گفته شد شماره رو به همراه سن.جنسیت و کد پستی منزل مشترکین خریداری میکنند.از خود همراه اول و ایرانسل "دقیقا نام این دو اوپراتور ذکر شد" و حتی برای آپدیت و به روز رسانی هم مبلغ 5.000.000 میپردازند.
حتی اگر این کار قانونی هم باشه "خبر ندارم که قانونیه یا غیر قانونی" باید در قراردادی که موقع خرید سیمکارت امضا میشه ذکر کنند.
و این که در بقیه کشور ها هم این کار رو میکنند دلیل نمیشه که اینجا هم اینکار انجام بشه "این حرف که در بقیه کشور ها اینکار رو میکنند رو یکی از مسئولین گفته بود"
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi Mahdavi,
من مدتی خدوم کار ارسال پیامک های تبلیغاتی جزو حوزه کاریم بود، آن چیزی که اپراطورها به فروش میرسانند تنها رنج شماره های در شبکه است و فقط همین!

اما حکایت این پیامک های تبلیغاتی هدفمند چیست؟

این پیامک ها به چند دسته تقسیم میشوند:

1. ادعاهای دروغین

مثلا شرکتی در شیراز بود که مدعی بود به کسانی که داوطلب آزمون ورودی پیام نور هستند پیامک میزند! اما وقتی من بررسی کردم متوجه شدم همانقدر که به نظر چنین امری محال است (فروش اطلاعات داوطلبین توسط سازمان سنجش) عملاً نیز فقط ادعا در میان بوده است.

2. ادعاهای بزرگ تر از واقعیت

مثلا همان مورد بالا را در شرکت هایی دیدم که با همکاری چند موسسه دانشپذیری پیام نور همکاری داشتند و مثلا حدود 1000 تا شماره موبایل داشتند که دقیقاً مربوط بود به داوطلبین دانشگاه پیام نور، منتها ادعای ایشان باز داشتن آماری بود که نه با عقل جور در میاد نه ...

3. آمارهای واقعی

برخی هستند که با فعالیت جدی نسبت به جمع آوری گروهی اطلاعات می کنند، مثلا خود من در یک تلاش برای شرکت های سرامیک وکاشی بیش از 5000 شماره موبایل و نام خانوادگی استخراج کردم. از چند روش برای این منظور استفاده میشود:

بنگاه های کاریابی که با داشتن سامانه رایانه ای و دسته بندی افراد خروجی مطلوب را میدهند.
نمایشگاه ها و مسئولین برگزاری که به صورت موضوعی بوده و عموما افراد متخصص در اونجا فرمهای متعددی پر میکنند.

:-) مثلا خود من یک فرم آماده کردم که در اون از تکنولوژی های نو این صنعت صحبت شده بود و علاقه مندان به اطلاعات بیشتر باید فرم پر می کردند و این فرم را در چند نمایشگاه پخش کردم.

از راه های دیگر به دست آوردن شماره تلفن همراه، نرم افزارهای یابنده ایمیل، تلفن و آدرس هستند که تنظیمات محلی، موضوعی و تاریخی را نیز میتوان در آنها اعمال کرد!

من هنوز قابل قبول نیست برام که در ایران سامانه ای در حال فروش اطلاعات کاربران باشد، البته دلیلش را تعهد کاری نمی دونم. :-)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1072 بار
سپاس‌های دریافتی: 1014 بار

پست توسط arash128 »

من هم از نزدیک با این کار اشنایی دارم و هیچ فروش شماره تلفنی صورت نمیگیره،البته یه موضوعی هست و اینکه اگه تو ایرانسل آشنا داشته باشی میتونی یه پولی(ر.ش.و.ه :x )بدی و مثلاً به شما بگن فلان شماره(مزاحم)به نام چه کسی هست،همراه اول رو هم که دیگه کاری نداره فقط کافیه تو یه دفتر خدمات مشترکین آشنا داشته باشی که در این صورت به جز آدرس بقیه مشخصات یه سیم کارتو به شما میدن
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”