SMS رايگان

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

SMS رايگان

پست توسط Farhad3614 »

از این سایتها میتونید اس ام اس رايگان بفرستید به همه جا :-D

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط adib »

من اين سايت [External Link Removed for Guests] رو بيشتر ترجيح ميدم چون بهتر و سريع تر هست.
ولي اگر يه سايت خوب ميخواييد براي اس ام اس بايد از اين جا استفاده كنيد:
چنان چه چیزی نیافته ای که به خاطرش بمیری استحقاق زندگی را نداری.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

اين سايتا وقتي ميخواي ازشون استفاده کني و sms بدي شماره موبايل ما رو هم ميپرسه...پس حتما هزينش حساب ميشه؟
چفنتيه؟ :-(
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72659 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ali_singer,
اين کار رو براي طبقه بندي و امر گيري و همينطور شناسايي بهتر افراد هست که مزاحمتي براي کسي ايجار نشه و فقط جنبه تاييدي داره، خيالتون راحت باشه :-) ربطي به هزينه‌ي SMS گوشي نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

mahdi1944, پس اگه free باشه خيلي خوبه و ارزش داره..به هر حال مرسي از راهنمايي :D
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط Mehran_k »

Farhad3614,
SMS22 که Free نبود چون بعد از ثبت نام و کلي( دنگ و فنگ ) تازه مي گه براي ارسال و داشتن اعتبار بايستي پوينت خريداري کنين :-P

ُSMSIRAN هم که اصلا وارد نمي شه و پيغام GateWay Time Out مي ده :?

جناب adib,

سايتي رو که شما معرفي کردين (Sms.ac) بعد از ثبت نام و در صفحه آخر که واسه فرستادن مسيج هست وقتي مسيج رو تايپ مي کنيم و سند مي کنيم پيغامMessage Failed ميده و شماره رو هم من با کد ايران و شماره مورد نظر وارد مي کنم...98917
در ضمن يه پيغام قرمز رنگ داخل کادر Your Mobile Center با اين عنوان Your Mobile Phone is NOT activated اومده که هر کاري کردم نتونستم فعالش کنم ..مطمئنيد واسه ايران کار مي کنه ؟ چون فکر کنم مشکل از کد کشور باشه البته من شماره موبايلم رو طبق مثالي که خودش زده وارد مي کنم ولي باز هم نمي شه :?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mehran_k,
يه زماني من از Peykasa استفاده مي‌کردم و اعتباري هم نبود، اما با فاصله‌ي زماني هر 30 دقيقه مي‌شد مسيج جديد رو به طول 80 کاراکتر ارسال کرد و البته بقيه رو خودش تبليغات مي‌گذاشت و از اين راه پول خودش رو درمي‌اورد
امتحان کنيد، شايد هنوز هم کار کنه :?

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ALIGERMAN »

من با smsiran تقريبا ميشه گفت هر روز يا دو روز يه بار کار مي کنم هيچ مشکلي هم نداره.
FC BAYERN MUNCHEN EV
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Mehran_k,
:-( در مورد پوینت هم باید بگم که مقداری رایگان میده اما اگه زیاد بخواهین باید بخرید من با هر دوتاش کار میکنم مشکل :D نداره
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ALIGERMAN,
مشکل جناب مهران به خاطر اختلال در کانکشن خودشون هست و رفع مي‌شه :-)

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط Mehran_k »

mahdi1944,

ممنون از راهنمايي شما ...ولي مثل اينکه فعلا از کار افتاده بدليل پيغام زير در صفحه اصلي :sad:

عدم امکان سرویس دهی
با عرض پوزش خدمت کاربران سیستم کوته پیام پیک آسا، به اطلاع شمامی رسانیم که سرویسهای پیک آسا قادر به سرویس دهی نمی باشد به محض رفع اشکال شما را در جریان کار قرار خواهیم داد.

ALIGERMAN,

مثل اينکه حق باشما وجناب مهدي هست ... :? من صبح هر چي امتحان کردم نشد ولي مثل اينکه الان مشکلي نداره :eek: درضمن شما چند تا مسيج مي تونين با اين سايت بفرستين ؟؟؟ ظاهرا مثل اينکه اينم Credits 150 تايي مي ده ؟؟ :eek:

Farhad3614,

با تشکر از شما ...ولي 8 پوينت اول واسه ارسال 2 تا اس ام اس هم نمي شه :-x شما چه جوري کار مي کنين ؟....در هر حال ممنون :(
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Mehran_k,
من پوین خریدم شما هم میتونید بخرید شماره های تماس برای سفارش اونجا موجود هست :D
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”