مشکل آنتن دهي گوشي کاستوم شده نکسوس اس

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

مشکل آنتن دهي گوشي کاستوم شده نکسوس اس

پست توسط arazmeh »

سلام دوستان. من يک گوشي کاستوم شده Nexus S از کانادا آوردم که دورش قاب طلا و کريستال ياقوت کار شده. مشکل گوشي اين هست که با همراه اول آنتن دهي اش خوب نيست. توي يک مناطقي آنتن کامله ولي بيشتر جاها آنتن نداره اصلا در حالي که به راحتي با ايرانسل کار مي کنه. گوشي quadband هست و در مشخصات فني اش نوشته شده که GSM/850/900/1800/1900 رو ساپورت مي کنه. مي خواستم ببينم کسي ميتونه منو راهنمايي کنه براي اين که مشکلش رو حل کنم. ضمنا اگه راهي داشته باشه که ثابت کنم گوشي ايراد داره ميتونم پسش بدم بنابراين اگه راهي ميشناسيد که بشه نشون داد ايراد از گوشي هست بهم بگين ممنون ميشم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72662 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

Re: مشکل آنتن دهي گوشي کاستوم شده نکسوس اس

پست توسط Mahdi1944 »

,
عليک سلام
شما با گوشي‌هاي ديگه و همون سيمکارت آنتن‌دهي مطلوبي در اون مناطقي که با اين گوشي آنتن‌دهي ضعيفي داره داريد؟
اينکه آنتن‌دهي همراه اول اغلب کيفيت و ثبات قابل قبولي نداره و ايرانسل در اين زمينه به حق بسيار بهتر هست که شکي نيست، اما اگر مورد بالا وجود داره ممکنه مشکل به گوشي مربوط باشه و يا هم اينکه سيمکارت شما قديمي هست و به همين دليل نوسان در سيگنال داريد، در صورتي که سيمکارت شما IR-TCI هست که حتما بايد تعويض بشه تا درست کار کنه، اگر هم IR-MCI هست ممکنه مشکلي پيدا کرده و ...

پيشنهاد ميکنم اول سيمکارت رو با گوشي ديگه‌اي تست کنيد و بعد اگر مشکل در گوشي دوم هم وجود داشت، ميشه نتيجه گرفت احتمالا سيگنال دهي در اون منطقه ضعيف هست و يا اينکه سيمکارت مشکلي داره که تعويض اون ميتونه موضوع رو روشن کنه

موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”