حاتم بخشی رضاشاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 114 بار

Re: حاتم بخشی رضاشاه

پست توسط kaarabar »

zadhoosh نوشته شده:به گزارش خبرنگار فرهنگی [External Link Removed for Guests]، رضاشاه پهلوی ارتفاعات آرارات در غرب ایران را به ترکیه، قسمت‌هائی از شرق ایران را به افغانستان و منطقه سوق الجیشی اروند رود (شط العرب) را به عراق بخشید.
به همین راحتی ! نیست ارث باباش بوده! حالا نمی شد در این دوستی شاعرانه اونا یه ذره از خاکشون را به ما بدن؟! تصویر

جالب بود تصویر
واقعا چرا انگلستان كه او را سر كار آورد بايد اين طور بخواهد كه از خاك ايران كاسته و به خاك افغانستان و تركيه اضافه بشه؟ رضا خان كه مهره ي اونا بود پس چرا مثلا در مورد تركيه كه بازمانده ي اصلي از عثماني بود آن طور عمل كرد؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,   ,

کسی نکوهش نکرد که چرا شما دوستان حس وطن پرستی دارید. بنده نیز اینطور بودم منتها به دلایلی در پاره ای از مسائل بنده واقعیت نگری را محور قرار می دم، نه ...

البته مطمئنا علتش منافع شخصی نیست ... :-)

ضمنا، بنده اصالت پدریم کرد و مادریم از همین استان فارس (چند کیلومتری نقش رستم) است. هر چند بنا به شرایط روزگار خودم متولد خوزستان هستم. :::P من لحن تمسخر آمیز شما - sailor - را پای خامیتون میزارم.

مطمئنا اگر بیش از شما به این کشور و تاریخش علاقه مند نباشم، اما مطمئناً کمتر از شما برای حفظش تلاش نداشتم.
ارائه منبع و ... نمی کنم چون روند بحث را مفید نمی دونم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

سلام
دوست عزيز، وقتي نام حس وطن پرستي مي ايد اينطور در ذهن القا ميشود كه شايد فرد بيشتر از مقدار واقعي و مناسب وطنش را دوست دارد اگر چه اگر هم دوست داشته باشد چيز بدي نيست ولي اين بحث اتفاقا بسيار با ذكر منبع و اسناد پيش رفت و واقعيات ذكر شد ولي از انجا كه دوستي وطن از ايمان است يقينا همه ما اهل ايمانيم.
دوست عزيز چرا عربها در حاليكه هيچ سندي در دست ندارند و تمامي اسناد تاريخي بر فارس بودن هميشگي خليج فارس دلالت دارند بازهم اعراب به خودشان اجازه مي دهند اين نام اصيل را جعل كنند ولي در باب نام ديگريكه انهم اتفاقا محل بحث است با وجود اينهمه اسناد انهم در كشور ايران كه خودش يك پاي اين دعوا ست بحث ميشود كه ايا نام اروندرود براي اين رودصحيح است يا خير؟ :x
جاي تعجب است :?
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

به پست اول من مراجعه کنید، اتفاقا در نقشه عربی من ویرایش کردم نام خلیج فارس را اصلاح کردم.

بحث ما که در مورد خلیج فارس نبوده و نیست.

در مورد حاضر بنده عرض کردم، بحث نمی کنم بنابراین قرار نیست در ایران در مورد نام اروند رود بحث کنیم. تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: کویر
سپاس‌های ارسالی: 539 بار
سپاس‌های دریافتی: 442 بار

پست توسط sailor »

M.Abooali

ایرانی ها از کشورهای عربی به خاطر جعل نام های تاریخی شان ناراحت می شوند متاسفانه این کشورهای تازه تاسیس دشمنی خود را با تاریخ و تمامیت عرضی ایران پنهان نمی کنند شنیدن اظهارات مشابه از یک هم وطن واقعا تعجب آور است ذکر منبع معتبر برای اثبات گفته ها کمترین کاری است که یک مدعی برای حرف هایش به آن اشاره می کند.
خام بودن بنده را به بزرگورای خودتان ببخشید ولی خواهش می کنم اگر می توانید مطالب قبلی را ثابت فرمایید،

پست اول شما از چله کمان رها شده است موضوع اروند رود و نام جعلی آن را هم شما پیش کشیدید.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان، در ادامه شعري از ايرج ميرزا خدمت همگي تقديم ميگردد، مخصوصا همه قوميتها اعم از فارس، ترك، كرد، بلوچ و ... . كه همگي با جانفشاني باعث حفظ تماميت ارضي ايران عزيز شده اند

ما که اطفال این دبستانیم همه از خاک پاک ایرانیم
همه با هم برادر وطنیم مهربان همچو جسم با جانیم
اشرف و انجب تمام ملل یادگار قدیم دورانیم
وطن ما به جای مادر ماست ما گروه وطن پرستانیم
شکر داریم کز طفولیت درس حب الوطن همی خوانیم
چون که حب وطن ز ایمانست ما یقینا ز اهل ایمانیم
گر رسد دشمنی برای وطن جان و دل رایگان بیفشانیم .
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”