عاقبت تسليم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

Re: عاقبت تسليم

پست توسط Goebbels »

جناب kaarabar

منبع مطلب رو قرار بدهید تا اگر معتبر باشد نسبت به پاسخ به مطالب آن اقدام کنم!

در ثانی صحبت بنده این نیست که امریکایی ها خبر داشتند یا نه! صحبت این است که ژاپن آغازگر حمله به ایالات متحده بوده است! نه ایالات متحده!

این ژاپن بود که به چین ، فیلیپین و .................... حمله کرد!

در ضمن این ژاپن بود که با حمله به چین و جنایاتی که در این حمله انجام داد تحریم اقتصادی امریکا و ایضا بر هم خوردن روابط را به جان خرید! و پیش از آن روابط با آمریکا در سطح خوبی بود! در حالی که در متن قرار داده شده توسط شما ذکر شده است!

روزولت در ابتدا منتظر آلمان ماند تا این کشور به آمریکااعلان جنگ نماید اما این اتفاق نیفتاد و بنابراین مانورهای سیاسی و اقتصادی خود رابرای ایجاد بحران با ژاپن آغاز نمود.

[External Link Removed for Guests]

اگر منبعش مشرق است که هیچ!
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط sir.fox »

kaarabar نوشته شده:در تصاوير پيش از جنگ مشخص است كه ژاپن قبلا هم كشوري با امكانات و صنايع پيشرفته و البته با فرهنگ بومي خود بوده. پيشرفت امروز اين كشور هم نه تحفه ي فرنگ ، بلكه ثمره ي تلاش خود اين ملت است.
ولي امروز فساد اخلاقي ، قمار و از هم گسيختگي خانواده ها در آن ديار غوغا مي كند كه اين ميراث واقعي تسليم است.

Taxis at Tokyo Train Depot

تصویر
تصویر

Nichi-Doku Shashinki Shoten - 1928
تصویر
1933 : ظاهرا تحت امتياز ولي در ژاپن
تصویر
و در سال 1934 در ايران:
تصویر
البته شكر خدا ما استقلال خودمون به دست آورديم ولي هنوز پرچم قاتل نياكان سامورايي ها در ديار هاريگيري در اهتزاز است! تصویر

دوست عزیز با منطق علمی و آماری صحبت کنید در حال حاصر میزان درصد ازدواج هایی که به طلاق منجر می شوند در کشور از خیلی از کشور های اروپاییشتر است

به لحاظ آماری فساد اقتصادی جزو کشورهای برتر و ‍پیشرو است

فقر وفساد گسترده است

فساد و فقط پاپین شکم نیست

نمیدونم ما ها به جای فکر به پیشرفت و بالا بردن در آمد سرانه که در سطح کشورهای خیلی فقیر دنیا است چرا

همش به این مقوله میپردازیم .
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 114 بار

پست توسط kaarabar »

بنده به پایگاه "مشرق" علاقه مندم و اجازه ی توهین هم نمی دهم.
مطلب پیشین را هم از آن پایگاه آوردم که مقاله ای بر گرفته از منابع زیر بود:

[1]C. Wright Mills, The Power Elite, New York, 1956.
[2] Cited in Charles Higham, Trading with the Enemy: An Exposé of TheNazi-American Money Plot 1933-1949, New York, 1983, p. 163.
[3] Robert B. Stinnett, Day of Deceit: The Truth about FDR and Pearl Harbor,New York, 2001, p. 17.
[4] Cited in Sean Dennis Cashman, America, Roosevelt, and World War II, NewYork and London, 1989, p. 56; .
[5] Edwin Black,Nazi Nexus: America’s Corporate Connections to Hitler’sHolocaust, Washington/DC, 2009, p. 115.
[6] Floyd Rudmin, "Secret War Plans and the Malady of American Militarism,”Counterpunch, 13:1, February 17-19, 2006. pp. 4-6,

[7] Jacques R. Pauwels, The Myth of the Good War: America in the SecondWorld War, Toronto, 2002, pp. 50-56. The fraudulent practices of Lend-Lease aredescribed in Kim Gold, "The mother of all frauds: How the United Statesswindled Britain as it faced Nazi Invasion,” Morning Star, April 10, 2003.
[8] Cited in David Lanier Lewis, The public image of Henry Ford: an Americanfolk hero and his company, Detroit, 1976, pp. 222, 270.
[9] Jacques R. Pauwels, "70 Years Ago, December 1941: Turning Point of WorldWar II,” Global Research, December 6, 2011,
.
[10] Rudmin, op. cit.
[11] See e.g. Howard Zinn, A People's History of the United States, s.l., 1980,p. 305 ff.
[12] Patrick J. Hearden, Roosevelt confronts Hitler: America's Entry into WorldWar II, Dekalb/IL, 1987, p. 105.
[13] "Anti-Japanese sentiment,”http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Japanese_sentiment
[14] Patrick J. Buchanan, "Did FDR Provoke Pearl Harbor?,” Global Research,December 7, 2011,
. Buchanan refers to a newbook by George H. Nash, Freedom Betrayed: Herbert Hoover’s Secret History ofthe Second World War and its Aftermath, Stanford/CA, 2011.
[15] Stinnett, op. cit., p. 6.
[16] Stinnett, op. cit., pp. 5, 9-10, 17-19, 39-43; Buchanan, op. cit.;Pauwels, The Myth..., pp. 67-68. On American intercepts of coded Japanesemessages, see Stinnett, op. cit., pp. 60-82. "Rattlesnakes”-quotation fromBuchanan, op. cit.
[17] Stinnett, op. cit., pp. 152-154.
[18] Pauwels, "70 Years Ago…”
[19] See Jean Bricmont, Humanitarian imperialism: Using Human Rights to SellWar, New York, 2006.
  آنکه دولت های بی طرف در جنگ ها نباید تنها به یکی از طرفین سلاح بفروشند پس امریکا عملا در جبهه ی متفقین بود.
البته بنده هیچ یک به ویژه ژاپن را بر حق نمی دانم و صرفا عاقبت تسلیم را یادآور می شوم.
--------------------
توجه به فساد اخلاقی هم به دلیل اهمیت کانونی خانواده در فرهنگ و دین ماست.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال گفت: نسبت آمار طلاق به آمار ازدواج‌ها در ایران ۱۶.۳ درصد است که این شاخص در فرانسه ۵۳.۲، روسیه ۵۲.۶، نروژ ۴۹.۸، آلمان ۴۸.۸، کانادا ۴۶.۳، استرالیا ۴۱.۲، ژاپن ۳۵.۸، چین ۲۱.۲، ترکیه و اردن ۲۰.۳ درصد و … می‌باشد.
فراموش نکنید که هیچ کشوری مانند ایران مورد هجمه ی رسانه ای نیست تا جایی که در سال 91 تعداد 125 شبکه ی ماهواره ای فارسی زبان در حال پخش بود تصویر در حالی که ما خودمان با بودجه ی دولتی فقط حدود 50 شبکه داریم!

در مورد فساد اقتصادی هم طبیعیست که در یک جامعه ی سرمایه داری شفافیت مالی در راس امور باشد . ولی در مورد رتبه ی جهانی کشورمان در شفافیت مالی بنده گزارشی که با معیار های مالی و کمی تدوین شده و ملاحظات سیاسی همچون رسانه های آزاد و جامعه مدنی فعال و ... معیار شفافیت اقتصادی لحاظ نشده باشد نیافتم.
فقط یک تصویر از پراکندگی سوء استفاده ی مالی نسبت به درآمد ناخالص ملی را قرار می دهم که ظاهرا مربوط به بعد از ماجرای 3000 میلیاردی است که اون هم خدا را شکر تقریبا به بیت المال بازگشت.
لطفا ایران را با ژاپن مقایسه کنید:
تصویر  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط serpiko »

من شنيده ام در كشورهاي سرمايه داري كسي كه فرار مالياتي داشته باشد پدر پدر جدش را در مي آورند.من شنيده ام وزير دارايي فرانسه بخاطر تخلف مالي اسعفا داد ودولت متبوعش تا مرز سقوط رفت.من شنيده ام رييس جمهور آمريكا هداياي دريافتي با ارزش بالاي 500 دلار(عدد دقيقش را مطمئن نيستم)در پايان سال اعلام مي كند.
اما در كشور خودم چه چيزها كه نديدم.....
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

serpiko نوشته شده:من شنيده ام در كشورهاي سرمايه داري كسي كه فرار مالياتي داشته باشد پدر پدر جدش را در مي آورند.من شنيده ام وزير دارايي فرانسه بخاطر تخلف مالي اسعفا داد ودولت متبوعش تا مرز سقوط رفت.من شنيده ام رييس جمهور آمريكا هداياي دريافتي با ارزش بالاي 500 دلار(عدد دقيقش را مطمئن نيستم)در پايان سال اعلام مي كند.

عزیزم این ها همونطور که فرمودید فقط شنیده هاست

یه جست و جوی ساده بزن خیلی از این شنیده ها خلافش بهت ثابت میشه

قانونش هست ولی اجرا نمیشه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

نده به پایگاه "مشرق" علاقه مندم و اجازه ی توهین هم نمی دهم.
مطلب پیشین را هم از آن پایگاه آوردم که مقاله ای بر گرفته از منابع زیر بود:

کلا ارزش پاسخ دادن ندارد چون یک دستکاری عمدی در مطلب است که صد البته مشرق پیش از این سابقه اش رو داشته!

منابعی که قرار داده شده است معتبر هستند و چنانچه دقیق نقل شود میتوان پاسخ هایی ارسال کرد! البته در برابر مطالب همان منابع معتبر هم ده ها و صد ها منبع وجود دارد در نقض!

مطالب گلوبال در حدود بیست صفحه مرتبط به هم است که مشرق به صورت کاملا گزینشی نقل کرده!

مثلا در موردی گفته شده که تحریم یکی از راه کار های امریکا برای پرهیز از شروع جنگ و یا حداقل شروع آن توسط ژاپن است که نسبت به کشور گشایی و تهدید پایگاه های امریکا در آسیا تمایل نشان داده!

ولی مشرق جان فقط یک بخش رو نقل کرده و بخش دیگر رو .................................!

شما دقت کردید که منابعی که مشرق قرار داده حداقل ، حداقل 30 الی 40 صفحه مطلب است؟! آن وقت مطلب مشرق نهایاتا دو صفحه؟ برخی مطالب را نمیتوان به این صورت خلاصه کرد چون حق مطلب ادا نمیشود!

همانطور که پیشتر عرض کردم حتی اگر مطالب دقیق هم نقل شده باشد باز هم از حمله ژاپن به امریکا چیزی کم نخواهد کرد!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

بهترین کتابی که در مورد نبرد دریایی ژاپن و امریکا و دلایل شروع جنگ هست کتاب نبرد دریایی تزوشیماست که در ایران توسط اقای ذبیح الله منصوری ترجمه شده و دیگر مترجم ها هم هستن.واقعیت اینه که مسیله شروع نبرد خیلی پیچیده تر از این حرفاست.گفته های مشرق در این کتاب هم وجود داره.امریکا ژاپن رو مجبور به شروع جنگ کرد و ژاپن شروع کننده جنگ هست.
اینکه سربازان ژاپنی به کودکان چینی تجاوز کردن.خوب یه ادم عاقل به من بگه این چه ربطی به کودکان و زنان ژاپنی داره که در هیروشیما و ناکازاکی بودن؟
این چه ربطی به نسل های بعدی ژاپن داره که هنوزدر این نقاط بیماری های ژنتیکی دارن؟امریکای بی تمدن تو مدت تاسیس خودش بزرگترین جنایت کار تاریخ هست.کشتن 100 هزار نفر تو یه ثانیه که البته 99 درصدشون هم غیر نظامی بودن با هیچ منطقی توجیه پذیر نیست.
چطوره سر اینکه فک میکنن ما قراره بمب اتمی تولید کنیم خون مردم مارو کردن تو شیشه اما وقتی امریکا استفاده کنه ما میگیم ژاپنی ها جنایت کار بودن؟
و در راستای این تایپیک هم باید به دوستان تذکر بدم چند سال پیش تجاوز چند سرباز امریکایی به یک دختر نوجوان ژاپنی رو یادمون نرفته که موجب اعتراضات گسترده در ژاپن شد.واقعا تاسف اوره پیشرفت صنعتی و اقتصادی که با این وضع به دست بیاد.مردم ژاپن که در یک ثانیه شاهد پودر شدن عزیزان و دوستانشون در هیروشیما و ناکازاکی بودن باید هر روز عاملان این جنایت رو در خاک خودشون با یونیفرم های نظامی ببینن.

به شخصه زندگی غارنشینی رو به این پیشرفت خفت بار ترجیح میدم.ازادی با ارزش ترین چیزه که رابطه مستقیم با استقلال داره.چیزی که ژاپن امروز علی رغم همه پیشرفت هاش نداره.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

میهن پرست نوشته شده:بهترین کتابی که در مورد نبرد دریایی ژاپن و امریکا و دلایل شروع جنگ هست کتاب نبرد دریایی تزوشیماست که در ایران توسط اقای ذبیح الله منصوری ترجمه شده و دیگر مترجم ها هم هستن.واقعیت اینه که مسیله شروع نبرد خیلی پیچیده تر از این حرفاست.گفته های مشرق در این کتاب هم وجود داره.امریکا ژاپن رو مجبور به شروع جنگ کرد و ژاپن شروع کننده جنگ هست.
اینکه سربازان ژاپنی به کودکان چینی تجاوز کردن.خوب یه ادم عاقل به من بگه این چه ربطی به کودکان و زنان ژاپنی داره که در هیروشیما و ناکازاکی بودن؟
این چه ربطی به نسل های بعدی ژاپن داره که هنوزدر این نقاط بیماری های ژنتیکی دارن؟امریکای بی تمدن تو مدت تاسیس خودش بزرگترین جنایت کار تاریخ هست.کشتن 100 هزار نفر تو یه ثانیه که البته 99 درصدشون هم غیر نظامی بودن با هیچ منطقی توجیه پذیر نیست.
چطوره سر اینکه فک میکنن ما قراره بمب اتمی تولید کنیم خون مردم مارو کردن تو شیشه اما وقتی امریکا استفاده کنه ما میگیم ژاپنی ها جنایت کار بودن؟
و در راستای این تایپیک هم باید به دوستان تذکر بدم چند سال پیش تجاوز چند سرباز امریکایی به یک دختر نوجوان ژاپنی رو یادمون نرفته که موجب اعتراضات گسترده در ژاپن شد.واقعا تاسف اوره پیشرفت صنعتی و اقتصادی که با این وضع به دست بیاد.مردم ژاپن که در یک ثانیه شاهد پودر شدن عزیزان و دوستانشون در هیروشیما و ناکازاکی بودن باید هر روز عاملان این جنایت رو در خاک خودشون با یونیفرم های نظامی ببینن.

به شخصه زندگی غارنشینی رو به این پیشرفت خفت بار ترجیح میدم.ازادی با ارزش ترین چیزه که رابطه مستقیم با استقلال داره.چیزی که ژاپن امروز علی رغم همه پیشرفت هاش نداره.

بحث سر طرفداری از آمریکا نیست و آمریکاییها جنایاتی هم مثل جنگ ویتنام مرتکب شده اند که اون صحبتش جداست.

صحبت سر اینه که آیا ژاپنیها خودشون در اینمورد مقصر بوده اند یا خیر.

بمیان کشاندن موضوع تجاوز به زنان و کودکان چینی در نانجینگ هم تنها بمنظور نشان دادن وحشیگری ژاپنیها بوده نه چیز دیگری.

یادتون باشه که آمریکاییها هنوز هم بابت حمله به پرل هاربر از ژاپنیها ناراحتند و در سونامی اخیر ژاپن بعضی از آمریکاییها از خوشحالی با دمشون گردو میشکوندند.

بنده هم میدونم ژاپنیها از وجود یانکیها در کشورشون ناراحتند، اما این ناراحتی بحدی نیست که شما میگی، که مطمئنا اگر چنین میبود براحتی آمریکاییها را از کشورشون بیرون میکردند.

ما هم بهتره کاسه داغتر از آش نشیم و بذاریم خود ژاپنیها در اینمورد تصمیم بگیرند، تا کی میخوایم نقش قیم و وکیل وصی برای مردم دنیا بازی کنیم؟

بهتر نیست بجای این موضعگیریهای بیهوده کمی چاله چوله ها و مشکلات خودمونو حل کنیم؟
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

دسوت عزیزم بحث من خداشاهده این تایپیک نبود.در یک تایپیکی عده ای حمله اتمی امریکارو توجیه کرده بودن که اینجا من صحبتشو کردم.
مردم ژاپن ناراضی هستن به طور کامل اما فرهنگی که حکومت ژاپن داره تزریق میکنه مانع از واکنش اونها میشه.
فقط براغی مثال فکر کنید ما از عراق شکست میخوردیم و بعد مثلا الان عراقی ها در ایران پایگاه نظامی داشتن و غلط اضاقفه هم میکردن. ژاپنی ها هم بنابر فرهنگ شرقیشون خیلی هم بی رگ نیستن.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

پست توسط potpotpot »

esijoon نوشته شده:
serpiko نوشته شده:من شنيده ام در كشورهاي سرمايه داري كسي كه فرار مالياتي داشته باشد پدر پدر جدش را در مي آورند.من شنيده ام وزير دارايي فرانسه بخاطر تخلف مالي اسعفا داد ودولت متبوعش تا مرز سقوط رفت.من شنيده ام رييس جمهور آمريكا هداياي دريافتي با ارزش بالاي 500 دلار(عدد دقيقش را مطمئن نيستم)در پايان سال اعلام مي كند.

عزیزم این ها همونطور که فرمودید فقط شنیده هاست

یه جست و جوی ساده بزن خیلی از این شنیده ها خلافش بهت ثابت میشه

قانونش هست ولی اجرا نمیشه

دوست من ادعای جالبی رو مطرح کردید

شما یه نمونه از این عدم اجرای قانون بیار تا با هم برسی اش کنیم

راستی یادت باشه که ادعا کردن خیلی آسونه و دم دستی ترین راه برای پاک کردن صورت مس‍له

که خوشبختانه به واسطه فرهنگ سازی دراین زمینه پیشرفت های خوبی صورت گرفته تا این امر نهادینه بشه !

موفق باشید
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام ـ به نظر من به جای اینکه ما بحث کنیم که فرهنگ امریکا با ژاپن چکار کرد یا کی بود که در جنگ جهانی فلان کار را کر بهتره ببینیم که چطور شد که ژاپن بعد از جنگ جهانی که یک خرابه بود ! العان چطوریه است که بعد از امریکا و چین جز ابرقدرت های صنعتی ! چطوری است که کالای ژاپنی در تمام دنیا اعتبار دارد و یا ... بهتر نیست که ما نکات مثبتی که باعث پیشرفت یک جامعه می شود (حتی جامعه دشمن ) را پیدا کنیم و با شرایط خودمون مقایسه کنیم ببینیم می شود اثرشون داد یا نه و.... تا به جای اینکه ببینیم فرهنگ ژاپن چی بود حالا چی هست ! به هر حال ژاپن با همین فرهنگش فعلا جز ابر قدرت های اقتصادی است و ما فقط باید مواردی که باعث نابودی فرهنگشون شده را شناسایی کنیم و از خودمون دور کنیم تاپسر ۲۵ ساله با شلوار صورتی تا پاساژامون در اینده به وفور نبینیم تا اینکه غم خوار مردمانی شویم که از لحاظ فرهنگ (سنتی و اصیلشون ) هیچ شباهتی به ما ندارند به هر حال غم خوردن ما برای ژاپنی ها که خیلی هم از وضعیتشون راضی هستند فقط وقت ما را تلف می کند
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 130 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط John rider »

kaarabar نوشته شده:ولي امروز فساد اخلاقي ، قمار و از هم گسيختگي خانواده ها در آن ديار غوغا مي كند كه اين ميراث واقعي تسليم است.

قمار،درردیف فساداخلاقی وازهم گسیختگی خانواده هانیست!

کازینوها،نقشی حیاتی درکنترل تورم یک اقتصادآزاددارند.
کازینوها،نقدینگی راازبازارموادمخدرجمع میکند.
کازینوها،تورم رابه سمت تولیدمیبرند.
کازینوها،...

klavdia_kalugina نوشته شده:تاپسر ۲۵ ساله با شلوار صورتی تا پاساژامون در اینده به وفور نبینیم

اگرشمارنگ صورتی رادوست نداریددلیلی برنابودی فرهنگ نیست!
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”