وصيت نامه صـدام حسيـن!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

وصيت نامه صـدام حسيـن!

پست توسط Karim1504 »

وصيت نامه صـدام حسيـن!

خبرگزاريها اعلام داشتند ؛ وصيتنامه صدام در يكي از كاخهاي او در بغداد كشف شد ؛ در قسمتي از آن و خطاب به آقاي مسعود رجوي مي خوانيم :

مسعود عزيزم

اكنون كه اين مرقومه را مي نويسم ساعاتي چند به حمله امپريالیستها كه من و تو ؛ بخوبي آنها را مي شناسيم ؛ باقي نمانده و اميدوارم با مقاومتي كه در تاريخ زبانزد خواهد شد روبرو گردند و با ايمان و ايقان به همكاري تو و ارتش آزاديبخش تحت امرت ياد و خاطره سركوب اكراد در شمال و شيعيان در جنوب را گرامي خواهيم داشت .

اقاي رجوي

صراحتا خدمتتان عرض نمايم كه من همواره از جماعت ايراني بدم مي امد ؛ اما به شما ارادتي خاص دارم كه شايد بواسطه اين باشد كه شما ايراني نيستيد و يا ايرانيها ؛ ايراني نيستند ! ــــ سالها بر اين باور بودم كه ايرانيها ؛ استحاله نميشوند ولي اعتراف ميكنم از وقتي با شما اشنا شدم ؛ درباور خود شـك كردم كه چنين گستاخانه براي نجات كشورتان مي جنگيد

و همزمان از كيان عراق نيز دفاع مي كنيد و با امپرياليسم عناد مي ورزيد و مشكلات دروني خود را براحتي حل و فصل مي نمائيد ؛ اين همه انرژي زائيده تفكرات انقلابي شما است كه در پرتو اعجاز منبعث شده از انقلابهاي ايدئولوژيك نصيب شما شده است .

برادر مسعود

زماني كه آمدي ؛ نمي دانستم چه كسي امد ولي حالا كه چرخ روزگار مابين ؛ ما فاصله انداخته حسرت با شما بودن را مي خورم ؛ بگذار راحت برايت بگويم كه همواره آرزو داشتم حداقل يكي از فرزندانم مثل تو بود تا همواره بتوانم ذهن و فكرو ايده و تخيل خود را در برابرم ببينم ولي چون با يكديگر پيمان استقلال بسته بوديم ؛ نمي توا نستم تو را فرزند خود خطاب كنم .

رجوي عزيز

ارتش عراق در طول هشت سال نبرد بي امان عليه سربازان ايراني به غا يت مديون الطاف شما در امر اطلاع رساني و… هستند لذا از فرصت استفاده و مجددا از طرف خود ؛ استخبارات ؛ و مخابرات عراق از شما و دوستانتان تشكر مي نمايم و ابراز اميدواري ميكنم كه در جنگ با امپرياليستها هم از روحيه والاي شما كه مبتني برعدم سازش با آنها است بهره ببريم .

در خاتمه ضمن بررسي احتمالاتي كه پس از حمله آمريكا و انگلستان به خاك عراق متصور است ؛ وظائف خود و شما را بعرض ميرساند :

1- امپرياليستها شكست خورده و مجبور به ترك عراق و حتي منطقه ميشوند كه آنگاه ما بعنوان امپرياليسيم منطقه اعلام موضع مي كنيم و ايران را با قدرت آزاد كرده و شما و رئيس جمهورتان را به آرزوي ديرينه تان مي رسانيم .

2- جنگ طولاني و فرسايشي خواهد شد كه در نتيجه يك مقاومت جهاني عليه امپرياليسم بوجود مي آيد و در دراز مدت اين امپرياليسم است كه فرسوده ميشود و ما بعنوان نيروهاي انقلابي در منطقه حاكم ميشويم و آنگاه با قدرت ايران را آزاد مي كنيم و شما و رئيس جمهورتان را به آرزويتان خواهيم رساند .

3- امپرياليستها فاتح عراق ميشوند و روي نعش ما قدم مي زنند كه در اينصورت شما و رئيس جمهورتان ؛ ناكام از برآورده شدن آرزويتان از دنيا مي رويد .

4- اگر شرائط ؛ ما را به آتش بس و همكاري و خلع سلاح كشاند و مجبور شديم و شديد كه به اجاره اين و آن برويم ؛ هيچ ترديدي نكنيد كه همواره براي رسيدن به قدرت بايستي هزينه هاي آن را پرداخت .

5- نهايتا اگر از تل اويو سردرآورديد ؛ ما را هم فراموش نفرمائيد .

برادرمجاهد

هر آنچه كه گفتم ؛ اسراري در قالب كلمات و دردودلي با شما بود و بدانيد كه :

هست از پس پرده ؛ گـفتگوي من و تو

چون پرده برافتد ؛ نه تو ماني و نه من

صدام حسين تكريتي -- بغداد

حمید از بلژیک
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”