انگشت گالیله

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3405 بار
سپاس‌های دریافتی: 5807 بار

انگشت گالیله

پست توسط shafagh »

تصویر

گالیله بدلیل رد نظریه اش از جانب کلیسا و مخالفت های شدید و حتی نسبت دادن کفرگویی و ارتداد به او که نظریه بی سابقه "گردش زمین به دور خورشید" را مطرح کرده بود متحمل رنج بسیاری شد. وی بدلیل انچه که امروز هر کودک دیستانی ان را بخوبی می داند توسط کلیسا در حبس خانگی قرار گرفت.
بعد از مرگ گالیله را در یک قبر محقر بخاک سپردند. بمحض انکه نسل های بعد به ارزش و شخصیت علمی او پی بردند جسد او را از ان محل خارج کرده و به یک مقبره بزرگ و شایسته مقام علمی او منتقل نمودند. در حین انتقال ، دوستدارانش تصمیم گرفتند که یادگاری از جسد او را نگهداشته و در مقبره جدید بخاک نسپارند و ان یادگاری انگشت وسط دست راست او بود. ان انگشت هم اکنون در موزه "تاریخ علوم" در فلورانس در معرض دید عموم قرار دارد. این انگشت موجود در موزه برای همیشه این توانایی را به گالیله می دهد تا تلنگری به کلیسایی بزند که فقط در سال 1992 در رابطه با نظریه علمی خورشید محوریheliocentrism) ( گالیله و در مورد اشتباه کلیسا بطور رسمی به عذرخواهی پرداخت.
Captain
Captain
نمایه کاربر

Re: انگشت گالیله

پست توسط shafagh »

با عرض ادب خدمت خوانندگان محترم برای مستند بودن ترجمه ادرس سایت اصلی را هم درج کرده بودم و بعدا که بررسی کردم دیدم ممکن است در ان صفحه یا دیگر صفحات ان سایت موضوعاتی باشد که چندان مناسب بازدید خوانندگان عزیز نباشد لذا ادرس را حذف کردم و در ضمن اگر مطالب جالب تاریخی یا علمی دیگری را از این سایت ترجمه کردم (که معمولا مطالب جالب ان بیشتر از موضوعات کمی نا مناسب ان است) نام سایت را درج نخواهم نمود. البته ان سایت موضوعات زیاد بدی ندارد و لذا فیلتری بر ان اعمال نشده است اما با این وجود بازهم بعنوان یک مترجم اماتور و بنا به شان شما خوانندگان گرامی و انجمن های علمی صلاح دیدم ادرس سایت را حذف نمایم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

پست توسط Hesam - 1994 »

shafagh 2 نوشته شده: بمحض انکه نسل های بعد به ارزش و شخصیت علمی او پی بردند جسد او را از ان محل خارج کرده و به یک مقبره بزرگ و شایسته مقام علمی او منتقل نمودند. در حین انتقال ، دوستدارانش تصمیم گرفتند که یادگاری از جسد او را نگهداشته و در مقبره جدید بخاک نسپارند و ان یادگاری انگشت وسط دست راست او بود. ان انگشت هم اکنون در موزه "تاریخ علوم" در فلورانس در معرض دید عموم قرار دارد.

با عرض پوزش ابهام برای من پیش اومد
نسل های بعد یعنی حدودن چند سال بعد؟
مگر جسد گالیله رو مومیایی کرده بودند که انگشتش نابود نشده؟
گالیله رو احتمالا داخل تابوت گذاشتن و به خاک سپردن ، آیا این به این معنی هست که جسد داخل تابوت مدت زیادی دوام خواهد آورد؟
چند سال طول میکشه تا جسد بکلی نیست و نابود بشه؟
یا این خبر شایعه ای بیش نیست یا اینکه انگشت گالیله رو بعد جدا کردن از بدنش تاکسیدرمی کردن تصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

Hesam عزیز :razz:

من فقط مقاله مربوطه را ترجمه کردم اما واقعا نمی دانم جسد گالیله چه وضعیتی داشته ولی مطمئنا خارج کردن جسد او از قبر محقر و بی نام و نشانی که کلیسا برای او تعیین کرده بود و انتقال او به مکان مناسب تر کار افراد علاقه مند به علم بوده. بنظر می رسد هنوز هم کلیسا به ان دانشمند و ظلم بزرگی که در حق او روا داشته شده است توجه چندانی ندارد چون من در هیج جا ندیده ام که کلیسا بعد از پی بردن به اشتباهش مراسم یادبود و بزرگداشتی برای وی ترتیب دهد یا در سالگرد مرگ او نامی از وی برده باشد.
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”