عيد پاک " هموطنان مسيحي "

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72662 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ashubgar,
چندين بار از شما خواسته شده مطلب رو کامل ارسال کرده و در پايان لينک مطلب رو ارسال کنيد، نه به اين صورت ه قسمتي از مطلب رو ارسال و بقيه رو آدرس بديد، از اين به بعد در صورت تکرار اين روند، پست حذف خواهد شد
مطلب بايد کامل نوشته بشه
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط ferryultrastar »

عيد پاك رو به هموطنان مسيحي مون تبريك ميگم و براشون ارزوي موفقيت و شادي ميكنم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6700 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

آقا اين عيد فقط براي کاتوليکهاست يا براي پروتستانها هم هست؟ :?
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72662 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ashubgar جان
ببينيد کسي منکر اين نيست که هر کسي در انجمن پست مفيدي ميزنه از روي لطفي هست که به دوستانش داره و حقي هم بر گردن کسي نيست، همونطور که اجباري هم نيست، اما هر جايي قوانيني داره که بايد رعايت بشه، اينجا بايد پست کامل باشه و يا لااقل قابل قبول باشه و منبع در پايان اضافه بشه که روي منبع هم تاکيد زيادي داريم، اما اينکه چند کلمه رو بنويسيد و بعد بنويسيد ادامه مطلب در فلان جا مجاز نيست، ميتونيد لينک عکسها رو در پايان بگذاريد، نه ادامه و ....
مثلا به عنوان عکسهاي بيشتر و امثال اون مجاز هست
اميدوارم موضوع رو درک کنيد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

ashubgar, مگر افرادی مثل فریبرز و رضا عزیز که مقاله ها رو خودشون ترجمه می کنن و در سایت قرار میدن پولی برای این کار می گیرن ؟؟؟ تازه من و شما که اگر حال اش باشه مطلبی رو از یه جا کپی می کنیم آخرش منبع میزنیم !!! نمیدونم شما در اون فروم هایی که به قول خودتون مدیر فعال هستین چرا مطلب میزارین اما اینجا همه به خاطر عشق به سی سی مطلب میزارن و زحمت می کشن.

به نظر من آدم یا نباید یه کار رو انجام بده یا اگر میخواد انجام بده به بهترین صورت این کار رو بکنه !

شاید این موضوع به من ربطی نداشته باشه و مربوط به مدیران سایت باشه که مهدی عزیز هم به شما تذکر دادن اما من میبینم شما دارین زحمتی رو که این عزیزان بدون هیچ چشم داشتی می کشن زیر سوال میبرین . حرف من هم تذکر و این چیزا نبود اون مربوط به مدیران هست من فقط نظر شخصی ام رو راجع به حرفاتون گفتم.
 تصویر 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6700 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

منظوره هموتونو مي فهمم ولي کاسه داغ تر از آش شدن بعضي هارو نمي فهمم. فقط همين. اميدوارم خودش بفهمه. هر کسي براي هر کاري منفعتي دنبال مي کنه از اون بالاي بالا گرفته تا اون پايين پايين. همه ادعاي مخلص بودن مي کنن. ولي اينجوري نيست.

منم منظور شما رو نمي فهمم! :? يعني چي منافع ما ديگه چيه؟ مگه من که تا حالا 419 تا پست زدم اينجا و خيلي مطالبي که نوشتم رو خودم تايپ کردم ( که البته در مقابل چند هزار پست بعضي از دوستان اصلا به حساب نمياد ) و همچنين از تقريبا يکي دوماهگي اين سايت ايجا بودم و هستم ( تا زماني که اخراجم کنن! :grin: ) مگر من اينجا منافعي بردم يا سهامدار اينجا شدم؟ يا خيلي ديگه از دوستان؟ :shock: که صد البته ما در اينجا بهترين منفعتي که ميبريم کنار هم بودن هست ( البته به صورت مجازي!) و اينکه همين رد و بدل کردن اطلاعات باعث شده که همه اينجا چيزهاي جديد ياد بگيرن و يا اگه مشکلي داشتن مطرح کردن که بقيه دوستان بدون هيچ چشم داشتي با توجه به تجربه و تخصصشون جواب اونها رو دادن به هر حال اينجا قوانين اينجوري هست و البته فکر کنم خيلي از سايتهاي ديگه هم اينجوريه! لبته من فکر ميکنم قصد شما بالا بردن آمار سايت خودتون و تبليق اون هست ! :x در ضمن اين طور حرف زدن که بعضي ها کاسه داغتر از آش مي شن معني خيلي بدي ميده و اين يه توهين از طرف شما به کابران سايت هست! البته امیدواریم شاهد ادامه پستها از طرف شما باشیم البته با توجه به قوانین :-)
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

ashubgar محترم

پس با این حساب باید به عرضتون برسونم که این محیط هم قوانین خاص خودش را دارد و مدیران اینجا نیز بر اجرای دقیق آنها تاکید دارند ، چون اگر اینگونه نباشه به اصطلاح سنگ روی سنگ بند نمیشه ، در تمام جوامع امروزی و در تمام نقاط دنیا این قوانین وضع شده است که باعث بقای آن مجموعه میشه.
لذا از افرادی که قوانین برای آنها به جهت شکسته شدن ایجاد شدن ، درخواست داریم که یا حداقل نظاره گر مجموعه باشند و از فعالیت افراد استفاده مفید را برند ، یا اینکه درصورت پایبندی به قوانین به سان سایر اعضاء مشغول به فعالیت شوند.

ای روش پست زدن شما اذهان رو به این سو میبره که قصد تبلیغ سایت خود را دارید چون در هیچ کجا این طرز خبررسانی را مشاهده نمیکنید !
در مورد ایندکس گوگل هم بگم این دلیل نمیشه که چون سایتتون در گوگل ایندکس میشه به عضو احتیاجی ندارید !!! چون همه اعضاء از طریق گوگل جدب نمیشن ، اگر اینگونه بود شما حتی اسم سایتتون رو در امضای خود هم نباید میگذاشتید چون نیاز به تبلیغ ندارید توی گوگل داره ایندکس میشه ،
شما 3000 صفحه در گوگل ایندکس دارید سایت ما نیز بیش از 50000 صفحه ایندکس شده در گوگل داره اما هیچگاه نمیاییم تکیه بر این تعداد ایندکس و پیج رنک خود کنیم بلکه با ارسال مقالات مفید و علمی و ایجاد محیطی صمیمی و خالی از تنش و اغتشاش ، سعی بر این داشتیم تا در تمام محافل زبانزد باشیم .

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید و این آخرین باری باشه که ما سر اینگونه مسائل با شما بحث میکنیم.

در پناه خداوند متعال موفق باشید :razz:
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”