ايراني در بيان ژوليوس سزار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

ايراني در بيان ژوليوس سزار

پست توسط ganjineh »

ژوليوس سزار، امپراتور روم كه 12 ژوئيه سال 100 پيش از ميلاد( روزي چون امروز ) به دنيا آمد و پانزدهم مارس سال 44 پيش از ميلاد در سناي روم ترور شد، در همين روز در سال 47 پيش از ميلاد سناي روم را مجبور به پذيرش اين باور خود كرده بود كه ايران را به دليل هوش سرشار و وطن‌دوستي مردمانشش از برنامه لشكر كشي‌هاي آينده او حذف كند. وي در آن جلسه سنا گفته بود كه به نظر او ايران قدرتي پايدار و هميشگي است. شرح اين مذاكرات سناي روم تا به امروز باقي مانده است.
سزار كه از سوي سنا براي ده سال ديگر به رياست قوه مجريه سراسر روم برگزيده شده بود، سال‌ها پيش از آن در جريان تعقيب رقيب خود " پمپي " و تصرف مصر ، كه از اينجا به منظور قلع و قمع دست نشاندگان پمپي به سوريه رفته بود، در شمال سوريه ( جنوب تركيه امروز ) با دسته اي از سپاهيان ايراني به فرماندهي پسر شاه وقت ايران در گير و مصاف داده بود و با روحيه و تاكتيك جنگي ايرانيان آشنا شده بود. با اين كه دولت وقت ايران پيش از آن وعده كمك نظامي به پمپي داده بود سزار حاضر نشد بيش از مصافي كه ذكر شد با ايران درگير شود.


روز شمار تاریخ ایران
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 71
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۸۷, ۱۰:۳۲ ب.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط mardaviz0 »

اين طوري ها هم نبوده سزار پس از فتو حاتش در اروپا و تثبيت مو قعيتش قصد هجوم وسيعي به ايران را داشته است که هدف او پس گرفتن عقاب هاي لژيون روم از ايرانيان بوده است و هم چنين فتح کامل ايران ولي پيش از تدارک لشکر کشي در سنا به قتل رسيد ضمنا سزار در هيچ سند تاريخي در باره ايرانيان اظهار نظري نکرده فقط رسا له فتو حات جنگي ايشان در گل باقي مانده است.هر وقت خواستي ادعايي بکني پيشتر منبع اون رو بگو قربونت برم.
هنوز آتش پارسي نمرده است
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”