ريشه هاي آغاز جنگ جهاني دوم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط padeshah »

با سلام
دوست عزيز dibas در مورد سيره پيامبر و کلا واقعيت دين توصيه مي کنم کتب تاريخي عرب مخصوصا آنهايي را که نزديکتر به زمان حيات ايشان هستند را مطالعه کنيد مثل ابن خلدون و ما قبل
(نکته تمامي اين کتب يا به طور کامل يا به طور محدود شامل سانسور گشته اند حتي قديمي ترين کتاب تاريخي اعراب که به طور دقيق الان يادم نيست نويسندش کي هست ممنوع چاپ هستند)
براي اهل خرد يک نکته کافي است
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مهاباد-فلان کوچه
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

پست توسط Adolf »

didi نوشته شده:اقای ادولف میدونستی سرجوخه هیتلر تا اخر عمر حتی زمانی که fuhrer شده بود باز هم مدالی را که در جنگ اول به پیشنهاد مافوق یهودیش به خاطر کارهایی که در جهبه تنها سگها انجام میدادن و هیتلر هم با کمال میل انجام میداد گرفته بود به سینه میزد.

آقای دیدی باید عرض کنم که سرجوخه هیتلر به خاطر وطنش حاضر بود هر کاری بکند حتی وظایف سگها ، چون هیتلر به وطنش ایمان داشت . به نظر من از این پست تا آقای عالم شدن کار بزرگی است که آقای هیتلر با رسالتی که خداوند به وی داده بود توانست تا حدی انسان را از چنگال صهوینیسم نجات دهد که در آخر قربانی دسیسه های آنان و نوچه هایشان شد.....

"...یک جاروکش آریایی به مراتب بهتر است از یک عالی رتبه در کشورهای دیگر....." آدولف هیتلر .نبرد من
خاتمه ي جنگ را فقط کشته شدگان ديده اند....افلاطون
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Adolf »

Galadriel نوشته شده:دوست من...
من زماني که 10 يا 11 سالم بيشتر نبود، کتاب نبرد من رو خوندم :-)
شما داري غزوه هاي حضرت محمد(ص) رو با جنگ هاي هيتلر مقايسه مي کني؟
حضرت رسول تمامي جنگهاي خودش رو به فرمان خدا انجام مي داد نه از روي هوس و کشورگشائي...
قبل از هر نبرد طرف متخصام رو به خدا دعوت مي کرد و از شرک و کفر دعوت به خدا مي کردشون بعد در آخرين مرحله باهاشون مي جنگيد، نه اينکه يک شبه سر مردم بيگناه خراب بشه که نفهمن از کجا خوردن :x
دوست من، مي دونم که خيلي دلداده هيتلري و آرزو مي کنم بهش برسي اما موقع اظهار نظر کردن شان انسان ها رو هم در نظر بگير، نه اينکه فرستاده خدا رو در کنار يک رواني يهودي بزاري و مقايسش بکني :x :x :x

به نظر من شما آن زمان فقط به عکسهای کتاب نگاه می کردید یا .....
اولا آقای هیتلر اصلا یهودی نبود وی یک ضد یهود تمام عیار بود .نمی دونم تو کجای کتاب آقای هیتلر را یهودی معرفی کرده است... :grin:
دوما آقای هیتلر از قبل اعلام کرد هر کس که با ما مخالفت کند و با ما دشمنی کند کشته خواهد و این را با صراحت اعلام کرد.
فکر کنم پیامبر(ص) هم همین کار رو کرد. مگر خداوند نفرموده اند دین زورکی نیست و هرکس به خواست می تواند وارد اسلام شود. پس چرا در زمان فتح مکه و کشورگشایی هرکس که نخواست مسلمان شود را کشتند.....به نظر شما اگر اسلام به جای شمشیر با تبلیغ رواج مییافت الان صهوینیسم می توانست اینگونه به ما توهین کند و دنیای اسلام را با مشکلات بزرگ مواجه کند.....
به نظر شما اگر آقای هیتلر در رسالتش پیروز میشد این همه جنگ و تفرقه در دنیا وجود داشت.
آقای هیتلر بارها در کتاب نبرد من فرموده اند :" ...پیشرفت دنیا و صلح و آزادی بشر فقط با فرمانروایی نژاد برتر (آریایی) بر دنیا امکانپذیر است....".

هیتلر بسیاری از مشکلات امروز دنیای ما را پیشبینی کرده بود از جمله حکومت آمریکا بر دنیا... او از مسایلی خبر داشت که خیلی از انسانها از آن بی خبرند.....

عزیزم من بیخود دلداده ی هیتلر نیستم هیتلرم معشوقه ی زن نیست که بهش برسم.......
شما افراد هم تا قبل از جنگ با آمریکا همه شعار سر خواهید داد مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل و تا .و. جانم...و
اما اگر خدای ناکرده زبان لال آمریکا ذره ای موفق شود همه یکصدا خواهید گفت آمریکا = دموکراسی - آمریکا نجات دهنده ی ایرانیان
میگید نه این خط این نشون
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Adolf »

لطفا بحث رو منحرف نکنيد که آقاي مهدي تاپيکو قفل کنه من سوالم ريشه هاي آغاز جنگ جهاني بود نه شخصيت آقاي هيتلر.........اصلا چرا سايت قانون عدم توهين به شخصيتهاي بزرگ تاريخي رو نداره..... :-(
New Member

پست توسط adolf-hitler »

only the dead have seen end of the war..............
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

اقاي Adolf
در زمان فتح مکه دو سه نفر بيشتر کشته نشدند و در واقع بدون خونريزي مکه فتح شد.
مبناي دين قران و اعمال پيامبر ( سنت ) و اهل بيت است
پس دين را به پيامبر نياموزيم
به تاريخ مراجعه و امار کشته شدگان در جنگهاي صدر اسلام با ساير جنگها را مقايسه کن
تاريخ را در کتاب هاي هيتلر جستجو نکن

اگر آقای هیتلر در رسالتش پیروز میشد

مشخص است که بسيار شيفته هيتلر هستي !!
و...
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

New Member

پست توسط adolf-hitler »

اگر آقاي هيتلر در رسالتش پيروز ميشد ديگر جنگي در دنيا باقي نميماند...همه زير سايه ي نژاد برتر به سرحد پيشرفت ميرسيديم..... از اين همه مشکلاتي که يهود بر سر راه دنيا گذاشتند خبري نبودو آثاري از يهود باقي نمي ماند......

نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

حالا خوبه موضوع تايپيک (ريشه هاي آغاز جنگ جهاني دوم) است نه چيز ديگري :?

آمار کشته ها در جنگهاي پيامبر نسبت به جمعيت بسيار زياد بوده است . در کشورگشاييهاي خلفاي راشدين هم همينطوردين را به ما تحميل کردند و..

يک بار تاريخ را بدون تعصب بخوان مي بيني که نه تنها مردم ايران بلکه ديگر ملل با ذوق و شوق اسلام را پذيرفته اند (حتی سرداران سپاه یزگردی که به جنگ با مسلمانان رفته بودند ولی مسلمان وار برگشتند) :-) حتي من در کتب تاريخي اروپا از زبان مسيحیان و الحادي ها وقتي در قسمت اسلام را مطالعه مي کنم هيچ وقت ننوشته اند که اسلام را به زور به مردم اجبار کرده اند بلکه علاقه خود مردم نسبت به ديني بوده است که همه برابرند. :smile:
پيامبر هم هرگز جنگ را شروع نکردند بلکه پيمان شکني ها و آزار مشرکين عامل آن بود.
........................................................................

برای اینکه تایپیک از موضوع پرت نشود از مدیران در خواستند دارم تا پستهای نامربوط ...شود.
حالا برای اینکه به موضوع برگردیم :
چگونه حزب نازی در آلمان شکل گرفت؟
هیهات منا الذلة
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

Adolf نوشته شده:لطفا بحث رو منحرف نکنيد که آقاي مهدي تاپيکو قفل کنه من سوالم ريشه هاي آغاز جنگ جهاني بود نه شخصيت آقاي هيتلر.........اصلا چرا سايت قانون عدم توهين به شخصيتهاي بزرگ تاريخي رو نداره..... :-(

:eek:
از کی تا حالا دیکتاتور خونریزی مثل هیتلر شده شخصیت بزرگ تاریخی و حفظ احترامش واجبتر از حفظ احترام پیامبر اعظم (ص) شده ؟ :-o
یا نکنه جنابعالی فقط شخصیتهایی مثل هیتلر را آدم فرض میکنی و نعوذ بالله در مورد حضرت نبی جور دیگری فکر میکنید .... :eek:
به صراحت به پیامبر توهین کردید و مدعی هم شدید ؟ :-?
مگه پیامبر اسلام(ص) توی جنگ چند نفر رو به کشتن داد

دوما آقای هیتلر از قبل اعلام کرد هر کس که با ما مخالفت کند و با ما دشمنی کند کشته خواهد و این را با صراحت اعلام کرد.فکر کنم پیامبر(ص) هم همین کار رو کرد. مگر خداوند نفرموده اند دین زورکی نیست و هرکس به خواست می تواند وارد اسلام شود. پس چرا در زمان فتح مکه و کشورگشایی هرکس که نخواست مسلمان شود را کشتند....

به عنوان یک مسلمان به شما اخطار میدهم که در مورد شخصیت گرامی حضرت رسول (ص) بدون تحقیق و مطالعه اظهار نظر نکنید .... :x
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط M_Tomcat »

آخه چه ربطي بين پيامبر اکرم و هيتلر وجود داره که با هم مقايسه شان ميکنيد؟ :-?
منظورت از رسالت هيتلر چيه؟ :-? هيتلر هيچ ارزش والايي رو دنبال نمي کرد هدفش هم فقط کشور گشايي بود و بس.
اين شعار نژاد برتر هم فقط واسه اين بود که مردم و سرباز هاي بدبخت آلمان رو وسيله ي رسيدن به اهدافش قرار بده :-o
اگه اين قدر آريايي ها رو دوست داشت پس چه طور حاضر شد اين طوري به کشتنشون بده؟ :-(
اگه کسي طرف دار هيتلر هست خوب باشه ديگه لازم نيست اين رو داد بزنه :L:L
لازم هم نيست واسه بزرگ کردن خودش پيامبر خدا رو زير سوال ببره :x
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

جوابيه به آقاي آدول

پست توسط machkol »

adolf-hitler نوشته شده:اگر آقاي هيتلر در رسالتش پيروز ميشد ديگر جنگي در دنيا باقي نميماند...همه زير سايه ي نژاد برتر به سرحد پيشرفت ميرسيديم..... از اين همه مشکلاتي که يهود بر سر راه دنيا گذاشتند خبري نبودو آثاري از يهود باقي نمي ماند......

اول به قسمت دوم مطلبتون جواب می دم تا زودتر این شک برطرف بشه .

فتح مکه به این دلیل بود که کفار مکه پیمانشون رو با مسلمین شکستند و این کار هم مثل سایر امور پیامبر اعظم طبق دستور خداوند بود که در قران فرموده با کفاری که پیمانشان را شکستند پیکار کنید و اينکه خدا گفته اونا در صورتي که از رفتار هاي گذشتشون برنگردن واجب القتلن .يکي نيست به اينا بگه شما دارن در حالي اين حرف رو ميرنين که پيامببر بر ابوسفیان که بیشترین سنگ اندازی ها را در قبل و بعد از فتح مکه داشت رحم آورد. اونها هم خودشون حقانیت اسلام رو (حداقل از روی معجزات پیامبر) دریافته بودند اما خوب بنا به دلایلی نمی تونستند مسلمون بشن که اینجا فرصتش پیش اومد.راستی من تاحالا جایی نخونده بود (جز چند تا سایت ضد اسلامی) که در فتح مکه همچین اتفاقی افتاده باشه؟

[hr]

حالا در مورد قسمت اول ازت یه سوال میکنم.
به نظرت میشه در جامعه ای که *گشتاپو* کوچکترین صدای خواهان اصلاحاتی را خفه(اعدام)میکند به سرحد پیشرفت رسید؟(اینهایی که میگی همش شعارهای هیتلر بودبرای توجیه کاراش)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

من سوال كردم ريشه هاي آغاز جنگ چي بود سما اومديد بحث اسلامي رو پيش كشيديد؟

ريشه هاي آغاز جنگ جهاني دوم تحقير بيش از حد آلمان پس از جنگ جهاني اول بود......آلمان كه در آن زمان بسيار در خم شكسته بود ناگهان شاهد ظهور نجات دهنده اي شد كه حرفهايشان را درك ميكرد و فكر كردند كه او ميتواند روياي رايش را به حقيقت برساند....اما افسوس......
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”