آنان براي امروز ما فرداي خودشان را دادند.....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

آنان براي امروز ما فرداي خودشان را دادند.....

پست توسط big-man »

در اول ‍‍‍‍ژوئيه 1916 ارتشهاي انگلستان و فرانسه عليه نيروهاي آلماني كه ناحيه اي نزديك به رودخانه سم در شمال شرقي فرانسه را اشغال كرده بودن ، دست به حمله زدند. جنگ جهاني اول نزديك به دو سال بود كه ادامه داشت و هر يك از طرفين آريش پيچيده اي از سنگرها و استحكامات را ايجاد كرده بودند. در عين حال ، هيچ يك از ارتشها پيشرفت چنداني در عقب راندن ديگري به دست نياورده بودند.برنامه متفقين در نبرد "سم" اينگونه بو كه دست به يك حمله ي همه جانبه بزنند و آلمانيها را به طور قطعي از مناطقي كه اشغال كرده بودند به عقب برانند.ارتش انگلستان بار اصلي مسئوليت حمله را بر عهده داشت. پس از درهم كوبيدن اردوگاههاي آلمانيها با شليك سنگين توپخانه،هزار سرباز از سنگرهايشان بيرون ريخته و از ناحيه حد فاصل ميان نيروهاي خودي و دشمن، به سوي آلماناها به حركت در آمدند.
اگرچه بسياري از سربازان آلماني در شليك توپخانه جان سپردند، اما بيشتر استحكامات آنها دست نخورده باقي مانده بود.همچنان كه مهاجمان پيش ميرفتند با جريان بيرحمانه اي از آتش مسلسل و تفنگها رو به رو گرديدند. توپهاي بزرگ آلماني نيز در پشت خطوط مقم رگباري از گلوله هاي انفجاري بر سر دشمن فرو ميريختند.قطعات تيز و ناهموار آن تركشها در سراسر ميدان نبرد پخش مي شد. گروههاي كوچكي از نيروهاي انلستان توانستند به خط مقدم جبه ي آلمان نفوذ كنند و معدودي حتي فراتر رفتند. اما در پشت سر آنها آتش دشمن همچنان بر حد فاصل ميان نيروهاي خودي و دشمن مسلط بود و تعداد اندكي ديگر توانستند از آتش دشمن عبور كنند و آنها را تقويت كنند.
در پايان نخستين روز نبرد، انگليسيها تنها در بخش كوچكي از جبهه پيشروي كرده بودند، آنهم در حود يك مايل جلوتر از سنگرهاي خودشان. در نتيجه 58000 سرباز انگليسي و 8000 سرباز آلماني جان خود را از دست دادند.
حمله در سوم ژوئيه از سرگرفته شد و اين حملات مدتي بيش از چهار ماه پس از آن ادامه يافت.متفقين به ميزاني بيشتر از قبل در خطوط آلمانيها پيشروي كرده بودند اما با تلفات وحشتناك.
از اواسط نوامبر كه عمليات جنگ پايان يافته بود، جبهه آلمانيها تا حدود زيادي دست نخورده باقي مانده بود.بيش از نيم مليون سرباز متفقين و معادل همين تعداد ، سرباز آلماني در نبرد سم كشته شدند. هيج برخورد نظامي ديگري در طول تاريخ اين تعداد سرباز را در يك ميدان نبرد درگير نساخته بود و هيچ نبردي تلفاتي حتي نزديك به تعدادي كه هردو طرف تحمل گرديدند ، به وجود نياورده بود.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

نميدونم به ما چه ربطي داشت جنگ براي زميني که کيلومتر ها با ما فاصله داشت!
ما فردامون به دلیل شهدای جنگ 8 ساله و انقلابه نه جنگ جهانی یک و دو
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

اگه يه كم در مورد تاريخ اطلاع داشتيد مي فهميديد كه بيشتر پيشرفتهاي امروز دنياي بشر مديدون اين جنگهاست.....
"جنگ فرصتي بزرگ است براي پيشرفت و سعادت انسان آريايي"
خدایا ...!

Captain II
Captain II
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط MINA _N »

big-man نوشته شده:اگه يه كم در مورد تاريخ اطلاع داشتيد مي فهميديد كه بيشتر پيشرفتهاي امروز دنياي بشر مديدون اين جنگهاست.....
"جنگ فرصتي بزرگ است براي پيشرفت و سعادت انسان آريايي"

من شاید از تاریخ هیچ چی نفهمم ولی اینو دیگه کاملا میفهمم که هیچ جنگی ، فرصت نیست .
هیچ جنگی باعث پیشرفت نیست .
سعادت نژاد اریایی را هم دیدیم در جنگ جهانی . :-(
نکنه کشتار انسانها در چنگ جهانی و و رفتار نژادپرستانه نازیها ، باعث پیشرفت جهان امروز است؟ :eek:
Colonel I
Colonel I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 587 بار
سپاس‌های دریافتی: 777 بار

پست توسط mohayer »

توصيه ميکنم اين کتاب را مطالعه بفرماييد...

منبع: ghafaseh.ir

عنوان اثر : جنگ هاي جهاني اول و دوم

موضوع : تاريخ

نويسنده : كامران فاني

مترجم :

فرمت : .RAR

معرف : پويا رباني

تاريخ درج : 19/01/1386

مشاهده : 1633

توضيحات : بي شك دو نبرد جهاني كه باعث كشته شدن مليونها انسان بود از خونين ترين و مرگ بارترين جنگ هاي تاريخ بشريت محسوب مي شوند .ارتش المان نازي به رهبري رايش سوم باعث قرباني شدن 50 مليون انسان بيگناه شدند ، ننگي كه تا ابد بر پيشاني المانيها باقي خواهد ماند.

[External Link Removed for Guests]

تصویر
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

من خودم اطلاعات كافي دارم و كتب زيادي مطالعه كردن و اينقدر رو فهميدم كه ژيشرفت دنياي بشر مديون نه فقط نازيها بلكه اين دو جنگ است.......ميتونم به بمباران هيروشيماو ناكازاكي اشاره كنم كه كشورها را مجبور به ساخت چنين سلاحي كرد......اين دو جنگ دنيا را متحول كردند...
خدایا ...!

Colonel I
Colonel I
نمایه کاربر

پست توسط mohayer »

big-man نوشته شده:من خودم اطلاعات كافي دارم و كتب زيادي مطالعه كردن و اينقدر رو فهميدم كه ژيشرفت دنياي بشر مديون نه فقط نازيها بلكه اين دو جنگ است.......ميتونم به بمباران هيروشيماو ناكازاكي اشاره كنم كه كشورها را مجبور به ساخت چنين سلاحي كرد......اين دو جنگ دنيا را متحول كردند...

در اينکه جناب big-man اطلاعات کافي دارند شک ندارم.

MINA _N فرمودند در مورد تاريخ اطلاعات کافي ندارند براي ايشان و ساير دوستان در اين باره کتاب معرفي کردم.

در مورد سخن شما هم جناب big-man بايد عرض کنم از يک جنبه با سخن شما موافق هستم و آن اينکه:
جنگ نوعي شکست است و هر شکستي مي تواند راهي براي پيشرفت باشد.

اما تقديس کردن نفس جنگ به هر صورتي، قبيه و منفور است حتا اگر به قيمت پيشرفت و توسعه باشد. 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

نفس جنگ تقديس نميخاد

اما جنگ لازمه براي پيشرفت واقعا هم لازمه ........ شما دنياي 15 سال قبل از جنگهاي جهاني و 15 سال بعد از جنگهاي جهاني رو مطالعه كنيد....به گفته ي من پي خواهيد برد....پس ارزششو داره

mina _n شما لازمه بيشتر مطالعه فرماييد تا نظرتون عوض بشه.....
خدایا ...!

Captain II
Captain II
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط MINA _N »

big-man نوشته شده:

mina _n شما لازمه بيشتر مطالعه فرماييد تا نظرتون عوض بشه.....

نظرم عوض نمیشه . چون به حرفی که میزنم ایمان دارم .
نظرم در مورد جنگ عوض نمیشه . جنگ باعث و بانی بسیاری از مشکلات و سختیهای ملتهاست .

دیگه ادامه نمیدم .
Colonel I
Colonel I
نمایه کاربر

پست توسط mohayer »

آن روز سياهترين روز زندگي ما بود، چون نتوانستيم در کنار پيشوا بميريم....!
از اين باب شايد درست باشد که ديگر خرابي هاي ناشي از جنگ را نبينيم.

اين نشان ميدهد که خود شما جناب مرد بزرگ از جنگ متنفر هستيد زيرا عاشق جنگ هيچگاه نميتواند چشم از جنگ بشويد و آرزوي مرگ کنار پيشوا داشته باشد.

من هم ديگر ادامه نمي دهم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

MINA _N نوشته شده:
نظرم عوض نمیشه . چون به حرفی که میزنم ایمان دارم .
نظرم در مورد جنگ عوض نمیشه . جنگ باعث و بانی بسیاری از مشکلات و سختیهای ملتهاست .

دیگه ادامه نمیدم .

من هم نظر شما رو دارم که جنگ باعث و بانی مشکلات و سختیهای ملت است...اما باید قبول فرمایید که جنگ ملتها را وادار به پیشرفت میکنه جنگ انسانها را به تفکر درباره ی ملت خویش وا میدارد.....!به نظر شما بجز جنگ چگونه به بت پرستان می توانستند بفهمانند که محمد پیامبر خداست.....؟

به نظر شما چرا قرآن کریم میفرمایند:«یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است»

برای من مهم نیست که شما ادامه بدید یا ندید یه هرحال نظر خویش را میگویم.....

این حرفی که در امضا نوشته شدهد است مال یکی از خلبانان برتر زن لوفت وافه بوده نه حرف خودم....
خدایا ...!

ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”