پرچم اسرائيل بيانگر چه ديدگاهي است ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

اسرائيل با پرچم خود چه حرفي با مردم دنيا و چه پيامي براي همسايگانش دارد؟

1. زمينه سفيد : بيانگر صلح است ، چيزي كه با ماهيت يهوديت تلمودي سنخيتي ندارد . سرشت انسان اسرائيلي كه تربيت تلمودي دارد بر حرص و طمع قرار گرفته است. خصيصه اصلي يهودي تلمودي بلند پروازي و طغيان گري است . اين ويژگي ، آدمي را وا مي دارد كه خود را از ساير ملل متمايز و برتر بداند . چنين موجودي اگر هم بخواهد با ديگران در صلح و سازش زندگي كند ، نمي تواند . اين حس نفرتي كه در گوشه گوشه جهان نسبت به يهود وجود دارد ، ناشي ازهمين خصيصه است .

2. ستاره داوود : اسرائيل حكومت خود را تالي حكومت حضرت داوود بنيانگذار آل يهود مي داند و ستاره داوود سمبل اعتقادات و ديدگاههاي قوم يهود است .البته پر واضح است كه صهيونيستها براي پيشبرد مقاصد شوم خود از هر چيزي حتي دين ، خدا و پيامبر به عنوان ابزار استفاده مي كنند . امام خميني در رد ادعاي دروغين صهيونيستها ، مي فرمايند : موسي معارضه مي كرد با طاغوت ، و اينها كه مي گويند ما پيرو موسي هستيم ، خودشان طاغوتند . ايشان در جمع كليميان ايران فرمودند : ما با آنها ( صهيونيستها ) مخالفيم و مخالفتمان براي اين است كه آنها با همه اديان مخالف هستند ، آنها يهودي نيستند ، يك مردم سياسي اي هستند كه به اسم يهودي كارهايي مي كنند و يهودي ها هم از آنها متنفر هستند و همه انسانها بايد از آنها متنفر باشند .

3. دو نوار آبي رنگ در حاشيه بالايي و پاييني : نمادي از رودهاي نيل و فرات است يعني اينكه مرزهاي اسرائيل از« نيل» تا« فرات» است .

امام خميني (ره) در سخنراني 7/6/63 مي فرمايند : من كرارا‍ً تذكر داده ام كه اسرائيل از نيل تا فرات را از خود مي داند ، و شما را غاصب سرزمين هاي خويش مي شمرد . گرچه اكنون جرات اظهار صريح آن را ندارد .

دكتر علي خليل در كتاب‏‏ « يهوديت ، مابين تئوري و اجرا» مي نويسد : تصويري كه ادبيات تلمودي براي مرزهاي سرزمين اسرائيل در آينده ترسيم مي كند ، بر اساس سفر « دباريم » مي باشد . مرزهاي اسرائيل گسترش خواهد يافت و از هر طرف توسعه مي يابد . دروازه هاي قدس به دمشق مي رسد و دياسبورا براي بر افراشتن خيمه هايش در مركز فلسطين خواهد آمد .

نوشته ي اسرائيل شاهاك ، يهودي ضد صهيونيست در كتاب « تاريخ يهود ، آيين يهود» ، مطلب فوق را روشن تر بيان مي كند . آرماني ترين روايت در مورد مرزهاي اسرائيل شامل مناطق محصوردر مرزهاي زير است : از جنوب ، تمامي صحراي سينا و بخشي از شمال مصر به طرف بالا تا حوالي قاهره ، از شرق ، تمامي اردن و بخش عظيمي از عربستان سعودي ، تمامي كويت و قسمتي از جنوب فرات در عراق ، از شمال ، كل لبنان و كل سوريه به اضافه بخش اعظم تركيه به طرف بالا ( تا درياچه وان ) و از غرب ، قبرس .

در سال 1967 ميلادي زماني كه خبرنگار آسوشيتد پرس از يكي از سربازان اسرائيلي مي پرسد مرزهاي كشور اسرائيل تا كجاست ؟ سرباز با كمال غرور و خود پسندي پاسخ مي دهد : « تا آنجا كه قدمم را بگذارم » و با پوتينش به زمين مي كوبد.

نكته جالب در قانون اساسي اسرائيل ، مشخص نشدن مرزهاي جغرافيايي اين كشوراست .

آيا شما كشوري غير از اسرائيل سراغ داريد كه در قانون اساسي اش ، مرزهاي جغرافيايي مشخصي نداشته باشد ؟

[External Link Removed for Guests]
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: Somewhere in the Space
سپاس‌های ارسالی: 288 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط Seymon86 »

نداشتن مرزهاي جغرافيايي مشخص به اين علت است که:
قوم يهود پس از رفتن حضرت موسي (ع) به گوساله پرستي روي آورد
و اين پيامبر بزرگوار به امت قول داد که خداوند تا زمان موعود اين قوم را دربدر خواهد کرد
و سرنوشت اين قوم هميشه دربدري خواهد بود
البته من از هموطنان يهودي و کليمي معذرت مي خوام من اين مطلب رو از کتاب آقاي شجاع الدين شفا نقل کردم
اکر دوستان مطلبي خلاف اين دارند منو ازاشتباه دربيارند

با تشکر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

من بالاخره تفاوت يهودي و صهيونيست رو نفهميدم مثلا مربي تيم چلسي انگليس چون در اسرائيل به دنيا اومده ولي الان در انگليس هست بهش ميگن صهيونيست ايا صهيونيست بودن رو از قيافه ميشه فهميد ؟؟ يا همه افرادي كه در اسرائيل هستند صهيونيست به حساب ميان ؟؟؟ مقامات ما ميگن ما با يهودها مشكلي نداريم ولي من از چند روحاني شنيدم كه يهودي كافر هست و بدترين امتهاست و خدا انها رو لعنت كند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

Seymon86 نوشته شده:نداشتن مرزهاي جغرافيايي مشخص به اين علت است که:
قوم يهود پس از رفتن حضرت موسي (ع) به گوساله پرستي روي آورد
و اين پيامبر بزرگوار به امت قول داد که خداوند تا زمان موعود اين قوم را دربدر خواهد کرد
و سرنوشت اين قوم هميشه دربدري خواهد بود
البته من از هموطنان يهودي و کليمي معذرت مي خوام من اين مطلب رو از کتاب آقاي شجاع الدين شفا نقل کردم
اکر دوستان مطلبي خلاف اين دارند منو ازاشتباه دربيارند

با تشکر

david68 نوشته شده:من بالاخره تفاوت يهودي و صهيونيست رو نفهميدم مثلا مربي تيم چلسي انگليس چون در اسرائيل به دنيا اومده ولي الان در انگليس هست بهش ميگن صهيونيست ايا صهيونيست بودن رو از قيافه ميشه فهميد ؟؟ يا همه افرادي كه در اسرائيل هستند صهيونيست به حساب ميان ؟؟؟ مقامات ما ميگن ما با يهودها مشكلي نداريم ولي من از چند روحاني شنيدم كه يهودي كافر هست و بدترين امتهاست و خدا انها رو لعنت كند.

به شما دوستان توصيه ميشود براي شناختن و درك بهتر مباني و مفهوم صهيونيسم به تابيك زير مراجعه فرماييد!

Http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=36652
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”