یهودیان ِ «اشکنازی» = «نوادگان یاجوج و ماجوج» و «ترکان آغوز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

Re: یهودیان ِ «اشکنازی» = «نوادگان یاجوج و ماجوج» و «ترکان آغوز

پست توسط HITMAN_KU »

زیم نوشته شده:ما ترک هستیم ایرانی ام هستیم برای ایران میمیریم
ترکیم اما ایدز که نداریم..............
کاسپین ریشش از کلمه قزوین میاد دیگه نه

آقا چرا کتکمون میزنی مگه امثال من چی میگن.من غلط کنم پشت ترکهای آذری و ترکمن برگردم مزخرف بگم من مخلص همشونم من مادر خودم اصل آذری داره مادر بزرگم که خدا رحمتش کنه فقط ترکی آذری خوب بلد بود حرف بزنه مااگه چیزی میگیم فقط و فقط در جواب عده ایی مزدور و وطن فروش که عقده یکسری از همسایگان ایران به اینها هم سرایت کرده.در مورد کاسپین هم عزیزم خدمت شما عرض کنم که کاسپیها از اقوام ماد آریایی بوده اند. و در شمال ایران(گیلان) کاس به رنگ سبز متمایل به آبی گفته میشود.ظاهرا هم کاسپین به معنی چشم سبز یا آبی است.و در زمان ساسانیان در دوره پادشاهی شاپور اول شهر کاسپین بنا شده ابته بعد از حمله اعراب این اسم عربی شده و شده قزوین ابته عربخا به دریای مازندران دریای قزوین گویند
New Member

پست توسط akakak »

جالب اينجاست كه تركها بعد از استقرار در آذربايجان با تمام قوا يعني راديو وتلويزيون و ماهواره هاي آن زماني !!!!!!!!!؟؟؟؟تونستن فرهنگشونو و زبونشونو به آريايها به زور بقبولانند چيزي كه الان عليه تركها توسط به اصطلاح آريايها به كار نمي رود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تصویرتصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط زیم »

[آقا چرا کتکمون میزنی مگه امثال من چی میگن.من [/quote]

من کی همچین کاری کردم ماها همه ازادیم که عقاید خودمون رو دوستانه مطرح کنیم دوست من
New Member
محل اقامت: Isfahan
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط turboratur »

کاسپین ها ربطی به آریایی ها ندارند . آنها ربطی به مادها هم ندارند . آنها خیلی قبل از ورود آریایی ها ساکن ایران بودند و اکثراً در شمال و مرکز و غرب ایران و منطقه جنوب قفقاز ساکن بودند . بیشتر مردم حال حاضر این مناطق هم از نسل کاسپین ها هستند . احتمالاً لر ها و کرد ها و مردم کشور گرجستان و جمهوری آذربایجان و شمالی ها از نسل و خویشاوندان آنها هستند .
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

turboratur نوشته شده:کاسپین ها ربطی به آریایی ها ندارند . آنها ربطی به مادها هم ندارند . آنها خیلی قبل از ورود آریایی ها ساکن ایران بودند و اکثراً در شمال و مرکز و غرب ایران و منطقه جنوب قفقاز ساکن بودند . بیشتر مردم حال حاضر این مناطق هم از نسل کاسپین ها هستند . احتمالاً لر ها و کرد ها و مردم کشور گرجستان و جمهوری آذربایجان و شمالی ها از نسل و خویشاوندان آنها هستند .

دوست گرامی اجازتا من با حرف شما مخالفم چون1)بنا به تحقیقات ساموئل هوک مردمان جنوب دریای کاسپین از همان جنس آریاییها بودهاند چون باورها-فرهنگ و زبانی مشترک دارند.به احتمال زیاد اینان حتی پیش از مادها به فلات ایران مهاجرت کردند در نظر داشته باشید که مهجرت آریاییهااز 8000 سال پیش تا 3500 سال پیش بوده

2)دوست گرامی من در همین خطه زندگی میکنم و به طور کامل با گویشهای گیلکی و تالشی(تاتی) و مازندرانی آشنایم اینها همگی دارای ساختار فارسی هستند و دقیقا زیر مجموعا زبانهای هندواروپایی به حساب می آیند.و پر از واژگان اصیل فارسیند

3)در گیلان تقویمی کهن وجود دارد که به تقویم گیلکی معروف بوده و مبدا آن پادشاهی یزدگرد است.
4)در استان گیلان اثار زرتشتی وجود دارد مانند آتشگاه که سابقا در آن آتشکده بوده و قلعه رودخان که قلعه ایی ساسانی بوده است.
New Member

پست توسط turboratur »

زبان مردم شمال ایران ( گیلان و مازندران ) در دوران باستان ربطی به زبان فارسی نداشته است . زبانهای رایج در ایران در حال حاضر بعد از اسلام رواج پیدا کرده اند . مردم فلات ایران هرگز به زبان دری که شما می گویید فارسی ! صحبت نمی کردند . زبان مردم ایران اکثراً پهلوی بوده که این زبان جای خود را به دری و ترکی می دهد . کاسپین ها ربطی به آریایی ها ندارند . آریایی ها اکثراً در خراسان و افغانستان و آسیای میانه و آذربایجان ایران ساکن بودند . کاسپین ها و سایر بومیان مانند مانا ها و هوری ها و لولوبی ها و گوتی ها و آرتاییها و تپوری ها و خوزی ها و امردی ها و کاتوزی ها و ... در مناطق صعب العبور جنگلی و کوهستانی مانند شمال ایران و کردستان و مناطق کویری مرکز ایران ساکن بودند . سفید پوست بودن یا هند و اروپایی بودن ربطی به آریایی بودن ندارد . آریایی ها مردمی بلند قد و سفید پوست با صورت سرخ و مو های طلایی بودند . آنها صورت باریک و دراز با پیشانی بلند و شیبدار و گونه های مشخص و آرواره عقب رفته بودند که به این تیپ
می گویند نوردیک . ^:)^
بیشتر مردم حال حاضر ایران از نژادهای آسیایی مانند کاسپین و سامی هستند .
New Member

پست توسط turboratur »

زبانهای تپوری ( طبری ) و کاتوزی ( کادوسیان ) و امردی و کاسپینی ( کاسی ، کاشی ، قزوینی ( معرب کاسپین ) ) ارتباطی با زبانهای ایرانی نداشته اند . این زبانها اینک جایشان را به زبان دری داده اند . بیشتر ( تقریباً تمامی ) زبانهای رایج در ایران قبل از اسلام از بین رفته و منقرض شده اند . زبان مردم شمال ایران احتمالاً در دوره ساسانی تحت تاثیر پارسی و پهلوی قرار گرفته و به مرور شبیه آنها شده است .
مردم شمال ایران مشخصه های ژنتیکی ایرانیان ( آریایی ها ) را نشان نمی دهند . ضمناً اقوام و نژادهای مختلفی قبل از آریایی ها به ایران مهاجرت کرده اند که آریایی نبوده اند ولی شاید برخی هند و اروپایی بودند .
شمال ایران جزء نواحی بود که خیلی دیر و به سختی به تصرف ایرانیان در آمد . :x
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”