الحمد لالله....فرعون زمان حضرت موسی هم اصفهانی از آب درآمد!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2851 بار
سپاس‌های دریافتی: 2041 بار

Re: الحمد لالله....فرعون زمان حضرت موسی هم اصفهانی از آب درآ

پست توسط MOHAMMAD JAFAR »

SARIUNIVERSITY نوشته شده:
درمورد جسد فرعون و نمک و ...
تا اونجایی که خاطرم هست این ها در نیل غرق شدند و نیل هم رودخانه آب شیرین هست

خیر فرعون در شاخه ای از دریای سرخ که به کانال سوئز منتهی می شود غرق شد
در قرآن هم فکر کنم نوشته "یم" یعنی دریا
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14935 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام
MiimA نوشته شده:واقعا ما ایرانی ها تا کی می خواهیم همه چیز را ....

يك نقل قول از دكتر صدرالدين طاهري ميارم:

... تكرار مي كنند مردم ما اينطوريند ، ايرانيها اينطوريند و اين تو زبان ما افتاده كه در (بعضي) هر جمعي ، شخصي كه نه تخصصي داره ،‌ نه

تحصيلاتي داره (در زمينه فرهنگي) نه حق اظهار نظر در مورد فرهنگ مادريش رو داره ، خيلي صريح ميگه ما ايراني ها ايطوري هستيم و اون

طوري هستيم ... ما در طول تاريخ جهان فرهنگ ساز بوديم و صادر كننده فرهنگ بوديم كمك بكنه به اين كه هويت ما حفظ بشه ...

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

oweiys,

انگار فراموش کردید، میما مولتی متخصص ...

جناب اویس بنده پیش تر بیش از شما دارای این دست نظرات بودم تا طی ارتباط با یک استاد تاریخ دانشگاه کلمبیا کاملا متحول شدم، این حرف هم نقل از ایشان بود: شما ایرانی ها نوع متفاوتی از وطن پرستی هستید که همه چیز را یک جور به خودتون ربط می دهید ...

هدف سیاسی از حرفم ندارم، جهت شفاف تر شدن عمق نفوذ این ضعف فرهنگی در جامعه اشاره کنم، جناب خاتمی، احمدی نژاد و الی ... که در مقامات عالی کشور بوده و هستند آن هم گاه با عقاید بسیار متفاوت اما یک نقطه مشترک داشتند که ریشه اش همین ضعف فرهنگی است، که هر اتفاق در هر نقطه دنیا را یک جورایی مشتی بر دهان استکبار از طرف ایران تلقی می نمایند،

فلان جا سیل آمد ...
انفجار بمب در فلان جا ...
زلزله در فلان جا ..

ما دنبال فرعون اصفهانی ... اسکندر ایرانی ... پیامبری کورش بین هندیون ... باتری اشکانی ... میزهای غذاخوری هخامنشی ... ایرانی بودن پیتزا ... کاشف آسفالت بودن ... حمامی که با شمع بوده ... پیشرفته ترین ماشین تفکیک مس آن هم چند صد سال قبل ... ایرانی بودن طراح اپل و کشک بودن استیو جابز ... ایرانی بودن فلان مدیر فیس بوک و کشک بودن زاراک ... و چیزهایی از این دست هستیم! اگر باور ندارید تو خود همین سنترال در مورد همین مسائل حداقل بیش از 100 پست خواهید یافت که غالبا مضمونش تدافعی است.

در این که ما چطور مردمانی هستیم تردیدی نیست، من فقط با تمسک از یک حکایت سعدی سنجیدم که با این خصوصیات در چشم حکیمی چون سعدی مردمانی کوچک هستیم یا بزرگ ...

جالب اینجاست که اگر یک ذره با درایت بهشون نگاه کنیم اصلا در وضع حاضر ما راست یا دروغ بودنشان هیچ تفاوت ندارد و روشن است فقط در حال یافتن پیوند و رگ و ریشه در این مثلا افتخارات و بزرگی ها هستیم. بله جای افتخار دارد اما زیاده روی در این کار ما را دچار توهم میکند و میشویم من آنم که رستم بود پهلوانم!

طوري هستيم ... ما در طول تاريخ جهان فرهنگ ساز بوديم و صادر كننده فرهنگ بوديم كمك بكنه به اين كه هويت ما حفظ بشه ...

صادر کننده فرهنگ بودیم؟

قبول دارم فرهنگ ایران به دیگر سرزمین ها صادر شده است اما قبول ندارم ما صار کننده آن بودیم. فرهنگ قبل اسلام را می گویید که به دست مورخان یونانی صادر شده یا پس از اسلام که با کاغذ و مرکب چینی حفظ ؟

دنیا فقط مال ما نیست و هر چیز در اون الزاما یک جور به ما مربوط نمیشود.

حتی در بزرگترین نقاط درخشان تاریخ ما در سطح بین الملل هم مثل داریوش باز این دستان تاریخ نویسان یونان بوده که در کار بوده، پس بدون اون ها امروز شما حتی از وجود داریوش هم با خبر نبودید، پس تبارک الله به یونایان آن زمان که با فرهنگ بیش از ایرانیان آشنا بوده اند ...

این را که برخی وطن فروشی می نامند بنده واقع بین بودن می دانم. 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

صادر کننده فرهنگ بودیم؟

فرهنگ اسلامي از طريق ايران به بسياري از كشورها صادر شد كه برترين فرهنگ تمامي تاريخ بشر هستش ؛ ايران باستان هم به كتيبه

هاي بيستون مراجعه كنيد تا مشخص شود حقوق بازنشستگي و كارگري و ... رو چه كساني ابداع كردند ....البته نظر من در مورد ايران

باستان در راستاي عدم جو گيري هستش! كه شما به كل موضوع رو منحرف كرديد .

موضوع ربطي به نگرش كلي تاريخ ايران باستان نداشت ؛ شما بدون اين كه دليل تاريخي در مورد موضوع بياريد ، موضوعي رو به مردم

نسبتي داديد ؛ منم خداوكيلي دلم سوخت ؛ به خاطر اين كه خيلي راحت موضوعي رو به كل تاميم داده ميشه و از همه بدتر بي اخلاقي

هستش ، من فكر مي كنم ما بايد حرمت قلم هامون رو نگه داريم ؛ نسبت دادن خود بيني و ... آخه هم شهري فرعون بودن مگه چه

موضوع مهمي هستش ! افتخار هستش ؟!

حساب دو دوتا چهار تا است ؛ وقتي شخصي موضوعي رو به هفتاد ميليون نفر نسبت ميده كه اگر يك نفر هم در محدوده اون كلمه قرار

نگيره اين جمع بندي اشتباه هستش.... ميمي جان ؛ كساني كه باخودند با تواند ....

اين موضوع رو هم ميگم و السلام : اگه يك نوجوون 3 سال بعد مطلب شما رو بخونه و نتونه موضوع رو حلاجي كنه ؛ ديد همه را به يك چوب

راندن شما در اون اثر كنه ، اخلاق نوشتاري شما در اون اثر كنه ، فرداش جمعي رو برنجونه اين شبهه پاي شما است يا ميما ... به خاطر

همين حرمت اون قلمي كه تو دستت هست خيلي زياده ...

بسم الله الرحمان الرحيم

ن قلم و ما يسطرون ....
آخرین ويرايش توسط 1 on oweiys, ويرايش شده در 0.

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

چقدر ایرانی شناس داشتیم و خودمون خبر نداشتیم
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

یکی بود هیچ گاه اشهدین نگفت ...

استدلال: مبادا بگم لا اله و از دنیا برم و نشه بگم الا الله !

داداش من، صرف این که یک نفر ممکن است از حرف های من چه برداشتی کند ملاک نیست، اگر نه حافظ هم باید جای می در اشعارش میگفت گلاب ! اینطور نه از شهر رانده می شد نه تا همین چند صد سال قبل با انبر کتابش را جا به جا می کردند از بیم نجس بودن !

منظور بنده از نظرم روشن است، قرار نیست چون ممکنه 3 سال دیگه یه نوجوان بیاد و برداشت اشتباه کنه بشینم آمار را به صدم گرد کنم. شنونده ممکن است هر طور دلش می خواهد برداشت کند، این اثری در شخصیت و تفکر گوینده ندارد.

فرهنگ اسلامی صادر کردیم ؟ واقعا چنین باوری دارید؟

آیا در امارات با دیدن یک ایرانی می گویند به به چه آدمی و برویم ازش فرهنگ اسلامی بگیریم یا حتی حاضر به همخانه شدن با شما نیستند فقط چون ایرانی هستید؟ این ها که برادران خونی و دینی ما هستند هیچ، در هند چطور؟ در باقی دنیا هم که کلا حسابش جداست.

فرهنگ یک کشور برآیند کل مردمان اون کشور است نه یک عده محدود. شاید ما بزرگان بسیاری هم داشته و داریم اما جامعه ما چطور؟

فرهنگ از کلام آغاز میشود، میدونید به خاطر داشتن ادبیات فرهنگی حتی گاه نمایندگان مجلس ما فردی مثل حداد عادل را به سخره می گیرند که این بابا تو کتاب ها سیر میکنه؟ من هر چی می بینم فقر فرهنگی است وبس ...

بنده که در 200 سال گذشته کشورم هیچ نشانی از یک جامعه (نه فرد) با فرهنگ ندیدم. بله افراد با فرهنگ زیادی دیدم. یک سر به دایره فرهنگ کشور بزنید ... انتشارات ... آمار مطالعه ... سطح سواد به نسبت مدرک ... اخلاق به نسبت آرمان ها ... عمل به نسبت تفکر ...

بنده که کوچک و تهی از فرهنگ متعالی هیچ، اما وقتی تمام افراد برجسته و درخشان فرهنگی ما با تمام وجود فریاد می زنند در ایران بی فرهنگی بی داد می کند؛ چه؟

از همون دور دورها بگیرید بیاین جلو، هر کس را که می خواهید به عنوان یک فرد بزرگ و فرهنگی معرفی کنید، به بررسی نظرش در مورد جامعه ایران بپردازید... جمال الدین اسدآبادی فرهنگ از ایران صادر کرد؟ بله کرد، اما نظرش در مورد ایران چه بود؟
یک بار باز همین فرهنگ برهنگی یا برهنگی فرهنگی را مرور کنید، ببینید چقدر آن چیزهایی که ازش گلایه شده تغییر کرده است. صرف برداشته شدن یک سری اماکن و شرعی شدن یک سری پوشش ها و حدود که فرهنگ نیست. ما بعد از انقلاب هم پیشرفت فرهنگی نداشتیم مثل 200 سال قبلش...

ساده و خلاصه بگم: ما مردم با ادبی نیستیم ...

ادبیات گفتاری
ادبیات رفتاری
ادبیات همزیستی
ادبیات همکاری
ادبیات مالی
ادبیات مصرف
ادبیات آموزشی
ادبیات دینی
ادبیات هنری
ادبیات پوششی

صد البته ما ویران هم نیستیم، ما در برخی موارد از نظر جمعی بسیار هم خوبیم:

ادبیات همدردی
ادبیات همیاری
ادبیات انقلابی
ادبیات مذهبی
ادبیات سیاسی

شاید ادب و نظم در هزارن شاخه مختلف را بشود در هر سمت فهرست کرد، اما به اعتقاد من جمع آن ها که نداریم بیش از آنها که داریم است و این چنین ترازو به ما خواهد گفت که ما در کل مودب نیستیم. فرهنگ یعنی همین مودب بودن ها نه بیشتر... و البته ما بیشتر در زیر شاخه ها مودب هستیم و نه در سر شاخه ها و این هم خودش مسئله ای است.

ما ادبیات دینی بسیار ضعیفی به نسبت دیگر جوامع داریم، اما ادبیات مذهبی خوبی داریم... ما ادبیات همزیستی ضعیفی داریم به نسبت دیگر کشورها اما ادبیات همدردی و همیاری خوبی داریم ...

که البته چو 100 آید 90 هم پیش ماست ... پس بهتره به سر شاخه ها برسیم و در اونها مودب بشیم.

همه حرف های بالا، نظرات من و برداشت های من از اطراف است، قطعا قرار نیست دقیقا چیزی که من نتیجه گرفتم درست باشد. به قول استاد، من الان اینطور فکر میکنم ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

در مورد حرف میما موافقم العان ما یک جورایی بی فرهنگیم منظورم فرهنگ کشور (تاریخ اداب دبن رسوم علایق و....) نیست در مورد اون صحبت که ما ایرانی ها همه چیز را به خودمون ربط می دیم هم به نظر من به این دلیل است که موارد مشابهش قبلا بوده مثلا در مورد پیتزا اصالت ایرانی داره منم چنین چیزی را شنفته بودم تنها دلیلش هم اینه ۲۵۵۰ تا ۱۴۰۰ سال پیش ایرانی ها به طور مرتب از یک چنین چیزی استفاده می کردنند البته اگراگر پیتزا به این معنی باشد که نان را پهن کنیم بعد روش مواد غذایی برزیم چون سربازان ایرانی رو سپرهاشون نان پهن می کردند بعد با مواد چیزی مثل پیتزا می شد حالا مردم میاند می گند چه!پیتزا اصالت ایرانی دارد در صورتی که اصلا از این قضیه خبر ندارند درباره خیلی از موضوعات بالا واقعیتی است انکار نا پذیر مثل باتریه زمان اشکانی غیر قابل انکار هم هست چون کشف شده یا مواردی مثل بیمه عمر اضافه کاری طریقه پرداخت حقوق ،حقوق زن در جامعه ،فاضلاب کشی های زمان هخامنشی ،بانک دسته چک که کوروش ابداع کرد خانه های چند طبقه و.... این ها همه اثبات شده هستند خیلی چیزها هم در حال بررسی هستند مثل نظریه که ایرانی ها اولین قوم سازمان یافته بودند که قاره امریکا را کشف کردند چون تازگی ها مواردی پیدا شده که نشان می دهند در دروه زمانیه هخامنشیان گروهی وارد این مناطق شده اند حالا چرا هخامنشیان چون بیشترین احتمال را داراست اما نه هنوز به بارنه به دار گفتند ایرانی ها بودند امریکا را کشف کردند به نظر من مشگل اساسی ما در این مورد (همه چیز را ربط دادیم به خودمون )اینه که خیلی تاریخ دوست داریم اما هیچی از تاریخ خودمون نمی دونیم برا همین تا یک چیزی می شنفیم دوتا چیزهم می ذاریم روش مثلا کدوم از ما می دوند که مصری ها هرم ساختن را از تمدن ایرانی ها یاد گرفتند یا بهترین روش مومیایی روش ایرانی هاست ؟مگه اصلان ایرانی ها مومیایی می کردند یا کدوم ما باور دارد یا خبر دارد که ۱۴۰۰ سال پیش بهرام چوبین چیزی مانند موشک ساخت که مواد منفجرش از نفت بود یا اولین نیروهای ویژه نظامی (ازادگان)را ایرانی ها طراحی کردند و اموزش دادند هیچ کس نمی دوند و یا اصلا پیگیرش نیست اما عجیب همه خبر دارند ؟بهرام چوبین علیه چینی ها به مراتب از موشک استفاده کرده یا مومیایی شاهزاده هخامنشی حتی چشمش هم پیداست یا ایرانی ها کماندو می فرستادند فرماندهان روم را می کشتند یا ایرانی ها در زمان اشکانیان الکتریسته را کشف کرده بودند و در زندگی ازش استفاده می کردند یا اینکه مردم در زمان هخامنشیان وام می گرفتند و داستان های زیاد دیگر به خاطر اینکه از تاریخمون هیچی نمی دانیم برا همین واقعیت تخیل را قاطی می کنیم و به شکل امروزی در می اوریم کلی هم کیف می کنیم و این ملکه ذهنمون شده که همیشه پای یک ایرانی در میان است این وسط هم بعضی ها می شوند نویسنده هری پاتر اولین بار ایرانی ها بودند که از اسفالت استفاده کردند چرا چون در پشت بام هاشون از قیر و نفت استفاده می کردند پس یعنی حتما می دونستند اسفالت چیه یا راه هایی که هر چند کیلومتر براشون نگهبان می ذاشتند و پر از چاپار خانه بودند حتما اسفالت هم داشتند یا مثلا ایران راه زن نداشته چون در زمان داریوش به جز بابل و شوش دیگر شهرها برج و بارو نداشته خودمون هم نمی دونیم داریم چیکار می کنیم
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

سلام تصویر

داداش من، صرف این که یک نفر ممکن است از حرف های من چه برداشتی کند ملاک نیست، اگر نه حافظ هم باید جای می در اشعارش میگفت گلاب !

يك مثالي ميزنم ؛ احتمالا بازي هاي رايانه اي رو ديديد كه برچسب مربوط به سن در اون ها هستش يا فيلمهاي ترسناك كه مثلا زير 16 سال

نبينند چون تاثير بدي بر كودكان و نوجوانان داره ؛ تاثيرات حرفهاي من و شما مثل يك ميدان مغناطيسي ميمونه كه بر روي ميدان هاي ظعيفتر

از خودش اثرگذار هست!

در مورد حافظ هم بسيار حرف دارم ، مزامين عرفاني و خيلي چيزهاي ديگه ! البته صحبت بسيار هستش ، همون طوري كه در مورد فرهنگ

صحبت بسيار است .

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

سلام تصویر تصویر

به نظر من در این مورد بحث زیاد صورت گرفته و ادامه آن لزومی ندارد، درغیر این صورت چنانچه مطلب تازه ای در این مورد وجود دارد با پیام بنده را آگاه فرمایید تا مطلب از حالت قفل خارج شود

با تشکر
رونین

مطلب قفل میشود.
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
قفل شده

بازگشت به “تاريخ جهان”