آتش بس در کریسمس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

آتش بس در کریسمس

پست توسط hermes_PERSIAN »

۲۴
سپتامبر ۱۹۱۴.ارتشهای آلمان بریتانیا و فرانسه در جریان جنگ جهانی اول در بلژیک با هم میجنگیدند.شب کریسمس جنگ را تعطیل میکنند تا دست کم برای چند ساعت کریسمس را جشن بگیرند.در ارتش آلمان یکی از سربازان که سابقهء خواندن در اپرا را نیز دارد شروع به خواندن ترانه کریسمس مبارک میکند.صدای خواننده آلمانی را سربازان جبهه های دیگر میشنوند و با پرچمهای سفید به نشانه صلح از خاکریز بالا می آیند و بسوی ارتش آلمان میروند.آنشب سربازان ۳ ارتش در کنار هم شام میخورند و کریسمس را جشن میگیرند ولی هر ۳ فرمانده توافق میکنند که از روز بعد صلح شکسته شود و جنک را از سر بگیرند!  
 تصویر
صبح روز بعد دست و دل سربازان برای جنگ نمیرفت.شب قبل آنقدر با دشمن رفیق شده بودند که بی خیال جنگ شدند و از پشت خاکریز برای هم دست تکان میدادند!چند ساعت که گذشت باز هم پرچمهای سفید بالا رفت و پس از گفتگوی
۳ نماینده ارتشها تصمیم بر این گرفته شد که برای سرگرم شدن با هم فوتبال بازی کنند.آنها آنقدر با هم رفیق میشوند که با هم عکس میگیرند و حتی آدرس خانه های خود را به همدیگر میدهند تا بعد از جنگ به کشور های هم سفر کنند!کار به جایی میرسد که این ۳ ارتش به هم پناه میدهند و ...
تنها چیزی که باعث میشود تا قضیه لو برود متن نامه هایی بود که سربازان برای خانواده هایشان فرستاده بودند و به آنها اطمینان داده بودند که اینجا از جنگ خبری نیست!

خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: آتش بس در کریسمس

پست توسط Solver »

,

البته رفیق شدن سربازان در جنگ ها، مربوط به کریسمس و خاص جنگ جهانی نبوده است. حتی در جنگ های کشور اسپانیا و ... نیز شاهد چنین رفاقت هایی بودیم. بیشتر جنگ هایی که بیش از 4 یا 5 سال طول کشیده است در بسیاری از جبهه ها چنین دوستی هایی شکل گرفت.

از نکات جالب جنگ ایران و عراق این بود که این دوستی در میان سربازان این دو کشور به ندرت شکل میگرفت که بیشتر تحلیل گران آن را به علت عرب و فارس بودن طرفین جنگ میدانند.

راستی، شانس آوردن جنگ جهانی دوم نبود، وگرنه با اون صلیب شکسه کی جرات میکرد از کریسمس حرف بزنه! :-)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

البته رژیم هیتلری ضد مسیحیت نبود و دلیل مخالفت آنها با یهودیان هم به صلیب کشیده شدن حضرت مسیح توسط یهودیان بود.
در ضمن متاسفانه ظرف چند روز اخیر و شرکت در مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان فراموش کردم سالروز درگذشت زرتشت پیام آور نیکی (5/10/88) را به همه هموطنان زرتشتی تسلیت بگویم.
در خصوص جنگ ایران و عراق نیز بطور کلی قضایای شرافت سربازی سربازان عراقی زیر سئوال است. در حالیکه خلبان ایرانی که برای انهدام پلی ماموریت داشت وقتی می دید مردم عادی برروی پل هستند با پذیرفتن ریسک مورد هدف قرار گرفتن به خودش اجازه بمباران مردم عادی را نمی داد، خلبانان عراقی از بمباران مدارس آنهم با بمبهای خوشه ی ابایی نداشتند. در یکی از بمباران های هوایی شخصا شاهد بودم که هواپیماهای عراقی پس از ریختن تمامی بمبها برسر مردم بیگناه، مردمی که سوار بر خودرو در حال فرار از نقاط بمباران شده بودند را با مسلسل هدف قرار می دادند. حال چگونه می توانید نام چنین اشخاصی را سرباز بگذارید تا سربازان ایرانی با آن عزت نفس، تدین و شرف والای سربازی با آنها دوستی برقرار کنند. شما همین اظهارات چند روز اخیر مسئولین عراقی را مطالعه کنید که چگونه وقیحانه در خصوص مرزها و اجازه گرفتن ایران برای احداث نیروگاه سخن می گویند؟ انگار نه انگار که 8 سال جنگ را به مردمی بیگناه تحمیل کردند. حتی بنظر من حیف نام انسان که برروی چنین سربازانی بگذارید چه برسد به نام سرباز که در هر مملکتی جایگاه بلندی دارد.
ببخشید ^:)^ اگر یک کمی پس از شنیدن نام سرباز برای مزدوران بعثی ناراحت شدم.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

پیش تر هم گفتم.

اینجا که غریبه نیست، رئیس جمهور حاضر عراق بیشتر ایرانی است تا عراقی ! اما خوب در کابینه وی هستند کسانی که ...

یه مرور در اخبار کنید. دقت کنید رئیس مجلس ایران (لاریجانی) با چه شخصیت هایی در عراق دیدار داشته است. بعد روشن میشود چرا برخی شخصیت های عراق که در فهرست ملاقات های جناب آقای لاریجانی هم بودند اینطور نسبت به ایران سنگ پراکنی می کنند.

البته جناب آقای لاریجانی پیرو خط ولایت هستند، اما با آقای احمدی نژاد چندان دارای تفاهم نیستند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”