صلیب شکسته Swastika

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

Re: صلیب شکسته Swastika

پست توسط X.Nima »

دوستان همچین میفرماین سرمای شوروی که انگار تمام جنگ دوم تو فصل سرما اتفاق افتاده بود. پس اگه اینطوره، چرا وقتی فصل سرما تمام شد باز هم نازی ها نتونستن کاری از پیش ببرن؟

من فکر نکنم که هیتلر حتی یه لحظه هم فکر رسیدگی به مردم ایرانو کرده باشه. چون حتی به ایتالیایی ها که متحد مستقیمش بود هم رحم نمیکرد.
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2865 بار

پست توسط cheka »

redcard نوشته شده:
cheka نوشته شده:دوست عزیز من سرما رو در شکست آلمانی ها بی تاثیر ندونستم ! البته اونهم باز نشونه ای دیگر از ضعف نیروهای آلمانی بود که تجهیزات لازم برای تطبیق با شرایط جایی که بهش حمله میکردند رو نداشتن . اما شما طوری حرف میزنید که انگار فقط سرما عامل شکستشون بود.
آلمانی ها بعد از یک سری پیشرفت سریع اولیه در بسیاری از نقاط متوقف شدند از جمله لنینگراد ، استالینگراد و مسکو و هرکاری کردند نتونستند جلوتر از این برن ، بعدشم که لشگرهای سیبریایی به غرب کشور رسیدند نسخه ی همه ی آلمانی ها در هم پیچیده شد

در پاسخ به شما باید عرض کنم که : شدید ترین عامل شکست ارتش سلحشور نازی سرما بوده ، اما عوامل دیگری نیز دخیل بوده است که به چند مورد برای روشن تر شدن ذهن حضرتعالی اشاره می نمایم .
1- عدم پیش بینی صحیح از شرایط جوی و اقلیمی از سوی برنامه ریزان
2- تاخیر و تعمد در ارسال آذوقه مورد نیاز سربازان
3- خودخواهی برخی از فرماندهان در استفاده ی صحیح از تجهیزات و نیروهای مخصوص در عملیات های خاص بطور مثال تاکید فیلد مارشال گورینگ به استفاده از هواپیماهای اشتوکا به عنوان جنگنده در کنار نقش اصلی
4- خیانت برخی از افسران اس.اس در نیروی هوایی و دادن اطلاعات به تیم های جاسوسی مستقر در برلین - سوییس و فرانسه
5- آسودگی جوزف استالین از عدم تهاجم از سوی نیروهای ژاپنی و اعزام نیروهای مرزی(4لشکر مرزی سیبریایی)به مسکو-استالین گراد و کییف
6- دروغ گویی فرماندهان از ترس مجازاتهای سنگین
تمامی این عوامل و چندین مورد دیگر که از حوصله دوستان خارج است ، باعث گردید تا رایش نتوانند تصمیمات درستی را برای پیش برد عملیاتهای بعدی اتخاذ نمایند .برای اطلاع هرچه بیشتر خدمت شما دوست عزیز بدون تحقیق ابراز نظر نفرمایید .
زنده باد ایران - زنده باد آریایی میهن پرست : های هیتلر

دوست عزیز شما که خودتان با این حرفها منظور بنده را تا حدی تایید کردید !

عدم پیش بینی صحیح شرایط اقلیمی روسیه اشتباه مسلم آلمانی ها بود که بشدت به ضررشون شد ، اما ضعف دستگاههای اطلاعاتی آلمان (و در کل متحدین) در مقابل ک.گ.ب و همچنین برتری 2 به 1 ارتش سرخ از لحاظ تجهیزاتی و کمیتی عواملی نیست که بشه براحتی ازشون رد شد .

این اختلاف نظرهایی که اشاره کردید در سطوح فرماندهی هر ارتشی حتی ارتش سرخ هم وجود داشت و بنظر نمیاد بتونه عامل موجهی برای شکستهای سنگین و پی در پی آلمانیها باشه
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

بابا ما هرچی توضیح بدیم شما حرف خودتون رو میزنید....

میدونی آلمان همزمان در چند جبهه میجنگید؟؟؟؟
توی آفریقا داستان روباه صحرا رو شنیدی؟

درباره ی تجهیزات آلمان چیزی میدونی؟؟؟

میدونی بمب اتم رو کی ساخت ؟؟؟ اما استفادش نکرد. چون میفرمودند با استفاده از این بمب روند نابودی و انقراض انسان آغاز میشه؟؟؟

هیتلر بمب شیمیایی داشت اما چرا استفاده نکرد؟

یکبار این سوالا رو مرور کن بعدش پستهای تکراری بده....
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

چرا داغ میکنی حالا دوست عزیز !؟

بله در مورد تجهیزات آلمان میدونم و میدونم که انقدر عرضه نداشتند که تجهیزات و جنگ افزارهایی که میساختند رو با شرایط آب و هوایی جایی که بهش حمله میکنند منطبق کنند ! میدونم که هیتلر با اینکه خودش میدونست ارتش آلمان توانایی جنگ در چند جبهه رو نداره به شوروی حمله کرد و شکستش رو به دست خودش تکمیل کرد .

بمب اتمی هم فقط از نظر تئوری بله رسیده بودند اما از نظر عملی بخاطر بمبارانهای سنگین مراکز آب سنگین نروژ توسط متفقین نتونستند بمب اتمی رو از نظر عملی بسازند (وگرنه هیتلر آدم انسان دوستی نبود و مسلما از این سلاح استفاده میکرد)

جان.اف.کندی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

هيتلر سلاحهاي شيميايي داشت كه از طريق پوست جذب ميشدند كه با يكبار استفاده از آن مي توانست هزاران سرباز متفقين را نابود كند و شكست خود را حداقل عقب بياندازد امااين كار را نكرد.

چه كسي ياراي مقابله با گاز تانوم را داشت چيزي كه شيمي دانان آلماني به آن دست يافته بودند اما هيچوقت درصدد استفاده از آن برنيامدند.
_

همچنين شما فرموديد: بمب اتمی هم فقط از نظر تئوری بله رسیده بودند اما از نظر عملی بخاطر بمبارانهای سنگین مراکز آب سنگین نروژ توسط متفقین نتونستند بمب اتمی رو از نظر عملی بسازند (وگرنه هیتلر آدم انسان دوستی نبود و مسلما از این سلاح استفاده میکرد)

حال نظريه هيتلر در مورد بمب اتم خظاب به اتو اسكورزني فرمانده يكمانودوهاي نازي كه به هيتلر پيشنهاد استفاده بمب اتم را داده بود:

اسکورزنیمی دانی که اگر انرژی ای که از تشعشات اتمی مصنوعی آزاد می شود به عنوانجنگ افزار مورد استفاده قرار گیرد پایان کره زمین خواهد بود ؟!

هیتلرادامه داد . اثرات آن می تواند وحشتناک باشد . همین طور است. فرض کنیم کهاین تشعشات اتمی بتواند تحت کنترل قرار گیرد و سپس به عنوان جنگ افزار بهکار رود ، باز اثرات آن به منتها درجه وحشتناک خواهد بود.درگزارش دکتر تتخواندم که تنها یکی از این بمب هایی که رادیو اکتیویته اش تحت کنترل قراردارد ، قدرت تخریبی اش از لحاظ تئوری معادل سنگ های آسمانی که در آریزونا، سیبری و نزدیکی دریاچه بایکال سقوط کرده اند ، خواهند بود .یعنی در شعاع۵۰ کیلومتری هر موجود زنده ای ،نه تنها انسانی بلکه حیوانی و گیاهی رانابود خواهد کرد و این پایان جهان خواهد بود . وانگهی ، چگونه می توان اینراز را پنهان نگاه داشت ؟ غیر ممکن است .

نه، هیچ ملتی ، هیچ گروهیاز افراد متمدن وجداناً نمی تواند چنین مسئولیتی را به عهده بگیرد اگر بهعنوان معامله متقابله نیز دست به چنین کاری بزند ، خودش نابود خواهد شد .تنها اقوامی نظیر آنهایی که در آمازون و سوماترا زیست می کنند ، شانس زندهماندن خواهند داشت .

در مورد تجهيزات آلمان عرض كنم كه سرماي روسيه بي سابقه و پيشبيني نشده بود......
اگه در مورد تجهيزات آلمان شك داري بايد عرض كنم كه ر پایان جنگ تاراجی منظم و به طور قطع بزرگترین چپاول تاریخ صورت گرفت .اختراعات و نقشه های آلمان به وسیله کامیون وقطار وکشتی و هواپیما به شرق وغرب برده شد . سپس کارشناسان آلمانی اسیر، خودشان این مدارک را پیدا کردند و توضیحات لازم رابه متخصصان فنی کشورهای فاتح دادند.آمریکایی ها بدون رودرباستی اقرارکردند که منافعی که از این بابت عایدشان شد ، چندین برابر هزینه جنگ را تامین کرد.

هيتلر علم غيب نداشت كه بدونه در جنگ شكست ميخوره.... گرچه قبل از حمله به روسيه تمامي كارشناسان دنيا پيروزي رايش و سقوط استالين كه به احمق سياسي مشهور بود رو حتمي ميدونستند......

بنده داغ نكردم اما شما آنقدر پستهاي تكراري و بي اساس ميدي كه كفر آدم رو در مياره

مشكل شما دوست عزيز اينه كه شبا مينشيني كانال ماهواره اي من و تو رو نگاه ميكني.
خدایا ...!

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

دوست عزیز من خودم از شبکه ی من و تو متنفرم !! ولی دلیل نمیشه حقایق رو انکار کنم ، آلمان از نظر تجهیزاتی به هیچ وجه برای شرایط آب و هوایی روسیه آماده نبود و از نظر تدارکاتی بشدت با مشکل مواجه شد . در مورد این متن دراماتیکتون از سخنان بشردوستانه ی (!!) پیشوای بزرگ هم اگر منبعی جز وزارت تبلیغات آلمان نازی معرفی کنید ممنون میشم !

از نظر تکنولوژیکی مسلما آلمانی ها در تکنولوژی تئوری سطوح بالایی قرار داشتند اما بسیاری از این تکنولوژی ها رو در طول جنگ نتونستند توسعه بدند ، من هم اگر میگم آلمانی ها از نظر تجهیزاتی مشکل داشتند منظور تجهیزات و تکنولوژی هایی بود که توسعه داده بودند و عملیاتی شده بود وگرنه طرح هواپیمای جت یا بمب اتمی که روی کاغذ بود به درد جنگ نمیخوره که .

در مورد نظر کارشناسی هم فکر کنم نظر چرچیل که در اون زمان نخست وزیر انگلیس بود و از تمام زد و بندهای پشت پرده خبر داشت از نظر کارشناسهای محترم وزارت تبلیغات آلمان نازی معتبر تر باشه ! وقتی آلمان به شوروی حمله کرد چرچیل گفت ، آلمان با حمله به شوروی گور خودش رو کنده !

آلمان با ارتشی که داشت براحتی میتونست کل اروپا رو بگیره اما لقمه ای برداشت که از دهانش بزرگتر بود !

جان.اف.کندی
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط X.Nima »

من در عجبم که چطور یه عده از دوستان سنگ یه جانی دیوونه رو که حدود 62 میلیون آدمو به کشتن دادو به سینه میزننو ازش دفاع میکنن. واقعا عجیبه...
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
یکی از مراکز اصلی برنامه اتمی آلمان نازی نروژ بود که یک بار در عملیات مشترک کماندوهای انگلیسی و مقاومت نروژ شدیدا آسیب دید و در مراحل آخر جنگ هم محموله آب سنگین این مجموعه که از روی دریاچه ای در نزدیکی این محل در حال عبور بود توسط بمبی که مقاومت نروژ بر روی آن کار گذاشته بود نابود شد.
اما در رابطه با چرایی شکست در جبهه روسیه و کل جنگ می توان به دلایل زیادی اشاره کرد.
شکست در جنگ اطلاعاتی و دخیل کردن نظریات نژادی در زمینه توانایی های مختلف روس ها برای آلمان بسیار گران تمام شد. تانک تی ۳۴ یک نمونه خوب در این مورد است.مسئله بعد نبود یک بمب افکن استراتژیک ۴ موتوره در لوفت وافه بود که باعث شد بسیاری از کارخانه های روسی دور از دسترس آلمان به تولید ادوات جنگی دست بزنند. نبرد کورسک در تابستان ۴۳ نماد واقعی شکست آلمان در جنگ اطلاعاتی بود که به قیمت از دست رفتن بهترین واحدهای زرهی آلمان در جبهه شرق تمام شد.سرمایه گذاری در طرح های بی فایده ای مثل تانک فوق سنگین ماوس و یا هواپیماهای عمود پرواز و یا بال پرنده در زمانی که ارتش شما در مضیقه شدید برای ادوات ابتدایی قرار دارد نیز یکی دیگر از دلایل شکست آلمان بود.
Old soldiers never die.They just fade away
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

cheka نوشته شده:دوست عزیز من خودم از شبکه ی من و تو متنفرم !! ولی دلیل نمیشه حقایق رو انکار کنم ، آلمان از نظر تجهیزاتی به هیچ وجه برای شرایط آب و هوایی روسیه آماده نبود و از نظر تدارکاتی بشدت با مشکل مواجه شد . در مورد این متن دراماتیکتون از سخنان بشردوستانه ی (!!) پیشوای بزرگ هم اگر منبعی جز وزارت تبلیغات آلمان نازی معرفی کنید ممنون میشم !

از نظر تکنولوژیکی مسلما آلمانی ها در تکنولوژی تئوری سطوح بالایی قرار داشتند اما بسیاری از این تکنولوژی ها رو در طول جنگ نتونستند توسعه بدند ، من هم اگر میگم آلمانی ها از نظر تجهیزاتی مشکل داشتند منظور تجهیزات و تکنولوژی هایی بود که توسعه داده بودند و عملیاتی شده بود وگرنه طرح هواپیمای جت یا بمب اتمی که روی کاغذ بود به درد جنگ نمیخوره که .

در مورد نظر کارشناسی هم فکر کنم نظر چرچیل که در اون زمان نخست وزیر انگلیس بود و از تمام زد و بندهای پشت پرده خبر داشت از نظر کارشناسهای محترم وزارت تبلیغات آلمان نازی معتبر تر باشه ! وقتی آلمان به شوروی حمله کرد چرچیل گفت ، آلمان با حمله به شوروی گور خودش رو کنده !

آلمان با ارتشی که داشت براحتی میتونست کل اروپا رو بگیره اما لقمه ای برداشت که از دهانش بزرگتر بود !

در مورد این متن دراماتیکتون از سخنان بشردوستانه ی (!!) پیشوای بزرگ هم اگر منبعی جز وزارت تبلیغات آلمان نازی معرفی کنید ممنون میشم !

فکر نمیکنم بعد از جنگ متفقین اجازه میدادند چنین خصوصیاتی از هیتلر آشکار بشه....خودتون که میدونید...... اونا اگه یه آرم نازی همرات میدیدن که اعدامت قطعی بود. در ضمن بیشتر ادعاهای شما برگرفته از تبلیغات متفقین و یهوده....

بسیاری از تجهیزاتی که در پستم عرض کردم عملی شده بود از جمله بمب شیمیایی و ....
اما هیتلر چون خود موردئ اصابت گاز شیمیایی قرار گرفته بود نمی توانست آنرزا به دیگری تحمیل کند.

در مورد بمب اتم باید بگم همون چرچیل خودتون فرمودند :آنچه که باعث پیروزی ما در شرق آسیا شد را در توبره ی خود هیتلر پیدا کردیم.

فکر کنم منظورش از نارنجک و اینا نیست.

متاسفانه در مورد پیشگویی چرچیل هیچ اطلاعی ندارم.
خدایا ...!

Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط X.Nima »

این جناب پیشوای عزیزو رئوف و دوست داشتنی و انساندوست! دلشون میومد آدمای فلجو زنده زنده بسوزونه، اما دلش نمیومد از بمب شیمیایی استفاده کنه؟ :-O
پس بگو، شیمیایی بوده که اینقدر جنگ طلب بوده و کلی آدم بیگناهو به کام مرگ فرستاد... :x موندم اون دنیا چطوری میخواد جواب پس بده، قاتل روانی...

بمب ها و عوامل شیمیایی که از جنگ اول تقریبا عملیاتی شده بودن.

در مورد اون نقل قول از جناب چرچیل هم یه تحقیق کوچیک بفرمایید عزیز. :razz:

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

جناب Bigman

فکر کنم شما دارید با احساسی بازی بعضی حقایق رو پنهان میکنید ! اولا که من ادعایی در مورد خود هیتلر نکردم که شما زود واسش منبع (تبلیغات متفقین و ...) پیدا میکنید اما مطمئنم کسی که بخاطر وطن و برتری نژادی و این اراجیف قرون وسطایی حاضر شد جنگی رو آغاز کنه که 60 میلیون آدم در اون کشته بشن مسلما آدم بشر دوستی نیست !

در مورد بمب اتم هم یک بار عرض کردم ، آلمانی ها به تکنولوژی این بمب رسیده بودند اما بمب اتمی رو نساختند ، مطمئنا بین بدست آوردن یک علم و تکنولوژی با عملیاتی و کاربردی کردنش فاصله ی زیادی وجود داره که آلمانی ها نتونستند در طول جنگ این اسلحه رو عملیاتی کنند (به دلایلی که برخیش قبلا ذکر شد)

جان.اف.کندی
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 301 بار
سپاس‌های دریافتی: 989 بار
تماس:

پست توسط boreal-soldier »

شجره نامه خانوادگی پیشوا

تصویر
ما فرزندان آماردیم- بودیم هستیم و خواهیم بود.

ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”