اقوام ايرانی آينو در ژاپن + تصاویر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

قفل شده
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

اقوام ايرانی آينو در ژاپن + تصاویر

پست توسط A3eman »

در زمان ساسانيان پس از هجوم اعراب به ايران، گروهي از مردم ايران به چين و شرق جایي كه امروزه ژاپن ناميده ميشود، مهاجرت كردند اين مطلب مورد تأیيد بسياري از تاريخ نگاران از جمله پروفسور كريسيتن سن در كتاب ايرانيان در زمان ساسانيان مي باشد.

قومي به همين نام (مردم آینو يا عبدال(عبدالله)) در شرق چين زندگي مي كنند اين اقوام بدون شك ايراني هستند؛ كافي است به تلفظ شمارش اعداد انها توجه كنيد.

Äynu numerals are borrowed from Persian:
1 yäk, 2 du, 3 si, 4 čar, 5 pänǰ, 6 šäš, 7 häp(t), 8 häš(t), 9 noh, 10 dah, 20 bist, 100 säd, 1000 hazar

مردم آینو (به ژاپنی: アイヌ) قوم بومی جزیرهٔ بزرگ هوکایدو در شمال ژاپن، جزایر کوریل، ساخالین و شبه جزیره کامچاتکا هستند.

به احتمال زیاد امروزه بیش از ۱۵۰ هزار آینو باقی مانده‌است. البته آمار واقعی در دست نیست زیرا بسیاری از والدین برای جلوگیری از تبعیض نژادی نسبت به فرزندانشان در ژاپن، هویت آینوی ایشان را (حتی از خودشان) پنهان می‌کنند.

واژهٔ آینو به معنای «انسان» است. امروزه آینوها نسبت به نام آینو دید ناخوشایندی دارند و برای نامیدن قوم خود واژهٔ «اوتاری» (به معنی رفیق در زبان آینو) را ترجیح می‌دهند.

آینو زبانی است که توسط قوم آینو در ژاپن و روسیه تکلم می‌شود. تعداد متکلمین این زبان در سال ۱۹۹۱ تنها ۱۵ تن برآورد شد، بقیه مردمان آینو، روسی یا ژاپنی تکلم می‌کردند.

متاسفانه به خاطر تبعيض نژادي شديد اين زبان كه بدون شك از ريشه ايراني است، در آستانه نابودي است؛ لذا از تمام ايران دوستان خواهشمندم جهت نجات اين زبان و نجات اين قوم از تبعيض دولت ژاپن هر اقدامي كه ميدانند انجام دهند.

تصویر 
دکتر حمید شفیع‌زاده

منبع: فرارو
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

Re: اقوام ايرانی آينو در ژاپن + تصاویر

پست توسط masoud-35 »

اعراب چه ضلمی در حق این کشور کردند.تا ابد قابل جبران نیست
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 575 بار

پست توسط alavi66 »

masoud-35 نوشته شده:اعراب چه ضلمی در حق این کشور کردند.تا ابد قابل جبران نیست

اولا ضلم نه که ظلم
دومااین اقوامی که بعد از حمله اعراب فرار کردند مردم عادی نبودن خاندان پادشاهی ساسانی بودند.خصوصا در مورد مهاجرین ایرانی که به شرق دور رفتند گفته شده که سرکرده اونها فیروز پسر یزدگرد بوده است.
سوما صرف نظر از کارهای بدی که اعراب در ایران انجام دادند در مقابل خدماتی نیز به ایران ارائه شد.برجسته ترین آن آزادی تحصیل بود.می دانید که در زمان ساسانی غیر از طبقه فرادست جامعه کسی حق تحصیل نداشت.مطمئن باشید اگر عربها این ظلم را نمی کردند ابن سیناها و ابوریحانها و این همه دانشمند و شاعر که از مفاخر ایران هستند همه محصول این به قول شما ضلم!!!!!!بزرگ هستند.
چهارما ایرانیان به میل و رغبت اسلام را پذیرفتند و اگر به تاریخ نظر بیفکنید می بینید که بسیاری از شهرهای ایران بدون درگیری فتح گردید
خامسا اعراب با وجود هر گونه جنایت احتمالی فرهنگ سوز نبودند.وقتی اسکندر ملعون یا چنگیز خونریز به ایران حمله کرد علاوه بر جنایتها کثیفی که انجام دادند کتاب خانه های ایرانی را از بین بردند اسکندر ملعون تاریخ پیش از خود را نابود کرد.اما عربها نه تنها به طور سازمان یافته چنین کاری را نکردند که خود به جمع اوری و ترجمه کتب ساسانی پرداختند.
با توجه به توضیحات فوق بهتر است به جای بازگویی حرفها فرزندان اروپایی اسکندر ملعون تاریخ واقعی خوانده شود تا دانسته شود چه کسی به این کشور ظلم کرد که تا ابد قابل جبران نیست!
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

پست توسط hany »

alavi66 نوشته شده:

اولا ضلم نه که ظلم
دومااین اقوامی که بعد از حمله اعراب فرار کردند مردم عادی نبودن خاندان پادشاهی ساسانی بودند.خصوصا در مورد مهاجرین ایرانی که به شرق دور رفتند گفته شده که سرکرده اونها فیروز پسر یزدگرد بوده است.
سوما صرف نظر از کارهای بدی که اعراب در ایران انجام دادند در مقابل خدماتی نیز به ایران ارائه شد.برجسته ترین آن آزادی تحصیل بود.می دانید که در زمان ساسانی غیر از طبقه فرادست جامعه کسی حق تحصیل نداشت.مطمئن باشید اگر عربها این ظلم را نمی کردند ابن سیناها و ابوریحانها و این همه دانشمند و شاعر که از مفاخر ایران هستند همه محصول این به قول شما ضلم!!!!!!بزرگ هستند.
چهارما ایرانیان به میل و رغبت اسلام را پذیرفتند و اگر به تاریخ نظر بیفکنید می بینید که بسیاری از شهرهای ایران بدون درگیری فتح گردید
خامسا اعراب با وجود هر گونه جنایت احتمالی فرهنگ سوز نبودند.وقتی اسکندر ملعون یا چنگیز خونریز به ایران حمله کرد علاوه بر جنایتها کثیفی که انجام دادند کتاب خانه های ایرانی را از بین بردند اسکندر ملعون تاریخ پیش از خود را نابود کرد.اما عربها نه تنها به طور سازمان یافته چنین کاری را نکردند که خود به جمع اوری و ترجمه کتب ساسانی پرداختند.
با توجه به توضیحات فوق بهتر است به جای بازگویی حرفها فرزندان اروپایی اسکندر ملعون تاریخ واقعی خوانده شود تا دانسته شود چه کسی به این کشور ظلم کرد که تا ابد قابل جبران نیست!

با عرض سلام

جناب alavi66 متاسفانه اطلاعات شما از تاریخ بسیار محدوده

شما از جنایاتی که سپاه اعراب در شهرهای مثل شوش شوشتر دزفول(دژپول) ....کردند خبر ندارید

شما از قوانین سخت و ظالمانه و نژاد پرستانه ای که عمر بعد از شکست ایران بر علیه ایرانی ها اجرا کرد خبر ندارید

اعراب ایرانیها را به اسم عجم به معنی (نفهم) خطاب میکردند.تا ایرانیان را تحقیر کنند

اعراب به خوراک ایرانیها اسم غذا به معنی (پس اب شتر) گذاشتند. تا ایرانیان را تحقیر کنند

اعراب برای شمارش ایرانیان بجای تن از نفر (واحد شمارش شتر ) استفده میکردند .تا ایرانیان را تحقیر کنند

اعراب صدای واق واق سگ را پارس گذاشتند تا زبان ایرانیان را تحقیر کنند(و متاسفانه بعد از هزارو اندی سال ما هنوز میگیم پارس سگ )

این بوده فرهنگ اعراب در ایران..........

اخه عرب بادیه نشین را چه به فرهنگ سازی .شما با خلق و خوی اعراب هیچ اشنایی ندارید......متاسفانه هنوز بزرگ ترین دشمنان ایرانیان .اعراب هستند
گر به خود آیی به خدا رسی
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

تا جایی که من خوندم عمر به اسم قران زد تمام کتابخانه ها و مقاله ها و..... را اتیش زد چون معتقد بود این ها کفرند تا وقتی که قرآن است !!!! بعدش بروید کمی در مورد خلق و خوی ایرانیان و طرز اندیشه انها تحقیق کنید می بینید که خیلی از تاریخ شناسان به این معتقد بودند که اگر عرب ها ایران را ویران نمی کردند و ایرانیان را مسلمان نمی کردند احتمال اینکه مسحیت و حتی اسلام ایران را فرا بگیرد بسیار زیاد بود بدون قتل و غارت ! در مورد خود اعراب: یادم نمیاد توی یک کتاب از علما ”سنی” (( اسمش یادم رفته متاسفانه )) نوشته بود در زمان ساسانیان وقتی اکثر عرب ها بالای خانه های چند طبقه ایرانیان می رفتند برا بازگشت بلد نبودند از پله ها بیاند پایین می نشستند و قل می خوردند !!! این از علم و سوادشون . در ضمن اولین جایی بود که از فرهنگ و خدمات :shock: قوم عرب تعریف می شنوم !!!!! (این عرب ها به پیامبر خود رحم نکردند به ما می کردند )
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

hany نوشته شده:
alavi66 نوشته شده:

اولا ضلم نه که ظلم

با عرض سلام

جناب alavi66 متاسفانه اطلاعات شما از تاریخ بسیار محدوده

شما از جنایاتی که سپاه اعراب در شهرهای مثل شوش شوشتر دزفول(دژپول) ....کردند خبر ندارید

شما از قوانین سخت و ظالمانه و نژاد پرستانه ای که عمر بعد از شکست ایران بر علیه ایرانی ها اجرا کرد خبر ندارید

اعراب ایرانیها را به اسم عجم به معنی (نفهم) خطاب میکردند.تا ایرانیان را تحقیر کنند

اعراب به خوراک ایرانیها اسم غذا به معنی (پس اب شتر) گذاشتند. تا ایرانیان را تحقیر کنند

اعراب برای شمارش ایرانیان بجای تن از نفر (واحد شمارش شتر ) استفده میکردند .تا ایرانیان را تحقیر کنند

اعراب صدای واق واق سگ را پارس گذاشتند تا زبان ایرانیان را تحقیر کنند(و متاسفانه بعد از هزارو اندی سال ما هنوز میگیم پارس سگ )

این بوده فرهنگ اعراب در ایران..........

اخه عرب بادیه نشین را چه به فرهنگ سازی .شما با خلق و خوی اعراب هیچ اشنایی ندارید......متاسفانه هنوز بزرگ ترین دشمنان ایرانیان .اعراب هستند

من برای شما متاسفم که هر چیزی رو که تو سایتهای می بینید فکر می کنید حقیقته
من از کلاس وم دبستان تاریخ خوندم و تک تک حرفهای شما رو جواب می دم
اولا قبل از اسلام ایرانیان حق درس خواندن نداشتن بروید شاهنامه و دیگر کتابهای تاریخی را بخوانید همین عربها به ما اجازه درس خواندن دادن
اما جنایاتی که عربها انجام دادند تا اندازه ای که در کتب تاریخی موجود است حقیقت است در حال حاظر کتابهای تاریخ طبری یا کامل در دسترس من نیست که جواب شما را در مورد شهرها فوق مستند بدهم
در مورد قوانین نژاد پرستانه عمر اطلاعا کافی دارم
اما این کار ها رسم متجاوزان ان زمان بوده است کما این که رسم متجاوزان امروزی نیز هست من می گویم که اعراب دست به کشتار زدن فرهنگ یک کشور که کتابخانه های ان باشد را نابود نکردن من برای حرف خود دلیل دارم دلیل من این است که همین اعراب اقدام به ترجمه کتابها پهلوی نمودند و تاریخ ساسانی را همانها نوشتند همانها بودند که به انوشیروان دادگر گفتن همان ها بودن که به فرزندان این کشور اجازه درس خواندن دادن شما نمی توانید جنایاتی که امویان انجام دادند را به پای یک نژاد بگذارید.
در مورد عجم عربها به کلیه اقوام غیزر خودشان عجم می گفتند عجم به معنای نفهم نیست به دهخا مراجعه بکنید متوجه می شوید که عجم به معنای گنگ است و منظورشان نامیدن کسانی بود که زبانشان را نمی فهمیدند عربها مثل یونانی ها بی شعور نبودند که غیر خوشان را وحشی بخوانند
اگر اعراب به خوراک غذا می گفتند چرا نزد خودشان این واژه رایج شده است غذا واژه ای عربی است که نزد خود عربها نیز رایج است ریشه آن غذی است به معنای طعام و این ادعای شما را هیچ مورخی نگفته است جز سایتهای تفرقه افکن یهودی اگر غذا به معنای پیشاب شتر است محترمانه از شما می خواهم لغتنامه ای یا ت کتاب تاریخی که مثبت حرف شما باشد را به من معرفی کنید.بنده فارس هستم اما عربی تا حدودی بلدم و این حرف شما را تا کنون در هیچ جا نخوانده ام
در مورد نفر هم باید بگوییم عرب ها سه چیز را با نفر شمارش می کنند نخل شتر و انسان آنها نفر را برای تحقیر ایرانینان نساختند بین خودشان هم نفر به عنوان واحد انسان است بر عکس واحد شمارش شتر و نخل به دلیل وابستگی زندگی انسان ان زمان به این دو موجود نفر گشته است
در مورد پارس هم این از چرندیاتی است که اینترنت گسترش یافته است و هیچ دلیل تاریخی ندارد از شما دوست عزیز می خواهم منبع تاریخی در این باره دارید بیان بکنید در ضمن عربها هیچ وقت ایرانیان را پارسی خطاب نمی کنند آنها همیشه می گویند فارسی اگر انها قصد تحقیر داشتند می بایست به جای چپارس سگ می گفتند فارس سگ!!!!!!
اگر با گروهی دشمن هستید شایسته نیست که هر حرفی را ندانسته بر زبان اورید و یک قوم را تخریب کنید.
اعراب اگر چه فرهنگ نداشتند اما به برکت اسلام آنها این فرصت را پیدا کردند که علم بیاموزند در عهد ساسانی ایرانیان عادی نمی توانستند درس بخوانند این را در کتب تاریخی قدیم و جدید و نیز در شاهنامه اورده اند
در پایان عرض می کنم بزرگی به نژاد نیست
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

razates نوشته شده:تا جایی که من خوندم عمر به اسم قران زد تمام کتابخانه ها و مقاله ها و..... را اتیش زد چون معتقد بود این ها کفرند تا وقتی که قرآن است !!!! بعدش بروید کمی در مورد خلق و خوی ایرانیان و طرز اندیشه انها تحقیق کنید می بینید که خیلی از تاریخ شناسان به این معتقد بودند که اگر عرب ها ایران را ویران نمی کردند و ایرانیان را مسلمان نمی کردند احتمال اینکه مسحیت و حتی اسلام ایران را فرا بگیرد بسیار زیاد بود بدون قتل و غارت ! در مورد خود اعراب: یادم نمیاد توی یک کتاب از علما ”سنی” (( اسمش یادم رفته متاسفانه )) نوشته بود در زمان ساسانیان وقتی اکثر عرب ها بالای خانه های چند طبقه ایرانیان می رفتند برا بازگشت بلد نبودند از پله ها بیاند پایین می نشستند و قل می خوردند !!! این از علم و سوادشون . در ضمن اولین جایی بود که از فرهنگ و خدمات :shock: قوم عرب تعریف می شنوم !!!!! (این عرب ها به پیامبر خود رحم نکردند به ما می کردند )

اولا من از فرهنگ اعراب تعریف نکردم که شما امدید یک قوم را تخطئه کردید من گفتم که اعراب آزادی تحصیل برای ایرانیان اوردند در حالی که در عهد ساسانی ایرانیان غیر اشرافی حق تحصیل نداشتند بروید کتاب تاریخی بخوانید از شاهنامه تا ارتور کریسین سن این را نوشته اند ثانیا نفر اول گفت که ظلمی که اعراب کردند تا ابد باقی است من گفتم که نه باقی نماند و از بین رفت جنایاتی که یونانیان در ایران کردند بسیار کمتر از اعراب بود انها شهرها را نبود کردند و به دستور اسکندر کتابخانه ها را اتش زدند در ثانی اگر عمر تمام کتاب ها را اتش زد چطور تاریخ ساسانی از بین نرفت می دانیم که بعد از حمله اسکندر چنان بلایی سر ایران امد که تا همین 100 سال پیش کسی اسم سلسله هخامنشی را نمی دانست و ایرانیان نمی دانستند زمانی داریوشی بوده و کورش اما حمله عربها نام ساسانیان را از بین نبرد اکثر بناهای قبل از اسلام سالم و دست نخورده باقی ماند همچنین عربها برخی شاهان ساسانی را دادگر می خواندن.من قبول دارم که ممکن است برخی از کتابها را از بین برده باشند اما نه همه و نه اکثر کتابها عربها مثل یونانی ها و مغول ها نبودند که کتابخانه ها را اتش بزند عربها به ایرانیان اجازه دادن کتابها را ترجمه کنند تاریخ بنویسند و هویت خود را حفظ کنند.
من منکر برخی جنایات اعراب نیستم اما معتقدم جنایاتی که اسکندر مقدونی در حق این کشور کرد کم نیست متاسفانه کسی به آنها نمی پردازد معلوم است چون تخریب وجهه اسکندر به زیان برخی ها نیست
در ضمن اعراب تمام شهرها را به خشونت فتح نکردن اعراب وقتی شهری فتح می گشت به آنها امان می دادند البته در بین آنها نیز افراد نا خلف زیاد بوده است.
در مجموع من نه عرب دوست هستم و نه دشمن عرب خیلی از حرفهایی که به عربها می بندن را قبول ندارم من یک گروه را به خاطر قومیتش مسخره نمی کنم اهل تاریخ هستم نه خرافات اینترنتی
New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط SARIUNIVERSITY »

سلام

من نمی خوام در بحث دوستان وارد بشم

اما در مورد کتابسوزی اعراب

متن زیر از کتاب مقدمه ابن خلدون هست که صدها سال پیش توسط یک عرب نوشته شده و رسما سوزانیدن کتب توسط اعراب و به فرمان عمر مورد تایید قرار گرفته

و أما الفرس فكان شأن هذه العلوم العقلية عندهم عظيما و نطاقها متسعا لما كانت عليه دولتهم من الضخامة و اتصال الملك. ... إلا أن المسلمين لما افتتحوا بلاد فارس، و أصابوا من كتبهم وصحائف علومهم مما لا يأخذه الحصر و لما فتحت أرض فارس و وجدوا فيها كتبا كثيرة كتب سعد بن أبي وقاص إلى عمر بن الخطاب ليستأذنه في شأنها و تنقيلها للمسلمين. فكتب إليه عمر أن اطرحوها في الماء. فإن يكن ما فيها هدى فقد هدانا الله بأهدى منه و إن يكن ضلالا فقد كفانا الله. فطرحوها في الماء أو في النار و ذهبت علوم الفرس فيها عن أن تصل إلينا.

وقتی سعد بن ابی وقاص بر مدائن (پایتخت ساسانیان) دست یافت درآنجا کتاب های بسیار دید.نامه به عمر بن خطاب نوشت و در باب این کتاب ها دستوری خواست .عمر در پاسخ نوشت که آن همه را به آب افکن که اگر آنچه در آن کتاب هاهست ، سبب راهنمایی است خداوند برای ما قرآن فرستاده است که از آنها راه نماینده تر است و اگر در آن کتاب ها جز مایه ی گمراهی نیست ، خداوند ما را از شر آنها درامان داشته است .از این سبب آن همه کتاب ها را در آب یا آتش افکندند.»{تاریخ ابن خلدون؛ج1ص631؛چاپ بیروت دارالفكر،چاپ دوم}.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6317 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

پست توسط Ali$amir »

خيلي ببخشيد بزرگوارا به پست اول نگاه کنيد واقعاً مطلب جالبيه اما پستهاي بعد فقط بحث و جدل هست ، حيف سنترال نيست؟!
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

پست توسط hany »

جنابalavi66 درود
بنده عمریست در کنار اعراب دارم زندگی میکنم .و بسیاری از بستگان نزیدک من عرب زبان هستند .این رو گفتم که بدونید که من با نژاد عرب دشمنی ندارم و اینکه من به زبان عربی اشنایی دارم
1-عربها نمیگن غذا میگن طعام (من تا حالا نشنیدم غذا بگن)
2-درسته در لغت عربی پ نداریم ولی عربها پ رو بهتر از ما میگن
3-اگه دلیلی برای رد حرف من ندارید دلیل نمیشه بگید چرتو پرته

تمام حرف شما اینه که عربها گذاشتند ایرانیها با سواد بشن و این رو هم چندین بار تکرار کردید....خیالت راحت برادر من ممکن بد توی یک سلسله دیگه یا حکومت یه پادشاه دیگه بزارن تموم ایرانیها درس بخونن
اگه اعراب باسواد بودن و ایرانی ها بیسواد. هیچوقت پیامبر(ص) نمیومد بگه اگه علم هم در ثریا باشد مردمی از پارس به ان دست پیدا خواهندکرد

در ضمن مطالبی که گفتم از کتابی نخوندم .از اثارش در جامعه و از شهرم و مردمی که باشون زندگی میکنم فهمیدم...........من مثل شما پرفسور نیستم

خواهشنا برادر من قبل از اینکه بخوای با تعصب و عصبانیت جواب منو بنویسید کمی تامل و فکر کنید .تا حداقل به بنده توهین نکنید ............خیلی اهل بحث کردن نیستم..پس دیگه ادامش ندیم....

اگه هم خواستید مطالبی که گفتم به عینه ببینید تشریف بیارید خوزستان ... مهمان نوازیم .........یا علی

.
گر به خود آیی به خدا رسی
قفل شده

بازگشت به “تاريخ جهان”