hany نوشته شده:alavi66 نوشته شده:masoud-35 نوشته شده:اعراب چه ضلمی در حق این کشور کردند.تا ابد قابل جبران نیست
اولا ضلم نه که ظلم
دومااین اقوامی که بعد از حمله اعراب فرار کردند مردم عادی نبودن خاندان پادشاهی ساسانی بودند.خصوصا در مورد مهاجرین ایرانی که به شرق دور رفتند گفته شده که سرکرده اونها فیروز پسر یزدگرد بوده است.
سوما صرف نظر از کارهای بدی که اعراب در ایران انجام دادند در مقابل خدماتی نیز به ایران ارائه شد.برجسته ترین آن آزادی تحصیل بود.می دانید که در زمان ساسانی غیر از طبقه فرادست جامعه کسی حق تحصیل نداشت.مطمئن باشید اگر عربها این ظلم را نمی کردند ابن سیناها و ابوریحانها و این همه دانشمند و شاعر که از مفاخر ایران هستند همه محصول این به قول شما ضلم!!!!!!بزرگ هستند.
چهارما ایرانیان به میل و رغبت اسلام را پذیرفتند و اگر به تاریخ نظر بیفکنید می بینید که بسیاری از شهرهای ایران بدون درگیری فتح گردید
خامسا اعراب با وجود هر گونه جنایت احتمالی فرهنگ سوز نبودند.وقتی اسکندر ملعون یا چنگیز خونریز به ایران حمله کرد علاوه بر جنایتها کثیفی که انجام دادند کتاب خانه های ایرانی را از بین بردند اسکندر ملعون تاریخ پیش از خود را نابود کرد.اما عربها نه تنها به طور سازمان یافته چنین کاری را نکردند که خود به جمع اوری و ترجمه کتب ساسانی پرداختند.
با توجه به توضیحات فوق بهتر است به جای بازگویی حرفها فرزندان اروپایی اسکندر ملعون تاریخ واقعی خوانده شود تا دانسته شود چه کسی به این کشور ظلم کرد که تا ابد قابل جبران نیست!
با عرض سلام
جناب alavi66 متاسفانه اطلاعات شما از تاریخ بسیار محدوده
شما از جنایاتی که سپاه اعراب در شهرهای مثل شوش شوشتر دزفول(دژپول) ....کردند خبر ندارید
شما از قوانین سخت و ظالمانه و نژاد پرستانه ای که عمر بعد از شکست ایران بر علیه ایرانی ها اجرا کرد خبر ندارید
اعراب ایرانیها را به اسم عجم به معنی (نفهم) خطاب میکردند.تا ایرانیان را تحقیر کنند
اعراب به خوراک ایرانیها اسم غذا به معنی (پس اب شتر) گذاشتند. تا ایرانیان را تحقیر کنند
اعراب برای شمارش ایرانیان بجای تن از نفر (واحد شمارش شتر ) استفده میکردند .تا ایرانیان را تحقیر کنند
اعراب صدای واق واق سگ را پارس گذاشتند تا زبان ایرانیان را تحقیر کنند(و متاسفانه بعد از هزارو اندی سال ما هنوز میگیم پارس سگ )
این بوده فرهنگ اعراب در ایران..........
اخه عرب بادیه نشین را چه به فرهنگ سازی .شما با خلق و خوی اعراب هیچ اشنایی ندارید......متاسفانه هنوز بزرگ ترین دشمنان ایرانیان .اعراب هستند
من برای شما متاسفم که هر چیزی رو که تو سایتهای می بینید فکر می کنید حقیقته
من از کلاس وم دبستان تاریخ خوندم و تک تک حرفهای شما رو جواب می دم
اولا قبل از اسلام ایرانیان حق درس خواندن نداشتن بروید شاهنامه و دیگر کتابهای تاریخی را بخوانید همین عربها به ما اجازه درس خواندن دادن
اما جنایاتی که عربها انجام دادند تا اندازه ای که در کتب تاریخی موجود است حقیقت است در حال حاظر کتابهای تاریخ طبری یا کامل در دسترس من نیست که جواب شما را در مورد شهرها فوق مستند بدهم
در مورد قوانین نژاد پرستانه عمر اطلاعا کافی دارم
اما این کار ها رسم متجاوزان ان زمان بوده است کما این که رسم متجاوزان امروزی نیز هست من می گویم که اعراب دست به کشتار زدن فرهنگ یک کشور که کتابخانه های ان باشد را نابود نکردن من برای حرف خود دلیل دارم دلیل من این است که همین اعراب اقدام به ترجمه کتابها پهلوی نمودند و تاریخ ساسانی را همانها نوشتند همانها بودند که به انوشیروان دادگر گفتن همان ها بودن که به فرزندان این کشور اجازه درس خواندن دادن شما نمی توانید جنایاتی که امویان انجام دادند را به پای یک نژاد بگذارید.
در مورد عجم عربها به کلیه اقوام غیزر خودشان عجم می گفتند عجم به معنای نفهم نیست به دهخا مراجعه بکنید متوجه می شوید که عجم به معنای گنگ است و منظورشان نامیدن کسانی بود که زبانشان را نمی فهمیدند عربها مثل یونانی ها بی شعور نبودند که غیر خوشان را وحشی بخوانند
اگر اعراب به خوراک غذا می گفتند چرا نزد خودشان این واژه رایج شده است غذا واژه ای عربی است که نزد خود عربها نیز رایج است ریشه آن غذی است به معنای طعام و این ادعای شما را هیچ مورخی نگفته است جز سایتهای تفرقه افکن یهودی اگر غذا به معنای پیشاب شتر است محترمانه از شما می خواهم لغتنامه ای یا ت کتاب تاریخی که مثبت حرف شما باشد را به من معرفی کنید.بنده فارس هستم اما عربی تا حدودی بلدم و این حرف شما را تا کنون در هیچ جا نخوانده ام
در مورد نفر هم باید بگوییم عرب ها سه چیز را با نفر شمارش می کنند نخل شتر و انسان آنها نفر را برای تحقیر ایرانینان نساختند بین خودشان هم نفر به عنوان واحد انسان است بر عکس واحد شمارش شتر و نخل به دلیل وابستگی زندگی انسان ان زمان به این دو موجود نفر گشته است
در مورد پارس هم این از چرندیاتی است که اینترنت گسترش یافته است و هیچ دلیل تاریخی ندارد از شما دوست عزیز می خواهم منبع تاریخی در این باره دارید بیان بکنید در ضمن عربها هیچ وقت ایرانیان را پارسی خطاب نمی کنند آنها همیشه می گویند فارسی اگر انها قصد تحقیر داشتند می بایست به جای چپارس سگ می گفتند فارس سگ!!!!!!
اگر با گروهی دشمن هستید شایسته نیست که هر حرفی را ندانسته بر زبان اورید و یک قوم را تخریب کنید.
اعراب اگر چه فرهنگ نداشتند اما به برکت اسلام آنها این فرصت را پیدا کردند که علم بیاموزند در عهد ساسانی ایرانیان عادی نمی توانستند درس بخوانند این را در کتب تاریخی قدیم و جدید و نیز در شاهنامه اورده اند
در پایان عرض می کنم بزرگی به نژاد نیست
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.