وصیت نامه اسکندر ...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1080 بار
سپاس‌های دریافتی: 3413 بار

وصیت نامه اسکندر ...

پست توسط dolphine »

مردمی که آنجا گرد آمده بودند از خواسته های عجیب پادشاه تعجب کردند. اما هیچ کس جرأت اعتراض نداشت. 

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]افکارنیوز:  بدنم را دفن کنید، هیچ مقبره ای برایم نسازید، دستانم را بگذارید بیرون باشد تا اینکه دنیا بداند شخصی که چیزهای خیلی زیادی بدست آورد، هیچ چیزی در دستانش نداشت زمانی که داشت از دنیا می رفت.  

تصویر

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]پادشاه بزرگ یونان، الکساندر، پس از تسخیر  

های پادشاهی بسیار، در حال بازگشت به وطن خود بود. 

بین راه، بیمار شد و به مدت چند ماه بستری گردید. با نزدیک شدن مرگ، 

دریافت که چقدر پیروزی هایش، سپاه بزرگش، شمشیر تیزش و همه ی ثروتش بی فایده بوده است. 

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]او فرمانده هان ارتش را فرا خواند و گفت: 

((من این دنیا را بزودی ترک خواهم کرد. اما سه خواسته دارم. لطفاً، خواسته هایم را حتماً انجام دهید)). 

هان ارتش درحالی که اشک از گونه هایشان سرازیر شده بود موافقت کردند که از آخرین خواسته های پادشاهشان اطاعت کنند. 

گفت: ((اولین خواسته ام این است که پزشکان من باید تابوتم را به تنهایی حمل کنند.)) 

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]((ثانیاً، وقتی تابوتم دارد به قبر حمل می گردد، 

منتهی به قبرستان باید با طلا، نقره و سنگ های قیمتی که در خزانه داری جمع آوری کرده ام پوشانده شود. 

و آخرین خواسته این است که هر دو دستم باید بیرون از تابوت آویزان باشد.)) 

که آنجا گرد آمده بودند از خواسته های عجیب پادشاه تعجب کردند. 

هیچ کس جرأت اعتراض نداشت. 

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]فرمانده ی مورد علاقه الکساندر دستش را بوسید و روی قلب خود گذاشت. 

((پادشاها، به شما اطمینان می دهیم که همه ی خواسته هایتان اجرا خواهد شد. 

بگویید چرا چنین خواسته های عجیبی دارید؟ در پاسخ به این پرسش، الکساندر نفس عمیقی کشید و گفت: 

((من می خواهم دنیا را آگاه سازم از سه درسی که تازه یاد گرفته ام. می خواهم پزشکان تابوتم را حمل کنند چرا که مردم بفهمند: 

هیچ دکتری نمی تواند هیچ کس را واقعاً شفا دهد. آن ها ضعیف هستند و نمی توانند انسانی را از چنگال مرگ نجات دهند. 

، نگذارید مردم فکر کنند زندگی ابدی دارند. 

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]دومین خواسته ی درمورد ریختن طلا، نقره و جواهرات دیگر در مسیر راه به قبرستان، 

پیام را به مردم می رساند که حتی یک خرده طلا هم نمی توانم با خود ببرم. بگذارید مردم بفهمند که دنبال ثروت رفتن اتلاف وقت محض است. 

درباره ی سومین خواسته ام یعنی دستهایم بیرون از تابوت باشد، 

خواهم مردم بدانند که من با دستان خالی به این دنیا آمده ام و با دستان خالی این دنیا را ترک می کنم.)) 

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]آخرین گفتار الکساندر: 

((بدنم را دفن کنید، هیچ مقبره ای برایم نسازید، 

را بگذارید بیرون باشد تا اینکه دنیا بداند شخصی که چیزهای خیلی زیادی بدست  

چیزی در دستانش نداشت زمانی که داشت از دنیا می رفت.)) 
==========================================
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .  
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]   
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)  
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 126 بار

Re: وصیت نامه اسکندر ...

پست توسط astara »

اسكندر حقير تر از اوني هست كه عقلش به اين چيزها برسه.اين هم از دروغ هاي تاريخ است كه به جنايتكار منحرفي مثل اسكندر نسبت داده شده. :-?
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 575 بار

پست توسط alavi66 »

صرف نظر از اینکه جعلی باشه یا واقعی حرفه قشنگیه!!!!ای کاش همه مون می دونستیم که شاید لحظه دیگه...........
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6700 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, دقیقا درسته از این دست موارد زیاد داریم
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

جالبه افرادی مثل شما رو وقتی آدم میبینه شک برش میرداره ایرانی هستین یا نه جناب   , وفتی صحبت از کوروش و تخت جمشید و هخامنشی باشه شروع به ایجاد شک در موادر ثابت شده و رد اونها بر می آیید ولی اگر کس دیگری باشه که ایران رو در نوردیده باشه لزومی به پیگری نیست و تمجید هم میکنید

+++++++++++++

برای افراد دیگه جز امثال شما

این صحبت ها در چند سایت اینترنتی به زبان انگلیسی به نام alexander the great last words (البته great شما بخونین savage) منتشر شدن ولی بدون ارجاع به منبع معتبر
.
  ! There are no more worlds to conquer
Statement portrayed as a quotation in a 1927 Reader's Digest article, this probably derives from traditions about Alexander lamenting at his father Philip's victories that there would be no conquests left for him, or that after his conquests in Egypt and Asia there were no worlds left to conquer.
Some of the oldest accounts of this, as quoted by John Calvin state that on "hearing that there were other worlds, wept that he had not yet conquered one."
There are no more other worlds to conquer!
Variant attributed as his "last words" at a few sites on the internet, but in no published  
[External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

SORENA نوشته شده:جالبه افرادی مثل شما رو وقتی آدم میبینه شک برش میرداره ایرانی هستین یا نه جناب   , وفتی صحبت از کوروش و تخت جمشید و هخامنشی باشه شروع به ایجاد شک در موادر ثابت شده و رد اونها بر می آیید ولی اگر کس دیگری باشه که ایران رو در نوردیده باشه لزومی به پیگری نیست و تمجید هم میکنید

+++++++++++++

برای افراد دیگه جز امثال شما

این صحبت ها در چند سایت اینترنتی به زبان انگلیسی به نام alexander the great last words (البته great شما بخونین savage) منتشر شدن ولی بدون ارجاع به منبع معتبر
.
  ! There are no more worlds to conquer
Statement portrayed as a quotation in a 1927 Reader's Digest article, this probably derives from traditions about Alexander lamenting at his father Philip's victories that there would be no conquests left for him, or that after his conquests in Egypt and Asia there were no worlds left to conquer.
Some of the oldest accounts of this, as quoted by John Calvin state that on "hearing that there were other worlds, wept that he had not yet conquered one."
There are no more other worlds to conquer!
Variant attributed as his "last words" at a few sites on the internet, but in no published  

با سلام خدمت دوست دیر آشنای ما.نترس من ایرانی هستم ایرانی بودن به کورش کورش گفتن نیست.
کورش یه متجاور بود، اسکندر هم یه متجاوز، کورش بابل لیدی ماوراالنهر،ماد و... رو اشغال کرد اسکندر هم ایران یونان هند و...رو اشغال کرد.هر دو مردند و تمدن ها را از شر خود خلاص کردند.اما حرفی که در اینجا نقل شده بود تا انجایی که یادم هست در کتابهای تاریخی اسلامی و ایرانی 1400 سال پیش نقل شده است بنابراین همچین بی ریشه هم نیست.
در هر صورت به قول امام صادق انظر الی ما قال لا تنظر الی من قال
به سخن توجه کن نه به گوینده آن
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

دوست عزیز فکر کنم منظور شما از امام صادق ، حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه باشه که فرمودند : خذ الحکمه ممن اتاک بها و انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

دست شما درد نکنه ببخشید حتما شما درست می فرمایید
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

درود بر همگی؛

آدم خونریزی بوده مانند بسیاری دیگر از پادشاهان، ولی ارسطو استاد اسکندر مقدونی بوده ضمن اینکه پادشاهان گاهی از این حرفهای قلمبه سلمبه میزنن ولی این حرفها آنها را از عذابی که در جهنم در انتظارشونه نجات نمیده .

عاقل از سر بنهد این هستی و باد
چون شنید انجام فرعونان و عاد

ور بننهد دیگران از حال او
عبرتی گیرند از اضلال او

این پادشاه ستمگر و امثال اون، عاقبت خودشان را سیاه کردن و در ازایش ما از عاقبتشان عبرت و درس گرفته و بهره مند میشیم .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”