کشیش های روسیه تزاری، جاسوسان آلمانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ جهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 191 بار
تماس:

کشیش های روسیه تزاری، جاسوسان آلمانی

پست توسط 1939 »

بعد شروع به مطالعه کردم و در درجه اول عکسهایی که از منظقه صنعتی اورال برداشته بودند را مطالعه نمودم. من دیدم که یک قسمت از کارخانه های مولد برق زیرزمینی است و لذا انفجار بمب در آنجا اثر نخواهد کرد، ولی متحیر بودم که آن عکسها را دولت آلمان به چه وسیله ای تهیه کرده است، زیرا حتی در آن موقع که نزدیک مسکو یا استالینگراد بودیم باز تا کوههای اورال فاصله زیادی موجود بود و هواپیماهای ما به منطقه اورال نمی رفتند و اگر رفته بودند باری، من از آن بدون اطلاع بودم.

آنگاه به خاطر آوردم که موقعی که در شبه جزیره بودم و در اوقات فراغت کنار فرودگاه برای ورزش، وزنه یا دیسک پرتاب می کردم گاهی یک هواپیمای مرموز آلمانی که تنه اش را با رنگ سیاه رنگ کرده بودند بر زمین می نشست. بعد از ربع ساعت کشیشهایی با لباده های بلند سیاه که بعضی از آنها ریشهایی سفید داشتند می آمدند و سوار هواپیما می شدند و هواپیما آنها را به نقاط مرموزی می برد و گاهی پس از دو یا سه روز مراجعت می نمود.

یک روز من از خلبان هواپیمای مذکور پرسیدم: (( اینها که هستند و شما آنان را به کجا می برید؟ )) او گفت: ((اینها کشیشهای دوره تزاری روسیه هستند که در قفقازیه زندگی می کنند و حاضر شده اند که برای آلمان بعضی از وظایف اکتشافات را انجام بدهند و همه دارای دوربینهای عکاسی مخصوصی می باشند تا از نقاط مورد نظر عکس بردارند)).

خلبان مزبور موضوعی را به من گفت که برای من اسباب حیرت شد چون اظهار نمود: (( این کشیشها با این محاسن سفید بلند با چتر نجات از هواپیما بیرون می جهند و خود را به زمین می رسانند و ماموریتهای مربوط به اکتشافات را انجام می دهند)).

کشیشهای مزبور را من چند مرتبه دیده بودم و اشخاصی بودند بلند قامت و خوش قیافه و اندام و قیافه آنها نشان می داد که باید از طبقه نجبا و اشراف باشند و برخی از آنها از فرط سفیدی به یک مجسمه مرمرین شباهت داشتند.

بنابراین بعید نیست که همانها یا هم دستانشان توانسته باشند از موسسات اورال آن عکسها را بردارند و به دولت آلمان برسانند.

[External Link Removed for Guests]

تصویر 

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ جهان”