توالت فرنگي منطبق با فيزيك بدن انسان نيست و مضر است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث پزشکي و بهداشت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

توالت فرنگي منطبق با فيزيك بدن انسان نيست و مضر است

پست توسط shafagh »

.



در اين مقوله تحقيقي، اينجانب به دو موضوع مي پردازم :

1- ضرر استفاده از توالت فرنگي

2- انتقاد جدي به كارخانه هاي داخلي در توليدات اخير سنگ توالت هاي سنتي.

طبيعت و نوع فيزيك بدن فرد ايجاب مي كند كه بطور كاملا نشسته تخلي كند در حاليكه توالت هاي فرنگي مغاير با چنين شرائطي است.

 فرد در موقع استفاده از توالت هاي سنتي كاملا نشسته و بدن او كاملا منقبض است و ران ها همچون دو ستون روي شكم قرار ميگيرد كه از پرده ديافراگم شكم كه پرده اي نازك و ريسكي  است حفاظت مي كند. نكته بعد انكه در توالت هاي سنتي چون بدن كاملا جمع شده و از طرفي ران ها بطور تعادلي (نسبت به فشارهاي وارده از طرف ريه ها و ماهيچه هاي داخلي) به شكم فشار وارد مي كنند تخلي راحت تر و كامل انجام مي شود. انهايي كه چندباري تجربه استفاده از توالت هاي فرنگي را دارند مخصوصا كساني كه مبتلا به يبوست هستند شايد بخوبي دريافته باشند كه براي دفع نياز بيشتري به حبس نفس و فشار به داخل بدن را داشته اند در ان حال كه بازهم دفع بطور كامل و مانند توالت هاي سنتي انجام نمي شود و علاوه بر ان  فشار قابل توجهي را هم به پرده شكم خود حس كرده اند.

پرده ديافراگم شكم  پرده اي نازك  است كه مي تواند در برابر فشارهاي داخلي يا خارجي دچار پارگي شده و به اصطلاح بيماري فتق ايجاد شود كه غالبا نيازمند عمل جراحي و ترميم مي باشد. همانطور كه گفته شد در نشستن كامل و انقياضي در توالت هاي سنتي جمع شدن بدن و فشار ران ها از خارج نياز به ايجاد فشار داخلي توسط حبس هوا در ريه را كاهش ميدهد و عمل دفع راحت تر انجام مي پذيرد ضمن انكه چون ران ها روي شكم قرار ميگيرد مانند دو ستون از پرده ديافراگم حفاظت مي كنند. در توالت هاي فرنگي چنين امكاني وجود ندارد.

معلوم نيست مردم غرب از چه زماني روي اور استفاده از چنين وسيله اي شده اند اما همين قدر معلوم است كه توالت فرنگي هاي قديم از چوب ساخته شده و مثل يك جعبه يا صندلي بودند كه البته از نظر فيزيك نشستن  فرقي با نوع امروزي خود نداشتند. انچه مسلم است انكه ورود اين نوع توالت به ايران در زمان پهلوي و توسط درباريان و متمولان بعنوان نوعي پرستيژ شروع شد بي انكه هيچ انديشه و تفكري در مورد نقص و مضرات ان شود. در اوائل اين نوع توالت ها در ايران ناشناخته بودند و  هيچ كارخانه توليد داخلي هم براي ان وجود نداشت و درباريان و ثروتمندان معمولا بطور سفارشي ان از خارج خريداري كرده و به ايران مي اوردند.

در سال هاي اخير مسئله استفاده از توالت فرنگي اگرچه نه بصورت همه گير باز باب شده است و كساني كه خانه هاي لوكس و مدرن مي سازند يكي از اين نوع توالت ها را به هر عنوان در كنار توالت هاي سنتي در حمام يا توالت ديگر نصب ميكنند و از طرف ديگر  كارخانه هاي ساخت لوازم سراميك بهداشتي از ان جهت كه توالت هاي فرنگي قيمتي بسيار گرانتر داشته و سود اوري افزون تري نسبت به توالت هاي سنتي دارند دست اندركار توليد ان شده اند بي انكه فكر شود نه تنها اين نوع توالت موافق با سنن عرفي و ملي و مذهبي ما نبوده و مطابق با وضعيت طبيعي و فيزيك بدن انسان نمي باشند و ممكن است باعث صدمه غشاء شكمي شوند.

علاوه بر اين در توالت هاي فرنگي تطهير با اب خيلي مشكل تر از تطهير در توالت هاي سنتي است و غالبا  نجاسات چه در تماس با لبه توالت و چه از طريق ترشحات به بدن فرد منتقل مي شود.


انتقاد جدي به كارخانه هاي داخلي در توليدات اخير سنگ توالت هاي سنتي:

چرا سنگ توالت ها را اين قدر كوچك و كم عمق مي سازيد كه حتي مناسب استفاده كودكان خرد هم نمي باشد؟  ايا واقعا اين كار براي صرفه جويي در خاك سفال يا سراميك است؟ اگر چنين باشد شما به قيمت مشتي خاك ناقابل با ساخت چنين توالت هاي كوچك و  كم عمق باعث نجس شدن بدن و لباس افراد مي شويد كه كاري كاملا اشتباه است.

ايا شما با تمام نيروهاي متخصص كار و طراحي كه داريد نمي دانيد چنين سنگ توالت هاي كوچكي با مقياس بدن بزگسالان هماهنگي ندارد و  باعث الودگي تنجيس محيط و بدن افراد مي شود؟ به سنگ توالت هاي قديمي تر نگاه كنيد، ابعاد و وزن انها دو برابر سنگ توالت هاي امروزي است ؟

 آيا چنين سياست توليدي و تجاري و معاملاتي درست است؟ آيا اين اقدام كه باعث نجس شدن اطراف توالت و بدن افراد مي شود صحيح است؟  آيا شما نبايد سنگ توالتي با ابعاد و عمق مناسب بسازيد كه  نجاسات به اطراف پخش نشده و محيط اتاقك توالت و بدن افراد را الوده نكند؟

از طرفي ايا سازمان استاندارد كه يك سازمان علمي و اجرايي است نبايد به اين نكته مهم توجه كرده و استاندار خاصي براي اين سنگ هاي توالت تعيين كند طوريكه با ايمني افراد در مقابل الودگي و نجاسات هماهنگي داشته باشد؟  روزانه چند نفر به توالت هاي عمومي و خصوصي ميروند و چند نفر بدن و دست و پايشان نجس مي شود؟

با وجود چنين سنگ توالت هاي كوچك و كم عمق، اگر فرد بخواهد نجس نشود بايد هنگام بول كمي عقب برود و هنگام تخلي جلوتر برود تا اطراف سنگ توالت و بدن او الوده و نجس نشود اخر اين چه استاندارديست؟ نمي توان نام اين كار را كم كاري گذاشت اما بنده در اين مورد بدگمان هستم  به كم فروشي. مگر اينكه چنين كارگاه ها يا كارخانه هايي عذر بياورند كه دليل كوچك و كم عمق ساختن غير طبيعي اين سنگ توالت ها چه بوده؟

چرا چنين سياست توليدي در مورد توالت هاي فرنگي اعمال نشده و انها تمام و كمال و بزرگ مطابق با استانداردهاي خارجي ساخته مي شوند و حتي روي انها را با انواع گل و بوته و اكليل تزيين مي گردد؟  چون گرانقيمت هستند و سود خوبي هم دارند؟  و يا اينكه محصول فرنگ بوده و پرستيژشان بيش از سنگ هاي معمولي است؟!

بنده براي روشن شدن واقعا دوست دارم مسئوليني از اين كارخانه ها و يا سازمان استاندارد اين مقاله را بخوانند و به سوالات پاسخ دهند سوالاتي كه بنظر ميرسد يا تا بحال هيچ كس يا به ان توجه نكرده يا اساسا مطرح نشده  است.
آخرین ويرايش توسط 1 on shafagh, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4525
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۴۴ ب.ظ
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4698 بار
سپاس‌های دریافتی: 8730 بار

Re: توالت فرنگي منطبق با فيزيك بدن انسان نيست و مضر است

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
.
استفاده از فرنگی برای افرادِ با چاقیِ زیاد و افراد دارد دردِ زانو مناسب هست
احتمالاً علت اختراعش هم بیشتر به چاقی ربط داشته .
.
سنگ سنتیِ عقیق رو در اکثر آپارتمانها نمیشه نصب کرد به علتِ ضخامتِ کمِ سقف . برای همین از سنگ کم عمق استفاده میشه .

در نوع کم عمق باید پاها تا حد امکان, دور از همدیگه باشه تا از لبه سنگ دور باشه تا احتمال آلوده شدن و نجس شدن کم بشه .
.
.
C
===================================
.
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.
topic-t107118-1008.html
.
topic-t106890-96.html
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: توالت فرنگي منطبق با فيزيك بدن انسان نيست و مضر است

پست توسط sinaset »

باسلام .

متاسفانه،چیزی که شما بهش اشاره کردید،بازهم از غرب وارد ایران شده! که خود غرب هم قرن هاست که از ان استفاده می کند!(غرب، غرب وحشی! که سالی یک بار حمام نمی رفت! )
اونا کارهای بدتر از این مسائل را انجام میدهند! برای همین چسبیدن نجاست و مسائل از این دست به بدنشان برایشان مهم نیست! برای همین است،که وقتی به انها دست دادید باید دست های خودتان را بشوید! 

در حال حاضر نیز بیشتر سرطان ها مال خود اروپا و امریکا می باشد
سرطان هم به زبان ساده! یک نوع مریضی فوق میکروبیست! یعنی یک میکروبی(یا سم یا ...!) که دائم شخص با ان سرکار داشته و در معرض ان بوده!
آب و خورشید! دو نعمت خدا برای پاک کردن میکروب ها می باشند! در همین دست به اب رفتن!(سنتی!) چون عمل شستشو انجام میشود! (و البته ویژه تر استبراء) صورت میگیرد، به خوبی میکروب ها از بین میرون! 
ولی در روش فرنگی(!) 

منتها اون بلدن همیشه! چطور یک چیز رو زرق و برق دار کنن! و براش شاخ برگ حرفه ای بسازن!
نمیان فیلم هندی بسازن،که همه بفهمن! الکی و دروغ و بی هویته!

شاید بشه گفت مثل تفاوت هند و غرب می مونه!

هند بت پرست و مشرکه! خیلی مشخص و عیان! غرب مشرکه و کافر!(حاکمیتی! و اکثریت زیاد مردمشون) ولی خیلی شیک با علم و دانش و چیزهای حرفه ای!
هند فیلم میسازه،که راحت میشه فهمید الکی! ولی غرب فیلم میسازه،که حسابی جدی بنظر میرسه!
هند معروفا به مردم و شهر کثیف! غرب ظاهرا روزی چندبار حمام و لباس جدید (البته تازگی لباس هم نمی پوشن! :ch: ) ..! (ولی اخرش مثل همون هندها!)

همیشه همینطور بوده،بهترین و ناب ترین مسائل زندگی،در اختیار مسلمانان بوده..(یا با خدایان!) اما اونا قدرش رو ندونستن و مرغ همسایه غاز! میشن! (مثل همین علوم که از کتابخانه مسلمان برداشته شده (توسط اروپا) و اقتصاد صنعتی اونجا را به وجود اورد)

باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: توالت فرنگي منطبق با فيزيك بدن انسان نيست و مضر است

پست توسط shafagh »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده: سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۷, ۹:۴۹ ب.ظسلام
.
استفاده از فرنگی برای افرادِ با چاقیِ زیاد و افراد دارد دردِ زانو مناسب هست
احتمالاً علت اختراعش هم بیشتر به چاقی ربط داشته .
.
سنگ سنتیِ عقیق رو در اکثر آپارتمانها نمیشه نصب کرد به علتِ ضخامتِ کمِ سقف . برای همین از سنگ کم عمق استفاده میشه .

در نوع کم عمق باید پاها تا حد امکان, دور از همدیگه باشه تا از لبه سنگ دور باشه تا احتمال آلوده شدن و نجس شدن کم بشه .
.
.
C
 ===================================
.
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.
topic-t107118-1008.html
.
topic-t106890-96.html

حالا قضيه استثنائات را هم كه در نظر بگيريم مثل انكه مثلا شخصي يك معلوليت يا معذوريتي دارد كه بايد از توالت صندلي وار استفاده كند اساسا اگر تمام بازار هم جستجو شود كه يك سنگ توالت سنتي بزرگتر و با عمق مناسب در فروشگاه هاي مربوطه پيدا شود يافت نخواهد شد.

اگر واقعا هدف كوچك ساختن غير اصولي سنگ توالت ها توسط واحدهاي توليدي بر اساس اين عذر است كه سقف طبقات آپارتماني زياد ضخيم نيست، اولا از عمق كه بگذريم چرا ابعاد ان را كوچك مي سازند؟  دوما چرا هر دو نوع بزرگ و كوچك توليد نمي شود تا خريدار بنا به نياز  نوع مطلوب را تهيه كند؟ سوما ضخامت سقف طبقات آپارتمان ها انقدر هست كه چند سانتيمتر عمق بيشتر سنگ توالت ها مشكلي براي نصب ايجاد نكند.

بياييد اصلا بحث سنگ توالت را به كناري بگذاريم. از صنايع و كارخانه هاي اصلي و ضروري كه كالاهاي استاندارد توليد مي كنند كه بگذريم اساسا انطور كه بنده توجه كرده ام  يك سياستي كه اخيرا در بعض كارخانه ها و كارگاه رده پايين تر رايج شده ان است كه كالاها را  بطور چشمي پفكي و قابل توجه و تزييني وليكن با كمترين مواد مصرفي بسازند كه البته اين همان روش توليدات بعض صنايع گمنام كشور چين است كه به كشور وارد شده است. 

من خودم طرفدار واقعي مصرف كالاهاي ايراني هستم  و الحق و الانصاف كه در اكثر موارد صنايع معروف و كارخانه هاي مربوطه اجناس و كالاهاي خوب و عالي توليد مي كنند كه يا در حد خارجي است (مخصوصا انواع چيني)  و يا حتي بهتر از انهاست. من چندين سال است براي اتومبيل ام لاستيك دور سفيد ايراني مارك ... مي خرم  كه نسبت به قيمت ان بخوبي كار ميكند و هيچ چيزي از لاستيك هاي چيني كم ندارد. البته لاستيك هاي تيوب لس نبايد كم باد باشند و الا بدليل انكه در انها سيم فولادي بكار رفته بر اثر تنش زياد بقول معروف زودتر و قبل از مستهلك شدن آج سيم ميزند لذا پر باد بودن شرط است. بهر حال اكثر صنايع ايران سعي دارند چيزهايي بسازند كه رضايت مشتري را جلب كند و در بازار فروش ماندگار بماند. 

اما در بعض موارد توجه به ظاهر جنس و بزرگ جلوه دادن ان و زرق و برق جلد ان و در عوض كاهش مواد اوليه مصرفي در بعض واحد هاي توليدي كوچكتر ديده مي شود. مثلا يك نمونه از همين كيك هاي كارخانه اي را چنان پوك و و متخلخل مي سازند كه بنظر ميرسد كه با وجود بزرگي يكي دوقاشق اردي بيشتر مصرف نشده باشد (البته جدا از اصل موضوع اسانسي هم كه به ان ميزنند نا مناسب است. مثلا من يك نمونه كيك خريدم كه بجاي وانيل اسانس ادامس داشت). خوب اين موارد اگرچه در بازار مصرف چندان مهم نيست اما نشاندهنده ان است كه باطن بعض توليدات با ظاهر انها همخواني ندارد و در مواد اوليه كم كاري ميشود كه البته فكر كنم براي پايين نگه داشتن قيمت ان كالا باشد. اما در بعض موارد نادرتر  سودجويي غير عادلانه عامل چنين اقدامي است. 

من فكر ميكنم (گمان شخصي بنده است) در كارگاه هاي توليد ي كه سنگ توالت مي سازند دليل كمتر مصرف كردن مواد اوليه و ابزارهاي توليدي است و نه سليقه و نياز مصرف كننده. اما واقعا كار اصولي ان است كه اين وسيله ضروري كه سال هاي متمادي در اماكن مي ماند و مورد استفاده قرار ميگيرد مطابق با معقولات و عرف و شرع ما باشد و همانطور كه قبلا عرض شد بدليل كوچكي ابعاد و عمق نامناسب باعث الودگي و ترشح نجاسات نشود. اگر مشكل مصرف مواد اويه نسبت به قيمت كالاست چه عيبي دارد كه انها را با همان اندازه و عمق دوران قبل بسازند و به همان نسبت قيمت ان را افزايش دهند. كسي كه ميليون ها تومان براي ساخت يك خانه خرج ميكند پرداخت 10 الي 20 هزار تومان پول بيشتر براي خريد يك سنگ توالت مناسب براي او چيزي بحساب نمي ايد اما مشكل اين است كه اساسا چنان سنگ توالتي اصلا در بازار وجود ندارد و  انتخاب مشتري معنايي ندارد و او مجبور است همان را بخرد كه در بازار هست.





 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: توالت فرنگي منطبق با فيزيك بدن انسان نيست و مضر است

پست توسط Hesam - 1994 »

استفاده از توالت فرنگی میتونه شانس ابتلا به بواسیر رو افزایش بده
همچنین افراد استفاده کننده اغلب دارای چنین مشکلاتی هستند ولی خودشون هم نمیدونن دلیل اصلی چه هست سراغ سایر روش های درمانی میرن- یبوست های مکرر- تحریک مکرر رکتوم- عفونت ادراری- دردهای موضعی- مشکلات متعدد زنانگی- هموروئید یا بواسیر
  در ادامه لینک تصاویری قرار داره که علت مشکلات رکتوم و یبوست بخاطر استفاده از والت فرنگی رو نشون میده

توجه داشته باشید که در روش چمباتمه زدن، مشکل دفع مدفوع کاهش پیدا کرده و روده بزرگ در وضعیت بهتری قرار می گیرد. وضعیت چمباتمه زدن باعث کاهش فشار وارده به پرینه شده و فشار روی رگ های مقعد و رکتوم را کاهش می دهد. این وضعیت همچنین از بروز هموروئید، آپاندیسیت، التهاب روده و دیگر مشکلات مربوط به یبوست پیشگیری می کند.
[External Link Removed for Guests]
در ناحیه ی انتهای روده ی بزرگ (رکتوم) عضله ی اسکلتی مهمی قرار دارد تحت عنوان عضله ی پوبورکتالیس که این عضله به صورت ارادی منقبض و ریلکس می شود. این عضله شبیه یک قلاب انتهای روده را احاطه کرده است و هرگاه که شما آن را منقبض کنید انتهای روده را می بندد و جلوی خروج مدفوع و گاز را می گیرد. انتهای روده ی بزرگ با زاویه ی خاصی از سطح این عضله به بعد به مقعد(آنوس) منتهی می شود که اصطلاحا این زاویه را زاویه ی آنورکتال می نامند. حین انقباض عضله ی پوبورکتالیس این زاویه تنگ می شود و جلوی دفع را می گیرد پس روشن است که حین دفع این عضله باید ریلکس شود تا زاویه ی آنورکتال باز شود و مدفوع و گاز خارج شوند.
[External Link Removed for Guests]
طریقه ی نشستن در دستشویی بر زاویه ی آنورکتال موثر است، حین نشستن بر سر دستشویی ایرانی و فرنگی وضعیت زاویه ی آنورکتال متفاوت است و همین تفاوت باعث می شود راه خروجی مدفوع بازتر یا بسته تر شود.حین نشستن بر سر توالت ایرانی زاویه ی آنورکتا کاملا باز می شود و عضله ی پوبورکتالیس هم کاملا آزاد است و راه خروج مدفوع باز است اما حین نشستن بر سر توالت فرنگی این زاویه چندان باز نیست و دفع بطور کامل اتفاق نمی افتد.
[External Link Removed for Guests]
 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1742
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3423 بار
سپاس‌های دریافتی: 5849 بار

Re: توالت فرنگي منطبق با فيزيك بدن انسان نيست و مضر است

پست توسط shafagh »

بسيار ممنون از جناب  Hesam - 1994  كه اين مقاله علمي پزشكي را اضافه نمودند :razz:

البته در يكي از تصاوير گويا با قرار دادن يك چهار پايه در جلو توالت فرنگي شرط  زاويه مطلوب 35 درجه فراهم مي ايد اما باز هم  مشكل انقباض و فشردگي بدن همچون حالت نشسته در توالت هاي سنتي حل نمي شود و همچنان ريسك فشار داخلي به غشاء يا پرده شكم  بجاي خود باقي مي ماند.

در تصوير مربوطه ران ها مقابل شكم قرار مي گيرد اما نمي تواند فشار خنثي كننده خارجي مورد نظر در حالت نشسته كامل را ايجاد كند. وقتي فرد روي توالت هاي سنتي قرار دارد طرز نشستن طوري است كه ماهيچه هاي پشت ساق پا محل اتكايي براي ران ها كه روي شكم قرار ميگيرد مي باشد. بعبارت ديگر در اصل اين ماهيچه هاي پشت ساق پا هستند كه با ايجاد پرس به پشت رانها انها را محكم به شكم مي چسبانند و لذا همانند انچه در تصوير نشان داده شده بدون تا خوردن ران ها روي ماهيچه پشت ساق پا، فشار لازمي بر روي قسمت قدامي شكم ايجاد نمي شود و تفاوت چنداني نسبت به حالت عادي نشستن روي توالت هاي فرنگي ندارد بجز همان زاويه 30 درجه اي كه در مورد دريچه كنترل روده در مقاله ذكر شده است. با كلامي ساده تر زاويه 30 درجه تامين مي شود اما فشاري كه بنا بر فيزيك بدن انسان در نشستن طبيعي لازم است ايجاد نشده و نه تنها از اين جهت كمكي به دفع نمي كند بلكه از پرده شكم هم محافظتي بعمل نمي ايد. 

علاوه بر اين مورد مهم همانطور كه قبلا هم عرض نمودم يكي از ديگر مشكلات غير بهداشتي توالت هاي فرنگي، تماس بدن با سنگ توالت است كه مي تواند باعث نفوذ قارچ ها، انگل ها و باكتري هاي بيماري زا  از بدن فردي به فرد ديگر شود در انحال كه ضد عفوني كردن لبه سنگ توالت هاي فرنگي هميشه امكان پذير نيست.

قارچ ها ، تخم انگل ها و باكتري ها بسيار ريز هستند و مي توانند از لبه توالت فرنگي به پوست فرد بعدي منتقل شده و بعدا خود را به روده فرد منتقل نمايند. لذا توالت هاي سنتي كه هيچ تماسي با بدن فرد ندارند بسيار ايمن تر و بهداشتي تر مي باشند. علاوه بر اين مورد، همانطور كه در مقاله اول هم عرض نمودم تطهير با اب در توالت هاي فرنگي مشكل تر از توالت هاي سنتي است كه خود اين موضوع هم ، هم در مسئله بهداشت و هم رعايت طهارت بدن كه به بهداشت هم مربوط مي شود تاثير منفي دارد.
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد پزشکي”