طرز تهیه ته چین ماکارونی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 7
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۵ تیر ۱۳۹۳, ۸:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

طرز تهیه ته چین ماکارونی

پست توسط ali@@@ »

 [FONT=A Google, Ham3D, B yekan, Tahoma, Arial][FONT=tahoma, geneva, sans-serif]آموزش روش درست کردن ته چین ماکارونی در این مقاله. 

  
[FONT=A Google, Ham3D, B yekan, Tahoma, Arial]
 [img]http://wiki.5040.ir/upload/content/1390217828.jpg"%20alt="طرز%20تهیه%20ته%20چین%20ماکارونی"%20title="طرز%20تهیه%20ته%20چین%20ماکارونی"%20width="600"%20style="border:%201px%20solid%20rgb(189,%20190,%20191);%20margin:%200px%200px%2020px;%20outline:%20none%200px;%20padding:%200px;%20vertical-align:%20baseline;%20border-top-left-radius:%205px;%20border-top-right-radius:%205px;%20border-bottom-right-radius:%205px;%20border-bottom-left-radius:%205px;%20background:%20none%200px%200px%20repeat%20scroll%20transparent;[/img] 

[COLOR=#ffffff]  [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]مواد لازم‏  
    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]  مواد    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]1   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]سینه مرغ   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]1 عدد   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]2   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]پیاز    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]2 ‏عدد   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]3   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]ماست   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]2 ‏پیمانه   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]4   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]زرده تخم مرغ    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]3 ‏عدد    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]5   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]زعفران   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]1 ‏قاشق چایخوری    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]6   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]ماکارونی    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]۵٠٠ ‏گرم   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]7   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]‏رب گوجه فرنگی   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]١ ‏قاشق    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]8   [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]نمک، ادویه و روغن    [FONT=tahoma, geneva, sans-serif] به مقدار لازم     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif] طرز تهیه     [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]ماکارونی را در آب جوش ریخته و می‌پزیم | برای تهیه ته چین ماکارونی را بیشتر می‌پزیم و بهتر است از ماکارونی شکل دار استفاده شود| و آبکش می‌نماییم. پیازها را سرخ‌کرده و سینه مرغ را که از قبل پخته و ریش‌ریش کرده‌ایم به همراه رب داخل آن می‌ریزیم.  
 [FONT=tahoma, geneva, sans-serif]‏ماست را به مواد فوق افزوده و زعفران را نیز اضافه می‌کنیم. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی می‌زنیم و به مواد بالا اضافه می‌کنیم. ماکارونی‌ها را داخل مواد ریخته و خوب هم می‌زنیم. سپس داخل قابلمه تفلون ریخته و روی ‏حرارت بسیار کم قرار می‌دهیم. پس از گذشت نیم ساعت ته چین آماده می‌گردد.  
   
 
 
 :http://wiki.5040.ir/fa/content/article/286. 
 
 
  
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”