.............دانشگاه نيروي دريايي ارتش ايران را بيشتر بشناسيم.........

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

.............دانشگاه نيروي دريايي ارتش ايران را بيشتر بشناسيم.........

پست توسط Mil@d »

دانشگاه دريايي امام خميني(ره)
آشنايي با اهداف و فعاليتها
نيروي دريايي نيز همچون ساير نيروها به حمد الله در آبهاي خليج فارس و مرزهاي آبي كشور در عرصه دفاع مقدس از كشور اسلاميمان چون نگيني درخشنده است و بر عرشه كشتي افتخار و صلابت خود استوار ايستاده است. امام خميني(ره)
تاريخچه دانشگاه
دانشگاه دريايي امام خميني (ره)، در مهر ماه سال يكهزار وسيصد وشصت هجري شمسي، با پذيرش دانشجو از طريق كنكور سراسري و هماهنگ با وزارت فرهنگ و آموزش عالي فعاليت خود را آغاز نمود.
تاسيس اين دانشگاه، از ثمرات مسلم پيروزي مردم مسلمان ايران، در استقرار نظام جمهوري اسلامي ايران، به رهبري قائد عظيم الشان امام خميني(ره) مي‌باشد.
در حال حاضر، دانشگاه دريايي امام خميني(ره)، در چهار رشته: ناوبري و فرماندهي كشتي، مهندسي مكانيك، مهندسي الكترونيك و مخابرات دريايي، مديريت و كميسر دريايي وتفنگدار دريايي، اقدام به رفع نيازهاي آموزش عالي نيروي دريايي و برخي از سازمان‌هاي دريايي كشور، در سطح كارشناسي مي‌نمايد. اميد است با تأئيد پروردگار متعال، توجهات حضرت بقيـه الله الاعظم و رهبري حكيمانه رهبر معظم انقلاب، اين دانشگاه بتواند گامهاي موثري را در جهت آرمان‌هاي مقدس جمهوري اسلامي ايران بردارد و پشتوانه‌اي محكم براي خود اتكايي كشور باشد.
اهداف1-ب
ا پرورش پرسنلي متعهد و متخصص در علوم و فنون دريايي، ارتش جمهوري اسلامي ايران و تمامي سازمانهاي دريايي كشور را از اعزام دانشجو به خارج كه علاوه بر تحميل هزينه‌هاي ارزي هنگفت، تسلط فرهنگ بيگانه را در پي خواهد داشت، بي نياز كند.
2-با پرورش دانشجويان سازمانهاي دريايي غير نظامي در محيط نظامي خود، زمينه ساز تحقق ارتش بيست ميليوني در بالاترين تخصص دريايي باشد.
3-نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با توجه به يكنواختي آموزش، در سازمانهاي دريايي كشور مي‌تواند در مواقع اضطراري و بحران، محور انجام مجموعه قدرت دريايي كشور، عليه تهديدات احتمالي باشد.
4-در مواقع اضطراري، نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران قادر خواهد بود كه از فارغ التحصيلان اين دانشگاه، در ساير سازمان‌ها، به عنوان نيروي بالقوه وقابل توجه قدرت دريايي برخوردار باشد.
برنامه آموزشي
الف-چگونگي
دانش آموختگان دانشگاه دريايي امام خميني(ره)، در رشته‌هاي علمي و تخصصي، از قبيل ناوبري و فرماندهي كشتي، مهندس مكانيك، مهندسي الكترونيك و مخابرات دريايي، مديريت و كميسر دريايي و تفنگدار دريايي جهت تامين كاركنان پايور كليه سازمان‌هاي دريايي كشور، از جمله سازمان بنادر و كشتيراني، شركت ملي نفتكش و غيره در مقاطع كارشناسي تربيت مي‌شوند و دراين راستا، آموزش‌هاي لازم را فرا مي‌گيرند.
بدين ترتيب، برنامه‌هاي آموزشي اين دانشگاه، بر مبناي تربيت يك افسر دريايي با ويژگي‌هاي زير، پايه‌ريزي شده است.
1-متعهد، با ايمان، شجاع و با قابليت‌هاي فيزيكي مناسب.
2-داراي معلومات علمي، مبتني بر نيازهاي دريايي كشور، در سطح كارشناسي.
3-بهره‌مند از كليه تخصص‌هاي مورد نياز نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران و بخشي از نيازهاي تخصصي ساير سازمانهاي دريايي مملكت به گونه‌اي كه بتواند پس از فراغت از تحصيل به عنوان افسر سوم عرشه، در ناوگان تجاري، افسر ناوبر در ناوگان نظامي، افسر سوم مهندسي مكانيك و برق در ناوگان نظامي و تجاري، افسر تداركات ناوگان نظامي و افسر تفنگدار خدمت نمايد.
ب- اطلاعات لازم وامتيازات:
1-ضوابط آموزشي دانشگاه دريايي امام خميني(ره) تابع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي و مقررات آموزشي مصوبه وزارت فرهنگ و آموزش عالي و اساسنامه جاري دانشگاه‌هاي نظامي و ارتش جمهوري اسلامي ايران مي‌باشد.
2-دانشجويان، در طول مدت تحصيل، شبانه‌روزي بوده، كليه هزينه‌هاي خوراك، پوشاك، كمك آموزشي و زيست آنان توسط نيروي دريايي تامين مي‌شود.
3-دانشجويان، پس از اخذ و قبولي 28 واحد علمي و نيز طي دروس نظامي وعقيدتي مصوبه ستاد آجا به سال دومي و 64 واحد به سال سومي و 100 واحد، به سال چهارمي ارتقاء يافته، پس از گذارندن 118 واحد، از مزاياي ناوباندومي استفاده مي‌نمايند.
4-دانشجويان در مدت تحصيل، از كمك هزينه تحصيلي برخوردار مي‌شوند.
5-دانشجويان پس از طي موفقيت آميز 8 يا 9 نيمسال تحصيلي در دانشگاه دريايي امام خميني(ره)، به درجه ناوباندمي مفتخر و ضمن برخورداري از حقوق و مزاياي درجه مذكور، برابر قوانين ارتش جمهوري اسلامي ايران به خدمت مي‌پردازند.
6-به دانش‌آموختگان، دانشنامه كارشناسي در رشته‌هاي ناوبري و فرماندهي كشتي، مهندسي كشتي در رشته‌هاي مكانيك،‌ الكترونيك و مخابرات دريايي، مديرت و كميسر دريايي و تفنگدار دريايي كه مورد تا‍ييد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌باشد اعطاء‌ مي‌شود.
7-براي دانش‌آموختگان، در طول مدت خدمت با توجه به شرايط و نياز نيروي دريايي، امكان استفاده از بورس‌هاي تحصيلي مقاطع بالاتر از كارشناسي وجود دارد.
معرفي دانشكده‌ها و رشته‌هاي تحصيلي
اين دانشگاه داراي چهار دانشكده تخصصي ناوبري و فرماندهي كشتي، مهندسي الكترونيك و مخابرات دريايي، مهندسي مكانيك، ‌مديريت و كميسر دريايي و نيز مركز آموزش علوم پايه مي‌باشد. علاوه بر دانشكده‌هاي فوق، دانشگاه دريايي امام خميني(ره)، به موازات فعاليت‌هاي معاونت آموزش، داراي معاونت پژوهش، دواير و مراكزي چون مد انتشارات-مد داده پردازي و اطلاع رساني و ... فعاليت گسترده‌اي دارند.
1-دانشكده ناوبري و فرماندهي كشتي:
دانشكده ناوبري و فرماندهي كشتي، با تاسيس دانشگاه در سال 1360 شروع به فعاليت نموده است. هدف از ارائه اين رشته، آماده نمودن دانشجويان رسته فرماندهي(عرشه)، از نظر علمي و تخصصي، جهت خدمت در نيروي دريايي جمهوري اسلامي ايران و ساير سازمانهاي دريايي كشور است، به طوري كه دانشجويان پس از طي 9 نيمسال تحصيلي بلندمدت و يك نيمسال فشرده به صورت نظري و 3 نيمسال فشرده به صورت نظري و 3 نيمسال فشرده كارورزي، دركل، به مدت چهار سال و شش ماه، فارغ التحصيل و موفق به اخذ دانشنامه كارشناسي ناوبري كشتي مي‌گردند. رشته مزبور، به دو شاخه ناوبري نظامي،ناوبري بازرگاني تقسيم مي‌گردد كه شاخه نظامي، شامل سه گرايش ناوبري، خلباني و تفنگدار دريايي مي‌باشد و شاخه تجاري جهت تامين افسران ناوبر فرمانده كشتي سازمانهاي شركت ملي نفتكش-كشتيراني جمهوري اسلامي ايران سازمان بنادر و شيلات برنامه‌ريزي گرديده است.
2-دانشكده مهندسي الكترونيك و مخابرات دريايي:
با تاسيس دانشگاه در سال 1360شروع به فعاليت نموده است. هدف از ارائه اين رشته تحصيلي، تربيت افسران مهندسي برق، با گرايش دريايي مي‌باشد به طوري كه بتوانند نيازهاي فني و تخصصي نيروي دريايي كشور را به نحو مطلوب برآورد سازند.
با توجه به اين كه جهت اداره امور فني يگان‌هاي شناور پروازي وهمچنين اداره يگان‌هاي تعميرات ساحلي و كارخانجات نيروي دريايي، نياز مبرمي به افسران مهندس برق متعهد و متخصص مي‌باشد و از طرف ديگر با نگرش به اين كه كشور جمهوري اسلامي ايران، اهميت ويژه‌اي براي گسترش صنايع دريايي و همچنين خودكفايي در علوم و صنايع قائل است، وجود چنين رشته‌اي در دانشگاه دريايي امام خميني(ره)، ضرورت فوق‌العاده دارد.

3-دانشكده مهندسي مكانيك:
دانشكده مهندسي مكانيك، با تاسيس دانشگاه در سال 1360 شروع به فعاليت نموده است. هدف از ارائه اين رشته تربيت مهندساني است كه پس از فراغت از تحصيل قادر باشند، به عنوان افسر سوم مهندسي در ناوگان نظامي و تجاري و يا كارخانجات كشتي سازي، انجام وظيفه نمايند.
مهندسان كشتي پس از حصول تجربه در واحدهاي شناور، توانايي كار دركارخانجات و صنايع دريايي كشور را در بعد تعمير و نگهداري، توليد و مديريت كسب مي‌نمايند.
دانشجويان اين رشته، پس از طي 9 نيمسال تحصيلي، در مدت چهارسال ونيم فارغ‌التحصيل مي‌گردند. دانشجويان در پايان نيمسال چهارم، ششم و هشتم جهت گذراندن دوره كارآموزي عملي در دريا، به مدت 8 هفته با ناوگان نظامي يا تجاري به دريا و يا به يكي از مراكز صنعتي نيروي دريايي، اعزام مي‌گردند.
4-دانشكده مديرت:
دانشجويان رشته مديريت وكميسر دريايي پس از 9 نيمسال، يعني چهار سال و شش ماه و گذراندن 136 واحد از دروس عمومي، پايه، اصلي، تخصصي و كارآموزي در يگان‌هاي شناور و يگان‌هاي پشتيباني ساحلي و همچنين آموزش عقيدتي و نظامي، در مقطع كارشناسي فارغ‌التحصيل مي‌گردند. هدف از ايجاد دوره كارشناسي، رشته مديريت و كميسر دريايي براي خدمت در نيروي دريايي و ديگر سازمان‌ها به ويژه سازمان‌هاي دريايي كشور مي‌باشد.
دانش‌آموختگان رشته مديريت و كميسر دريايي مي‌توانند مسئوليت‌هاي مختلف مديريت تداركات، نيروي انساني، مالي و ترابري را عهده دار گردند.
5-مركز علوم پايه:
مركز علوم پايه اين دانشگاه كه از گروه‌هاي آموزشي شيمي، فيزيك، رياضيات، زبان و علوم پايه چهار دانشكده مستقر در اين دانشگاه را ارائه مي‌نمايد.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

نکاتي از تجربيات خودم که شايد در مقاله بالا نيز ذکر شده باشد را به دوستان علاقه مند ياد آور مي شوم.

1.براي ورود به اين دانشگاه و اصولا هر گونه استخدامي در ارتش بايد از نظر پزشکي کاملا تاييد شده باشيد...پيشنهاد من اين است که به نزديک ترين بيمارستان ارتش در محل زندگي تان برويد و نظر پزشک ارتش را جويا شويد.

2.از نظر عقيدتي و حفاظتي و هوش نيز بايد ضريب اطلاع بالايي داشته باشيد و در اين زمينه ها خود را تقويت کنيد.

3.نکته ديگر اگر به ارتش و خدمت به اين کشور و حفاظت از مرزهاي آن کاملا علاقه منديد بدانيد که شغل بسيار سختي در انتظار شماست ولي سختيهاي بسيار شيريني دارد که وقعا در هيچ شغل ديگري آن را نمي يابيد.اصولا ارتشي يعني صلابت..يعني غرور...يعني افتخار...يعني عاشق وطن و خاک پاک آن...سرود اي ايران در صبحگاهان طنين دل انگيز شور ميهني در همه ارتشيان مي افکند...

4.اگر به ارتش فکر مي کنيد و ورود به ان را دوست داريد ديگر گوش به حرف کسي ندهيد که نظامي گري سخت است و...هدف را انتخاب کنيد و تا انتها برويد...حتما موفق خواهيد شد.

5.در حال حاضر دانشگاه علوم دريايي امام خميني(ره) نوشهر در چهار رشته ناوبري و فرماندهي كشتي، مهندسي الكترونيك و مخابرات دريايي، مديريت و كميسر دريايي و تفنگدار دريايي دانشجو مي‌پذيرد

6.دانشجويان پس ازطي موفقيت‌آميز 8 نيمسال تحصيلي در دانشگاه مذكور به‌درجه ناوباندومي مفتخر و ضمن برخورداري از حقوق و مزاياي درجه مذكور، برابر قوانين ارتش جمهوري اسلامي ايران در ستاد فرماندهي نيروي دريايي و يا پايگاهها و مناطق دريايي اين نيرو مشغول خدمت خواهند شد.

7.پذيرش دانشجو در دانشگاه علوم دريايي امام خميني(ره) نوشهر از طريق آزمون استخدامي دانشگاههاي افسري ارتش جمهوري اسلامي ايران كه هر ساله در سه ماهه اول نخست سال برگزارمي‌شود صورت مي‌گيرد و شرايط تحصيلي در اين دانشگاه تابع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي، مقررات آموزشي مصوبه وزارت فرهنگ و آموزش عالي و اساسنامه جاري دانشگاههاي نظامي ارتش است.

با تکر از سايت ارتش AJA.IR
  بی  
New Member
پست: 2
تاریخ عضویت: جمعه ۸ آذر ۱۳۹۲, ۵:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

Re: .............دانشگاه نيروي دريايي ارتش ايران را بيشتر بش

پست توسط ali 254 »

دوست من در مورد مرکز آموزش های تخصصی رشت هم اطلاعاتی دارید؟

افرادی که وارد می شن چند ماه آموزش می بینن و رسته هاش چیا هستن؟

ممنون
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”