مقصودم اینست که شما(Mahdi1944،mohammad area51,M.Abooali و سایرکاربرانی که موافق این طرح هستند):
آیابه تاثیرات مخرب روانی یک شبکه ی اجتماعی برروی کاربراندیشیده اند؟
اقبال یافتن فیس بوک وسایرشبکه های اجتماعی دلیلی برسودمندی آنان نیست.
واصولادلیل پرطرفداربودن این شبکه هادرچیست؟آیادرضعف فلسفی ونگرشی کاربران است ویادرقوت آنان؟
چه نیرویی باعث میشودکه کاربرحاضرشودبدونه گرفتن پول، پست دهد؟وادامه ی این روندچه تاثیری رادرشخصیت وروان ونگرش اومیگذارد؟
عمده کاربران شبکه های اجتماعی راچه طیف افرادی ازلحاظ سلامت روان ودارا بودن نگرشهای صحیح فلسفی تشکیل میدهند؟چراآنان دنیای حقیقی رارهاکرده وبه دنیای مجازی پناه آورده اند؟درآنجابدنبال چه هستندکه آنرادرجهان حقیقی شان نیافته اند؟
که بررسی این سوالات بایست ای توسط تیمی ازروانشناسان وجامعه شناسان وآماردانان و مصاحبه باگروه های مختلف کاربران شبکه های اجتماعی انجام شود.
وتصورنمیکنم که اینکارتابحال دردنیاانجام گرفته باشد.
پس،سودمندی شبکه های اجتماعی درابهام است.
امیدوارم که پیامم برای مدیرسایت روشن بوده باشد.
نظر سنجي براي ايحاد مرکز جوامع مجازي - CentralClubs Network
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 130 بار
- سپاسهای دریافتی: 201 بار
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
Re: شبکه اجتماعي CentralClubs
John rider نوشته شده:مقصودم اینست که شما(Mahdi1944،mohammad area51,M.Abooali و سایرکاربرانی که موافق این طرح هستند):
واصولادلیل پرطرفداربودن این شبکه هادرچیست؟آیادرضعف فلسفی ونگرشی کاربران است ویادرقوت آنان؟
چه نیرویی باعث میشودکه کاربرحاضرشودبدونه گرفتن پول، پست دهد؟وادامه ی این روندچه تاثیری رادرشخصیت وروان ونگرش اومیگذارد؟
عمده کاربران شبکه های اجتماعی راچه طیف افرادی ازلحاظ سلامت روان ودارا بودن نگرشهای صحیح فلسفی تشکیل میدهند؟چراآنان دنیای حقیقی رارهاکرده وبه دنیای مجازی پناه آورده اند؟درآنجابدنبال چه هستندکه آنرادرجهان حقیقی شان نیافته اند؟
که بررسی این سوالات بایست ای توسط تیمی ازروانشناسان وجامعه شناسان وآماردانان و مصاحبه باگروه های مختلف کاربران شبکه های اجتماعی انجام شود.
با سلام خدمت همه دوستان.
John rider
من نه روانشناس هستم نه جامعه شناس و البته فرستادن این پست صرفا جنبه دوستانه دارد اما با توجه به گفته خودتون:
چراآنان دنیای حقیقی رارهاکرده
برای علمی بودن بحث لطفا مدارک خود را در زمینه گفته خود ارائه نمایید.
چه کسانی دنیای واقعی را رها کرده اند؟
شما کسانی را که در شبکه های اجتماعی فعالیت مینمایند محکوم مینمایید !
البته دلیل بسیار است و بنده تا حدی فکر میکنم که شما به نوعی وسواس در این زمینه دچار شده اید البته در اینباره میبایست روانشناسان و متخصصان اظهار نظر فرمایند.
با اینجال
هزاران کاربر ایرانی در شبکه های اجتماعی فعالیت مینمایند و اگر منصف باشیم انجمن سنترال و به کل هر انجمنی را میتوان شکلی از یک شبکه اجتماعی هرچند با امکانات محدود تر از شبکه های اجتماعی توصیف کرد.
درآنجابدنبال چه هستندکه آنرادرجهان حقیقی شان نیافته اند؟
با این اثبات بنده به شما پیشنهاد میکنم که هم اکنون مودم و کامپیوتر خود را خاموش ساخته و انها را هر چه سریع تر داخل جعبه هایشان قرار دهید و در اولین فرصت انها را به فروش برسانید؛ بروید در دنیای واقعی دنبال چیزهایی که هستید بگردید. کسانی که در دنیای مجازی فعالیت مینمایند مشکل دارند.
فکر میکنم کافی باشد همین مقدار.
موفق باشید

-
- محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
- سپاسهای ارسالی: 150 بار
- سپاسهای دریافتی: 155 بار
John rider نوشته شده:مقصودم اینست که شما(Mahdi1944،mohammad area51,M.Abooali و سایرکاربرانی که موافق این طرح هستند):
شما دقیقا شما مثل دکتری هستید که میگه سیگا ر نکشید اما خودش سیگار میکشه .
صرفا همه چیز دنیای مجازی بد نیست ، اگر میبینید بد استفاده میشه به خاطر فرهنگ اشتباه است . و چه خوبه که بیایم و این فرهنگ رو به شکل درست رواج بدیم.
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
دشمن عزیز، (خواستم بحث علمی شود
)
اگر تو پست اول من دقت بفرمایید، متوجه می شدید قضاوت بی پایه و اساسی داشتید.
من فقط از قطعی بودن موضوع با توجه به آرا و نظر مدیر صحبت کردم و راهکارهای موجود مثلا برای ارتباط بین انجمن و اون شبکه اجتماعی، یا مثلا ارائه آمار از وضیعت شبکه های اجتماعی اما جایی نگفتم موافق هستم یا مخالف ...شما از کجا کشف کردید من موافق هستم؟
راستی جریان این پول چیست ... به من هم ندادن، لطفا به $ باشد
بهتر بحث را به اصل موضوع برگردانیم و از تحلیل و قضاوت در مورد همدیگر پرهیز کنیم. هر کس مجاز است نظرات خودش را داشته باشد.

اگر تو پست اول من دقت بفرمایید، متوجه می شدید قضاوت بی پایه و اساسی داشتید.
من فقط از قطعی بودن موضوع با توجه به آرا و نظر مدیر صحبت کردم و راهکارهای موجود مثلا برای ارتباط بین انجمن و اون شبکه اجتماعی، یا مثلا ارائه آمار از وضیعت شبکه های اجتماعی اما جایی نگفتم موافق هستم یا مخالف ...شما از کجا کشف کردید من موافق هستم؟
راستی جریان این پول چیست ... به من هم ندادن، لطفا به $ باشد

بهتر بحث را به اصل موضوع برگردانیم و از تحلیل و قضاوت در مورد همدیگر پرهیز کنیم. هر کس مجاز است نظرات خودش را داشته باشد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
John rider جان
آیا میتونید دلایلی کوتاه و منطقی و با ارائه مستندات خدمت دوستان حرفتون رو تایید بفرمایید؟
گیریم که شما درست میفرمایید و تاثیرات سوئی می گذاره (که البته تا اثبات نشه هیچ کاربری حرف شما رو گوش نخواهد داد!) پس به نظر شما بهتر نیست با ارائه یک فضای امن تر ، پویاتر و سالم تر برای کاربران فارسی زبان ؛ (این حداقل کاری که میشه انجام داد )ضرر های ناشی از شبکه های اجتماعی بیگانه و با قوانین غربی و حتی شبکه های داخلی که با سوء مدیریت ها ، برای کاربرانشون فضای سالمی رو به ارمغان نمی آورند رو کم کرد؟؟؟
به نظر بنده و خیلی از دوستان انجمن؛ میشه با شبکه اجتماعی فارسی زبان و قوانین جامع و پویا این ضررهای ناشی از شبکه های با محیط و فضای نامطلوب رو به حداقل کاهش داد و به قول معروف هرموقع جلوی ضرر و زیان رو بگیرید سوده!
بنده به شخصه برای این شبکه ارزوی موفقیت میکنم چرا که میتونه گامی مثبت در جهت فرهنگ سازی در شبکه های اجتماعی باشه ...
باتشکر
آیا میتونید دلایلی کوتاه و منطقی و با ارائه مستندات خدمت دوستان حرفتون رو تایید بفرمایید؟

گیریم که شما درست میفرمایید و تاثیرات سوئی می گذاره (که البته تا اثبات نشه هیچ کاربری حرف شما رو گوش نخواهد داد!) پس به نظر شما بهتر نیست با ارائه یک فضای امن تر ، پویاتر و سالم تر برای کاربران فارسی زبان ؛ (این حداقل کاری که میشه انجام داد )ضرر های ناشی از شبکه های اجتماعی بیگانه و با قوانین غربی و حتی شبکه های داخلی که با سوء مدیریت ها ، برای کاربرانشون فضای سالمی رو به ارمغان نمی آورند رو کم کرد؟؟؟

به نظر بنده و خیلی از دوستان انجمن؛ میشه با شبکه اجتماعی فارسی زبان و قوانین جامع و پویا این ضررهای ناشی از شبکه های با محیط و فضای نامطلوب رو به حداقل کاهش داد و به قول معروف هرموقع جلوی ضرر و زیان رو بگیرید سوده!

بنده به شخصه برای این شبکه ارزوی موفقیت میکنم چرا که میتونه گامی مثبت در جهت فرهنگ سازی در شبکه های اجتماعی باشه ...
باتشکر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي