سلام
من یه سنسور pir البته ماژولشو گرفتم و وصل کردم به یه چراغ
با حصور شخصی در اون محوطه چراغ روشن میشه
حالا 3 تا کار میخوام انجام بدم
1- وضعیت چراغ و روی مانیتور سیستم نمایش بدم که روشنه یا خاموش
2- از طرق کامپیوتر بتونم چراغو خاموش روشن کنم
3- میزان نور اون محوطه رو رو مانیتور بهم نشون بده ک اگه لازم بود چراغ دیگری رو با کامپیوتر روشن یا خاموش کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین از چه ماژول هایی استفاده کنم و چیکار کنم
مرسی
فرستنده و گیرنده
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, SAMAN, sinaset, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: فرستنده و گیرنده
سلام بر شما
قصد دارید از میکروکنترولر استفاده کنید؟! (چون تاپیک در قسمت مدارات انالوگ و دیجیتالی می باشد)
مدار که قصدا دارید بسازید،نیازی به میکروکنترولر دارد،همچنین ماژول سنجش نور نیز دارد.
اگر هم قصد داشته باشید اطلاعات برای کامپیوتر ارسال شود،می توانید،از نرم افزار های پورت سریالی استفاده کنید . تا اطلاعات را بخوانید یا ارسال کنید(اطلاعات مانند یک نوشته ساده رد و بدل میشود)
باتشکر.
قصد دارید از میکروکنترولر استفاده کنید؟! (چون تاپیک در قسمت مدارات انالوگ و دیجیتالی می باشد)
مدار که قصدا دارید بسازید،نیازی به میکروکنترولر دارد،همچنین ماژول سنجش نور نیز دارد.
اگر هم قصد داشته باشید اطلاعات برای کامپیوتر ارسال شود،می توانید،از نرم افزار های پورت سریالی استفاده کنید . تا اطلاعات را بخوانید یا ارسال کنید(اطلاعات مانند یک نوشته ساده رد و بدل میشود)
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
سلام بعله میخواهم از میکرو کنترلر استفاده کنم و اطلاعات به کامپیوتر ارسال بشه و حتی الامکان با کامپیوتر هم کنترل بشه
و اینکه میخوام مدارات به صورت وایرلس باشه
و اینکه میخوام مدارات به صورت وایرلس باشه
-
- سپاسهای ارسالی: 977 بار
- سپاسهای دریافتی: 988 بار
edrina نوشته شده:سلام
من یه سنسور pir البته ماژولشو گرفتم و وصل کردم به یه چراغ
با حصور شخصی در اون محوطه چراغ روشن میشه
حالا 3 تا کار میخوام انجام بدم
1- وضعیت چراغ و روی مانیتور سیستم نمایش بدم که روشنه یا خاموش
2- از طرق کامپیوتر بتونم چراغو خاموش روشن کنم
3- میزان نور اون محوطه رو رو مانیتور بهم نشون بده ک اگه لازم بود چراغ دیگری رو با کامپیوتر روشن یا خاموش کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین از چه ماژول هایی استفاده کنم و چیکار کنم
مرسی
من پیشنهاد میکنم ماژول ESP8266 WiFi Module arduino NodeMCU بخری قیمت چندانی نداره حول و حوش تا 30 تومن هست (در پاساژ امجد موجوده)، مدل های مختلف داره! کلی امکانات داره مختص کار با سنسورهای مختلف و کنترلر pwm به همراه wifi که میتونید با موبایل یا لپتاپ کنترلش کنید. فقط باید کد نویسی کنید، کدهای آماده ی زیادی هم در نت هست، اگر اهل کد نویسی و الکترونیک هستید، اصلا پشیمون نخواهید شد، مستقیما با کابل usb قابل برنامه ریزی هست و نیاز به چیز دیگه ای نداره! برای مثال میتونید درب منزل رو با موبایلتون باز کنید، یا نور اتاقتون رو با موبایل کم یا زیاد کنید یا مثلا لامپ های پارکینگ منزلتون رو با یک سنسوری نوری ساده و pir اتوماتیک کنید (با کمترین هزینه ممکن) و ...
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
-
راجب سوال مونیتورینگ لامپ ها بیشتر توضیح بدین.
یک مدل پرکاربرد (برای مثال)
[External Link Removed for Guests]
پروژه های آموزشی با nodemcu
برای کد نویسی چندین نرم افزار هست زبان python
یا مجمومه زیر (همه رو نیاز دارید)
esptool
ESPlorer
pyserial
LuaLoader
یک مدل پرکاربرد (برای مثال)
پروژه های آموزشی با nodemcu
برای کد نویسی چندین نرم افزار هست زبان python
یا مجمومه زیر (همه رو نیاز دارید)
esptool
ESPlorer
pyserial
LuaLoader
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
برای مانیتورینگ میخوام وضعیت لامپ یعنی روشن یا خاموش بودن رو بهم نشون بده
و میزان شدت نور محیط
که بدونم زیاده یا کم ؟ نیاز به روشن یا خاموش کردن چراغی داره یا نه
و میزان شدت نور محیط
-
edrina نوشته شده:برای مانیتورینگ میخوام وضعیت لامپ یعنی روشن یا خاموش بودن رو بهم نشون بده
و میزان شدت نور محیط
همه این کارهارو میتونی انجام بدی، مثلا از سنسور LDR برای روشنایی محیط استفاده کنی و از سنسور pir برای تشخیص وجود انسان و برای روشن و خاموش کردن هم از یک رله با یک ترازیستور ساده استفاده کنی و کد مینویسی که خودکار لامپ هارو روشن یا خاموش کنه، با استفاده از این ماژول میتونی یک وب سایت ساده بسازی و وقتی با wifi بهش وصل بشی آدرس رو بدی و وارد وبسایت بشی با یک پنل کاربری ساده مونیتورینگ یا کنترل تمام لامپ هارو انجام بدی، یا یک نرم افزار آندروید یا pc بنویسی که اینکار رو انجام بده! و یا این ماژول رو از طریق wifi به مودم خانگی وصل کنی و پنل کنترلی از طریق اینترنت در دسترس باشه، اینطوری در هرجای دنیا باشی میتونی کنترلش کنی.
همه اش دست خودته، اگر موارد آماده میخوای که در بالا آدرس چندین پروژه با جزئیات کامل دادم. بیشتر تحقیق کن. این یک ماژول بسیار ارزان و پرکاربرد در زمینه اینترنت اشیا (Iot) است.
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
با سلام
من یکعدد ماژول nude mcu esp8266 وای فای دارم که میخوام چهارتا رله به اون وصل کنم و با گوشی به اون فرمان بدم
من برد رو به وسیله ی نرم افزار آردوینو و کدهایی که داشتم پروگرام کردم ولی الان گوشی موبایلم دیگه ماژول رو پیدا نمیکنه(قبل از پروگرام کردن پیدا میکرد ولی الان نه)تا بخوام دستورات کامند رو توسط موبایل واسش بفرستم
خواهشمندم بگید مشکلش چیه یا اگه کدهای آماده برای کنترل چهار رله یا بیشتر رو دارید بگذارید.
ممنون
من یکعدد ماژول nude mcu esp8266 وای فای دارم که میخوام چهارتا رله به اون وصل کنم و با گوشی به اون فرمان بدم
من برد رو به وسیله ی نرم افزار آردوینو و کدهایی که داشتم پروگرام کردم ولی الان گوشی موبایلم دیگه ماژول رو پیدا نمیکنه(قبل از پروگرام کردن پیدا میکرد ولی الان نه)تا بخوام دستورات کامند رو توسط موبایل واسش بفرستم
خواهشمندم بگید مشکلش چیه یا اگه کدهای آماده برای کنترل چهار رله یا بیشتر رو دارید بگذارید.
ممنون