در ابتدا باید خدمتتون عرض کنم بابت خرید کوادکوپتر دوربین دار احتیاج هست که اطلاعاتی در مورد مراحل قانونی این برای دریافت پلاک داشته باشید در ایران تمام کوادکوپتر های دوربین دار احتیاج هست پلاک داشته باشند که با خرید از فروشگاه های معتبر خیالتون میتونه تا حد زیادی از این بابت راحت باشه چون مدار مورد نیاز برای ثبت پلاک پرنده ( معرفی نامه و فاکتور ) رو در اختیارتون میزارن.
برای انتخاب مدل مورد نیاز شما در ابتدا باید بدونید دقیقا برای چه کاری میخواهید از هلی شات استفاده کنید:
برای مصارف شخصی مثلا در مسافرت ها یا ساخت کلیپ های ابتدایی برای شبکه های اجتماعی و... میتوانید از کوادکوپتر مویک مینی یا هلی شات مینی 2 استفاده کنید و براتون ادرس فروشگاهی که خودم چندین بار ازشون خرید کردم و پشتیبانی مناسبی دارن رو براتون میزارم.
برای مصارف یک مقدار حرفه ای تر مثل تیزر سازی یا خدمان مجالس یا مصارف شخصی میتوانید از کوادکوپتر مویک ایر 2 استفاده کنید.
مویک ایر 2 قابلیت های بی نظیری مثل تعقیب سوژه، سنوسر عدم برخورد با موانع، کیفیت تصویربرداری 48 مگاپیکسلی و فیلم برداری 4K دارد که میتواند تصویر های فوق العاده ای برای شما بگیرد و حتی اگر سطح کار شما قرار است از این حد بالا تر باشد و میخواهید ی کوادکوپتر همه چی تموم داشته باشید بهتون مویک 2 پرو رو پیشنهاد میدم این کوادکوپتر تنها هلی شات فول سنسور هست یعنی از تمام جهات دارای سنسور عدم برخورد میباشد و گیم بال آن طراحی اختصاصی شرکت سوئدی هاسلبلید میباشد و سایز سنسور دوربین مویک 2 پرو 1 اینچی میباشد و کیفیت تصاویر فوق العاده ای دارد و برای استفاده از هلی شات برای نقشه برداری هوایی بهتون فانتوم 4 پرو ورژن 2 رو پیشنهاد میدم و برای اطلاعات بیشتر بهتون پیشنهاد میدم به فروشگاه iquad ( آی کواد ) مراحعه فرمایید.