با سلام
ببخشید میخواستم نظرتونو در مورد ساخت طبقه دوم روی ساختمان کلنگی بپرسم؟
بنده یک منزل مسکونی ۵۰ ساله به متراژ ۲۵۰ متر دارم ک دیوار های آن ۵۰ سانتیمتری بوده و ملات آن گل و آهکی میباشد و سقف آن تیر آهن
با یک مهندس ک ناظر شهرداری نیز میباشد و چند مهندس معمولی دیگر مشورت کردم ک میگویند مشکلی ندارد چون منزل سر پا است دیوار ۵۰ سانت و هیچ رطوبتی ندارد و نقشه طبقه بالا را برایم دیوار روی دیوار اجرا کردند
حالا با این حساب دیوار طبقه دوم دیوار پیش ساخته یونولیتی و سقف ان ورق گالوانیزه میباشد
وزن طبقه دوم ان چنانی نیست و علاوه بر ان از کف سقف طبقه پایین ب ضخامت ۲۰ سانت خاک برداری میشود و بار اضافه ان برداشته میشود
حالا سوالم اینه الان جای ستون های فلزی ک میخوام اعمال کنم رو باز کردن تیر اهن بعضی جاها وجود نداره ایا راح حلی هست ک ستون نصب کنم
و علاوه بر اون ایا ساختمان پایینی دوام بار را دارد؟
ساخت طبقه دوم روی ساختمان کلنگی
مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت
- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
Re: ساخت طبقه دوم روی ساختمان کلنگی
اگر روش سبک سازی کار پشه و بشرط اینکه گفته های شما در مورد ساختمان صحیح باشه مشکلی نداره
بله امکان نصب ستون هم هست و شاید هم ضروری باشه و میتونید با ام دی اف دورشون رو تژیین کنید که دکوراسیون داخلی نیز چندان مختل نشود
قبل از هر اقدامی حتما از مشاوره مهندسین و معماران قدیمی و با تجربه بصورت حظوری استفاده کنید
بله امکان نصب ستون هم هست و شاید هم ضروری باشه و میتونید با ام دی اف دورشون رو تژیین کنید که دکوراسیون داخلی نیز چندان مختل نشود
قبل از هر اقدامی حتما از مشاوره مهندسین و معماران قدیمی و با تجربه بصورت حظوری استفاده کنید
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
سیستم LSF اجرا کن حل میشه برادر .
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
-
- محل اقامت: AZ
- سپاسهای ارسالی: 213 بار
- سپاسهای دریافتی: 240 بار
milad.agh نوشته شده:با سلام
ببخشید میخواستم نظرتونو در مورد ساخت طبقه دوم روی ساختمان کلنگی بپرسم؟
بنده یک منزل مسکونی ۵۰ ساله به متراژ ۲۵۰ متر دارم ک دیوار های آن ۵۰ سانتیمتری بوده و ملات آن گل و آهکی میباشد و سقف آن تیر آهن
با یک مهندس ک ناظر شهرداری نیز میباشد و چند مهندس معمولی دیگر مشورت کردم ک میگویند مشکلی ندارد چون منزل سر پا است دیوار ۵۰ سانت و هیچ رطوبتی ندارد و نقشه طبقه بالا را برایم دیوار روی دیوار اجرا کردند
حالا با این حساب دیوار طبقه دوم دیوار پیش ساخته یونولیتی و سقف ان ورق گالوانیزه میباشد
وزن طبقه دوم ان چنانی نیست و علاوه بر ان از کف سقف طبقه پایین ب ضخامت ۲۰ سانت خاک برداری میشود و بار اضافه ان برداشته میشود
حالا سوالم اینه الان جای ستون های فلزی ک میخوام اعمال کنم رو باز کردن تیر اهن بعضی جاها وجود نداره ایا راح حلی هست ک ستون نصب کنم
و علاوه بر اون ایا ساختمان پایینی دوام بار را دارد؟
سلام دوست عزیز
به نظر من
اول روی تمامی دیوار ها پل اهنی (تیر اهن جفت 18 ) و بعد از این مرحله زدن ستون از فواصل 3 متری داخل دیوار ها و تقویت ستون ها و پل های داخلی و در صورت امکان وصل کردن ستون های داخلی و خارجی از پایین (کف ) به همدیگه با بتون یا اهن و اگر از اهن استفاده بشه کامل قیر کاری بشه تا نپوسه
و بعدا اجرای طبق دوم با اسکلت فلزی و بتن و یونولیت و اگر سقف از گالوانیزه میسازید فلری به حال سر و صدای بارش باران و تگرگ و گرمای نور افتاب بکنید
اگر این کا رو انجام بدین بعدا میتونید دیوار های قدیمی رو هم بردارید و مجدد دیوار کشی کنبد
موقع برداشتن خاک سقف با کلاف بندی تیر های اهن ایمن کنید (با تسمه یا میلگرد)
حتما اهن ها تک به تک به پل ها با نبشی از دو طرف جوش داده بشه
وقتی میخواهید از دیوار های قدیمی ستون بزنید شمع بزارید تا ایمن بشه گرچه با زدن پل های اهنی بالای دیوار مشکلی به وجود نخواهد امد
بتون صفحه فلزی ریز ستون ها رو تا میتونید عمیق و محکم کنید و بهتره از پایین هم تمامی ستون ها به هم وصل بشه
به هیچ وجه توی ساختمان صرفه جوییی نکنید حتی اگر مجبور به قرض و واو سنگین باشید
بهترین متریال و بهترین صنعتگر رو برای سازه های اسلس انتخاب کنید
مثلا هیچ وقت نمیشه اسکلت یه ساختمون رو عوض کرد و لی خیلی خیلی راحت میشه دکوراسیون و نرمه کاری و تزئینات داخلی رو عوض کرد
اگر این کار هارو نکنید ساخت طبقه دوم از روی دیوار اهکی دور ریختن پولتان خواهد بود
95 مهندس جماعت فقط روی کاغذ خونده و حفظ کرده و برا بقیه دیکته میکنه گرچه خودم هم میتونم بگم جزوی از اینام ولی نه این رشته البته من سوای درس دانشگاه کلی توی رشته و کار خودم زحمت کشید و خیلی بشتر از باسابقه ها دستگیرم شده خیلی ادعا
درسی که میخونه با کار تو رشته زمین تا اشمون تفاوت داره و همه اساتید میگن این مشکل از کاره که درسا رو نمیشه توش استفاده کرد
بحث ساختمان فقط تحمل وزن نیست بلکه بحث زلزه و سیل و نشست زمین و .... این چیزاس
امید وارم خونه محکم وایمنی بسازید
اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا
فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت
پس تو را هر غم كه پيش آيد ز درد بر كسي تهمت منه، بر خويش گرد
فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت
پس تو را هر غم كه پيش آيد ز درد بر كسي تهمت منه، بر خويش گرد
فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4713 بار
- سپاسهای دریافتی: 8744 بار
سلام
اگه زمینش ارزش بالائی داره و جای خوبی هم هست پس بهتره بزنید زمین یک 2 یا 3 طبقه بسازید
میتونین وام بگیرین برای ساخت
میتونین با اقوام یا دوستانتون مشارکتی بسازید
اگه زمینش ارزش بالائی داره و جای خوبی هم هست پس بهتره بزنید زمین یک 2 یا 3 طبقه بسازید
میتونین وام بگیرین برای ساخت
میتونین با اقوام یا دوستانتون مشارکتی بسازید
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
-
سلام .خسته نباشی ببخشید ما میخایم طبقه دوم خونمون رو بسازیم به صورت یه ساختمان مستقل میخاستم بدونم باید نقشه طبقه بالا هم ظبیه پایین باشه و تموم تیراهن ها سرجای اون قبلیا گزاشته بشن؟؟؟
- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
reyhaneh.es نوشته شده: ↑سهشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۸, ۵:۳۶ ب.ظ سلام .خسته نباشی ببخشید ما میخایم طبقه دوم خونمون رو بسازیم به صورت یه ساختمان مستقل میخاستم بدونم باید نقشه طبقه بالا هم ظبیه پایین باشه و تموم تیراهن ها سرجای اون قبلیا گزاشته بشن؟؟؟
سلامـ
اول بررسی کنید پی ساختمون تحمل یک طبقه دیگررو داره یا نه
اگه اسکلت فلزی باشه معمولا تا اونجاکه من دیدم میان سرتیرآهن ها رو ازبام خونه نیم متر بالا تر میذارن که ستون های جدید دقیقا در امتداد قبلی ها ادامه پیدا بکنه برای اطمینان بیشتر میتونید سبک سازی کنید ط دوم رو
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
-
سلام ما یه ساختمان دو طبقه داریم یکی از دیوار هایی تیر اهن ها روش نیست تو طبقه اول کاه گلیه ایا میتونیم مقاوم سازیش کنیم.؟