علت مرگ ماهی انجل!!راهنمایی کنید لطفا.
مدیران انجمن: Goebbels, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 381 بار
علت مرگ ماهی انجل!!راهنمایی کنید لطفا.
با سلام
من یک آکواریوم جدید راه اندازی کردم و مثل همیشه ماهی مورد علاقه خودم یعنی انجل رو هم انداختم توش.اما هم دفعه اول و هم دفعه دوم هر دو جفتشون مردند.
یعنی من دوتا انداختم تو آب و همون شب مردند.بعد 2 روز، 2تای دیگه انداختم که اونها هم همون شب مردند.کسی علتش رو میدونه کمکم کنه؟؟
در صورتی که بقیه ماهی ها سالم و سرحاند.
من یک آکواریوم جدید راه اندازی کردم و مثل همیشه ماهی مورد علاقه خودم یعنی انجل رو هم انداختم توش.اما هم دفعه اول و هم دفعه دوم هر دو جفتشون مردند.
یعنی من دوتا انداختم تو آب و همون شب مردند.بعد 2 روز، 2تای دیگه انداختم که اونها هم همون شب مردند.کسی علتش رو میدونه کمکم کنه؟؟
در صورتی که بقیه ماهی ها سالم و سرحاند.
- سپاسهای ارسالی: 1221 بار
- سپاسهای دریافتی: 108 بار
Re: علت مرگ ماهی انجل!!راهنمایی کنید لطفا.
این رو باید از اکواریوم فروشی ها پرسید .
ممکنه علت ناسازگاری توی اکواریوم باشه .
ممکنه علت ناسازگاری توی اکواریوم باشه .
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 27 بار
ما دیگه غلط بکنیم آنجل بخریم! البته یکی خریدیم حسابی بزرگ شد شیش هفت ماه یا بیشتر موند فکر کنم ولی یهو چپه شد. کلا زیاد نمیمونه مث اینکه.
در نمی گنجد به جو عمان من / بحرها باید پی طوفان من
-
- سپاسهای ارسالی: 962 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
هوالمحبوب
سلام
لازم به تزکر است که اگه توی آکواریومتون ماهی دلقک ( که عکسشو پایین براتون گذاشتم) دارین این ماهی با ماهی آنجل اصلا سازگاری نداره و انقدر آنجل رو میزنه تا بمیره .
البته این یکی از دلایل مرگ زود رس ماهی آنجل هست این ماهی کلا ماهی حساسیه من یکی از مواردی روکه میدونستم گفتم
یا علی
سلام
لازم به تزکر است که اگه توی آکواریومتون ماهی دلقک ( که عکسشو پایین براتون گذاشتم) دارین این ماهی با ماهی آنجل اصلا سازگاری نداره و انقدر آنجل رو میزنه تا بمیره .
البته این یکی از دلایل مرگ زود رس ماهی آنجل هست این ماهی کلا ماهی حساسیه من یکی از مواردی روکه میدونستم گفتم
یا علی
همراه با اعتقادات ، در عصر ارتباطات [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 27 بار
دمشمشیری هم باهاش سازگاری نداره...
در نمی گنجد به جو عمان من / بحرها باید پی طوفان من
-
سلام.با توجه به اینکه آنجل ها ماهیان حساسی هستند ،شرایط فیزیکو_شیمیایی آب منطبق با شرایط نگهداری آنها.بود؟
-
باید اول ماهی را با پلاستیک در آکواریوم قرار داده و سپس که هم دما شد است حالا تشتی را آماده کنید و ماهی را با همراه آب پلاستیک در تشت بریزید و کمی از آب آکواریوم خود در آن تشت بریزید تا ماهی با آن آب سازگار شود امیدوارم گفته من مورد قبول شما قرار بگیرد