دلیل روشن نشدن مانیتور؟؟؟؟؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

New Member

Re: دلیل روشن نشدن مانیتور؟؟؟؟؟ لطفا کمک ککند مانیتور من روشن میشه pc هم روشن میشه ولی مانیتور فقط می نویسه (چک ویدئو کا

پست توسط Batman1ص22 »

لطفا کمک کنید نگا کنید مانیتور من روشن میشه pc هم روشن میشه ولی مانیتور فقط می نویسه (چک ویدئو کابل) سیمش هم عوض کردم نشد. کمک
New Member

Re: دلیل روشن نشدن مانیتور؟؟؟؟؟

پست توسط mohammad_hv »

درود خدمت اساتید
کامپیوتر من همیشه روشن هست چون باهاش کار میکنم.دیروز برق رفت و اومد منم توجهی نکردم.بعد چند ساعت اومدم روشنش کنم کامپیوتر روشن شد حتی صدای خوش آمد گویی ویندوز هم اومد ولی تصویر نیومد که پسورد وارد کنم.با یه کابل دیگه هم چک کردم بازم تصویر نیومد.اصلا مونیتور روشن نمیشه حتی وقتی بدون کابل دیتا تست کردم روشن نشد.سیاه سیاه هست.چند بار از کلید پاور موقع تست کردن کامپیوتر رو خاموش روشن کردم ولی حالا حتی صدای خوش آمد گویی و بوق اولیه هم نمیاد.مونیتورم قدیمی هست مدل ال جی.الان کامیوتر فقط روشن میشه ولی نه صدای بوق اولیه میاد نه صدای خوش آمد گویی ویندوز.مشکل از چی میتونه باشه.
New Member

پست توسط mohammad_hv »

رم ها را جابه جا کردم 
حالا فقط مونیتور روشن نمیشه.صدای بوق اول و همچنین صدای خوش آمد گویی ویندوز میاد فقط مونیتور سیاه هست.حتی چراغ هاشم روشن نمیشه.مونیتور را مستقیم به برق زدم یه لحظه چراغش روشن میشه دوباره خاموش میشه
New Member

پست توسط Mohammad81223 »

سلام خسته نباشید من کیسم روشن میشه ولی مانیتورم روشن نمیشه کابل برقشم سالمه وقتی کابلو بعد چند دقیقه وصل میکنم چراغش یه لحظه روشن میشه باز خاموش میشه اعصابم خورد شده لطفا راهنماییم کنید مانیتورم ال جی هستش
New Member

پست توسط Katalni »

سلام
من کیسم روشن میشه ولی تصویر روی مانیتور نمیاد مانیتور رو هم چک کردم وقتی کابل اتصال رو می کشی no signal میزنه کیسم هم کامل میاره بالا حتی صدای ورود به ویندوز هم با اسپیکر میاد
میشه بگید مشکل از چیه

پاورم هم نو هست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط mohammadasadi1 »

به احتمال زیاد شاید از سوکت مادر بردته که قابل تعمیر هستش
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72672 بار
سپاس‌های دریافتی: 31673 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

hokoja,
سلام
اولین راهکار آپدیت بایوس هست. مورد بعدی ممکنه کابل یا پورت های گرافیک و مانیتور مشکل داشته باشه. اگر زمان بودت تصویر دارید و بعد از بالا اومدن تصویر ندارید هم به درایور گرافیک و ویندوز مربوطه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط Sh.a.m »

باسلام
مانبتور LED منم هم امروز روشن نشد. البته دیروز اکی بود ولی از وقتی برق رفت امروز اصلا روشن نمیشه.
البته خود مانیتور روشن میشه و حتی وقتی از کیس جداش کردم پیام no signal برام اومد.
کیس هم که روشن میکنم مانیتور روشن میشه ولی بعد با اینکه روشن صفحه سیاه میشه و تصویر نمیده
ویندوز هم بالا میاد و مشکل از ویندوز نیست
ممنون میشم راهنماییم کنیم
New Member

پست توسط Sajad1387 »

سلام من یک بار رم رو به دلایلی جابجا کردم بعد از آن دیگر روشن نشد کیس صدای فنش می آمد اما نمایشگر دیگر روشن نشد
New Member

پست توسط pourya1386 »

سلام کامپیوترمن یه ایرادی داره کیس روشن میشه ولی بقیه اجزای کامپیوترمثل ماوس. کیبورد. اسپیکرومانیتور روشن نمیشه لطفا کمکم کنید
New Member

پست توسط Seyed.Mahdi »

سلام خسته نباشین مدل مانیتورم سامسونگ
مانیتور تا روشایی که تست کردم گفتین سالم روشن میشه ولی تصویر سیاه وصدای بالا اوندن ویندوز که گفتین نمیاد تصویرو نمیده به مانیتور دلیل نیومدن تصویر بنظرتون چیه ممنونم راهنمایی کنید
New Member

پست توسط Pra2 »

سلام
مانیتور کامپیوترم روشن نمی شه به این صورت که میزنه no signal زمانی این اتفاق افتاد که من کامپیوتر رو روشن کردم
بعد یه لحظه کامپیوتر که کامپیوتر روشن شد خاموش شد و دوباره خودشو روشن کرد و دیگه تصویر مانیتور نیودمد قبلا هم یکبار از اطراف دکمه ریستارت دود کرده بود 
فن کامپیوتر وایناش هم کار می کنه.
قطعات هم اونقدرا کار نکردن.
ایراد از کجاست؟
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”