esijoon, با سلام دوست عزیز
اینطور نیست
شما وقتی فایل رو وارد نرم افزار کردی وارد تب دوم (zones) می شی و اول گزینه ی Ignore رو می زنی تا اون انالیزی که خود نرم افزار انجام داده از بین بره و در مرحله ی بعد توی همون تب می تونی text و picture , Table , رو انتخاب می کنی و هر قسمت از متن رو به تناسب درگ می کنی و اون قسمت هایی که می خوای رو برات تبدیل به نوشته ی قابل ویرایش می کنه .....
البته کامل این کار رو انجام نمی ده (بعضی از کلمات و مث پ و گ و ژ رو به درستی تشخیص نمی ده) اما اخرین راهی هست که می شه برای فایل هایی که به هیچ وجه قابل تبدیل شدن نیست ، رفت .
در ضمن اگه فایل Pdf شما عکس نیست و تایپ شده هست از نرم افزار [External Link Removed for Guests] استفاده کنید که به نظرم فوق العاده هست .
حتما ازش استفاده کنید ، تنها نکته ای که در این نرم افزار هست اینه که فرمت فایل خروجی رو حتما روی Txt قرار بدید تا بودن کوچکترین اشتباهی براتون فایل ها رو تبدیل بکنه .....
تبدیل pdf به word
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 68 بار
Re: تبدیل pdf به word
mojtaba13721372 نوشته شده: , با سلام دوست عزیز
شما کاملا تا مطالب رو خوندید احیانا؟؟!!؟؟؟؟؟
[External Link Removed for Guests]
بله لینک خودتونه ، به قسمت اخر نگاه کنید ، نوشته :در صورتی که فایل PDF مذبور حالت استاندارد داشته و به صورت حفاظتشده نباشد میتوانید فایل PDF را در محیط Word ویرایش کرده و در نهایت آن را با فرمت دلخواه ذخیره کنید. و نباید قسمت modify اش کد شده باشه . البته روش بالا روی اکثر فایل های pdf جواب میده.
همون طوری که می بینید نوشته در صورتی که استاندارد باشه و این هم یعنی زمانی که با نرم افزار Adobe InDesign یا Adobe Acrobat فایل PDF ساخته شده باشه یا تعداد محدود و انگشت شمار از نرم افزار ها .....
در صورتی که فایل PDF ما با این متد ها ساخته شده باشه اصلا نیازی به استفاده از کروم نیست و میشه اون رو با Word هم باز کرد که بدون مشکل فایل رو خودش تبدیل می کنه و نیازی به دانلود و نصب کروم هم نیست و مطلب بعدی اینکه اون تاپیکی که شما مطالبش رو قرار دادی فقط نوشته میشه ازش به عنوان PDF Reader استفاده کرد و Convert کردن فایل ها در صورت استاندارد بودن ....
اما نرم افزار Readiris Corporate ME که من گفتم نیازی به هیچ کدم از اینها نداره و حتی عکس ها رو هم OCR میکنه .
در ضمن من روی هوا این حرف رو نزدم ، من خودم امروز کروم اخرین ورژن رو دانلود کردم و دقیقا این موضوع رو تست کردم و اومدم جوابتون و دادم دوست عزیز ......
خدمت شما عارضم که اولاً موقعی که فایل pdf از حالت استاندارد خارج میشه هدف اصلی غالباً اینه که تبدیل نشه به نسخه های دیگه !!!
دوماً در حالت استاندارد موقعی که از خود pdf کپی میگیره به word به شکل مستقیم طبق گفته شما ، جمله بندی به هم میخوره در حالی که در روشی که من مطرح کردم جمله بندی بهم نمیخوره .
- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام دوست عزیز
اگه واقعا به روش استاندارد وجود داشته باشه به صورت عادی هم که کپی و پیست بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز .....
من خودم بارها این موضوع رو تست کردم و از اکثر نرم افزارهایی که موجوده هم استفاده کردم ......
اگه واقعا به روش استاندارد وجود داشته باشه به صورت عادی هم که کپی و پیست بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز .....
من خودم بارها این موضوع رو تست کردم و از اکثر نرم افزارهایی که موجوده هم استفاده کردم ......
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

برای تبدیل همه pdf ها میتونی از برنامه سایت زیر استفاده کنی.
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سایت filekadeh.parspa.ir در کمترین زمان این کارو برا هر فایل فارسی انجام میده. من که امتحان کردم خیلی راضی بودم. قیمتشم خدایی در مقابل اینکه بخوای بدی تایپ کنند رایگانه. حدودا صفحه ای ۱۰۰ میگیره.
سلام دوست عزیزaaa84 نوشته شده: ↑پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳, ۴:۴۵ ب.ظsaghar130 نوشته شده: سلام کسی می تونه فایل پی دی اف رو به ورد تبدیل کنه خودم دو روش بلد بودم ولی نشد اگر این امکان هست بگید تا ایمیل کنم !
دوست گرامی یه راه ساده و بدون نیاز به نرم افزار اینه شما می تونید فایل pdf تون در آخرین ورژن مرورگر گوگل کروم باز کنید بعد ازش کپی کرده در ویرایشگر word باز کنیدصد البته این روش گفته شده ام در مورد تبدیل pdf فارسی به word کار سازه که خودم این مشکل رو داشتم با این روش حل شد
این برنامه به زبان انگلیسی هست .
به زبان فارسی رو می تونید معرفی کنید ؟
متشکر منتظر پاسخ شما هستم