گلودرد طولانی (توروخدا کمک کنید! خسته شدم دیگه...)
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت
-
Re: گلودرد طولانی (توروخدا کمک کنید! خسته شدم دیگه...)
اخه یکساله اینجوریم از بس دکتر رفتم خسته شدم داروهای زیادی مصرف کردم میخوام ببینم طب سنتی چجوریه
- سپاسهای ارسالی: 6153 بار
- سپاسهای دریافتی: 3146 بار
هر دردی یک علتی داره و معمولا با علائم دیگه ای همراههMohammad137777 نوشته شده: ↑شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۷, ۱:۲۹ ب.ظاخه یکساله اینجوریم از بس دکتر رفتم خسته شدم داروهای زیادی مصرف کردم میخوام ببینم طب سنتی چجوریه
ممکنه زیر گلو چیزی گیر کرده باشه با تول گیری خوب بشه
ممکنه بخاطر سینوزیت باشه
ممکنه از معده باشه
معمولا گلو درد در اثر غلبه بلغم بوجود میاد و لازم هست مواد با طبع سرد کمتر مصرف بشه
سعی کنید به طبیب مجرب مراجعه کنید
و حتما مشکلات گوارشی ، سردرد و سابقه سینوزیت {درصورت وجود} رو بهشون بگید.
-
سلام. راه درمانتونو به منم بگید لطفاfalah110 نوشته شده: ↑چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۱:۵۵ ب.ظ یا من اسمه دوا و ذکره شفا..
برادر عزیز یه چیز بهت میگم امتحان کن
هم گلو درد رو هدف قرار میده و هم میکروب معده رو...
کاملا مجرب
صبح ها بصورت ناشتا
شربت عسل زنجبیل بخور...!!
آب جوش+پودر زنجبیل+بعد از ولرم شدن اضافه کردن عسل!!
تبریک،شما درمان شدید
-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
نزدیک به 9 سال گذشته از زمانی که این تاپیک رو ایجاد کردم و خداروشکر الان 4 سال هست که خوبم! شاید با بالا رفتن سن خودش حل شد. نمی دونم.
الان 32 سالم هست!
نقطه عطف این ماجرا در سربازی بود. آموزشی سربازی من زمستان خیلی سردی بود و اتفاقا در همون آموزشی عفونت گلو اومد سراغم! البته ویروسی بود که کل پادگان رو درگیر کرده بود و من رو شدید تر درگیر کرد و مجبور شدم به صورت منظم چندین دوز سرم و آمپول سفتریاکسون دریافت کنم. گوشم هم شدیدا ملتهب شده بود که با مصرف کورتون خوب شد. بعد از این ماجرا به ندرت دچار گلو دردی میشم که نیاز به آنتی بیوتیک و کورتن داشته باشه. البته چند سالی هم هست که ازدواج کردم و سبک زندگیم هم عوض شده! شاید هم از این باشه.
یادمه که قبلا ماهی یکبار باید پنی سیلین و دگزا می زدم! الان خداروشکر سالی یک یا دوبار نهایتا پیش میاد و اونم ویروسی هست و از دیگران میگیرم.
امیدوارم همه دوستانی که درگیر این مشکل هستن با گذشت زمان مشکلشون حل بشه.
الان 32 سالم هست!
نقطه عطف این ماجرا در سربازی بود. آموزشی سربازی من زمستان خیلی سردی بود و اتفاقا در همون آموزشی عفونت گلو اومد سراغم! البته ویروسی بود که کل پادگان رو درگیر کرده بود و من رو شدید تر درگیر کرد و مجبور شدم به صورت منظم چندین دوز سرم و آمپول سفتریاکسون دریافت کنم. گوشم هم شدیدا ملتهب شده بود که با مصرف کورتون خوب شد. بعد از این ماجرا به ندرت دچار گلو دردی میشم که نیاز به آنتی بیوتیک و کورتن داشته باشه. البته چند سالی هم هست که ازدواج کردم و سبک زندگیم هم عوض شده! شاید هم از این باشه.
یادمه که قبلا ماهی یکبار باید پنی سیلین و دگزا می زدم! الان خداروشکر سالی یک یا دوبار نهایتا پیش میاد و اونم ویروسی هست و از دیگران میگیرم.
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4671 بار
- سپاسهای دریافتی: 8714 بار
سلام دوست عزیزsaidgta نوشته شده: ↑شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۱, ۷:۳۹ ب.ظ نزدیک به 9 سال گذشته از زمانی که این تاپیک رو ایجاد کردم و خداروشکر الان 4 سال هست که خوبم! شاید با بالا رفتن سن خودش حل شد. نمی دونم.
الان 32 سالم هست!
نقطه عطف این ماجرا در سربازی بود.
آموزشی سربازی من زمستان خیلی سردی بود و اتفاقاً در همون آموزشی عفونت گلو اومد سراغم! البته ویروسی بود که کل پادگان رو درگیر کرده بود و من رو شدید تر درگیر کرد و مجبور شدم به صورت منظم چندین دوز سرم و آمپول سفتریاکسون دریافت کنم.
گوشم هم شدیداً ملتهب شده بود که با مصرف کورتون خوب شد. بعد از این ماجرا به ندرت دچار گلو دردی میشم که نیاز به آنتی بیوتیک و کورتن داشته باشه.
البته چند سالی هم هست که ازدواج کردم و سبک زندگیم هم عوض شده! شاید هم از این باشه.
یادمه که قبلا ماهی یکبار باید پنی سیلین و دگزا می زدم!
الان خداروشکر سالی یک یا دو بار نهایتاً پیش میاد و اونم ویروسی هست و از دیگران میگیرم.
خوشحال شدیم از خواندن این خبرهای خیر و خوش
بنده در مطالب تاپیک کرونا نوشتهام که :
طبق آمار سازمان جهانی بهداشت ، ۵۰ درصد از بیماریهای عفونی در جهان کاسته شد از وقتی که کرونا اومد و بسیاری از مردم جهان شروع کردند به ماسک زدن و شستنِ مستمر دستها و دوری از همدیگه هنگام حرف زدن و همچنین دوری از دست دادن و روبوسی و عطسه و سرفه به روش صحیح و بهداشتی و غیره
ویروسها و باکتریها و انگلها بسیار راحت و ساده میتوانند راه پیدا کنند به داخل بدن ولی فقط رعایت اون چند نکته ی بهداشتی میتونه تا حد زیادی مانعشون بشه و پیشگیری هم همیشه بهتر از درمان بوده و هست
https://www.centralclubs.com/topic12014 ... 59479f7ef7
حق یارتان و نگهدارتان
صرفهجویی هایمیلیونیدر هزینههای خودرو
صرفهجویی های میلیونی در هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهم در مورد تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزش توبه به زبان ساده
توصیههای مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم بهداشتی
تاپیک جامع سرویس و تعمیر و مشاوره آبگرمکن و پکیج
سوالات سیستم آبرسانی ساختمان
دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.
باور نمیکنی؟همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا
صرفهجویی های میلیونی در هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهم در مورد تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزش توبه به زبان ساده
توصیههای مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم بهداشتی
تاپیک جامع سرویس و تعمیر و مشاوره آبگرمکن و پکیج
سوالات سیستم آبرسانی ساختمان
دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.
باور نمیکنی؟همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا