.::ساخت سيستم صوتي قدرتمند با دست خودتون::.

در اين بخش مي‌توانيد در مورد برق و الکترونیک عمومی به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: .::ساخت سيستم صوتي قدرتمند با دست خودتون::.

پست توسط امیدوار61 »

سلام و تشکر از مطلب کاملتون
داداش دا یه هیات خونگی داریم
یه ساب بزرگ مارشال خالی{بدون اسپیکر} و دو عدد اسپیکر از این کوچیکا. و لپتاپ
حالا چطور می تونیم یک آمپلی فایر ساده در حد جلسه خونگی بسازیم؟ با هزینه کم
New Member

پست توسط milisafa1 »

amirsaeid254 نوشته شده:
SAMAN نوشته شده:

در صورت نیاز من نقشه های مدار های آمپلی فایر/ مدارات تغذیه/ در صورت نیاز مدار اکوی دیجیتال/ تن کنترل/ و میکسر ها رو براتون به مرکز انجمن های تخصصی (cc ) ارسال میکنم.

اگر ممكنه به ايميل من بفرستيد
amirsaeidsafari@yahoo.com

سلام اگه ممکنه به جیمیل منم بفرستید
Milisafa1@gmail.com
New Member

پست توسط Kasramha »

سلام اقا کسی بلده کمکم کنه صفر تا صدشو درست کنم چون من زیاد تو کارای الکترونیکی وارد نیستم بخاطر این میگم ایدی تلگراممو میزارم تا کمکم کنین
لطفا کمکم کنین
New Member

پست توسط mohamad94 »

دوست عزیز اقا saman من از این سابای هوگاتن میخوام شما میتونید برام ارسال کنید یا کسی از بچه های این سایت میتونه این لطف رو در حق من کنه؟؟؟
New Member

پست توسط Navid mb3 »

سلام وخسته نباشید
اقا سامان میشه یه گروه تلگرام یا حد اقل ایدیتون رو بدید تا اونجا مذاحمتون شم؟
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط nasimparsi »

با درود دوستان

من می خواستم با این: [External Link Removed for Guests] یک سیستم صوتی قوی بسازم. همچنین می خواستم یک عدد ( این [External Link Removed for Guests] ) از نوع ترانزیستوری خریداری کنم برای ساب سیستم صوتی خودم.

حالا اصلا درست دارم راه و روش رو انجام می دم؟ می خواستم خروجی صدای [External Link Removed for Guests] رو به هر دو ماژول آمپلی فایر بدم. اصلا این کار درستی هست؟ یعنی یک برد فلش خور بزارم و از خروجیش هم به آمپلی فایر 400 وات استریو صدا بدم و هم به آمپلی فایر 250 وات مونو. بعد به آمپلی 400 وات و به هر خروجی سمت راست و چپ یک بلندگو 12 اینچ متصل کنم و به آمپلی مونو 250 وات هم یک بلندگو مخصوص ساب متصل کنم

این روش درستی هست؟ نمی دونم درست منظورم رو عرض کردم یا خیر. لطفا راهنمایی کنید با سپاس
New Member

پست توسط Reza_kh »

سلام من این مطلب شمارو تازه خوندم من یه اسپیکر میکرولب M563 دارم سالهاست یه گوشه افتاده میشه یه بار دیگه مطلبتو بزاری چون عکس ها باز نمیشه ممنون
New Member

پست توسط Rmahmud.M »

SAMAN نوشته شده: سه‌شنبه ۴ دی ۱۳۸۶, ۱۲:۵۸ ق.ظ  سیستم صوتی برای کامپیوتر های    

همیشه داشتن یک سیستم صوتی خوب در خانه یه نعمت محسوب میشه چون واقعا داشتن سیستم صوتی ضعیف, خیلی وقت ها که کاربر رایانه می خاد از اون استفاده کنه باعث عذاب میشه!

این چیزی که من میگم هرکسی درست کنه مطمن باشه که یکی از بهترین آمپلی فایر ها رو برای خودش با طول عمر بالا تهیه کرده است!

و تجهیزات لازم برای این  
1- داشتن یک اسپیکر میکرولاپ هر مدلی ( اما اگر مدلM-563 )باشه فوق العاده هست
2- یک جعبه چوپی ساخته شده به ابعاد 40 *25*25
3- خرید یک عدد ساب هوگاتن ( 8 اینچ- به قیمت 4000 تومن)
4- خرید 2 عدد تیوتر ( بلندگوی فرکانس بالا) قیمت اینها زیر 2000 تومن هست
5- خرید 2 عدد خازن الکترولیتی بدون قطب به مقدار 4.7 میکرو فارادی 100 ولت -- که قیمت هرکدوم 50 تومن هست----
  تصاویری از ساب   

[External Link Removed for Guests] 

توجه کنید که شکل جعبه مورد نظر میبایست دقیقا به ابعاد گفته شده باشه, این چیزی که خدمتتون عرض کردم, بنده الان ساخته ام و دارم استفاده  

ساخت یا به عبارت بهتر   

ساخت این سیستم به هیچ عنوان مشکل نبوده وبه راحتی میتونید بسازسد, تنهاکاری که باید انجام بدهید بازکردن اسپکیر میکرولاپ هست( البته با دقت کامل)
و قطع کردن ساب داخلی و اتصال سیم های ساب خریداری شده ( که درون جعبه چوپی -نوپان- مذکور) به اون هست. وسلام

اسپیکر های آمپلی فایر میکرولاپ که به خودش وصل میشن و کاری باهاشون نداریم, فقط میمونه اتصال تیوتر ها به آمپلی فایر

برای اتصال به اشکال زیر دقت کنید,

پاسخ گویی به هرگونه سوال در مورد ساخت سیستم صوتی قدرتمند. 
 سلام خسته نباشید من یک امپلی کلاس دی دارم که ضد وات خروجی هر کدام از بلندگو ها میباشد با ولتاز24 کار می کند میخوام بهش بلندگو وصل کنم که هم ساب هم می رنج هم تیوتردر ئی جعبه چوبی مثل اسپیکر ایستاده درست کنم میخوام بدونم از چه مارکی و چند اینچ باشن اگر نقشه توریسم برام بفرستی ممنون میشم با کل جزئیات

New Member

پست توسط Kaveh026 »

سلام بنده دو عدد خازن کراس اوور دارم که یکیش 100میکرو فاراد و دیگری 1,8 میکرو فاراد.میخاستم به باند ها وصل کنم.میشه راهنمایی کنید که چطور تو مدار قرار بدم؟ممنونم
New Member

پست توسط mehdi_diplomat »

واقعا میشه ساخت ؟! شما خودتون ساختین ؟! چون خیلی از اموزش های توی سایت ها عملی نیستن واقعا
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3405 بار
سپاس‌های دریافتی: 5807 بار

پست توسط shafagh »

یکی از انواع امپلی فایرها نوع "پل وین" است که مشهور نیست. سال ها قبل یکی از انها را ساختم. این نوع امپلی فایر مصرف زیاد اما قدرت جریان و وات بالایی هم دارد و اگر درست یادم باشد مستقیم به بلندگو وصل می شود و خازن کوپلینگ ندارد. 

این نوع امپلی فایر از دو آی سی مثل ترانزیستورهای پوش پول استفاده می کند که جریان یکدیگر را عبور می هند و قدرتی دوبرابر ایجاد می کنند. تنها نوع تجاری ان را در یک رادیو چند موج کوچک توشیبا دیدم. وقتی رادیو روشن و ولوم حداکثر است رادیو در دست می لرزد. البته بلندگو کوچک و اینچ کمی دارد. اگر سیم خروجی ان رادیو به یک بلندگوی بزرگ وصل شود صدای زیادی در حد یک ضبط صوت بزرگ خواهد داشت. 

البته رادیو مصرف باطری زیادی دارد یعنی چهار باطری قلمی را با حالت یک ساعت استفاده در روز  در صورت صدای بلند دو روزه می بلعد و لذا بهتر از از اداپتور مناسب استفاده شود. صدای این رادیو های فای و یا بعبارتی  فیدیلیتی است یعنی صوت ورودی را بدون تغییر در فرکانس ها یا اعوجاج بهمان حالت اوریژینال دریافتی پخش می کند و با وجود قدرت صدا و فیدیلیته بودن موج اف ام ان معرکه است. مدت چند سال است از ان استفاده نمی کنم و قصد فروش ان را دارم و شاید در سایت دیوار یا تاپیک خرید و فروش انجمن های علمی قرار دهم. البته سویچ کشویی موج ان و همچنین ولوم ها نیاز به شستشو با اسپری انتی اکسید دارد. اگر فردی علاقه مند به چنین رادیویی مجهزی باشد و بعد از شستشوی کلید موج و ولوم ها با دقت به تمیز و برق انداختن ان بپردازد رایدیو بی مانندی است و تعداد کمی از ان وجود دارد.  

اگر رادیو باز شود می توان دو آ سی  پل ان را مشاهده نمود. من ان آی سی ها را بصورت منفرد در ضبط صوت های بزرگ دیده بودم اما این رادیو کوچک همزمان از دو آی سی از ان نوع استفاده می کند. 

الان که اینترنت را گشتم نقشه مشابه مداری را که ساختم  پیدا کردم و تا انجا که یادم می اید من از آی سی پخش اتومبیل به شماره  TDA2003 استفاده کرده بودم. البته من اصطلاحی بنام پل وین پیدا نکردم بلکه عبارت Bridge Amplifier سرچ شد

تصویر رادیو با امپلی فایر Bridge

البته در اینترنت  نوعی آی سی را هم دیدم که در ان از دو آسی داخلی پل استفاده شده بود. شاید در آی سی های پاور STK هم از همین تکنیک استفاده شده است

این هم نقشه مدار مجتمع با دوی آی سی داخلی بصورت پل وین قطعات کمی دارد و قابل ساخت است اما چنانچه در نقشه گفته شده وات زیادی ندارد. 

ارسال پست

بازگشت به “برق و الکترونیک عمومی”