درود
منبع تغذیه بنده جفت فتهای تغذیه سوختن متاسفانه توی سایتها نتونستم دیتاشیت و یا مشابهی پیدا کنم
به شماره SPYM309 مربوط به پاور ۱۲ولت ۲۰ آمپر میباشد دوستان گرامی میتونن نظر بدن چی بحاش جایگزین کنم.
سپاس.
مشخصه یا مشابه ترانزیستور
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3430 بار
- سپاسهای دریافتی: 5870 بار
Re: مشخصه یا مشابه ترانزیستور
اين موس فت يك ترانزيستور سويچينگ سريع پاور جهت خروجي است و اگر مشابهي در ليست هاي مربوطه نيافتيد بايد دنبال يك ترانزيستور مشابه با همين مشخصات بگرديد. اگرچه اين نوع ترانزيستورها انواع حساس هستند اما همينكه fast switching بوده و ولت و آمپر ان با نوع اصلي مطابقت داشته باشد كافي است. حتي اگر ولت امپر ترانزيستور تعويضي كمي بالاتر هم باشد مشكلي نخواهد بود.
فقط توجه داشته باشيد كه ترانزيستور انتخابي از نظر مثبت و منفي بودن (pnp يا npn) با نوع اورژينال مطابق باشد همچنين ارايش پايه هاي ترانزيستور جايگزين را با نوع اصلي مطابقت دهيد. اگر ارايش پايه ها همسان نبودند اجبارا بايد از سيم كشي مناسب استفاده شود.
فقط توجه داشته باشيد كه ترانزيستور انتخابي از نظر مثبت و منفي بودن (pnp يا npn) با نوع اورژينال مطابق باشد همچنين ارايش پايه هاي ترانزيستور جايگزين را با نوع اصلي مطابقت دهيد. اگر ارايش پايه ها همسان نبودند اجبارا بايد از سيم كشي مناسب استفاده شود.
-
- سپاسهای ارسالی: 68 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
shafagh نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸, ۱۱:۴۷ ب.ظ اين موس فت يك ترانزيستور سويچينگ سريع پاور جهت خروجي است و اگر مشابهي در ليست هاي مربوطه نيافتيد بايد دنبال يك ترانزيستور مشابه با همين مشخصات بگرديد. اگرچه اين نوع ترانزيستورها انواع حساس هستند اما همينكه fast switching بوده و ولت و آمپر ان با نوع اصلي مطابقت داشته باشد كافي است. حتي اگر ولت امپر ترانزيستور تعويضي كمي بالاتر هم باشد مشكلي نخواهد بود.
درود بر شما
استاد گرامی بنده مبنایی ندارم یعنی متاسفانه دیتاشیتی موجود نیست که بتونم مثبت و منفی بودن و یا آرایش پایه ها رو مشخص کنم
اگر مقدور هست لطفا بفرمایید چطور به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم
تو نت خیلی گشتم و معطل موندم
ضمنا مدل پاور s_240_12 میباشد 12v 20A
سپاس از شما.
- سپاسهای ارسالی: 3430 بار
- سپاسهای دریافتی: 5870 بار
با عرض سلام
متاسفانه اصلا مشخصات چنين ترانزيستوري با اين نام تجاري موجود نبود.
بعض فت هاي پاور ديود محافظ دارند و بعضي ديود زنر و بعضي هيچ نوع ديودي ندارند. بايد مشخص شود كه اين ترانزيستور كدام نوع است و ايا ديود دار است يا نه و بعد يك موس فت مشابه را جايگزين ان نمود.
تنها راه حلي كه بنظرم ميرسد انست كه به يك تعميركار خبره كه اينطور برد ها را تعمير مي كند مراجعه نموده و در مورد نوع ترانزيستور سوال كنيد. احتمالا انها تجربه اين نوع ترانزيستورهاي گمنام و جايگزين انها را دارند.
متاسفانه اصلا مشخصات چنين ترانزيستوري با اين نام تجاري موجود نبود.
بعض فت هاي پاور ديود محافظ دارند و بعضي ديود زنر و بعضي هيچ نوع ديودي ندارند. بايد مشخص شود كه اين ترانزيستور كدام نوع است و ايا ديود دار است يا نه و بعد يك موس فت مشابه را جايگزين ان نمود.
تنها راه حلي كه بنظرم ميرسد انست كه به يك تعميركار خبره كه اينطور برد ها را تعمير مي كند مراجعه نموده و در مورد نوع ترانزيستور سوال كنيد. احتمالا انها تجربه اين نوع ترانزيستورهاي گمنام و جايگزين انها را دارند.
- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
با سلام
بنده به کررات از این مدل منابع تغذیه تعیر کردم قبلا
بصورت نسخه عمومی همیشه از 13007 یک جفت مشابه استفاده کردم
بشرطی که ماکزیمم جریان خروجی 10 آمپر باشد
موفق باشید
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
سلاممن ی ترانسیستور sot 89 سوخته توی برد دارم اما تو بازار و سایت پیدا نکردم .بی زحمت بگین مشابه ترانسیستور bcx55 ک اس ام دی باشه چی هستش؟
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار