مشخصه یا مشابه ترانزیستور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد برق و الکترونیک عمومی به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

مشخصه یا مشابه ترانزیستور

پست توسط Hos ein »

درود
منبع تغذیه بنده جفت فتهای تغذیه سوختن متاسفانه توی سایتها نتونستم دیتاشیت و یا مشابهی پیدا کنم

به شماره SPYM309 مربوط به پاور ۱۲ولت ۲۰ آمپر میباشد دوستان گرامی میتونن نظر بدن چی بحاش جایگزین کنم.

سپاس.
Rookie Poster
Rookie Poster

Re: مشخصه یا مشابه ترانزیستور

پست توسط Hos ein »

درود
این هم تصویر
مدار مربوطه میباشد

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3430 بار
سپاس‌های دریافتی: 5870 بار

پست توسط shafagh »

اين موس فت يك ترانزيستور  سويچينگ سريع پاور جهت خروجي است و اگر مشابهي در ليست هاي مربوطه نيافتيد بايد دنبال يك ترانزيستور مشابه با همين مشخصات بگرديد. اگرچه اين نوع ترانزيستورها انواع حساس هستند اما همينكه fast switching بوده و ولت و آمپر ان با نوع اصلي مطابقت داشته باشد كافي است. حتي اگر  ولت امپر ترانزيستور تعويضي كمي بالاتر هم باشد مشكلي نخواهد بود.

فقط توجه داشته باشيد كه ترانزيستور انتخابي از نظر مثبت و منفي بودن (pnp يا npn) با نوع اورژينال مطابق باشد همچنين ارايش پايه هاي ترانزيستور جايگزين را با نوع اصلي مطابقت دهيد. اگر ارايش پايه ها همسان نبودند اجبارا بايد از سيم كشي مناسب استفاده شود.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Hos ein »

shafagh نوشته شده: یک‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸, ۱۱:۴۷ ب.ظ اين موس فت يك ترانزيستور  سويچينگ سريع پاور جهت خروجي است و اگر مشابهي در ليست هاي مربوطه نيافتيد بايد دنبال يك ترانزيستور مشابه با همين مشخصات بگرديد. اگرچه اين نوع ترانزيستورها انواع حساس هستند اما همينكه fast switching بوده و ولت و آمپر ان با نوع اصلي مطابقت داشته باشد كافي است. حتي اگر  ولت امپر ترانزيستور تعويضي كمي بالاتر هم باشد مشكلي نخواهد بود.

فقط توجه داشته باشيد كه ترانزيستور انتخابي از نظر مثبت و منفي بودن (pnp يا npn) با نوع اورژينال مطابق باشد همچنين ارايش پايه هاي ترانزيستور جايگزين را با نوع اصلي مطابقت دهيد. اگر ارايش پايه ها همسان نبودند اجبارا بايد از سيم كشي مناسب استفاده شود.

درود بر شما
استاد گرامی بنده مبنایی ندارم یعنی متاسفانه دیتاشیتی موجود نیست که بتونم مثبت و منفی بودن و یا آرایش پایه ها رو مشخص کنم
اگر مقدور هست لطفا بفرمایید چطور به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم
تو نت خیلی گشتم و معطل موندم

ضمنا مدل پاور s_240_12 میباشد 12v 20A

سپاس از شما.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3430 بار
سپاس‌های دریافتی: 5870 بار

پست توسط shafagh »

با عرض سلام

متاسفانه اصلا مشخصات چنين ترانزيستوري با اين نام تجاري موجود نبود.

بعض فت هاي پاور ديود محافظ  دارند و بعضي ديود زنر و بعضي هيچ نوع ديودي ندارند. بايد مشخص شود كه اين ترانزيستور كدام نوع است و ايا ديود دار است يا نه و بعد يك موس فت مشابه را جايگزين ان نمود.

تنها راه حلي كه بنظرم ميرسد انست كه به يك تعميركار خبره كه اينطور برد ها را تعمير مي كند مراجعه نموده و در مورد نوع ترانزيستور سوال كنيد. احتمالا انها تجربه اين نوع ترانزيستورهاي گمنام و جايگزين انها را دارند.

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

پست توسط ho3ein2000 »

Hos ein نوشته شده: یک‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸, ۹:۴۷ ب.ظ درود
منبع تغذیه بنده جفت فتهای تغذیه سوختن متاسفانه توی سایتها نتونستم دیتاشیت و یا مشابهی پیدا کنم

به شماره SPYM309 مربوط به پاور ۱۲ولت ۲۰ آمپر میباشد دوستان گرامی میتونن نظر بدن چی بحاش جایگزین کنم.

سپاس.

با سلام
بنده به کررات از این مدل منابع تغذیه تعیر کردم قبلا
بصورت نسخه عمومی همیشه از 13007 یک جفت مشابه استفاده کردم
بشرطی که  ماکزیمم جریان خروجی 10 آمپر باشد
موفق باشید
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
New Member

پست توسط Mahmood46 »

سلام‌من ی ترانسیستور sot 89 سوخته توی برد دارم اما تو بازار و سایت پیدا نکردم .بی زحمت بگین مشابه ترانسیستور bcx55 ک اس ام دی باشه چی هستش؟
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار

پست توسط amir eshghi »

بجای SPYM309 ترانزیستور 13009 بزار جواب میده
ارسال پست

بازگشت به “برق و الکترونیک عمومی”