روزهای سرنوشت ساز آینده؟!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3470
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4714 بار
سپاس‌های دریافتی: 7015 بار

Re: روزهای سرنوشت ساز آینده؟!

پست توسط bamn »

با عرض سلام مجدد .

خب ، هنوز به روزهای سرنوشت ساز آینده نرسیده ایم! هنوز از انفجار بزرگ در روابط بین الملل خبری نیست ، اما زیر قابله هنوز روشن است!

*- تنش ها بین چین و تایوان ادامه دارد و کشتی ها و هواپیماهای نظامی چین هر روز اطراف تایوان گشت زنی می کنند . کارشناسان معتقدند حمله چین به تایوان قطعی است فقط زمان آن مشخص نیست .

*- ژاپنی ها هم در ماه های اخیر چندباری سر جزایر کوریل برای روسیه خط و نشان کشیده اند! حتی ایران هم بعد از اینکه یکی از مقامات عالی رتبه روسیه سر جزایر سه گانه غلط زیادی کرده بود اعلام کرد از مذاکره بین روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل حمایت می کند!

{ البته که مقایسه وضعیت جزایر سه گانه و جزایر کوریل اشتباه است! جزایر سه گانه همیشه متعلق به ایران بوده . انگلیسی های استعمارگر در زمان حضور نظامی در خلیج فارس آنها را بطور غیررسمی و بدون ادعای مالکیت در اشغال داشتند . بعد از اینکه انگلیسی ها از خلیج فارس رفتند و شیخ نشین های جنوبی مستقل شدند با این بهانه که جزایر سه گانه تحت کنترل فرماندار انگلیسی دبی بوده خواهان اشغال این جزایر شدند و سعی کردند برای ادعایشان تاریخ سازی کنند اما واقعیت این است که قبل از انگلیسی ها ، هر زمان ایران دارای نیروی دریایی قدرتمند در خلیج فارس بوده ، در این جزایر هم پایگاه داشته و هر زمان چنین نبوده ، این جزایر (و تقریباً همه جزایر دیگر خلیج فارس) پناهگاه دزدان دریایی می شده! اما جزایر کوریل ؛ این جزایر از قدیم محل سکونت مردم آینو بود . آینوها در هوکایدو ، ساخالین و جزایر کوریل سکونت داشتند و از نظر نژاد و فرهنگ با مردم ژاپنی متفاوت بودند (برخی باستان شناسان اعتقاد دارند آینوها زمانی در کل ژاپن سکونت داشته و بومیان اصلی این کشور بوده اند اما با ورود مردمان جدید از سمت کره آنها بتدریج به سمت شمال رانده شده اند) . بعد از دوران سنگکو و اتحاد دوباره ژاپنی ها ، توجه آنها به سمت شمال جلب شد و در قرن هفدهم تسلط خود را بر هوکایدو و جزایر کوریل کامل کردند و مردم آینو را بشدت مورد آزار و اذیت قرار دادند تا جایی که آینوها در معرض انقراض قرار گرفتند و امروزه به زحمت چند هزار نفر از آنها باقی مانده اند . به هر حال ژاپن اولین کشوری بود که رسماً جزایر کوریل را تصرف و جزو خاک خود اعلام کرد . بعد از آن روسها که توانسته بودند ساخالین را اشغال کنند ، تلاش هایی برای دست اندازی به این جزایر داشتند تا اینکه بعد از پایان جنگ جهانی دوم و شکست ژاپن ، ارتش سرخ جزایر کوریل را اشغال و مسکو آنها را جزیی از خاک شوروی اعلام کرد . با این وجود حکومت ژاپن هیچگاه این اشغال را به رسمیت نشناخته و همواره خواهان مذاکره برای دست کم تقسیم این جزایر بوده است! }

*- تنش ها در هند بین مسلمانان و هندوها هم همچنان در حال افزایش است . امسال حکومت هند تلاش کرد با دادن آزادی های بیشتر به شیعیان برای عزاداری محرم ، کمی از این تنش ها را کاهش دهد اما ذات هندوگرایانه حزب حاکم عامل اصلی همه این تنش ها و درگیری ها است!

*- عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان به سه سال زندان محکوم شد . هوادارانش در چند شهر به خیابان ها ریختند و درگیری هایی به وجود آمد اما آنطور که برخی پیشبینی می کردند دامنه این درگیری ها گسترده نشد . از سوی دیگر حملات تروریست ها در ایالت بلوچستان به نیروهای نظامی و امنیتی پاکستانی هم افزایش یافته . به نظر می رسد همزمان با افزایش فعالیت تروریست های جدایی طلب در جنوب شرق ایران ، همین اتفاق در آن سوی مرز هم رخ داده . حامیان و ارسال کنندگان سلاح به این تروریست ها یا یادشان رفته به آنها بگویند از این سلاح ها فقط علیه ایران استفاده کنند ، یا نیت عمدی پشت این جریان است . خبر دیگر از پاکستان هم اینکه قبل از دهه محرم درگیری های سنگینی بین شیعیان پاراچنار و قبایل تکفیری مجاورشان رخ داد و تعدادی از دو طرف کشته و زخمی شدند اما بعد از اینکه عنوان شد در صورت شدت گرفتن درگیری ها ممکن است نیروهای آموزش دیده زینبیون وارد میدان شوند ، مذاکره بین ریش سفیدان دو طرف به نتیجه رسید و آتش بس برقرار شد .

{منطقه کوچک پاراچنار در شمال غربی پاکستان قرار دارد و از سه طرف توسط مرز افغانستان احاطه شده . پاراچناری ها تنها طایفه پشتون با اکثریت مطلق شیعه هستند که در قلب مناطق سنی نشین سکونت دارند و هرچند وقت یک بار از سوی طوایف تکفیری مجاور اکثراً همپیمان با طالبان مورد حمله قرار می گیرند . جاده پاراچنار-تهال تنها راه ارتباطی شیعیان پاراچنار با بخش های داخلی پاکستان است . هر زمان دولت مرکزی در اسلام آباد قوی باشد امنیت این جاده برقرار است اما هر زمان حکومت پاکستان توان کنترل این جاده را نداشته باشد تکفیری ها این جاده را مسدود و مناطق شیعه نشین را محاصره می کنند .}

*- در حال نزدیک شدن به سالگرد آغاز حوادث سال قبل هستیم . مطمئناً ضد انقلاب که پارسال کاری از پیش نبردند ، امسال با توان کمّی کمتری به میدان می آیند اما هشدارهایی وجود دارد که پیشبینی شده ضد انقلاب امسال رادیکال تر عمل کند و دنبال خونریزی بیشتری باشد . لطفاً این هشدار را جدی بگیرید .

*- اوضاع در یمن نسبتاً آرام است و بجز درگیری های گاه و بیگاه بین گروه های مختلف ضد انقلاب خبر خاصی نیست . اما دیروز اعلام شد سرلشکر الحمزی فرمانده نیروی هوایی و موشکی یمن به شهادت رسیده است . منابع رسانه ایی انصارالله علت شهادت وی را جراحات قدیمی اعلام کرده اند اما رسانه های وابسته به ائتلاف سعودی می گویند چند روز قبل یک آزمایش موشکی یمنی ها در منطقه صرواح استان مارب با شکست مواجه شده و تعداد زیادی کشته و زخمی شده اند . سایت تحولات جهان اسلام این احتمال را قوی می داند زیرا همزمان خبر شهادت تعداد دیگری از افسران عالی رتبه نظامی یمن هم به شکل کمتر محسوسی منتشر شده است!

*- کارشناسان از احتمال وقوع دوباره جنگ داخلی در لبنان خبر می دهند . طی هفته های اخیر تنش ها در این کشور افزایش یافته . در حالی که حزب الله لبنان سرگرم بازی با اعصاب صهیونیست ها در نوار مرزی است و برخی احتمال می دهند حزب الله دنبال بهانه تراشی برای شروع جنگ با اسرائیل است ، در پشت سرشان اوضاع چندان مساعد نیست . حدود دو هفته است که در اردوگاه عین الحلوه (نزدیک شهر صیدا) گروه های فلسطینی بشدت با هم درگیر هستند و بسیاری از غیرنظامیان مجبور به فرار از این اردوگاه شده اند . ارتش لبنان عین الحلوه را محاصره کرده اما جرات ورود به اردوگاه را ندارند . از سوی دیگر در منطقه مسیحی نشین الکحاله بعد از اینکه یک کامیون متعلق به حزب الله واژگون شد ، شبه نظامیان مسیحی محلی با محافظان کامیون درگیر شدند که در این درگیری یکی از نیروهای حزب الله و یکی از مسیحی ها کشته شدند و با ورود ارتش غائله خاتمه پیدا کرد . مسیحیان ادعا می کنند تردد مداوم کامیون های حمل سلاح حزب الله که از سوریه وارد این کشور می شوند امنیت جاده ها را مختل کرده است! خبر دیگر هم اینکه دیروز وزیر دفاع لبنان از یک سوء قصد جان سالم به در برد . هنوز خبری درباره هویت یا انگیزه ضاربان منتشر نشده است .

*- در سوریه هم طی هفته های اخیر تنش ها در استان دیرالزور افزایش یافته و احتمال وقوع درگیری بین نیروهای محور مقاومت و نیروهای مورد حمایت آمریکا در این منطقه رو به افزایش است . همزمان حملات داعش هم در بیابان های دیرالزور بیشتر شده و همین دیشب 22 نظامی سوری در کمین تروریست ها به شهادت رسیده اند . تا وقتی منطقه مرزی التنف در اشغال آمریکایی هاست پاکسازی داعش از بیابان های دیرالزور هم غیرممکن است!

*- در نیجر گارد ریاست جمهوری کودتا کرد . دلیل کودتا وابستگی شدید رئیس جمهور برکنار شده به فرانسه عنوان شد . بعد از اعلام خبر کودتا مردم به خیابان ها ریختند و در حالی که پرچم روسیه دستشان بود به جشن و پایکوبی پرداخته و پرچم های فرانسه را آتش زدند ، ارتش هم بعد از 24 ساعت به کودتاچیان پیوست ، یعنی خلاصه هیچ صدایی از مخالفان کودتا در داخل نیجر بلند نشد . اما بلافاصله فرانسه و برخی کشورهای وابسته به فرانسه علیه کودتا موضع گیری کردند و حالا هم گفته شده که احتمال دارد نیروهای نظامی پیمان غرب آفریقا با پشتیبانی فرانسه به نیجر حمله کنند . حکومت های مالی و بورکینافاسو هم که مخالف فرانسه بوده و سال قبل نیروهای این کشور را از خاک خود اخراج کرده بودند تهدید کرده اند در صورت حمله نظامی به نیجر از این کشور حمایت خواهند کرد . مداخله نظامی کشورهای عضو پیمان غرب آفریقا در کشورهای کودتا زده دارای سابقه است اما فقط در مواردی که کودتاچیان ساز مخالف بزنند! وگرنه حاکمان خیلی از همین کشورها خودشان با کودتا به قدرت رسیده اند!

*- کوه ضد حمله تابستانی اوکراینی ها هم که موش زایده! پیشروی های بسیار محدودی در زاپروژیا ، خرسون و دونتسک (اطراف باخموت) رخ داده اما در مقایسه با تلفات بسیار سنگین ارتش اوکراین واقعاً ناچیز است! از طرف دیگر روسها هم در شمال پیشروی هایی داشته اند و به نظر می رسد مناطق شرق رودخانه اسکیل بزودی دوباره در تصرف کامل روسها خواهد بود . البته در این بین حملات پهبادی و شهبادی و موشکی اوکراین به عمق مواضع روسیه افزایش یافته و مردم مسکو هم کم کم دارند حس قرار داشتن در منطقه جنگی را تجربه می کنند! مقامات روسیه تهدید کرده اند در صورت اصابت موشک ها و پهبادهای اوکراینی به مناطق حساس گزینه استفاده از سلاح هسته ایی را بررسی خواهند کرد!

*- بعد از انتقال نیروهای واگنر به بلاروس ، تنش بین این کشور و همسایگان غربی اش افزایش یافته . لهستان و لیتوانی نیروی نظامی بیشتری در مرزهای بلاروس مستقر کرده و تهدید نموده اند در صورت استقرار نیروهای واگنر در مناطق مرزی خطوط ریلی با بلاروس را مسدود خواهند کرد .

*- و خبر آخر ، در چند روز اخیر چندین انبار بزرگ غله در مناطق مختلف اروپا از ترکیه تا آلمان و فرانسه به شکلی مشابه منفجر و منهدم شده اند! هنوز رسانه های اروپایی هیچ نظری درباره عمدی بودن این اتفاقات نداشته اند ، اما با توجه به اینکه تابستان رو به پایان است و انبارهای منهدم شده حاوی هزاران تن غله بوده اند و کارشناسان هواشناسی پیشبینی کرده اند تابستان بسیار گرم امسال زمستان بسیار سردی را هم به دنبال خواهد شد ، ممکن است اروپا یک بار دیگر با چالش " زمستان سخت " مواجه شود!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

***

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3470
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4714 بار
سپاس‌های دریافتی: 7015 بار

Re: روزهای سرنوشت ساز آینده؟!

پست توسط bamn »

دوباره سلام .

*- چند روز دیگر سالگرد آغاز رخدادهای ناگوار سال گذشته است . بنده همچنان براساس شواهد و قرائن پای حرفم هستم که امسال ضد انقلاب با نفرات کمتری به میدان خواهد آمد اما مطمئناً اگر به سرعت کنترل نشوند ، خون های بیشتری ریخته خواهد شد . جمهوری اسلامی سقوط کردنی نیست . این را امسال با چشم های خودم دیدم . جمعیت پیاده روی جاماندگان اربعین در اصفهان چنان زیاد بود که فقط حدود 200 متر توانستم در بینشان حرکت کنم و مجبور شدم در اولین فرصت میان بر بزنم و از کوچه پس کوچه ها خودم را به گلستان شهدا برسانم و بعد هم زود برگردم!

*- گوشه و کنار دنیا و بخصوص منطقه خاورمیانه همچنان ملتهب است و آبستن حوادث بسیار ؛

*- آذربایجان و ارمنستان دوباره در حال صف آرایی هستند و خیلی ها هشدار می دهند که این بار قضیه جدی است و رژیم باکو می خواهد همزمان با سالگرد حوادث پارسال که ایران را درگیر خودش می کند جنگ را آغاز نماید . ایران هم شدیداً حساسیت نشان داده و مرتب برای حکومت آذربایجان پیام می فرستد و هیات ، تا جلوی شروع جنگ را بگیرد . کلیپی حماسی هم از شبکه بین المللی سحر پخش شده که به باکو و آنکارا هشدار می دهد با دم شیر بازی نکنند . اما این وسط مواضع روسها بسیار سئوال برانگیز است! به نظر می رسد مسکو آنقدر از سیاست های غرب گرایانه پاشینیان عصبانی است که حاضر نیست برای دفاع از ارمنستان مداخله کند و همه چیز را به ایران حواله داده . راستی یک کلمه هم از مادر عروس ؛ کیم کارداشیان مدل و ستاره معروف فضای مجازی (که یک رگه ارمنی دارد) از دولت آمریکا تقاضا کرده از ارمنستان حمایت کند!

*- امسال پیاده روی اربعین با کمترین حادثه تروریستی و با شکوه هرچه تمامتر برگزار شد . اما همزمان با این رویداد حماسی ، درگیری هایی در کرکوک رخ داد . ظاهراً دولت مرکزی عراق اجازه داده نیروهای وابسته به اقلیم کردستان با رعایت شروطی دوباره وارد این شهر شوند اما سکنه اکثراً عرب کرکوک با این تصمیم مخالف بوده و با کردها درگیر شده اند و نیروهای نظامی عراق برای توقف درگیری ها مجبور به اعمال حکومت نظامی و مذاکره با سران طوایف معروف عرب کرکوک شوند . خبر دیگر از عراق اینکه گفته می شود ایران به بغداد و اربیل تا 28 شهریور مهلت داده گروه های تروریستی ایرانی مستقر در اقلیم کردستان را خلع سلاح و در مرحله بعد به نواحی دور از مرز ایران انتقال دهند . با وجود اینکه هم دولت مرکزی عراق و هم دولت خودمختار اقلیم این درخواست را پذیرفته و بر اجرای آن تاکید کرده اند تاکنون هیچ اقدام عملی مشاهده نشده و سپاه هشدار داده بعد از 28 شهریور حمله به مقرهای تروریست ها را در صورت عدم خلع سلاح از سر خواهد گرفت .

*- اوضاع در سوریه دوباره رو به بحرانی شدن می رود و همزمانی چند رویداد در گوشه و کنار کشور نشان می دهد دست های بیگانه دوباره برای به آشوب کشیدن سوریه نقشه ها کشیده اند . از یک طرف در سویدا (که در طول جنگ یکی از آرام ترین استان ها بوده) عده ایی هر روز به بهانه گرانی بنزین علیه حکومت تظاهرات می کنند و دامنه این تظاهرات به شهرهای جنوبی استان درعا هم کشیده شده است . حکومت سوریه خیلی خویشتن داری به خرج داده و تاکنون اتفاق امنیتی جدیی پیش نیامده اما مطمئناً مسلحین بومی شهرهای جنوبی درعا که طبق توافق خلع سلاح مشمول عفو و آزادی شدند آماده بهره برداری از کوچکترین حادثه ایی هستند . در ادلب ، تروریست ها تونلی را که به گفته خودشان چند ماه برای حفرش کار کرده بودند زیر یکی از مقرهای ارتش سوریه منفجر و بعد هم دست به حمله ایی گسترده زده و مختصر پیشرفتی داشتند اما با ضد حمله ارتش سوریه از بیشتر منطقه تازه اشغال شده عقب نشینی کرده اند . منتها حالت نه جنگ نه صلح ظاهراً دیگر به پایان رسیده و تبادل آتش شدید بین دو طرف در بیشتر خطوط تماس ادامه دارد . در استان دیرالزور از مدتها قبل شایعه شده بود نیروهای SDF با پشتیبانی آمریکا قصد حمله به ابوکمال را دارند و نیروهای مقاومت در این منطقه در آماده باش کامل قرار گرفته اند . اما از حدود دو هفته قبل و بعد از عزل یکی از مقامات محلی از شورای نظامی دیرالزور ، درگیری های شدیدی بین عشایر عرب محلی و نیروهای SDF آغاز شده و کماکان ادامه دارد . خیلی از کارشناسان می گویند این درگیری ها به نفع محور مقاومت است و حمله SDF دیگر منتفی شده ، اما اولاً SDF به بهانه مقابله با عشایر نیروهای خودش را در دیرالزور تقویت کرده و دوماً این عشایر زمانی همپیمان داعش بودند و اگر موفق به تثبیت موقعیت خود و اشغال بخشی از منطقه شوند ممکن است دوباره داعش بینشان ظهور کند . و از سوی دیگر همزمان با تحولات دیرالزور ، تروریست های مورد حمایت ترکیه به مواضع مشترک ارتش سوریه و SDF در شمال رقه حمله و درگیری شدیدی را هم در این محور آغاز کرده اند . خلاصه کسانی که این آش را برای سوریه پخته اند این بار نمی خواهند دوباره آش شان ته بگیرد!

*- اوضاع در سرزمین های اشغالی هم همچنان پیچیده است . از یک طرف اسرائیلی ها هر روز با جوانان مسلح فلسطینی در کرانه باختری درگیر می شوند و از طرف دیگر مخالفان نتانیاهو به تظاهرات ادامه می دهند و تعداد زیادی از نیروهای امنیتی و نظامی استعفا کرده اند . اوضاع برای دولت اسرائیل به حدی آشفته است که حتی اعتراض پناهندگان اریتره ایی به یک مراسم در سفارت اریتره را هم تبدیل به جنگی خیابانی با صدها زخمی می کنند . کارشناسان می گویند از نگاه نتانیاهو تنها راه برون رفت از این شرایط به راه انداختن یک جنگ جدید است ، فقط مسئله اینجاست که صهیونیست ها آنقدر در جنگ های اخیر ضرر کرده اند که مطمئن نیستند سود راه انداختن یک جنگ دیگر از ضررش بیشتر باشد . حتی بعضی از کارشناسان اسرائیلی هشدار داده اند که حزب الله طرح هایی آماده دارد که در صورت وقوع جنگی جدید ، الجلیل را آزاد کند!

*- در غرب آفریقا ، بعد از نیجر ، در گابن هم کودتا شد . اما بعد از یکی-دو روز خط و نشان کشیدن ، دیگر خبری از مواضع خصمانه علیه کودتاگران گابن نیست و دوباره توجهات به نیجر جلب شده . ظاهراً کوتاچیان گابن برخلاف شعارهای اولیه ، خیلی ضد استعماری نیستند! از آن طرف فرانسه و شورای اقتصادی غرب آفریقا هنوز علیه نیجر دست به اقدام علمی نظامی نزده اند . الجزایر هشدار داده اجازه استفاده از حریم خود برای حمله به نیجر را نمی دهد . مالی و بورکینافاسو هم کاملاً پشت نیجر هستند و حتی نیرو به این کشور اعزام کرده اند . با این شرایط حمله به نیجر به معنای شعله ور شدن آتش جنگ در کل آفریقای غربی خواهد بود . این وسط داعشی ها هم حملات خود را در نیجر ، مالی و بورکینافاسو گسترش داده اند تا کاملاً معلوم باشد طرف کی هستند!

*- سر یوگنی پریگوژین را هم زیر آب کردند . غربی ها بعد از انتشار خبر کشته شدن پریگوژین منتظر واکنش شدید واگنر و درگیر شدن آنها با مسکو بودند اما ظاهراً که آب از آب تکان نخورده است!

*- اما یک اتفاق بسیار بسیار مهم هم در حال رخ دادن است! دولت حاکم بر هندوستان برنامه تغییر نام این کشور از هندوستان (یا ایندیا در زبان انگلیسی) به بهارات را آغاز کرده است . بهارات نام باستانی این کشور در زبان سانسکریت است و حزب حاکم بهاراتا جناتا که توسط برهمن های افراطی هندو رهبری می شود اعتقاد دارد نام هندوستان نامی است که مسلمانان بعد از ورود به شبه قاره به آن تحمیل کرده اند! حالا این تغییر نام چه اهمیتی دارد؟ اولاً نشانه تشدید فشارها و تبعیض ها نسبت به اقلیت های مذهبی بویژه مسلمانان و تلاش برای پاک کردن آثار صدها سال حضور آنها در این کشور است ، و دوماً نشان می دهد که دولت مرکزی هند تلاش دارد هرچه بیشتر خود را به غرب نزدیک کند و بتدریج از همپیمانی با روسیه دست خواهد کشید و این برای هند یک اشتباه راهبردی بزرگ است زیرا برای برقراری توازن قوا در برابر اتحاد چین-پاکستان به دوستی روسیه که متحد چین است بیشتر از دوستی آمریکا نیاز دارد!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

***

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3470
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4714 بار
سپاس‌های دریافتی: 7015 بار

Re: روزهای سرنوشت ساز آینده؟!

پست توسط bamn »

خبری فوری :

حمله نهایی ارتش آذربایجان به منطقه قره باغ کوهستانی آغاز شد . مقامات باکو ادعا می کنند کشورهای منطقه (روسیه ، ترکیه و ایران) به شرط عدم تعرض به خاک اصلی ارمنستان ، مداخله نخواهند کرد .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

***

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”