تحلیل (1) :
بررسی میزان تحقق پیشبینی ها :
مقدمه و کلیات :
پیشبینی : " ... در ابتدا باید مطمئن بود که چین طبق معمول صدرنشین خواهد بود . نتنها صدرنشین که آنها به دنبال دستیابی به رویای کسب 200 مدال طلا در یک دوره بازی های آسیایی هستند ... نزدیک ترین تعقیب کنندگان چین در جدول رده بندی مدالی طبق معمول ژاپن و کره جنوبی خواهند بود . همانقدر که غیرممکن است این دو کشور بتوانند تهدیدی علیه صدرنشینی چین باشند ، هیچ کشور دیگری هم وارد رقابت آنها برای کسب جایگاه دوم نخواهد شد ، جایگاهی که به احتمال 90% متعلق به ژاپن خواهد بود ... اما پیشبینی اینکه چه کشوری جایگاه چهارم را اشغال خواهد کرد دشوار است . مطمئناً شاهد رقابتی نزدیک بین ایران ، قزاقستان ، ازبکستان و هند خواهیم بود ، بویژه هندی ها که در سال های اخیر سرمایه گذاری زیادی در برخی رشته ها داشته اند حالا آماده رسیدن به نتیجه هستند و اگر در بازی های هانگژو موفق باشند ممکن است در دوره های بعدی برای رده های بالاتر هم نقشه بکشند! ازبکستان و قزاقستان در مجموع ورزشکاران حرفه ایی خیلی خوبی دارند و هرچند در تعداد مدال طلای کسب شده پرنوسان بوده اند ، در مجموع مدال اغلب اوقات بالاتر از ایران هستند و همین در رقابت میلیمتری و کسب مدال طلای مساوی دردسرساز خواهد بود . کاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا موفق به کسب 20 مدال طلا و در مجموع 62 مدال شد و در رده ششم ایستاد . در این دوره از مسابقات پیشبینی کلی بنده این است که " خیلی بعید می باشد تعداد مدال های طلای ما از 20 تای دوره قبلی بیشتر شود و حتی ممکن است 2-3 طلا هم کمتر بگیریم ، اما در مجموع مدال به احتمال زیاد بیشتر از 62 مدال خواهیم گرفت! " ... اما نباید کشورهای دیگر را هم فراموش کرد . کره شمالی ، اندونزی ، چین تایپه و تایلند ، اگر ورزشکارانشان در شرایط خوب و آرمانی باشند می توانند برای رده های ششم به بعد رقابت کنند ، بنابراین از چهار کشوری که مدعی کسب جایگاه چهارمی هستند (بخصوص ایران) ، دو کشوری که بلغزند و به هر دلیلی به حد نصاب پیشبینی شده مدالی خودشان نرسند حتی ممکن است رده ایی پایین از ششمی هم کسب کنند . "
محقق شد؟ : تا حدودی .
چین با کسب 201 مدال طلا به آرزویش رسید و رکورد 199 طلای گوانگژو را هم شکست . ژاپن و کره جنوبی هم در رده های دوم و سوم ایستادند ، هرچند ژاپنی ها خیلی کمتر از جاکارتا در کسب مدال طلا موفق بودند که طبیعی بود چون در برخی رشته ها رقابت برای کسب مدال طلا فقط بین چین و ژاپن بود و چینی ها با توجه به امتیاز میزبانی ، درصد موفقیت بیشتری نسبت به جاکارتا داشتند . در مورد رده چهارم هم ، همانطور که گفته بودم هندی ها شانس بیشتری داشتند ، اما خیلی فراتر از حد انتظار هم ظاهر شدند و با ادامه این روند در دوره بعدی مطمئناً زنگ خطر را برای کره جنوبی به صدا در خواهند آورد! (چین که جایگاهش مشخص است مگر اینکه به تایوان حمله کنند و مثل روسیه تحریم شوند! ژاپن هم که میزبان خواهد بود و طبیعتاً خیلی بیشتر از امسال مدال خواهد گرفت . می ماند کره جنوبی بی نوا که مطمئناً همین حالا هم پنجه های هند را بر پشتش احساس می کند!) ، ازبکستان هم که در رده پنجم تقریباً همان عملکرد جاکارتا را تکرار و موقعیتش را حفظ کرد . اما اینکه چین تایپه در رده ششم قرار گرفت کمی غافلگیر کننده بود . هم عملکرد مدالی ما نسبت به دوره قبلی ضعیف تر بود که اگر موفق به تکرار همان عملکرد می شدیم ، ششم بودیم ، و هم عملکرد کاروان ورزشی چین تایپه بخصوص با جوانگرایی فوق العاده شان تحسین کارشناسان را برانگیخت . برای اینکه برآورد کلی از میزان رشد شاخص های ورزشی یک کشور داشته باشیم ، یک راهکار مناسب ، مقایسه نتایج رشته های صرفاً تیمی دو جنسیتی است . در جاکارتا ایران در رشته های تیمی دو جنسیتی 3 طلا ، یک نقره و 2 برنز گرفت ، در حالی که تیم های چین تایپه موفق به کسب تنها یک نقره و 3 برنز شدند . در هانگژو تیم های ایران یک طلا ، یک نقره و یک برنز گرفتند و تیم های چین تایپه یک طلا ، دو نقره و دو برنز بدست آوردند .
***
رشته به رشته :
1- شنای نمایشی :
پیشبینی : " ... هیچ شکی وجود ندارد که در هانگژو هم هر دو طلای این رشته از آن چین خواهد بود و احتمالاً هر دو نقره را هم ژاپنی ها خواهند گرفت و ورزشکاران قزاق و دو کره ، بیشترین شانس را برای تصاحب مدال های برنز دارند ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- چین : 2 طلا
2- ژاپن : 2 نقره
3- قزاقستان : 3 برنز
*
2- رقص بریک :
پیشبینی : " ... ژاپن مدعی اصلی کسب مدال های طلای این رشته است . البته نفرات چین و کره جنوبی هم اختلاف امتیاز چندانی با نفرات ژاپنی ندارند و بخصوص در مورد چینی ها که از امتیاز میزبانی هم برخوردار هستند می توان آنها را هم مدعی کسب مدال طلا دانست . به نظر نمی رسد شش مدال این رشته به کشور دیگری برسد و فقط شانس بسیار جزیی برای قزاقستان و چین تایپه می توان در نظر گرفت ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- ژاپن : 1 طلا - 1 نقره - 1 برنز
2- چین : 1 طلا - 1 برنز
3- کره جنوبی : 1 نقره
*
3- ورزش های الکترونیک :
پیشبینی : " ... اینکه کدام کشورها بیشترین شانس کسب مدال های طلا را دارند فقط در مورد چین می توان نظر قطعی داد که حداقل 3 مدال طلا از 7 مدال طلای این رشته را برای خودشان می خواهند . کره جنوبی ، هنگ کنگ ، ژاپن ، چین تایپه ، ویتنام و تا حدود کمتری اندونزی و هند دیگر مدعیان خواهند بود ... "
محقق شد؟ : بله
تایلندی ها عملکرد خیلی خوبی داشتند و مالزی و مغولستان هم موفق به کسب مدال شدند ، اما ژاپن و ویتنام که در جاکارتا به مدال رسیده بودند ، اینجا در کسب نتیجه ناکام ماندند .
جدول مدالی :
1- چین : 4 طلا - 1 برنز
2- کره جنوبی : 2 طلا - 1 نقره - 1 برنز
3- تایلند : 1 طلا - 1 نقره - 2 برنز
4- چین تایپه : 2 نقره - 2 برنز
5- مالزی : 1 نقره - 1 برنز
6- هنگ کنگ / مغولستان : هر کدام 1 نقره
*
4- کریکت :
پیشبینی : " ... هند به عنوان قدرت اول کریکت آسیا و یکی از قدرت های جهانی این رشته ، در مسابقات 2010 و 2014 غایب بود اما در هانگژو در هر دو بخش آقایان و بانوان حضور خواهد داشت و از حالا باید مدال های طلای این رشته را برای این کشور کنار گذاشت . البته سری لانکا ، پاکستان و بنگلادش هم که در نبود هند مدعیان اصلی قهرمانی بودند ، باز تمام تلاششان را خواهند کرد و بخصوص تیم بانوان سری لانکا رقیبی خطرناک برای تیم بانوان هند است . افغانستان ، ژاپن ، تایلند و چین میزبان هم نیم نگاهی به سکوی مدال ها خواهند داشت ... "
محقق شد؟ : بله
نایب قهرمانی افغانستان در بخش مردان اتفاق مهم این مسابقات بود آن هم در شرایطی که در نیمه نهایی پاکستان مدافع عنوان قهرمانی را شکست دادند و پاکستان در نهایت چهارم شد .
جدول مدالی :
1- هند : 2 طلا
2- افغانستان / سری لانکا : هر کدام 1 نقره
4- بنگلادش : 2 برنز
*
5- هاکی روی چمن :
پیشبینی : " ... در کنار هند و پاکستان ، چین میزبان ، ژاپن (مدافع عنوان قهرمانی دو گانه 2018 جاکارتا) و کره جنوبی (پر افتخارترین کشور در این رشته بازی های آسیایی با کسب 9 مدال طلا) تقریباً در یک سطح قرار دارند و همگی مدعی قهرمانی ، البته پاکستان فقط در بخش مردان شرکت می کند . مالزی و تایلند هم تیم های خوبی دارند و اگر قرعه با آنها یار باشد و بزرگان همدیگر را ناکار کنند ، شانس روی سکو رفتن دارند ... "
محقق شد؟ : بله
این دومین دوره متوالی است که پاکستان به عنوان پر افتخارترین کشور این رشته در بخش مردان ، در کسب مدال ناکام می ماند .
جدول مدالی :
1- هند : 1 طلا - 1 برنز
2- چین : 1 طلا
3- کره جنوبی : 1 نقره - 1 برنز
4- ژاپن : 1 نقره
*
6- قایقرانی دراگون بوت :
پیشبینی : " ... احتمال می دهم حداقل 4 مدال طلا از 6 مدال طلای این رشته در هانگژو به چین برسد . اندونزی ، چین تایپه و کره جنوبی هم شانس کسب مدال طلا دارند و شاید یکی-دو مدالی هم به پاروزنان تایلند ، میانمار و هنگ کنگ برسد ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- چین : 5 طلا - 1 نقره
2- اندونزی : 1 طلا - 4 نقره - 1 برنز
3- تایلند : 1 نقره - 2 برنز
4- میانمار : 2 برنز
5- کره جنوبی : 1 برنز
*
7- گلف :
پیشبینی : " ... کشورهای کره جنوبی ، ژاپن ، چین تایپه ، فیلیپین و چین بیشترین شانس را برای تصاحب مدال های طلای چهارگانه (انفرادی و تیمی آقایان و بانوان) رشته گلف در بازی های آسیایی هانگژو دارند و گلف بازان هند و تایلند هم اگر شرایط با آنها یار باشد می توانند تهدید محسوب شوند ... "
محقق شد؟ : خیر
تایلندی ها شگفتی سازان این مسابقات بودند در حالی که فیلیپین به عنوان صدرنشین جدول مدالی مسابقات جاکارتا ، این دوره هیچ مدالی نگرفت!
جدول مدالی :
1- تایلند : 2 طلا - 1 نقره
2- کره جنوبی : 1 طلا - 2 نقره - 1 برنز
3- هنگ کنگ : 1 طلا - 1 برنز
4- هند : 1 نقره
5- چین / چین تایپه : هر کدام 1 برنز
*
8- سپک تاکرا :
پیشبینی : " ... تایلند قهرمان بلامنازع این رشته است و ... از حالا باید 4 طلا از 6 طلای این رشته در هانگژو را برای تایلندی ها کنار گذاشت و کشورهای میانمار ، مالزی و ویتنام ، و با شانس کمتری ، کره جنوبی ، چین و اندونزی برای کسب دو طلای دیگر رقابت خواهند کرد . ژاپن ، سنگاپور ، لائوس و هند هم نیم نگاهی به سکوها خواهند داشت . از بین کشورهایی که حضورشان در رقابت های سپک تاکرا هانگژو قطعی شده ، فقط فیلیپین مانده که چون تاکنون سابقه کسب مدال در بازی های آسیایی را نداشته ما هم روی آنها حساب نمی کنیم! ...
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- تایلند : 4 طلا
2- ویتنام : 1 طلا - 1 نقره - 1 برنز
3- میانمار : 1 طلا
4- اندونزی : 2 نقره - 1 برنز
5- مالزی : 2 نقره
6- کره جنوبی : 1 نقره - 2 برنز
7- لائوس : 3 برنز
8- فیلیپین : 2 برنز
9- چین / هند / ژاپن : هرکدام 1 برنز
*
9- ورق بازی :
پیشبینی : " ... چین برای کسب هر سه مدال طلای این رشته ورق بازهایش را پشت میز می نشاند و مدعی اول است . تایوان ، هند ، سنگاپور ، هنگ کنگ ، تایلند و اندونزی هم به عنوان کشورهایی که در ورق بازی جاکارتا مدال گرفتند ، روی کاغذ مدعیان بعدی هستند ... "
محقق شد؟ : تا حدودی
جدول مدالی :
1- چین : 1 طلا - 1 نقره - 1 برنز
2- چین تایپه : 1 طلا - 1 نقره
3- هنگ کنگ : 1 طلا - 1 برنز
4- هند : 1 نقره
5- سنگاپور : 2 برنز
6- ژاپن / تایلند : هر کدام 1 برنز
*
10- گو :
پیشبینی : " ... در بازی های آسیایی 2010 گوانگژو ... هر سه مدال طلای آن به کره جنوبی رسید . بعد از دو دوره غیبت ، چینی ها به لطف امتیاز میزبانی ، یک بار دیگر گو را وارد جدول مسابقات کرده اند و این بار می خواهند انتقام شکست گوانگژو را بگیرند ... در گوانگژو غیر از کره جنوبی و چین که طلاها و نقره ها را برای خودشان برداشته بودند ، چین تایپه و ژاپن هم به برنز قناعت کردند . این دوره هم باید این دو کشور را در کنار مغولستان ، ویتنام و هنگ کنگ مدعی کسب مدال دانست ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- چین : 1 طلا - 2 نقره
2- کره جنوبی : 1 طلا - 1 نقره - 1 برنز
3- چین تایپه : 1 طلا
4- ژاپن : 2 برنز
*
11- ژانگ چی :
پیشبینی : " ... پیشبینی می شود باز هر سه طلا را چین از آن خود کند . در گوانگژو ویتنام و چین تایپه هم مدال آوری داشتند و در اینجا هم می توان رویشان حساب کرد ... ژانگ چی یک تفریح مخصوص چینی هاست و بنابراین در کشورهایی (بجز چین) می توان ردی از آن یافت که یک جامعه بزرگ چینی تبار وجود داشته باشد! ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- چین : 3 طلا - 2 نقره
2- ویتنام : 1 نقره - 1 برنز
3- هنگ کنگ / سنگاپور : هر کدام 1 برنز
*
12- شطرنج :
پیشبینی : " ... بطور کلی می توان گفت شانس دو کشور چین میزبان و هند (به عنوان دو مدعی تراز اول قهرمانی جهان در این رشته از آسیا) برای تصاحب چهار مدال طلای این رشته (انفرادی و تیمی آقایان و بانوان) از کشورهای دیگر بیشتر است و کشورهایی مثل ویتنام ، قزاقستان ، ازبکستان ، فیلیپین و ایران بیشتر به روی سکو رفتن فکر می کنند تا حتماً قهرمان شدن! ... "
محقق شد؟ : تا حدودی
جدول مدالی :
1- چین : 3 طلا - 1 برنز
2- ایران : 1 طلا
3- ازبکستان : 2 نقره - 2 برنز
4- هند : 2 نقره
5- قزاقستان : 1 برنز
*
ادامه دارد ...
بررسی میزان تحقق پیشبینی ها :
مقدمه و کلیات :
پیشبینی : " ... در ابتدا باید مطمئن بود که چین طبق معمول صدرنشین خواهد بود . نتنها صدرنشین که آنها به دنبال دستیابی به رویای کسب 200 مدال طلا در یک دوره بازی های آسیایی هستند ... نزدیک ترین تعقیب کنندگان چین در جدول رده بندی مدالی طبق معمول ژاپن و کره جنوبی خواهند بود . همانقدر که غیرممکن است این دو کشور بتوانند تهدیدی علیه صدرنشینی چین باشند ، هیچ کشور دیگری هم وارد رقابت آنها برای کسب جایگاه دوم نخواهد شد ، جایگاهی که به احتمال 90% متعلق به ژاپن خواهد بود ... اما پیشبینی اینکه چه کشوری جایگاه چهارم را اشغال خواهد کرد دشوار است . مطمئناً شاهد رقابتی نزدیک بین ایران ، قزاقستان ، ازبکستان و هند خواهیم بود ، بویژه هندی ها که در سال های اخیر سرمایه گذاری زیادی در برخی رشته ها داشته اند حالا آماده رسیدن به نتیجه هستند و اگر در بازی های هانگژو موفق باشند ممکن است در دوره های بعدی برای رده های بالاتر هم نقشه بکشند! ازبکستان و قزاقستان در مجموع ورزشکاران حرفه ایی خیلی خوبی دارند و هرچند در تعداد مدال طلای کسب شده پرنوسان بوده اند ، در مجموع مدال اغلب اوقات بالاتر از ایران هستند و همین در رقابت میلیمتری و کسب مدال طلای مساوی دردسرساز خواهد بود . کاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا موفق به کسب 20 مدال طلا و در مجموع 62 مدال شد و در رده ششم ایستاد . در این دوره از مسابقات پیشبینی کلی بنده این است که " خیلی بعید می باشد تعداد مدال های طلای ما از 20 تای دوره قبلی بیشتر شود و حتی ممکن است 2-3 طلا هم کمتر بگیریم ، اما در مجموع مدال به احتمال زیاد بیشتر از 62 مدال خواهیم گرفت! " ... اما نباید کشورهای دیگر را هم فراموش کرد . کره شمالی ، اندونزی ، چین تایپه و تایلند ، اگر ورزشکارانشان در شرایط خوب و آرمانی باشند می توانند برای رده های ششم به بعد رقابت کنند ، بنابراین از چهار کشوری که مدعی کسب جایگاه چهارمی هستند (بخصوص ایران) ، دو کشوری که بلغزند و به هر دلیلی به حد نصاب پیشبینی شده مدالی خودشان نرسند حتی ممکن است رده ایی پایین از ششمی هم کسب کنند . "
محقق شد؟ : تا حدودی .
چین با کسب 201 مدال طلا به آرزویش رسید و رکورد 199 طلای گوانگژو را هم شکست . ژاپن و کره جنوبی هم در رده های دوم و سوم ایستادند ، هرچند ژاپنی ها خیلی کمتر از جاکارتا در کسب مدال طلا موفق بودند که طبیعی بود چون در برخی رشته ها رقابت برای کسب مدال طلا فقط بین چین و ژاپن بود و چینی ها با توجه به امتیاز میزبانی ، درصد موفقیت بیشتری نسبت به جاکارتا داشتند . در مورد رده چهارم هم ، همانطور که گفته بودم هندی ها شانس بیشتری داشتند ، اما خیلی فراتر از حد انتظار هم ظاهر شدند و با ادامه این روند در دوره بعدی مطمئناً زنگ خطر را برای کره جنوبی به صدا در خواهند آورد! (چین که جایگاهش مشخص است مگر اینکه به تایوان حمله کنند و مثل روسیه تحریم شوند! ژاپن هم که میزبان خواهد بود و طبیعتاً خیلی بیشتر از امسال مدال خواهد گرفت . می ماند کره جنوبی بی نوا که مطمئناً همین حالا هم پنجه های هند را بر پشتش احساس می کند!) ، ازبکستان هم که در رده پنجم تقریباً همان عملکرد جاکارتا را تکرار و موقعیتش را حفظ کرد . اما اینکه چین تایپه در رده ششم قرار گرفت کمی غافلگیر کننده بود . هم عملکرد مدالی ما نسبت به دوره قبلی ضعیف تر بود که اگر موفق به تکرار همان عملکرد می شدیم ، ششم بودیم ، و هم عملکرد کاروان ورزشی چین تایپه بخصوص با جوانگرایی فوق العاده شان تحسین کارشناسان را برانگیخت . برای اینکه برآورد کلی از میزان رشد شاخص های ورزشی یک کشور داشته باشیم ، یک راهکار مناسب ، مقایسه نتایج رشته های صرفاً تیمی دو جنسیتی است . در جاکارتا ایران در رشته های تیمی دو جنسیتی 3 طلا ، یک نقره و 2 برنز گرفت ، در حالی که تیم های چین تایپه موفق به کسب تنها یک نقره و 3 برنز شدند . در هانگژو تیم های ایران یک طلا ، یک نقره و یک برنز گرفتند و تیم های چین تایپه یک طلا ، دو نقره و دو برنز بدست آوردند .
***
رشته به رشته :
1- شنای نمایشی :
پیشبینی : " ... هیچ شکی وجود ندارد که در هانگژو هم هر دو طلای این رشته از آن چین خواهد بود و احتمالاً هر دو نقره را هم ژاپنی ها خواهند گرفت و ورزشکاران قزاق و دو کره ، بیشترین شانس را برای تصاحب مدال های برنز دارند ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- چین : 2 طلا
2- ژاپن : 2 نقره
3- قزاقستان : 3 برنز
*
2- رقص بریک :
پیشبینی : " ... ژاپن مدعی اصلی کسب مدال های طلای این رشته است . البته نفرات چین و کره جنوبی هم اختلاف امتیاز چندانی با نفرات ژاپنی ندارند و بخصوص در مورد چینی ها که از امتیاز میزبانی هم برخوردار هستند می توان آنها را هم مدعی کسب مدال طلا دانست . به نظر نمی رسد شش مدال این رشته به کشور دیگری برسد و فقط شانس بسیار جزیی برای قزاقستان و چین تایپه می توان در نظر گرفت ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- ژاپن : 1 طلا - 1 نقره - 1 برنز
2- چین : 1 طلا - 1 برنز
3- کره جنوبی : 1 نقره
*
3- ورزش های الکترونیک :
پیشبینی : " ... اینکه کدام کشورها بیشترین شانس کسب مدال های طلا را دارند فقط در مورد چین می توان نظر قطعی داد که حداقل 3 مدال طلا از 7 مدال طلای این رشته را برای خودشان می خواهند . کره جنوبی ، هنگ کنگ ، ژاپن ، چین تایپه ، ویتنام و تا حدود کمتری اندونزی و هند دیگر مدعیان خواهند بود ... "
محقق شد؟ : بله
تایلندی ها عملکرد خیلی خوبی داشتند و مالزی و مغولستان هم موفق به کسب مدال شدند ، اما ژاپن و ویتنام که در جاکارتا به مدال رسیده بودند ، اینجا در کسب نتیجه ناکام ماندند .
جدول مدالی :
1- چین : 4 طلا - 1 برنز
2- کره جنوبی : 2 طلا - 1 نقره - 1 برنز
3- تایلند : 1 طلا - 1 نقره - 2 برنز
4- چین تایپه : 2 نقره - 2 برنز
5- مالزی : 1 نقره - 1 برنز
6- هنگ کنگ / مغولستان : هر کدام 1 نقره
*
4- کریکت :
پیشبینی : " ... هند به عنوان قدرت اول کریکت آسیا و یکی از قدرت های جهانی این رشته ، در مسابقات 2010 و 2014 غایب بود اما در هانگژو در هر دو بخش آقایان و بانوان حضور خواهد داشت و از حالا باید مدال های طلای این رشته را برای این کشور کنار گذاشت . البته سری لانکا ، پاکستان و بنگلادش هم که در نبود هند مدعیان اصلی قهرمانی بودند ، باز تمام تلاششان را خواهند کرد و بخصوص تیم بانوان سری لانکا رقیبی خطرناک برای تیم بانوان هند است . افغانستان ، ژاپن ، تایلند و چین میزبان هم نیم نگاهی به سکوی مدال ها خواهند داشت ... "
محقق شد؟ : بله
نایب قهرمانی افغانستان در بخش مردان اتفاق مهم این مسابقات بود آن هم در شرایطی که در نیمه نهایی پاکستان مدافع عنوان قهرمانی را شکست دادند و پاکستان در نهایت چهارم شد .
جدول مدالی :
1- هند : 2 طلا
2- افغانستان / سری لانکا : هر کدام 1 نقره
4- بنگلادش : 2 برنز
*
5- هاکی روی چمن :
پیشبینی : " ... در کنار هند و پاکستان ، چین میزبان ، ژاپن (مدافع عنوان قهرمانی دو گانه 2018 جاکارتا) و کره جنوبی (پر افتخارترین کشور در این رشته بازی های آسیایی با کسب 9 مدال طلا) تقریباً در یک سطح قرار دارند و همگی مدعی قهرمانی ، البته پاکستان فقط در بخش مردان شرکت می کند . مالزی و تایلند هم تیم های خوبی دارند و اگر قرعه با آنها یار باشد و بزرگان همدیگر را ناکار کنند ، شانس روی سکو رفتن دارند ... "
محقق شد؟ : بله
این دومین دوره متوالی است که پاکستان به عنوان پر افتخارترین کشور این رشته در بخش مردان ، در کسب مدال ناکام می ماند .
جدول مدالی :
1- هند : 1 طلا - 1 برنز
2- چین : 1 طلا
3- کره جنوبی : 1 نقره - 1 برنز
4- ژاپن : 1 نقره
*
6- قایقرانی دراگون بوت :
پیشبینی : " ... احتمال می دهم حداقل 4 مدال طلا از 6 مدال طلای این رشته در هانگژو به چین برسد . اندونزی ، چین تایپه و کره جنوبی هم شانس کسب مدال طلا دارند و شاید یکی-دو مدالی هم به پاروزنان تایلند ، میانمار و هنگ کنگ برسد ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- چین : 5 طلا - 1 نقره
2- اندونزی : 1 طلا - 4 نقره - 1 برنز
3- تایلند : 1 نقره - 2 برنز
4- میانمار : 2 برنز
5- کره جنوبی : 1 برنز
*
7- گلف :
پیشبینی : " ... کشورهای کره جنوبی ، ژاپن ، چین تایپه ، فیلیپین و چین بیشترین شانس را برای تصاحب مدال های طلای چهارگانه (انفرادی و تیمی آقایان و بانوان) رشته گلف در بازی های آسیایی هانگژو دارند و گلف بازان هند و تایلند هم اگر شرایط با آنها یار باشد می توانند تهدید محسوب شوند ... "
محقق شد؟ : خیر
تایلندی ها شگفتی سازان این مسابقات بودند در حالی که فیلیپین به عنوان صدرنشین جدول مدالی مسابقات جاکارتا ، این دوره هیچ مدالی نگرفت!
جدول مدالی :
1- تایلند : 2 طلا - 1 نقره
2- کره جنوبی : 1 طلا - 2 نقره - 1 برنز
3- هنگ کنگ : 1 طلا - 1 برنز
4- هند : 1 نقره
5- چین / چین تایپه : هر کدام 1 برنز
*
8- سپک تاکرا :
پیشبینی : " ... تایلند قهرمان بلامنازع این رشته است و ... از حالا باید 4 طلا از 6 طلای این رشته در هانگژو را برای تایلندی ها کنار گذاشت و کشورهای میانمار ، مالزی و ویتنام ، و با شانس کمتری ، کره جنوبی ، چین و اندونزی برای کسب دو طلای دیگر رقابت خواهند کرد . ژاپن ، سنگاپور ، لائوس و هند هم نیم نگاهی به سکوها خواهند داشت . از بین کشورهایی که حضورشان در رقابت های سپک تاکرا هانگژو قطعی شده ، فقط فیلیپین مانده که چون تاکنون سابقه کسب مدال در بازی های آسیایی را نداشته ما هم روی آنها حساب نمی کنیم! ...
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- تایلند : 4 طلا
2- ویتنام : 1 طلا - 1 نقره - 1 برنز
3- میانمار : 1 طلا
4- اندونزی : 2 نقره - 1 برنز
5- مالزی : 2 نقره
6- کره جنوبی : 1 نقره - 2 برنز
7- لائوس : 3 برنز
8- فیلیپین : 2 برنز
9- چین / هند / ژاپن : هرکدام 1 برنز
*
9- ورق بازی :
پیشبینی : " ... چین برای کسب هر سه مدال طلای این رشته ورق بازهایش را پشت میز می نشاند و مدعی اول است . تایوان ، هند ، سنگاپور ، هنگ کنگ ، تایلند و اندونزی هم به عنوان کشورهایی که در ورق بازی جاکارتا مدال گرفتند ، روی کاغذ مدعیان بعدی هستند ... "
محقق شد؟ : تا حدودی
جدول مدالی :
1- چین : 1 طلا - 1 نقره - 1 برنز
2- چین تایپه : 1 طلا - 1 نقره
3- هنگ کنگ : 1 طلا - 1 برنز
4- هند : 1 نقره
5- سنگاپور : 2 برنز
6- ژاپن / تایلند : هر کدام 1 برنز
*
10- گو :
پیشبینی : " ... در بازی های آسیایی 2010 گوانگژو ... هر سه مدال طلای آن به کره جنوبی رسید . بعد از دو دوره غیبت ، چینی ها به لطف امتیاز میزبانی ، یک بار دیگر گو را وارد جدول مسابقات کرده اند و این بار می خواهند انتقام شکست گوانگژو را بگیرند ... در گوانگژو غیر از کره جنوبی و چین که طلاها و نقره ها را برای خودشان برداشته بودند ، چین تایپه و ژاپن هم به برنز قناعت کردند . این دوره هم باید این دو کشور را در کنار مغولستان ، ویتنام و هنگ کنگ مدعی کسب مدال دانست ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- چین : 1 طلا - 2 نقره
2- کره جنوبی : 1 طلا - 1 نقره - 1 برنز
3- چین تایپه : 1 طلا
4- ژاپن : 2 برنز
*
11- ژانگ چی :
پیشبینی : " ... پیشبینی می شود باز هر سه طلا را چین از آن خود کند . در گوانگژو ویتنام و چین تایپه هم مدال آوری داشتند و در اینجا هم می توان رویشان حساب کرد ... ژانگ چی یک تفریح مخصوص چینی هاست و بنابراین در کشورهایی (بجز چین) می توان ردی از آن یافت که یک جامعه بزرگ چینی تبار وجود داشته باشد! ... "
محقق شد؟ : بله
جدول مدالی :
1- چین : 3 طلا - 2 نقره
2- ویتنام : 1 نقره - 1 برنز
3- هنگ کنگ / سنگاپور : هر کدام 1 برنز
*
12- شطرنج :
پیشبینی : " ... بطور کلی می توان گفت شانس دو کشور چین میزبان و هند (به عنوان دو مدعی تراز اول قهرمانی جهان در این رشته از آسیا) برای تصاحب چهار مدال طلای این رشته (انفرادی و تیمی آقایان و بانوان) از کشورهای دیگر بیشتر است و کشورهایی مثل ویتنام ، قزاقستان ، ازبکستان ، فیلیپین و ایران بیشتر به روی سکو رفتن فکر می کنند تا حتماً قهرمان شدن! ... "
محقق شد؟ : تا حدودی
جدول مدالی :
1- چین : 3 طلا - 1 برنز
2- ایران : 1 طلا
3- ازبکستان : 2 نقره - 2 برنز
4- هند : 2 نقره
5- قزاقستان : 1 برنز
*
ادامه دارد ...