سرهنگ خلبان صمدعلي بالا زاده
(*مرداد1365 ؟ـــ بدرقه توسط مرحوم آيت الله مشكيني ــــ هدف : بمباران تلمبه خانه نفتي العماره)
شعار بالازاده اين بود: «هركس به هر دليلي پرواز نمي كند، من به جايش پرواز مي كنم.»
امیر سرتیپ حسین چیت فروش :
خلبان بالازاده در دوران دفاع مقدس با 1356 ساعت و 20 دقيقه بيشترين پرواز را انجام داد و در 121 عمليات برون مرزي ضربات مهلكي به دشمن وارد كرد به طوري كه در آن زمان عراق براي سر او ميليونها دلار جايزه گذاشته بود.
قهرمانان نيروي هوايي
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
Re: قهرمانان نيروي هوايي
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
چنگیز سپهر
١٣ مهرماه (١٣٥٩) سالروز شهادت سرباز رشید ایران چنگیز سپهر گرامی باد
.
.
وی پس از انقلاب از ارتش بازخرید شد ولی داوطلبانه بدون حقوق و درجه آمده بود تا به آرزویی که به شوقش خلبان شده بود برسد. ایشان در 13 مهر 1359 به عنوان لیدر یکی از چهار دسته حمله در بمباران نیروهای متجاوز در منطقه عین خوش مورد اصابت قرار گرفته و به شهادت رسید.
.
.
وی پس از انقلاب از ارتش بازخرید شد ولی داوطلبانه بدون حقوق و درجه آمده بود تا به آرزویی که به شوقش خلبان شده بود برسد. ایشان در 13 مهر 1359 به عنوان لیدر یکی از چهار دسته حمله در بمباران نیروهای متجاوز در منطقه عین خوش مورد اصابت قرار گرفته و به شهادت رسید.
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
امیر سرلشگر (ستوان دوم، در عکس) خلبان شهید امرالله اسعدی ییساقی
Amir Sarlashgar (Major General (Second Lieutenant in picture)) Amrollah AS`ADI YEYSAAGHEE
Amir Sarlashgar (general maior (Sublocotenent în imagine)) Amrollah AS`ADI YEYSAAGHEE
Amir Sarlashgar (Generalmajor (Leutnant im Bild)) Amrollah AS`ADI
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
SAMAN نوشته شده: ↑چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۶, ۲:۵۶ ق.ظ من میخوام یه خاطره از زبون یکی از آشنایان نزدیک که الان سرهنگ نیروی انتظامیه تعریف کنم .ایشون سال خاطر رو دقیق نمی دونستن ولی مطمن بودند یا 62 بوده یا61 اما گفتن این عملیات مربوط به شملچه بوده(ایشان مجروح شیمیایی هم هستن)
خاطره: یک روز که عملیات هم بوده ودلاورمردان نیروی هوایی ارتش هم چندین چند بار برای پوشش هوایی از رزمنده ها بسوی جبهه ها پوراز مکردن اما همیشه با اطلاع قبلی (توسط بیسم به فرماندهی کل عملیات ها) تا خدای ناکرده مورد هدف نیروهای خودی واقع نشن چون شرایط سخت و جنگی بوده وبیشتر رزمنده ها مردم عادی وآموزش ها کم این اطلاع رو میدادن چون کسی توان تشخیص هواپیما های خودی از دشمنو نداشته (خیلی کم کسانی بودن که میشناختند)
تعریف میکرد مگفت یکد فعه صدای هواپیما اومد نیروها در حال جنگ از این طرف هم هواپیما ها. پرسیدم گفتم هواپیما ها چی بودن گفت یکیشون اف-5 بوده اون یکی هم میگ پرسیدم میگ چند ایشون گفتن که نمیدونم فقط میدونم که صدای میگ بوده! به هر حال طوری که من استنباط کردم یه داگ فایت رخ داده است . ادامه اینکه :باهم درگیر شده بودن به طوری که صداهای گوشخراش دوتا شون ادمو دیونه میکرد بعد از چندقیقه نبرد هوایی اف-5 ما توسط میگ گفت ساقط شده میگفت یکدفعه یه آتیش از یکی از هوا پیماها بلند شد وبه دنبال اون دوتا خلبان بیرون پردند.ما سراسیمه رفتیم جلو هم مسلح بودیم که گفتیم شاید عراقی باشن هم تجهیزات اولیه پزشکی همرامون بود چون احتمال اینم میدادیم که هواپیمای خودی رو زده باشن
به هرحال گفت وقتی رسیدیم دیدیم یکیشون از قسمت ران پا بشدت مجروح شده بود وخلبان هم در حالی که استفراغ های متعددی میکرده مگفته من خلبانم اون کمکمه !من خلبانم اون کمکمه! ومگفت که کمک بیچاره داشته از شدت درد گریه میکرده!
حالا اون خلبانا کی بودن الان کجائن فقط خدا میدونه!
عکی زیر خلبان عراقی اسیر شده توسط رزمنده هارو مشاهده میکنید بنام محمد رجا سلیمانی خلبان سوخو 22 که جنگندش توسط یک فروند اف-14 مورد اصابت قرارگرفته ولی خودش به راحتی اجکت کرده!
با تشکر!
دو حادثه به این شکل در حدودای شلمچه داشتیم که جنگندههای ما هدف میگهای ۲۳ عراقی قرار گرفتند و سرنگون شدند. یکیش در ۲۷ آبان ۶۰ برای یکی از اف ۱۴های پایگاه شیراز به خلبانی سرگرد ابوالفضل هوشیار و ریو ستوان سعید صدیقیان رخ داد و دبگری در ۸ دی ۶۳ برای یکی از فانتوم پایگاه بوشهر به خلبانی سروان پرویز دهقان و ویزو ستوان علیاصغر صابرمطلق رخ داد که دست جناب دهقان، قطع و جناب مطلق نیز شهید شد. خودم فکر میکنم که ماجرای اف ۱۴ به این داستان نزدیکتره.