نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث تجارت الکترونيک و آنلاين، تبلیغات در وب، راههای کسب در آمد و تجارت در اینترنت به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM

پست توسط یکتا ارتباط »

سلام دوستان من عضو جدید هستم .شرکت یکتا ارتباط نماینده فروش نرم افزار CRM در شرق کشور
نرم افزار CRM بسیار کاربردی جهت مدیریت هر چه بهتر مشتریان و کارکنان و فروش و ....
ضرورت به کارگیری CRM شامل
*سرویس خدمات مشتریان عالی
*کاهش اعنراضات مشتریان
*کاهش هزینه های بازاریابی و فروش
*ارتباط فرد به فرد حتی با میلیون ها مشتری
و.......

دوستان عزیز من در اینجا هستم تا به سوالات شما در زمینه نرم افزار crm پاسخگو باشم .
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

Re: نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM

پست توسط nayereh.1369 »

باعرض سلام خدمت عضو جدید ازشرکت یکتا ارتباط .بسیار عالی.ممنونم از حضور شما.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط nayereh.1369 »

میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چطور نرم افزار شمارو تهیه کنیم ور مورد نحوه استفاده ازین نرم افزار در دفاتر بیمه هم راهنمایی بفرمایید .بسیار ممنونم.
New Member

پست توسط mahshad691 »

برای شرکت ما انتخاب نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری پارس ویتایگر بهترین گزینه بود. از لحاظ جامع بودن  و دقیقا فارسی و ایرانیزه شدنش.
New Member

پست توسط mahshad691 »

استفاده از نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM  پارس ویتایگر می‌تواند به شما در توسعه کسب و کار کمک کند. نرم‌افزار  CRM  یک سیستم مبتنی بر فناوری اطلاعات است که به شما امکان می‌دهد تمام تعاملات و ارتباطات خود با مشتریان خود را مدیریت کنید.
New Member

پست توسط mahshad691 »

نرم‌افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری پارس ویتایگر ابزاری است که شرکت‌ها برای مدیریت و سازماندهی اطلاعات مربوط به مشتریان خود و تعامل با آنها استفاده می‌کند. این نرم‌افزار قابلیت ذخیره سازی و دسترسی به اطلاعات مشتریان، ردیابی تعاملات و ارتباطات با آنها، مدیریت فرآیندهای فروش و خدمات پس از فروش را فراهم می‌کند.

ارسال پست

بازگشت به “تجارت آنلاين”