سلام دوستان من عضو جدید هستم .شرکت یکتا ارتباط نماینده فروش نرم افزار CRM در شرق کشور
نرم افزار CRM بسیار کاربردی جهت مدیریت هر چه بهتر مشتریان و کارکنان و فروش و ....
ضرورت به کارگیری CRM شامل
*سرویس خدمات مشتریان عالی
*کاهش اعنراضات مشتریان
*کاهش هزینه های بازاریابی و فروش
*ارتباط فرد به فرد حتی با میلیون ها مشتری
و.......
دوستان عزیز من در اینجا هستم تا به سوالات شما در زمینه نرم افزار crm پاسخگو باشم .
نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
Re: نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM
باعرض سلام خدمت عضو جدید ازشرکت یکتا ارتباط .بسیار عالی.ممنونم از حضور شما.
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چطور نرم افزار شمارو تهیه کنیم ور مورد نحوه استفاده ازین نرم افزار در دفاتر بیمه هم راهنمایی بفرمایید .بسیار ممنونم.
-
برای شرکت ما انتخاب نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری پارس ویتایگر بهترین گزینه بود. از لحاظ جامع بودن و دقیقا فارسی و ایرانیزه شدنش.
-
استفاده از نرمافزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM پارس ویتایگر میتواند به شما در توسعه کسب و کار کمک کند. نرمافزار CRM یک سیستم مبتنی بر فناوری اطلاعات است که به شما امکان میدهد تمام تعاملات و ارتباطات خود با مشتریان خود را مدیریت کنید.
-
نرمافزارهای مدیریت ارتباط با مشتری پارس ویتایگر ابزاری است که شرکتها برای مدیریت و سازماندهی اطلاعات مربوط به مشتریان خود و تعامل با آنها استفاده میکند. این نرمافزار قابلیت ذخیره سازی و دسترسی به اطلاعات مشتریان، ردیابی تعاملات و ارتباطات با آنها، مدیریت فرآیندهای فروش و خدمات پس از فروش را فراهم میکند.