درمان قطعی ناراحتی معده بدون دارو - ابداع و هدیه من به شما

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72672 بار
سپاس‌های دریافتی: 31673 بار
تماس:

Re: درمان قطعی ناراحتی معده بدون دارو - ابداع و هدیه من به شما

پست توسط Mahdi1944 »

من دقیقا این مشکل رو داشتم و با چند راهکار ساده اون رو حل کردم
1- فقط و فقط روی دست چپ خوابیدن
2- عناب
3- افتیمون
4- تمر هندی
5- پرهیز از غذاهای سرد و خشک
6- عرق نعنا، زانیان، شیرین بیان، گلاب
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3430 بار
سپاس‌های دریافتی: 5870 بار

پست توسط shafagh »

با عرض سلام

روش دارو درماني را كه اقا مهدي فرمودند نيز امتحان كنيد چنانچه ايشان به تجربه و عملا الحمدلله به بهبودي رسيده اند.

اگر قند خون شما هم نرمال است مدت متنابهي  عسل اصل پيدا كرده در اب يا چايي گرم حل كرده بخوريد. دو خوراكي كه بنده با ادامه تناول ان بعد از مدتي به ناراحتي معده مبتلا مي شوم يكي هندوانه و يكي ماست خيار است (حالا كلا ماست- تداوم خوردن هندوانه بدترين اثر را دارد). حالا اقا مهدي فرمودند سرد و خشك ولي بنده ميگويم كلا غذاهاي خيلي سرد. من در يكي از پست هاي ديگر هم عرض نمودم كه يكي از دلائل ناراحتي معده و نفخ و امثال ان غذاهاي سرد بويژه در افرادي با مزاج خيلي سرد است. عسل اصل نه تنها گرم است بلكه خواصي فراتر از گرمي دارد و ان اثر هاي شفا بخش مختلف ديگر ان از جمله مغز و اعصاب و از جمله اعصاب دستگاه گوارش است. احتمال زياد ميدهم شما هم مثل من طبع سرد داريد و غذاهاي سرد مسلما اختلال عمده اي در معده ايجاد مي كند و حركات طبيعي ان را مختل كرده كه منجر مي شود به ترشح اسيد معده بيشتر و لاجرم نفخ و سوزش معده و حتي روده ها. روشي كه بنده گفتم بطور مصنوعي ضعف حركات معده را جبران مي كند و غذاي مانده در معده را هضم مي كند و در پي هضم شدن غذا ترشح اسيد كاهش مي يابد و بعد از مدتي هم معده به فعاليت قبلي خود بر ميگردد.

من اين روش را براي افراد عادي كه ناراحتي خاصي ندارند و مي توانند حركات را تحمل كنند فاقد اثرات منفي جنبي ميدانم چرا كه مثل دويدن، راه رفتن و بويژه طناب زدن و اسب سواري است. اين روش با علم و منطق هم توافق دارد چرا كه " حركت معده بمعناي هضم غذاست و معده ساكن و فاقد فعاليت عدم هضم را بدنبال دارد كه لاجرم ترشح بيشتر اسيد معده را مي طلبد"

حالا در مورد شما نميتوانم نظر خاصي بدهم يا تجويزي داشته باشم ولي اين حركات اگر حتي ملايم هم انجام شود در هضم غذا و كمك به معده كاملا موثر است و اگر ميدانيد ضرري براي شما ندارد در كنار مصرف دارو كما بيش ان را انجام دهيد و با حفظ ملايمت وقت بيشتري بگذاريد و تعداد حركات را حتي تا حد سه يا چهار هزار در چند نوبت در روز انجام دهيد.
New Member

سلام دوست خوبم

پست توسط sara600sara »

من دو روز هس که روش شما رو پیدا کردم و اگه جواب بده چیزی شبیه معجزه برام هس و تمام دلخوشیم بعد از خدا به روش درمانی شماس که مشکل روده و معدم خوب بشه من به قدری مشکل دارم که لحظه خواب با تپش قلب بیدار میشم ودکترا میگن از استرس و معده هستش میخواستم ازتون بپرسم من به دلیل درد زانو این ورزش و زیاد نمیتونم انجام بدم حتی با اینکه زیر پنجه پام چیزی میزارم که یکم بالاتر بیاد باز هم اذیتم ایا راه یا روشی هس که بتازگی در موردش به نتیجه خوبی رسیده باشین ممنون میشم راهنمایی کنین اجرتون با امام حسین
ضمنا اگه نتیجه دیدم همینجا نظرم و میزارم خداخیرتون بده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3430 بار
سپاس‌های دریافتی: 5870 بار

پست توسط shafagh »

sara600sara نوشته شده: جمعه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱, ۵:۲۶ ب.ظ من دو روز هس که روش شما رو پیدا کردم و اگه جواب بده چیزی شبیه معجزه برام هس و تمام دلخوشیم بعد از خدا به روش درمانی شماس که مشکل روده و معدم خوب بشه من به قدری مشکل دارم که لحظه خواب با تپش قلب بیدار میشم ودکترا میگن از استرس و معده هستش میخواستم ازتون بپرسم من به دلیل درد زانو این ورزش و زیاد نمیتونم انجام بدم حتی با اینکه زیر پنجه پام چیزی میزارم که یکم بالاتر بیاد باز هم اذیتم ایا راه یا روشی هس که بتازگی در موردش به نتیجه خوبی رسیده باشین ممنون میشم راهنمایی کنین اجرتون با امام حسین
ضمنا اگه نتیجه دیدم همینجا نظرم و میزارم خداخیرتون بده
من از فنر ماشین استفاده می کنم اما یک تخته ژیمناستیک خای کوچکی هست که اطرفش فنر است مثل ترامبولین پارک هاست امتحان نکردم  اما اگر بتواند باعث حرکت معده و روده شود وسیله ای پایدار و اماده است می توانید روی ان بایستید والبته با دست به تکیه کاهی متصل باشد و حرکات را انجام دهید اینطور فشار به زانو بر طرف می شود. البته معده بایست حالت ضربانی پیدا کند
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”