خالد قدومی نماینده حماس در ایران که در زمان ترور اسماعیل هنیه در ساختمان محل اقامت هنیه بوده، جزئیات دقیق ترور رئیس دفتر سیاسی حماسی را برای نخستین بار در دو گفت وگو با الجزیره و صداوسیما بیان کرد که تقریباً یکسان بود. او با اشاره به اینکه من طبقه دوم بودم و شهید هنیه در طبقه چهارم، جزئیات دقیق از برخورد پرتاب به محل اقامت هنیه و آثارش را بیان کرد. او در پاسخ به سوال خبرنگار الجزیره تاکید کرد که به هیچ عنوان بمب نبود و موشک از سقف وارد محل اقامت هنیه شده بود.
[External Link Removed for Guests]
حالا سوالاتی در اینجا مطرح است که با وجود ادامه تحقیقات متخصصین امور نظامی و امنیتی کشورهنوز جوانب مبهم انها روشن نشده است.
1- مهمترین و اصلی ترین سوال اینکه عوامل تروریسم امریکایی - اسراییلی از کجا توانسته اند محل دقیق اسکان شهید هنیه و شهید همراه اش را کشف کنند که در کدام اتاق از ان ساختمان تقریبا بزرگ قرار داشته اند تا بتوانند ان را هدف قرار دهند؟
فرضیاتی که اینجانب مطرح کرده ام انکه، اطلاعات اتاق اسکان ایشان و همراه اش از داخل ساختمان به بیرون درز پیدا نکرده است بلکه منشاءای الکترونیکی دارد که یکی هک شدن دوربین های نظارتی و حراستی ساختمان توسط هکرهای سازمانی غربی (احتمالا از چند ماه قبل) است و دیگری رد گیری تماس ها و مکالمات گوشی های خود ان شهدا و یا نیروهای حراستی ساختمان که بعض گزارشات لازم را به مقامات بالاتر مخابره کرده اند. حالا ان گوشی می تواند یک گوشی هک شده باشد و یا احتمالا امریکا ابزارهایی دارد که می تواند مکالمات موبایلی را شنود کند.
اگر هک شدن دوربین های ساختمان بوده در ان حال که کسی پیش بینی چنین عملیات تروریستی را نمی داده پس هکرها بدون اشکار شدن و لو رفتن می توانسته اند بر تمامی رفت و امدها در ورودی و خروجی ها، راهروها و اسانسور و اتاق ها نظارت عینی داشته باشند و لذا محل اسکان شهید هنیه و همراهش را به عینه تشخیص داده اند که کدام یک از اتاق هاست در ان حال انطور که من در عکس ها دیدم ساختمان، ساختمانی تقریبا متقارن با اتاق های مشابه در چهار ضلع ساختمان. از طرفی پنجره های ساختمان احتمالا بدلائل امنیتی از همان ابندا بشکل پنجره هایی کوچک طراحی و ساخته شده اند و لذا رویت اشخاص درون ساختمان از بیرون بویژه با زاویه های تند دید نا ممکن بنظر میرسد. یک مورد هم که گفته شد کشف محل می توانسته از طریق تماس های تلفنی و بروز ناخواسته اطلاعات صورت گرفته باشد.
2- موشک از چه نوعی بوده و از کجا پرتاب شده است؟
خوب این نکته ای است که ما افراد عادی و فاقد اطلاعات جامع و عملی نظامی که در جریان نزدیک واقعه هم نیستیم نمی توانیم بنحو تئوریک مشخص کنیم اما انطور که اقای خالد قدومی میگفت که راکت از سقف وارد اتاق شده باید این فرضیه را مطرح کنیم که از نوع راکت های نفوذی شبیه نفوذ در سنگر با سر سخت و انفجار تاخیری بوده و در اتاق منفجر شده است. البته متخصصین امر با بررسی اثار و شواهد موجود در محل ختما توانسته اند به نتایج دقیقی برسند.
چنین راکتی نه تنها از سقف بلکه از دیوار جانبی هم می توانسته شکافت ایجاد کرده و وارد ساختمان شود، لذا نظریه اقای قدومی در اینکه موشک از سقف وارد شده یک قضیه حسی و تخمینی است و نه عینی.
همچنین به احتمال 90 درصد راکت از نوع هدف یاب لیزری بوده و جهت برخورد نقطه ای نیازمند یک پرتابه لیزری بوده است. اگر فرض کنیم سقف هدف قرار گرفته لذا پرتابگر باریکه لیزری باید یک پرنده در ارتفاع تقریبا بالا باشد تا بتواند بر سقف اشراف داشته لیزر را بر ان متمرکز کند. اما ورود و وجود یک پرنده روی شهر با ان همه سیستم های کشف راداری و انواع موشک ها و توپ های پدافندی چه در خود و اطراف شهر و چه مسیر ورود پرنده از مرز امکانپذیر نیست و ریسک کشف ان صد در صد است.
پس منطقی بنظر میرسد که بیشتربایست به راکت پست پرواز و اوپراتورهای تروریست لیزری و هدایت از روی زمین توجه شود چیزی مثل موشک های مالیوتکا اما با سیستم هدایت متفاوت.
در چنین حالتی اپراتورهای لیزر و هدایت می بایست دیوار و پنجره ها را نشانه رفته باشند؛ از پنجره یک ساختمان بلند در فاصله چند کیلومتری و متفاوت از محل پرتاب راکت. در این فرضیه از یک دستگاه پرتابه لیزری و یک دوربین چشمی ویژه باریکه لیزر از پنجره یک ساختمان بلند از فاصله چند کیلومتری استفاده شده است. راکت از جای دیگری پس از پرتاب مسیر لیزر را که روی اتاق یا پنجره شهید هنیه متمرکز شده بود دنبال کرده است
نکته ای که هست عملیات تروریستی در شب انجام شده که استتار است و شاهدان درون محوطه یا بیرون بعضا خواب و بعضا در پوشش نورهای محیط قادر به تشخیص پرتابه عبوری نبوده اند است بخصوص که احتمالا رنگ راکت سیاه کدر و از نوع پرتابه های با پس سوز و صدای کم بوده. البته احتمال انکه پهباد دارای ملخ هم بوده باشد هست اما از انجا که پهباد قادر به شکافت دیوار و ورود به اتاق نمی باشد باید چنین فرض کرد که پنجره های کوچک را هدف گرفته و با کنده شدن بالک ها و موتور سر انفجاری وارد اتاق شده باشد.
یکی از فرضیه ها در مورد عوامل تروریست تحت الامر اسراییل ان است که ذهن بیشتر به سمت چنین عواملی با تابعیت قرقیزی، قزاقی و اذربایجانی متمایل می شود چرا که سوابق قبلی حاکی از ماهیت چنین افراد و اقداماتی بوده است. در سالهای اخیر و اخبار دستگیری عوامل تروریست و خرابکار من کمتر افرادی را با تابعیت اصیل ایرانی مشاهده کرده ام. از طرفی روش افراد گروهک های محارب شرقی مستقر در کشورهای شرقی متفاوت از اینگونه عملیاتی تکنیکی و استفاده از ابزارهای مدرن الکترونیکی غربی و اسراییلی بوده است. البته عواملی از کومله هم می توانند مورد سوءظن باشند اما از انجا که اینگونه عوامل در ایران زود کشف شده و دستگیر می شوند جرات و موقعیتی چندانی برای حضور و انجام اینگونه اعمال تروریستی پر ریسکی را ندارند. بخصوص که کومله دریافته است با هر اقدامی که انجام دهد ایران در پاسخ، اماکن استقرار انها در عراق را با موشک های سنگین می زند.
در پایان عرض می شود هر انچه تا اینجا گفته شد فرضیات و تحلیل های کاملا شخصی اینجانب است و ارتباطی با موضوعات و اظهار نظرهای مقامات دولتی و امنیت کشوری ندارد.
لذا تقاضا دارم هر گونه نظریه یا صحبتی را می خواهند در تایید یا رد نظریات بنده به این تاپیک ارسال نمایند در چهارچوب همین فرضیات شخصی باشد و به موضوعات فراتایپکی و موضوعاتی که مربوط به مسائل مطروحه و محروسه و حساسیت برانگیز کشوری است نپردازند.
با تشکر
نحوه انفجار در ساختمان شهید هنیه و شهادت ایشان از زبان شاهد عینی
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 4780 بار
- سپاسهای دریافتی: 7062 بار
Re: نحوه انفجار در ساختمان شهید هنیه و شهادت ایشان از زبان شاهد عینی
با سلام .
در مورد شهادت اسماعیل هنیه چندین سناریو را می توان متصور بود ، اما نکته اصلی این است که عدم شفاف سازی و ارائه اطلاعات تکمیلی توسط نهادهای امنیتی ، با توجه به سابقه این نهادها و قدرت بالایی که دارند ، فضا را برای جوسازی شایعه پراکنان فراهم می کند و این خیلی خطرناک تر است . در مورد شهادت رئیس جمهور هم هنوز گزارش کامل و نهایی منتشر نشده ، که اگر پیش از برگزاری انتخابات این گزارش منتشر شده بود ، می توانست حتی در نتیجه انتخابات تاثیرگذار باشد . بنده که سعی دارم نیمه پر لیوان را ببینم و کاری به شایعه سازان فجازی ندارم ، بنابراین حدسی که می زنم این است که در مورد ترور شهید هنیه ؛ نهادهای امنیتی به نتایجی رسیده اند که تا قطعی شدن کار و انهدام کامل شبکه دخیل در ترور ، نمی توانند به جزئیات بیشتری اشاره کنند .
در مورد شهادت اسماعیل هنیه چندین سناریو را می توان متصور بود ، اما نکته اصلی این است که عدم شفاف سازی و ارائه اطلاعات تکمیلی توسط نهادهای امنیتی ، با توجه به سابقه این نهادها و قدرت بالایی که دارند ، فضا را برای جوسازی شایعه پراکنان فراهم می کند و این خیلی خطرناک تر است . در مورد شهادت رئیس جمهور هم هنوز گزارش کامل و نهایی منتشر نشده ، که اگر پیش از برگزاری انتخابات این گزارش منتشر شده بود ، می توانست حتی در نتیجه انتخابات تاثیرگذار باشد . بنده که سعی دارم نیمه پر لیوان را ببینم و کاری به شایعه سازان فجازی ندارم ، بنابراین حدسی که می زنم این است که در مورد ترور شهید هنیه ؛ نهادهای امنیتی به نتایجی رسیده اند که تا قطعی شدن کار و انهدام کامل شبکه دخیل در ترور ، نمی توانند به جزئیات بیشتری اشاره کنند .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
- سپاسهای ارسالی: 3429 بار
- سپاسهای دریافتی: 5868 بار
بله نیروهای امنیتی و پلیسی کشور بایست تحقیقات و اقدامات خودشان را انجام دهند و انشا... با شناسایی عوامل دخیل در ان جنایت بین المللی و تحویل انها به مقامات قضایی جهت شناسایی سلسله عوامل دیگر دل میلیون ها ایرانی و میلیون ها مسلمان کشورهای دیگر و بویژه گروه های مقاومت و یگان های غزه را شاد کنند. با مدد الهی و هدایت ان نیروها به جانب ان افراد تروریست اسراییلی انشا... امر محقق خواهد شد.
انچه من گفتم اهمیت و تداخلی با اقدامات نیروهای تجسسی کاراگاه کشورمان ندارد چرا که با نشانه ها و ردپاهایی که انها داشته و یا خواهند یافت انشا...موفق به کشف ان ها خواهند شد.
انچه من می خواهم الان بگویم و در مقاله اصلی نگفتم شاید در چنین عرصه ی عملی کارشناسی پلیسی امنیتی چیز موهومی بنظر برسد، اما من دوربین دوچشمی (ردیاب لیزری) و دستگاهی (پرتابگر اشعه ایزر) که در کنار هم در تاقچه پنجره یک ساختمانی بلند (که میدانستم در شهر تهران است) ، همراه با یک ساختمان دور که ضلعی از ان تخریب شده بود در خواب نزدیک به صبح دیدم و همان باعث شد که مقاله را بنویسم. همچنین اگر عنوان کردم عوامل تروریسم احینا از تابعیت های کشور های شمالی ایران هستند بازهم مربوط به همان خواب است ولی توضیح ان برای دیگران مبهم است. حال اینکه ایا ان خواب رویای صادقه بوده یا نه مطلبی است که نمی توانم به یقین یر ان صحه بگذارم اما بنظرم واقعی رسید.
بنظرم مرزهای خروجی کشور بایست بشدت کنترل شود حتی مرز ایران و عراق در روزهای قبل از اربعین چرا که بسا اگر فرضیه درست باشد ممکن است ان عوامل با ظاهر زائر از کشور خارج شوند.
انچه من گفتم اهمیت و تداخلی با اقدامات نیروهای تجسسی کاراگاه کشورمان ندارد چرا که با نشانه ها و ردپاهایی که انها داشته و یا خواهند یافت انشا...موفق به کشف ان ها خواهند شد.
انچه من می خواهم الان بگویم و در مقاله اصلی نگفتم شاید در چنین عرصه ی عملی کارشناسی پلیسی امنیتی چیز موهومی بنظر برسد، اما من دوربین دوچشمی (ردیاب لیزری) و دستگاهی (پرتابگر اشعه ایزر) که در کنار هم در تاقچه پنجره یک ساختمانی بلند (که میدانستم در شهر تهران است) ، همراه با یک ساختمان دور که ضلعی از ان تخریب شده بود در خواب نزدیک به صبح دیدم و همان باعث شد که مقاله را بنویسم. همچنین اگر عنوان کردم عوامل تروریسم احینا از تابعیت های کشور های شمالی ایران هستند بازهم مربوط به همان خواب است ولی توضیح ان برای دیگران مبهم است. حال اینکه ایا ان خواب رویای صادقه بوده یا نه مطلبی است که نمی توانم به یقین یر ان صحه بگذارم اما بنظرم واقعی رسید.
بنظرم مرزهای خروجی کشور بایست بشدت کنترل شود حتی مرز ایران و عراق در روزهای قبل از اربعین چرا که بسا اگر فرضیه درست باشد ممکن است ان عوامل با ظاهر زائر از کشور خارج شوند.
آخرین ويرايش توسط 1 on shafagh, ويرايش شده در 0.
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4712 بار
- سپاسهای دریافتی: 8741 بار
سلام
طبق آخرین اخبار در این مورد ، یک بمب بوده و از راه دور کنترل میشده و از مدتها قبل اونجا کار گذاشته شده بوده
درسته ؟
طبق آخرین اخبار در این مورد ، یک بمب بوده و از راه دور کنترل میشده و از مدتها قبل اونجا کار گذاشته شده بوده
درسته ؟
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
یک سند گفتار خود اقای خالد قدومی است که دو طبقه پایین تر حضور داشته است : "برای نخستین بار در دو گفت وگو با الجزیره و صداوسیما بیان کرد که تقریباً یکسان بود. او با اشاره به اینکه من طبقه دوم بودم و شهید هنیه در طبقه چهارم، جزئیات دقیق از برخورد پرتاب به محل اقامت هنیه و آثارش را بیان کرد. او در پاسخ به سوال خبرنگار الجزیره تاکید کرد که به هیچ عنوان بمب نبود و موشک از سقف وارد محل اقامت هنیه شده بود.
دوما اصلا از قبل معلوم نبوده شهید هنیه در کدام اتاق اسکان داده می شود پس چطور می توانسته بمب گذاری باشد در حالیکه ساختمان ده ها اتاق در ضلع های مختلف داشته و هر کدام می توانسته محل اسکان ایشان بوده باشد؟
دوما اصلا از قبل معلوم نبوده شهید هنیه در کدام اتاق اسکان داده می شود پس چطور می توانسته بمب گذاری باشد در حالیکه ساختمان ده ها اتاق در ضلع های مختلف داشته و هر کدام می توانسته محل اسکان ایشان بوده باشد؟
- سپاسهای ارسالی: 4780 بار
- سپاسهای دریافتی: 7062 بار
یا سلام مجدد .
جناب shafagh عزیز ، حالا دیگر رویای صادقه بجای تحلیل کارشناسی تحویل ما می دهید؟! از این رویاها بنده هم دارم! چند شب قبل از ترور سردار زاهدی خواب می دیدم نیمه شب روبروی هتل عباسی دارم رد می شوم که یک دفعه آسمان پر از موشک هایی شد که به سمت مرکز شهر اصفهان پایین می آمدند و موشک های پدافندی به دنبال زدن آنها بودند . شب عملیات وعده صادق کلیپی که موشک های ما بعد از گذشتن از موشک های دفاعی اسرائیلی یکی پس از دیگری درست در محل شلیک سامانه پدافندی به زمین می نشستند شباهت زیادی به آن خواب بنده داشتند فقط قضیه برعکس بود!!! (اتفاقاً چند ساعت قبل از عملیات وعده صادق از جلوی هتل عباسی هم رد شدم و به دلم افتاد که امشب می زنیم!)
در مورد انتقام ترور شهید هنیه فکر می کنم بچه های بالا منتظر تمام شدن المپیک هستند تا حسن نیت خودشان را به افکار عمومی غربی که خواهان صلح در زمان برگزاری بازی های المپیک بودند نشان دهند ، قدیم که اینطور رسم بود اما دیگر کسی رعایت نمی کند! حالا هم ممکن است همین امشب بزنند و حدس بنده را به آب دهند!
جناب shafagh عزیز ، حالا دیگر رویای صادقه بجای تحلیل کارشناسی تحویل ما می دهید؟! از این رویاها بنده هم دارم! چند شب قبل از ترور سردار زاهدی خواب می دیدم نیمه شب روبروی هتل عباسی دارم رد می شوم که یک دفعه آسمان پر از موشک هایی شد که به سمت مرکز شهر اصفهان پایین می آمدند و موشک های پدافندی به دنبال زدن آنها بودند . شب عملیات وعده صادق کلیپی که موشک های ما بعد از گذشتن از موشک های دفاعی اسرائیلی یکی پس از دیگری درست در محل شلیک سامانه پدافندی به زمین می نشستند شباهت زیادی به آن خواب بنده داشتند فقط قضیه برعکس بود!!! (اتفاقاً چند ساعت قبل از عملیات وعده صادق از جلوی هتل عباسی هم رد شدم و به دلم افتاد که امشب می زنیم!)
در مورد انتقام ترور شهید هنیه فکر می کنم بچه های بالا منتظر تمام شدن المپیک هستند تا حسن نیت خودشان را به افکار عمومی غربی که خواهان صلح در زمان برگزاری بازی های المپیک بودند نشان دهند ، قدیم که اینطور رسم بود اما دیگر کسی رعایت نمی کند! حالا هم ممکن است همین امشب بزنند و حدس بنده را به آب دهند!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
خود بنده هم قبلا عرض نمودم که در این موضوعاتی که علم و عقل و تخصص و تجربه و اطلاعات حاکم است جای تعریف خواب نیست و در مقاله اول هم ان را عنوان نکردم و در مقوله دوم هم بعنوان یک امر معلومی که قابل استناد باشد مطرح نگردید شما تعریف ان خواب بنده را نادیده بگیرید من بهیچوجه قصد نداشتم خواب را جایگزین واقعیت های امر کنم فقط گفتم انچه در کل این تاپیک عرض شد انگیزه اش ان خواب بود حالا من هرچه نوشتم و بعنوان فرضیه مطرح گردید اصلا منفک از تحقیقات و بررسی ها و پیگردهای مسئولین امر است بلکه انها خودشان با تمام اطلاعات و امکانات وسیعی که دارند تا بحال انچه را که از نحوه ی ان ترور خبیثانه باید دریافته باشند میدانند و اگر نکاتی هم هنوز مبهم باشد ان ها را کشف خواهند نمود لذا این بنده حقیر چه اظهار نظری کنم و چه نکنم در جریاناتی که بهر نحو قوای امنیتی کشوردنبال میکنند قابلیت ملاحظه و اهمیت ندارد.
حالا به هر حال خوابی بود تعریف کردیم که اهمیتی هم نداشت
حالا به هر حال خوابی بود تعریف کردیم که اهمیتی هم نداشت