آیا روسیه بازنده بحران اوکراین است؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4780 بار
سپاس‌های دریافتی: 7062 بار

Re: آیا روسیه بازنده بحران اوکراین است؟

پست توسط bamn »

دوباره سلام .

جناب shafagh عزیز ، باز هم تاکید می کنم که این مسئله ربطی به نوع حکومت مستقر در مسکو ندارد . این جزو فرهنگ و تاریخ روسیه است . نمی دانم در نوجوانی کتاب " تاراس بولبا " را خوانده اید یا نه؟ چون اگر فقط همان رمان را خوانده بودید ، بدون هیچ مطالعه تاریخی متوجه منظورم می شدید . مردم روسیه ممکن است ارتش و مقامات این کشور را بخاطر غافلگیر شدن از حمله اوکراین ماخزه و در آینده آنها را نکوهش کنند ، اما اگر ارتش روسیه موفق به دفع حمله اوکراین شود ، بهایی که بابت آن پرداخت خواهد شد را می پذیرند .

در مورد نقشه ، فعلاً فرصتش را ندارم ، انشالله در روزهای آینده رویش کار می کنم . فقط همین قدر بدانید که روسها در ابلاست سومی اوکراین حضور ندارند و نزدیک نقطه همان خط مرزی است . طبق نقشه خود شما از برآمدگی مرزی جنوب سودژا تا نزدیکی شرق Tetkino منطقه مرزی کورسک دست اوکراینی هاست . از نظر پیشروی عمقی هم اوکراینی تا حدود 5-6 کیلومتر از سودژا به سمت شمال شرقی در امتداد جاده اصلی پیش رفته اند و از سمت شمال غربی هم در حوالی korenevo  حضور دارند . اما خط درگیری بین این دو منطقه خیلی مشخص نیست چون واحدهای کماندویی ارتش اوکراین سعی دارند با جنگ نامنظم خودشان را به حوالی نیروگاه هسته ایی کورسک در غرب کورچاتوف برسانند .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3429 بار
سپاس‌های دریافتی: 5868 بار

پست توسط shafagh »

احتراما نقشه را خودم پیدا کردم که مثل اینکه مربوط به 2023 است

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

نمی دانم کتاب " تاراس بولبا " را خوانده اید یا نه؟ چون اگر فقط همان رمان را خوانده بودید ، بدون هیچ مطالعه تاریخی متوجه منظورم می شدید

عرض شد که متوجه شدم اما بسیار بعید می دانم با گزینه های مختلفی که نیروهای روسیه برای عقب راندن و حتی گیرانداختن نیروهای پیشرو اوکراینی دارند تاراس بولبایی عمل کنند حتی اگر هم نداشتند باز هم به ان منش استالینی عمل نمی کردند. تا به حال روسیه با زمینه همان عملیات ویژه که گفته اند به معنای جنگ نیست عمل میکردند اما حالا نیروهای متخاصم اوکراینی با جسارتی که در حمله به ان بخش از خاک روسیه از خود نشان داده اند بایست منتظر عواقب شدیدتری از جانب روسیه باشند. البته باز هم با شناختی که دورادور از دولت روسیه دارم می دانم که علیرغم تنبیه قاهرانه ای که علیه نظامی پوشان اوکراینی بعمل می اورند باز هم رعایت امنیت جانی غیر نظامیان اوکراینی در ان منطقه را مد نظر قرار خواهند داد. روسیه به اوکراین بعنوان بخشی از کشور خود و به مردم ان بعنوان بخشی از جامعه ی خود نگاه می کند و این قضیه است که نعره ی امریکا و متحدان غربی اش را در اورده.

چون واحدهای کماندویی ارتش اوکراین سعی دارند با جنگ نامنظم خودشان را به حوالی نیروگاه هسته ایی کورسک در غرب کورچاتوف برسانند

گمان نمی کنم. فقط تبلیغی از سمت غرب است. نیروهای اوکراینی چنین کیپبیلیتی را ندارند

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

با سلام مجدد .

این هم چند تا عکس-نقشه ؛

الف)

تصویر
:
منطقه شماره 1 : حدود حمله اوکراین به کورسک روسیه

منطقه شماره 2 : حدود حمله روسیه به ابلاست خارکیف (که تغییری جدیدی در جبهه های آن اتفاق نیافتاده است)

منطقه 3 : حدود منطقه پیشروی های اخیر روسیه در غرب دونتسک که همچنان به آرامی تداوم دارد
*

ب)
:
حدود تقریبی پیشروی اوکراین در کورسک (فلش های قرمز مناطقی است که روسها موفق به عقب راندن نسبی اوکراینی ها شده اند)
{برای مشاهده در سایز اصلی کلیک کنید}
*

پ)
:
حدود تقریبی پیشروی روسها در جبهه تورتسک (فلش های نارنجی منطقه ایی است که در مورد میزان پیشروی روسها اختلاف وجود دارد)
*

ت)
:
حدود تقریبی پیشروی روسها در شرق پوکورسک

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

به سهم خود بعنوان یکی از خوانندگان تشکر می نمایم. سوای ان چندین سطر تفاوت دیدگاهمان، مثل بقیه تاپیک هایی که جنابعالی واقعا بنا بر اطلاع جامعی که در باره موضوعات مربوطه دارید ایجاد کردید تاپیک اطلاع رسانی پرباری است و توفیق شما را در ادامه ان موضوعات اگاهی بخش ازجمله همین مبحث روسیه و اوکراین خواهان می باشم.

بنده باید صادقانه اذعان کنم نه اطلاعات جامع و مستند و نه مطالعات وسیع و دقیق شما را دارم و فقط گاهی با فکر نافذی که در بعض امور دارم اظهار نظراتی دارم و از اینکه با چندین پست در اطلاع رسانی قدم به قدم شما وقفه ایجاد کردم عذر می خواهم. خدا قوت و با قوت به چنین اگاهی رسانی های دقیق و مستندی ادامه دهید

موفق باشید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

دوباره سلام .

جناب shafagh عزیز ، اختیار دارید . بنده هم مثل شما ، تنها فرقمان این است که بنده بیکار هستم و وقت آزاد بی نهایت دارم!!! این چند وقته هم بیشتر دارم روی مطالب المپیک کار می کنم و از دندان درد هم نالانم!

اما دو خبر :

اوکراینی ها در دو روز گذشته تعدادی از پل های روی رودخانه Psel در غرب کورسک را منهدم کرده اند . البته دقیقاً اعلام نشده کدام پل ها منهدم شده اند؟ اگر در جنوب باشد ، تدارکات روسها در منطقه بین گلوشکوو و تتکینو به مشکل خواهد خورد . اگر در شمال باشد یعنی اوکراینی ها قصد دارند از مرز به سمت ریلسک پیشروی کنند .

همین الان هم در اخبار خواندم که روسها در جبهه پوکورسک ، جنوب میکولایوکا خودشان را به بزرگراه E50 رسانده و در حال نزدیک شدن به شهرک سلیدوف هستند .

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

با عرض سلام

امشب در زیر نویس شبکه فارسی زبان اینترناسیونال خواندم (من این شبکه ها را فقط جهت شنیدن اخبار کلی و حلاجی سیاست ها نگاه میکنم و نه علاقه یا گرایش)، روسیه گفته پل سوم حالا من اصلا نمی دانم جاده مذکور چند پل دارد و پل سوم کجاست.

دومین زیر نویس می گفت که روسیه گویا قصد پوکروفسک در اوکراین را دارد و اعلان کرده که منطقه تخلیه شود حالا دوباره می خواهم بروم سراغ نقشه ببینم پوکروفسک کجا هست.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

گویا پوکرووسک است و در 50 کیلومتر غرب دونتسک واقع است که با توجه به نقشه ای که شما قبلا ارسال کرده و مرز پیشروی روسیه را در اوکراین نشان دادید انها بجای عملیات در مناطق تحت اشغال نیروهای اوکراین قصد پیشروی از سمت جبهه های خود به سمت شمال یا مرکز اوکراین را دارند که مقصد پوکرووسک است و تا محل ورود نیروهای زلنسکی در مرز روسیه و شهر سومی حدود 350 تا 400 کیلومتر فاصله است.

حالا بر عکس پیش بینی ها که انتظار عملیات در همان منطقه کورسک میرفت معلوم نیست چرا روسیه این منطقه را برای پیشروی انتخاب کرده است مگر انکه حدس زد روسیه همزمان با اقدام جهت عقب راندن نیروهای اوکراینی از ناحیه کورسک  قصد عملیات های متعددی با سرعت عمل و شدتی بیش از قبل از سمت جنوب اوکراین را دارد. 
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

سلام و صبح بخیر .

جناب shafagh عزیز ، شما یک مروری روی مطالب و اخبار چند ماه گذشته داشته باشید . عملیات روسها برای رسیدن به پوکورسک ، خیلی وقت است شروع شده ، به آرامی در حال اجراست ، ارتباط مستقیمی با نبرد کورسک ندارد ، و برخلاف انتظار اوکراینی ها قرار نیست برای کمک به نبرد کورسک متوقف شود .

در مرکز و جنوب ابلاست دونتسک ، پوکورسک مهمترین شهر تصرف نشده توسط روسهاست . اگر روسها موفق به فتح این شهر شوند (که تجربه نشان داده نبردی طولانی و زمان بر خواهد بود) ، برای ادامه پیشروی سه گزینه خواهند داشت ؛ حرکت به سمت جنوب غرب و تحت فشار قرار دادن جبهه اوکراین در شمال زاپروژیا ، حرکت به سمت غرب و ورود به ابلاست دنیپروپتروفسک ، یا حرکت به سمت شمال شرق و پاکسازی کامل ابلاست دونتسک . البته ممکن هم هست هر دو یا سه حرکت را با هم پیش ببرند ، یا اصلاً متوقف شوند و کاری دیگری بعد از آنجا نکنند! برخی کارشناسان غربی توصیه کرده اند اگر روسها پوکورسک را گرفتند ، کیف باید شدیداً به آتش بس و صلح فکر کند!

به هر حال بعد مسافت پوکورسک با جبهه کورسک به این معنا است که روسها حداقل در کوتاه مدت نمی توانند در ادامه این مسیر خودشان را به سومی برسانند . ضمناً روسها در حال ارسال نیرو و تجهیزات به نبرد کورسک از پایگاه های داخلی شان هستند و قرار نیست به ترکیب نیروهای حاضر در نبردهای داخل خاک اوکراین دست بزنند .

شبکه های خبری مثل ایران اینترنشنال و حتی شبکه خبر خودمان ، فقط وقتی قابل استناد هستند که کارشناسان خبره و با مطالعه ، درباره موضوعی صحبت کنند . تیترها و مطالبی که توسط اعضا سرویس خبری تهیه می شوند صرفاً جهت اطلاع رسانی هستند و گاهی برای خالی نبودن عریضه به بیراهه می روند . مثلاً فرض کنید بگویند : " دیروز پسری در اصفهان بخاطر کبوتربازی از پشت بام افتاد و جان خود را از دست داد ، این اتفاق چند روز بعد از آن رخ داد که پلیس در کرمان چند نفر را بخاطر سرقت کبوتر بازداشت کرد!!! " سرویس های خبری برای پر کردن متن اینطوری کار می کنند!

گنه کرد در بلخ آهنگری                                       به شوشتر زدند گردن مسگری

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

در مورد اینترناسیونال و شبکه های مشابه اینکه عرض شد "سیاست ها را حلاجی می کنم" همان نکته ای است که شما متذکر شدید. شاید خیلی از اخبارها انها جعلی و یا دستکاری شده برای گمراه کردن مخاطب نسبت به واقعیت امر باشد.

غرض دارند، مرض دارند مخصوصا علیه ایران اسلامی و بعد دیگر کشورها و گروه های مخالف سیاست ها و خط مشی غرب. از جهت گیری های ناحق این شبکه ها معلوم می شود که چه منظورهایی دارند. بعض اخبارهای واقعی را که بنفع حق طلبان است لاپوشانی می کنند، بعضی را بزرگتر و بعضی را کوچکتر از انچه هست نشان میدهند و همه این توطئه های رسانه ای فقط در جهت منافع و مقاصد غرب است.

مطلب در این موارد بسیار است و نیاز به یک تاپیک متسلسل جداگانه دارد که بطور مدام در مورد این رسانه های مغرض غربی- اسراییلی و سیاست های پشت پرده انها روشنگری شود و این تاپیک جایگاه بیان ان مباحث بطور مبسوط نمی باشد.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

با سلام مجدد و عرض تسلیت سالروز رحلت پیامبر اعظم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) .

{امروز با یک بسته کامل و درست و درمان در خدمتتان هستم . دیگر از آن نقشه های من درآوردی خودم خبری نیست! بعد از این همه وقت تازه یادم افتاد که می شود از صفحه فایرفاکس اسکرین شات گرفت! انگار دو تا ایمپلنتی که دیروز گذاشتم ذهنم را باز کرده اند!!!}

خب ، جنگ روسیه و اوکراین با شدت ادامه دارد . تغییر محسوسی در خطوط درگیری کورسک ایجاد نشده و روسها هنوز تحرک جدیی برای بازپس گیری مناطق اشغال شده از سوی اوکراین آغاز نکرده اند ، با این وجود مقامات روسیه مرتباً تاکید می کنند که برخلاف ارزیابی غربی ها ، هیچگونه مذاکره ایی بر سر کورسک انجام نخواهد شد و روسیه این منطقه را با نیروی نظامی پس خواهد گرفت . از طرف دیگر پیشروی روسها در جبهه های دونتسک ، بخصوص نواحی شرق پوکروسک سرعت گرفته ، این یعنی اوکراینی ها در شرایطی دست به حمله کورسک زدند که عملاً نیرویی برای تقویت خطوط دفاعی در دونتسک و توقف پیشروی روسها نداشتند و تنها ایده شان این بود که با وارد آوردن یک ضربه کاری در خاک روسیه (تصرف نیروگاه هسته ایی کورسک یا شاید حتی خود شهر کورسک) ، روسها را پای میز مذاکره بکشانند ، اما نه به هدفشان رسیده اند و نه کسانی که چنین طرحی را ریخته اند در یادشان بوده که روسها در طول تاریخ هیچگاه برای پس گرفتن خاک خود با کسی مذاکره نکرده اند! (نه اینکه روسها هیچ وقت بخشی از خاک خود را در جنگی از دست نداده باشند ، اما بدون دادن امتیازی ، صرفاً تن به آتش بس و صلح داده اند تا آن را در جنگ بعدی پس بگیرند و پس گرفته اند!)

حملات موشکی و پهبادی دو طرف به شهرها و زیرساخت های هم ، نیز بعد از به بن بست رسیدن نبرد کورسک ، به شکل بی سابقه ایی افزایش یافته و روزمره شده است . همین چند دقیقه پیش در اخبار خواندم که اوکراینی ها اعلام کرده اند هدف حمله موشکی و پهبادی سنگینی قرار گرفته اند که البته هنوز جزئیات بیشتری از آن منتشر نشده است . دیشب هم روسها مدعی سرنگونی دهها پهباد اوکراینی در چندین استان خود شدند . همچنین چند روز قبل اولین هواپیمای F-16 اهدایی آمریکا در اوکراین سقوط کرد . بعد از این اتفاق زلینسکی فرمانده ارشد نیروی هوایی این کشور را برکنار کرد تا گمانه زنی ها درخصوص سقوط این جنگنده بر اثر اشتباه سامانه های راداری یا پدافندی اوکراین تقویت شود .

و اما برویم سراغ نقشه ها ؛

اول این توضیح را بدهم که ما قبلاً اغلب متکی به نقشه های سایت " تحولات جهان اسلام " بودیم . وقتی جنگ شروع شد این سایت تقریباً هر روز نقشه ایی را که روی ابزار گوگل مپ شخصی سازی شده بود ، بروزرسانی می کرد . بعد از حدود یک سال این بروزرسانی به چند روز یکبار و بعد هم به چند هفته یکبار تبدیل شد . از زمانی هم که جنگ اخیر غزه شروع شده ، با توجه به سیاستی که مدیران این سایت برای خودشان تعریف کرده اند ، تعداد بروز رسانی های نقشه جنگ اوکراین به تعداد انگشتان یک دست نرسیده است (در حالی که در همین صفحه و ابزار ، نقشه جنگ غزه را تقریباً بطور مرتب بروزرسانی می نمایند) . آخرین باری هم که نقشه جنگ اوکراین را بروزرسانی کردند همان روزی بود که هلی کوپتر شهید رئیسی سقوط کرد ، این را خوب یادم هست چون اول صفحه نقشه را باز کردم و از اینکه آن را بروزرسانی کرده اند خوشحال شدم ، اما بعدش در ایتا با آن خبر تلخ " فرود سخت " مواجه گردیدم! فکر می کنم خودشان هم برای همین دیگر دلشان نمی آید آن نقشه را بروزرسانی کنند!!! از نقشه های سایت ویکپدیا هم آن اوایل استفاده می کردیم ، اما کم کم فاصله بروزرسانی این نقشه ها هم زیاد شد و دقت چندانی هم نداشتند . البته سایت های مختلفی هستند که نقشه جنگ اوکراین را به صورت آنلاین و نسبتاً بروز ارائه می کنند ، اما تقریباً همه آنها فیلتر بوده و فقط با V.P.N قابل دسترسی می باشند . بین این سایت ها دو سایت Deep State MAP و Liveuamap به نظرم کارآمدتر و دقیق تر هستند . سایت اول نقشه دقیق تری دارد ، اما سایت دوم چون همراه با نقشه ، اخبار مهم جنگ را هم (البته به زبان انگلیسی) کار می کند مفید است . بنده این چند وقت از اطلاعات این دو سایت برای نقشه های من درآوردی خودم استفاده می کردم ، اما از این به بعد از خود آنها اسکرین شات می گیرم که اینطوری بهتر است ، فقط دیگر امکان زوم و دقیق تر شدن را نداریم .

{در نقشه های سایت D S M ؛ رنگ بنفش مربوط به مناطقی است که قبل از شروع جنگ در سال 2022 تحت کنترل روسگرایان بود ، مناطق قرمز رنگ مناطقی است که از زمان آغاز جنگ به اشغال روسها در آمده ، مناطق سفید رنگ حدود درگیری های جاری هستند ، مناطق سبز رنگ مناطقی هستند که روسها در مقطعی از جنگ تحت اشغال داشته اما مجبور به عقب نشینی شده اند ، و مناطق آبی رنگ مناطقی هستند که اوکراینی ها از خاک روسیه تصرف کرده اند}

دو نقشه اول مقایسه ایی هستند از آخرین بروزرسانی انجام شده توسط " تحولات جهان اسلام " در جبهه های مرکزی دونتسک (30 اردیبهشت ماه) ، و آخرین بروزرسانی سایت D S M که همین دیشب انجام شده :
:
تصویر
:
تصویر
*
در نقشه زیر ؛ 1- منطقه درگیری کورسک ، 2- منطقه درگیری شمال خارکیف ، 3- منطقه درگیری شرق خارکیف ، 4 تا 9 - مناطق درگیری دونتسک ، و 10- منطقه درگیری خرسون ، هستند :
:
تصویر
*

در نقشه زیر ؛ 4- منطقه درگیری سیورسک ، 5- منطقه درگیری چاسوف یار ، 6- منطقه درگیری تورتسک ، 7- منطقه درگیری شرق پوکروسک ، 8- منطقه درگیری غرب شهر دونتسک ، و 9- منطقه درگیری جاده والدار (یا واگلدار) ، هستند :
:
تصویر
*

همانطور که گفتم در منطقه کورسک ، تغییر محسوسی در چند روز گذشته اتفاق نیافتاده است . نقشه اول از سایت D S M  است و نقشه دوم از سایت L M (بیشتر سعی می کنم از نقشه های سایت D S M استفاده کنم ، اما در چند مورد هم نقشه های سایت L M را می گذارم تا آنها را مقایسه کنید) :
:
تصویر

:
تصویر
*

نقشه نبردهای شمال خارکیف ، که در اینجا هم تغییر محسوسی مشاهده نمی شود . دیروز کلیپی دیدم از درگیری های بسیار سنگین و نزدیک در شمال شهرک لپیتسی که نشان می دهد این جبهه ها دچار رکود نشده اند فقط به بن بست رسیده اند! :
:
تصویر

:
تصویر
*

در جبهه شرق کوپیانسک و رودخانه اسکیل ، روسها خیلی آرام در حال پیشروی هستند . طبق نقشه سایت D S M ، آنها هنوز با پاکسازی شرق نهر زریبتس مشکل دارند ، اما در نقشه سایت L M شرق زربیتس بطور کامل در تصرف روسهاست :
:
تصویر

:
تصویر
*

در جبهه های اطراف سیورسک هم روی نقشه تغییر محسوسی دیده نمی شود ، اما دیروز روسها مدعی تصرف روستای ویمکا شده اند . اگر این خبر صحت داشته باشد فشار روسها روی مدافعان روستای اسپیرنه افزایش خواهد یافت و ممکن است این خط بعد از حدود یک سال و نیم مقاومت بالاخره سقوط کند و در آن صورت راه پیشروی روسها به سمت سیورسک هموار خواهد شد :
:
تصویر
*

در جبهه های چاسوفار هم تغییری دیده نمی شود . با اینکه روسها پل کوشوو را روی کانال آب گرفته اند هنوز نتوانسته اند وارد عمق شهرک چاسوفار شوند :
:
تصویر

*

این نقشه از سایت D S M نمای کلی از حدود جبهه های اطراف تورتسک را نشان می دهد . روسها مدعی تصرف کامل شهر نیویورک شده اند ، اما طبق این نقشه محلات شمالی شهر هنوز بطور کامل پاکسازی نشده اند . نکته ایی که وجود دارد تفاوت عمده ایی است که اطلاعات دو سایت D S M  و L M در میزان پیشروی روسها در شمال تورتسک دارند . در سایت L M روسها از شمال در حال دور زدن تورتسک و نزدیک شدن به کوستیانتینیوکا نشان داده می شوند :
:
تصویر

:
تصویر
*

نگاه دقیق تری به تورتسک بیاندازیم ؛ همانطور که قبلاً هم گفته بودم دو شهرک زالیزنه و پیونیچنه بطور کامل به تصرف روسها در آمده اند ، اما اوکراینی ها در شهرک دروژبا کماکان مقاومت می کنند . روسها هم منتظر نمانده و از محور خیابان دزرزینسکی وارد محلات شرقی تورتسک شده اند . البته پیشروی از یک محور کار سختی است و روسها برای توسعه تهاجم خود یا باید کار شهرک دروژبا را یکسره کنند یا مقاومت اوکراینی ها روی تپه معدنی مشرف بر زالیزنه را در هم بشکنند :
:
تصویر
*

این هم نمایی کلی از محورهای پیشروی روسها در شرق پوکروسک که طی روزهای اخیر سرعت گرفته و در جهات مختلفی در حال گسترش هستند :
:
تصویر
*

روسها در چند روز اخیر شهرک نووگرودیوکا را تصرف کرده و وارد شهرک گرودیوکا شده اند . کمی پایین تر هم به دروازه های شهرک سولیدوف رسیده اند . به نظر می رسد آنها می خواهند قبل از شروع حمله نهایی به پوکروسک بخوبی در اطراف آن گسترش یافته و جناح های مطمئنی داشته باشند :
:
تصویر
*

همزمان روسها پیشروی در غرب و شرق رودخانه ووچا را کامل کرده و با دور زدن کارلیوکا بالاخره به مقاومت اوکراینی ها در این روستا خاتمه داده و بر بخش بزرگی از جاده E50 مسلط شوند . حالا فقط مانده مجبور کردن اوکراینی ها به عقب نشینی از نولسکه . خط اوکراین در نولسکه بعد از سقوط آودیوکا ، نزدیکترین خط آنها به مرکز شهر دونتسک محسوب می شود و با سقوط این خط ، شهر دونتسک بطور کامل از تیررس سلاح های میان برد اوکراین خارج خواهد شد و آنها دیگر فقط می توانند با موشک و پهباد به شهر حمله کنند که شکارشان برای پدافند روسها خیلی آسان تر از شکار گلوله های توپ و خمپاره است . بعلاوه با سقوط این خط ، روسها منطقه ایی بزرگ را در شمال کراسنوگوریوکا تصرف خواهند کرد و خط بعدی اوکراینی ها عملاً در اطراف شهرک هیرنیک شکل خواهد گرفت (البته اگر قبل از آن از سمت شمال مورد حمله قرار نگرفته باشند!) :
:
تصویر
*

درگیری ها در اطراف جاده شمال واگلدار (یا والدار ، بستگی به منبعتان دارد!) ادامه دارد و روسها بخش بزرگی از جاده را گرفته اند . ضمن اینکه در شمال هم شهرک کوستیانتینیوکا تقریباً بطور کامل به تصرف روسها درآمده و بنابراین تسلط کامل آنها بر جاده قریب الوقوع است! حالا اگر روسها قبل از یکسره کردن کار والدار به سراغ ودیانه بروند ، عملاً دیگر مقاومت در والدار غیرممکن خواهد بود و مدافعان این شهرک که دو سال در برابر حملات سنگین روسها ایستادگی کردند ، دیگر چاره ایی جز عقب نشینی نخواهند داشت! :
:
تصویر
*

و اما حسن ختاممان هم وضعیت جبهه های خرسون در اطراف دلتای رودخانه دنیپر است . همانطور که مشخص است ، اوکراینی ها هنوز نتوانسته اند جای پای مطمئنی در شرق رودخانه بدست آورند و از بعضی مناطق شمال این جبهه هم عقب رانده شده اند . بعضی از جزایر هم که می بینید رنگ مشخصی ندارند ، به این علت است که بشدت باتلاقی هستند و حتی کماندوهای زبده دو طرف هم به ندرت در آنها آفتابی می شوند :
:
تصویر
*
(این دفعه چون اولین بار بود از این شیوه استفاده کردم ، خیلی مفصل شد ، اما سعی می کنم دفعات بعد کوتاه تر باشد!)

صلوات

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6704 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

چند روزی هست روسیه انواع جنایات جنگی رو در اکراین انجام داده ولی هیچ صدایی از چپول هایی که همیشه در اروپا و آمریکا معترضند نیست ! وقتی عده ایی در برابر جنایات اسراییل سر و صدا میکنن و در برابر جنایات یه سری کشورها سکوت میکنن مشخصه از کجا آب میخورن !!! بیش از یک ماه از ورود نیروهای اکراینی به خاک روسیه گذشته و هنوز ارتش دوم جهان 😂نتونسته اکراینی ها رو بیرون کنه البته این کار شجاعانه اکراینی ها واقعا جالب بود کمتر کسی فکرش رو میکرد مدافعان اکراینی در برابر ارتش متجاوز پوتین که با اسم مسخره عملیات ویژه نظامی !!! به تمامیت ارضی اکراینی ها تجاوز کرده چنین عملیاتی بکنه و هنوز هم طرف متجاوز کاری نتونسته بکنه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”